تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 269 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه فرهاد از اول تو بازی قرار گرفته

ایشالا این بازی رو با برد تموم میکنیم تا به همه نشون بدیم که ما برگشتیم

اتفاقات آسیا از ذهن هوادارا و بازیکنا هم خارج میشه و دوباره میشیم همون استقلال قهرمان

2. 4 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

حیف امروز امیر خان بالای سر تیم نیست سره یه حکم من دراوردی ...حالا ببینم اقای حسن زاده واسه بعضیای دیگه هم از روی فیلم حکم میزنه یا نه البته فکر نکنم من احتمال میدم یه امتیازه دیگه از ما کم بشه

4. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خوب بازی مساوی شد و به نظرم نتیجه بدی نیست . نفت یکی از تیم های خوب این فصل هست و توی اون زمین افتضاح نتیجه ایده ال نبود ولی راضی کنندس

ترکیب دفاعی تیم با برگشتن منتظری به قلب دفاع خوب شده ولی نیم فصل حتما باید یه دفاع راست بگیریم . البته اگر منتظری قصد رفتن داره باید دفاع وسط هم بگیریم .

آرش هم از شرایط مسابقه دور شده و اعتماد به نفسشو از دست داده .

فرهاد هم نشون داد 90 دقیقه هم توانایی داره و گلزنی میکنه . با این قدش با سر کم گل نزده . من که تا حالا توی تاریخ ایران مهاجم کامل تر از فرهاد ندیدم .

فکر کنم کمیته انضباطی هم که فقط استقلال رو تو لیگ میبینه . مربی های تیمای دیگه هم سوء استفاده می کنن و هر چی دلشون میخواد به داور میگن .

+ دوستان از مافیا صحبت کردن دیگه همه دیدیم برنامه 90 مافیا کیه ...
    Last edited by king of the kings; 19-10-2013 at 18:02.

6. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

عجب گلی زد

من فکر کردم فقط تیموریان بلده اینجوری بزنه تو گل اما دیدم رو دست تیموریان هم هستند کسایی که بلد باشن

نیمه اول رو نبودم پس طبیعتا ندیدم اما نیمه ی دوم استقلال خوب بازی نکرد ، نفت بهتر بود و مساوی در نیمه دوم عادلانه بود ...

در مورد قضاوت فغانی هم ، همونطور که انتظار میرفت هیچ مشکلی دیده نشد و کارت ها و خطاها رو به درستی و بجا اعلام میکرد ...

8. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب با یک گل استثنایی 3 امتیاز حساس را در اواخر بازی از دست دادیم

استقلال با وجود خستگی بازیکنان و نداشتن چند یار اصلی خوب کار کرد و نفت با وجود اینکه خیلی از تیمها را به راحتی برده بود اگر اون شوت زده نمیشد بازی را ا ز دست میداد

نظری و برهانی نشون دادند که اصلا رو فرم نیستند و باید در نیم فصل جایگزینهایی برای این دو نفر پیدا کنیم

نبود ژنرال کنار زمین حس میشد و صالح با وجود تجربه سرمربیگری ، کمی آشفته نشون میداد اینم از مشکلات مافیا بودنه دیگه مربی تیمهای دیگه با داد و فریاد و پرخاشگری دنبال نتیجه هستند اما مربی تیم ما بدون گزارش محروم میکنند!

بازی بعد با فولاد خیلی مهمه و با پیروزی در اون بازی و بردن 3 بازی عقب افتاده به صدر جدول یعنی جای همیشگیمون برمیگردیم

10. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض قلعه‌نویی: حسن‌زاده را به خدا واگذار می‌کنم/ این گدابازی‌ها را جمع کنید

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: گداخانه شده‌ایم و با التماس ورشگاه‌ها را فراهم می‌کنیم این گدابازی‌ها را جمع کنید.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌چرا سازمان لیگ چنین زمین‌هایی را برای مسابقات انتخاب می‌کند این مسائل برای فوتبال ایران و آسیا قشنگ نیست به فکر سلامتی بازیکنان نیستند چرا صورت مسئله را پاک می‌کنند. خدا شاهد است اگر تیمم می‌برد هم همین مسائل را عنوان می‌کردم.

وی ادامه داد: ‌ما از لحاظ سخت‌افزاری مشکل داریم. من سال 87 که به قطر رفته بودم پس از آن آنها امکاناتشان را فراهم کردند و در جام ملت‌ها و جام جهانی را میزبانی کردند. چرا ما در این زمین‌ها بازی می‌کنیم. با این زمین‌ها و زمین حافظیه می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم.

سرمربی استقلال یادآور شد: گداخانه شده‌ایم افراد با التماس ورزشگاه‌هایی را می‌گیرند این گدابازی‌ها را جمع کنید ملت ایران قدمت 9 هزار ساله دارد و از ثروتمندترین ملت‌ها بوده حالا چرا این حال و روز را برای این ملت به وجود آورده‌اید. چرا باید همه از فوتبال لذت ببرند اما ما تنها از چیزی که از این فوتبال نمی‌بریم لذت است.

قلعه‌نویی افزود: اگر حرف هم بزنیم هزار چیر می‌گویند و بعد معذرت خواهی و مسائل دیگر را مطرح می‌کنند. این موارد بماند ما پیگیری این مسائل هستیم من می‌گویم چرا کره جنوبی و ژاپن در هر دور به جام جهانی صعود می‌کنند اما ما مقطعی صعود می‌کنیم و تا این مسائل را برطرف کنیم صعود نمی‌کنیم.

وی در مورد اختلافاتی که بین علیپور و واعظ آشتیانی به وجود آمده تصریح کرد: آنها زمانی که در مورد قلعه‌نویی صحبت می‌کند تیتر اول روزنامه‌ها می‌شوند وگرنه اگر به خودشان باشد صحفه پنجم ششم هم نیستند. در مورد فوتبال پاک هم باید بگویم خدا را شکر در فوتبال ما دو بار این اتفاق افتاده که قلعه‌نویی و خانواده استقلال در آن حضور داشتند. ملاحی شاهد زنده این موضوع است. آن روزی که مدیرعامل ابومسلم بود با من تماس گرفت و ازطرف مردم خراسان به هیئت مدیره باشگاه از من تشکر کرد به خاطر حرکت جوانمردانه‌ای که کردیم تقدیر کرد. این اولین روز فوتبال پاک بود و در دیگر روز بحث این بود که در دو طرف استقلالی‌ها حضور داشند در یک طرف استقلال با برادران شفیعی زاده و در طرف دریگر استقلال تهران در آن زمان که جام را از دست می‌دهیم و می‌بازیم من خوب هستم و علیپور هم اظهار نظرهایی می‌کند حالا نمی‌دانم چه اتفاقاتی می‌افتد خوشحالم درهر دو بار خانواده استقلال و امیر قلعه‌نویی حضور داشته است.

سرمربی استقلال تصریح کرد: چرا باید برای AFC دست گدایی دراز کنیم باید 50 ورزشگاه خوب درست کنیم .حسن‌زاده را به خدا واگذار می‌کنم. من اگر حتی از فوتبال هم بروم حرف‌هایم را می‌زنم. خودش می‌داند که در جریان دیدار استقلال و ذوب‌آهن چه مسائلی به وجود آمد من را بدون گزارش محروم کردند باز همی می‌گویم او را به خدا واگذار می‌کنم.

محتوای مخفی: پ . ن 

گلی که نفت به #استقلال زد رو تو پی اس هم نمیشه زد

12. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بودیم تقریبا ! جمعه خسرو هم برسه عالی میشه برای بازی با فولاد ! نگرانی هم نیست ! فولاد رو بزنیم ایشاالله ، تازه 3 تا بازی عقب افتاده داریم که اینجوری میریم صدر ! نظری هم که نیم فصل باید رد کنن بره مسلمان رو بگیرن یا شریفات برگرده !

14. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب بازی مساوی شد . بازیی که به راحتی برده بودیم مساوی کردیم اما نتیجه ی خوبیه !! با این شرایط نتیجه ی خوبیه ... کدوم شرایط ؟ الان توضیح میدم :

4 تا بازیکن فیکس تیم ملی داشتیم ! به غیر از بازیکنایی که توی اردوی تیم ملی بودن و از تیم دور بودن 4 تا بازیکن فیکس داشتیم که 1 روز هم با تیم تمرین نکردن !

خسرو و جمشیدیان رو در دست نداشتیم !

کیفیت زمین بسیار افتضاح بود و خستگی توی ساق بازیکنا به شدت موج میزد !

با ناعدالتی ژنرال سرمربی تیممون رو از بازی محروم کرده بودن و بالای سر تیم نبود !

یه گل بسیار زیبا بسیاااااااار زیبا و نادر مثل گل آندو خوردیم که دیگه کاریش نمیشه کرد !

دیگه نتیجه نگرفتن یه تیم چند تا دلیل دیگه میخواد ؟!! با این دلایل فکر کنید میبینید نتیجه مساوی هم نتیجه بدی نیست . حق نفت که مساوی نبود من در کل دارم میگم ... نفت کلا یه دونه تک به تک ایجاد کرد اونم نوروزی توپ از زیر پاش رد شداما ما حداقل 3 تایی تک به تک داشتیم . بازیم در نهایت بی کیفیت بود که مسلمه دلیلی جز زمین بد نداره ! مثل بازی با ذوب آهن !

نکونام و نظری از بدترین بازیکنای زمین بودن . نظری واقعا افتضاح بازی کرد و نکونام هم وحشتناک این بازی سوتی میداد ! فرهاد مجیدی هم که مثل همیشه گل کاشت و نشون داد که یه ایران و یه مهاجم حرفه ای به اسم فرهاد مجیدی ! نکته ی جالب راجع به فرهاد اینه که توی این 1 سال هر بازیییییی گل زده یا 3 امتیازی بوده یا بر تعداد گلها افزوده و هیچ بازیی نبوده فرهاد گل بزنه ما مساوی کنیم یا ببازیم اما این بازی طلسم شکست و مساوی کردیم .

اما یه چیزی که منو اذیت کرده این سوت و کوریه تاپیکه ! قبل از بازی با سئول اینجا یه هیاهویی بود اما بعد از حذف از آسیا کلا همتون وا رفتید ! دلیلش رو من نمیدونم ... درسته با ناعدالتی حذف شدیم و تیم کره ای چیزی جز شانس نداشت که از سد ما گذشت اما جز 4 تیم برتر آسیا شدیم و بعد از سالها دوباره خودمون رکورد خودمون رو زدیم و توی این مرحله حضور پیدا کردیم . تیمای دیگه هواداراشون لحظه شماری میکنن 1 ثانیه توی آسیا بازی کنن ما تا نیمه نهایی میریم و با اقتدار حذف میشیم شماها بستون نیست ؟عجبا !!

آسیا تموم شد و رفت و به جایگاه خوبی هم رسیدیم . حالا باید بچسبیم به لیگمون . این بازی با اون شرایط بالا داشت با گل 3 امتیازی فرهاد هم تموم میشد که یهو یه گل نادر خوردیم و مساوی شد بازی . بازم مشکلی نیست . برق 3 4 سال پیش تا نیم فصل اول صدر جدول بود نیم فصل دوم رفت دسته یک !! ما اگه بازیهای بعدیمون رو با برد پشت سر بذاریم میتونیم قهرمان نیم فصل اول بشیم اما اگرم نشدیم فدا سر بازیکنا و کادر فنی ! مهم کل لیگه که شک نکنید وقتی ژنرال سرمربیه , لیگ برای استقلاله . خود ژنرال هم توی مصاحبش گفته از بازی بعدی استارت قهرمانی رو میزنیم و من به حرفش ایمان دارم و این ثابت شدس . ژنرال نیم فصل های دوم لیگ رو درو میکنه و به هیچ تیمی رحم نداره ! اینو سالیان ساله همه میدونن . تا پایان نیم فصل رتبه بین 1 تا چهارم هم حتی بگیریم خوبه ! نیم فصل دوم رو بسپارید به ژنرال و معجزه ی تدبیر و دانش فوتبالیش رو ببینید
    Last edited by Mohammad.F.M; 19-10-2013 at 22:05.

16. 13 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اما یه چیزی که منو اذیت کرده این سوت و کوریه تاپیکه ! قبل از بازی با سئول اینجا یه هیاهویی بود اما بعد از حذف از آسیا کلا همتون وا رفتید ! دلیلش رو من نمیدونم ... درسته با ناعدالتی حذف شدیم و تیم کره ای چیزی جز شانس نداشت که از سد ما گذشت اما جز 4 تیم برتر آسیا شدیم و بعد از سالها دوباره خودمون رکورد خودمون رو زدیم و توی این مرحله حضور پیدا کردیم . تیمای دیگه هواداراشون لحظه شماری میکنن 1 ثانیه توی آسیا بازی کنن ما تا نیمه نهایی میریم و با اقتدار حذف میشیم شماها بستون نیست ؟عجبا !!
    یکی از دلایلش می تونه این باشه که ما پارسال قهرمان شدیم و طعم قهرمانی رو تازه چشیدیم و آتشمون از بین رفته .

دلیل دومش هم امیرخانه که از بس قهرمان شدیم باهاش دیگه طعم حسرت کشیدن برای قهرمانی رو فراموش کردیم

توقع از تیم هم به خاطر نتیجه گیری تو آسیا بالا رفته

---------------------------------------------------

یه عکس همینجوری از دو مرد تکرار نشدنی فوتبال ایران

18. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دکتر نوروزی گفته خسرو 100% نمیرسه!

مسلمان هم میره پرسپولیس! به اومدنش 1% هم امیدی نداشته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •