باشگاه فوتبال چلسی اعلام کرد که سسک فابرگاس را از بارسلونا به خدمت گرفته است.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از چند روز شایعات مختلف سرانجام باشگاه خرید فابرگاس را تایید کرد.
چلسی در بیانیه خود اعلام کرده که سسک قراردادی 5 ساله با چلسی بسته و شماره 4 را به تن خواهد کرد.
فابرگاس پس از امضای قرارداد با چلسی گفت: "اول از همه می خواهم از تک تک اعضای بارسلونا تشکر کنم، 3 سال شگفت انگیز با آن ها داشتم. بارسلونا باشگاه دوران کودکی من بود و همیشه افتخار می کنم که شانس بازی کردن برای این تیم بزرگ را داشتم."
"احساس می کردم که کاری ناتمام در لیگ برتر داشتم و وقت بازگشت رسیده بود. بقیه پیشنهاد ها را به دقت بررسی کردم و کاملا باور داشتم که چلسی بهترین گزینه است. آن ها با تشنگی خود برای کسب جام جاه طلبی های فوتبالی مرا مطابقت می دهند. آن ها تیمی شگفت انگیز و مربی باور نکردنی دارند. من کاملا به این تیم متعهد خواهم بود و نمی توانم برای آغاز بازی کردن برای چلسی صبر کنم."
رقم این انتقال به گفته خبرگزاری های مختلف 27 میلیون پوند می باشد.
می توان انتظار داشت که مورینیو برای فصل بعد روی زوج فابرگاس-ماتیچ در خط میانی چلسی حساب باز کرده است، همچنین فابرگاس قابلیت بازی در پست های مختلفی را دارد که این گزینه های زیادی برای مورینیو باقی می گذارد.
منم به نوبه خودم خوشحالم کلا از سسک خوشم میومد از قبل و حتی لباس 10 اسپانیاش رو هم دارم
ولی بارسا که رفت یکم منفور شد نزد هوادارا ولی بازم دوسش داشتم