تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 457 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چه ربطی داره

این تست دسترسی این برنامه به بخش های مختلف کامپیوترو نشون میده باورم نمیشه با نود 32 تا 260 میگرفت با کسپر که همه میگن بهترین انتی ویروسه 190 که امتیاز خود ویندوز هستو میگیره
    عزیز من غیر ممکنه کاسپر اینجوری عمل کنه یعنی با داشتن کاسپر امتیازش با ویندوز هیچ فرقی نکنه. ادم اگه یکم عقل داشته باشه اینو باور نمیکنه .یا اشتباه با کاسپر تست کرد یا اینکه همونی که من گففتم این برنامه رو کمودو ساخته شاید اگه کاسپر این برنامه رو میساخت کاسپر 340 میگرفت کمودو 190 میفهمی من چی میگم؟

2. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Nariman H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیز من غیر ممکنه کاسپر اینجوری عمل کنه یعنی با داشتن کاسپر امتیازش با ویندوز هیچ فرقی نکنه. ادم اگه یکم عقل داشته باشه اینو باور نمیکنه .یا اشتباه با کاسپر تست کرد یا اینکه همونی که من گففتم این برنامه رو کمودو ساخته شاید اگه کاسپر این برنامه رو میساخت کاسپر 340 میگرفت کمودو 190 میفهمی من چی میگم؟
    ایا این برنامه رو نود 32 ساخته چرا نود260 میگیره

من با نورتون تونستم تا امتیاز 290 هم بگیرم

کسپر رو با 2 ساعت تنظیم اینا تازه فقط رو ویندوز 7 خودتو بکشی 310 بالاتر نمیگیره

10 بار هم این تستو انجام دادم
    کسپر نمرش همینه
    مگه اینکه تنظیمات رو خیلی دسکاری کنی تا 310 ببری

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امتیاز عالیه ولی فتو شاپه :))

امتیاز کسپر تو leak tests تست 190 هست ویندوز 8-64 بیتی بدون کسپر 190 میگیره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی جالبه

حالا امتیاز کومودو تو تست 340هست یعنی امتیاز کامل هست
    بعد بگید کسپر بهتر از کومودو هست
    سلام

نمی خواستم پست بزنم ولی دیدم یک سری ادم اینجا هستند که توسط یک تست اشتباه شما دارند جهت دار پیش می روند.
    کاربری که نمی تواند از یک محصول استفاده درست بکنه پس باید قبل از هر انتقاد بیشتر وقت بگذاره و پیش برود و اگر نتیجه نداشت ، انتقاد بکند.
    من یک زمانی انتقاد کننده کومودو بودم در نسخه 5.10 که دیگه در نسخه 6نیستم چون خیلی بهتر شده و فقط با اینترفیس مشکل دارم و بس.
    و اینکه در مورد این نتیجه کسپر نباید زیاد احساس خوشحال کرد چرا که کسپرسکی در تنظیمات پیش فرض حداقل یا امنیت متوسط رو می تواند برای کاربر ایجاد بکند منظورم برای استفاده از Application Control و اینکه این تست شما چون جهت دار هست باید عرض بکنم که کسپرسکی در نسخه 2013 روی ویندوز 7 با کمی تنظیمات می تواند امتیاز 340 را دریافت بکند یا نهایت روی بعضی سیستم های 330 امتیاز ، پس امتیاز کمی نیست چرا که این برنامه تست مخصوص سوییت شرکت کومودو است و خواهد بود.

اینکه در ویندوز 8 کسپرسکی از نظر نصب و اجرا شدن و برخی تنظیمات مشکل ندارد ولی از نظر HIPS روی ویندوز 8 مشکل دارد که با مخرب مسعود که من تست کردم این ضعف بود و نباید شک کرد.
    ولی شرکت اقدامی کرد بنا بر عرضه نسخه 2014برای کامل بودن و بهینه تر بودن با ویندوز 8.که چند ماه دیگه عرضه می شود و باید با نسخه 2014 تست کرد که از همه نظر قدرتمند تر و بهینه تر و از نظر تنظیمات Aplplication Control بهتر و کامل تر و سریعتر خواهد شد .و حتی شما هم در فیلمی که قرار دادم ، می شود با کمی تغییر امتیاز 300 را به 310 تغییر داد.
    و همانطور باید خدمت جنابعالی عرض بکنم وقتی نرم افزار X امتیازی از یک برنامه تست مخصوص شرکت Y کسب می کند و امتیاز بالایی می باشد ، پس باید گفت نرم افزار X قدرت و قابلیت هایی داشته که با نرم افزار شرکت Y توانسته امتیاز بگیره و جلو حرکات این نرم افزار رو بگیرد. و در مورد اسیب پذیری که در Change DrvPath وجود داره باید بگم که این قسمت رو کسپر بلاک می کنه و همانطوری که به صورت کامل د یکی از پست ها گفتم که این قسمت برنامه بلاک می شود ولی این برنامه بعضی از نرم افزارها مشکل دارد و البته در مورد اسیب پذیری در قسمت SetWinEventHook و SetWindowsHookEx هم باید عرض بکنم که این اسیب پذیری بخاطر کامل نبود نسخه 2013 از قسمت HIPS با ویندوز 8 هست وگرنه این قسمت با نسخه 2013 در ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارد و کسپر راحت بلاک می کند.

موفق باشید.

5. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسپر نمرش همینه
    نریمان جان

قرار نشد 310 رو خودت بگیا ...من می گفتم 360 شما هم 360 می گفتید؟؟ بجای اینکه صحبت های رد و بدل شده در (.....) رو به نفع بگذارید ، بهتر و منطق ی تر برخورد بکنید.

شما که تنظیمان رو روی 310 می اوردی همان اول می گذاشتی یا.........؟

کومودو اگر خودش با چند تنظیم 340 می گیره ، بخاطر تنظیمات هست..مثل کسپر پیچ و خم نداره..نمی شه بگی این پیچ و خم یا ساده بودن یک حسن هست یا یک عیب.
    Last edited by Hidden-Hunter; 21-04-2013 at 16:44.

7. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Nariman H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام

نمی خواستم پست بزنم ولی دیدم یک سری ادم اینجا هستند که توسط یک تست اشتباه شما دارند جهت دار پیش می روند.
    کاربری که نمی تواند از یک محصول استفاده درست بکنه پس باید قبل از هر انتقاد بیشتر وقت بگذاره و پیش برود و اگر نتیجه نداشت ، انتقاد بکند.
    من یک زمانی انتقاد کننده کومودو بودم در نسخه 5.10 که دیگه در نسخه 6نیستم چون خیلی بهتر شده و فقط با اینترفیس مشکل دارم و بس.
    و اینکه در مورد این نتیجه کسپر نباید زیاد احساس خوشحال کرد چرا که کسپرسکی در تنظیمات پیش فرض حداقل یا امنیت متوسط رو می تواند برای کاربر ایجاد بکند منظورم برای استفاده از Application Control و اینکه این تست شما چون جهت دار هست باید عرض بکنم که کسپرسکی در نسخه 2013 روی ویندوز 7 با کمی تنظیمات می تواند امتیاز 340 را دریافت بکند یا نهایت روی بعضی سیستم های 330 امتیاز ، پس امتیاز کمی نیست چرا که این برنامه تست مخصوص سوییت شرکت کومودو است و خواهد بود.

اینکه در ویندوز 8 کسپرسکی از نظر نصب و اجرا شدن و برخی تنظیمات مشکل ندارد ولی از نظر HIPS روی ویندوز 8 مشکل دارد که با مخرب مسعود که من تست کردم این ضعف بود و نباید شک کرد.
    ولی شرکت اقدامی کرد بنا بر عرضه نسخه 2014برای کامل بودن و بهینه تر بودن با ویندوز 8.که چند ماه دیگه عرضه می شود و باید با نسخه 2014 تست کرد که از همه نظر قدرتمند تر و بهینه تر و از نظر تنظیمات Aplplication Control بهتر و کامل تر و سریعتر خواهد شد .و حتی شما هم در فیلمی که قرار دادم ، می شود با کمی تغییر امتیاز 300 را به 310 تغییر داد.
    و همانطور باید خدمت جنابعالی عرض بکنم وقتی نرم افزار X امتیازی از یک برنامه تست مخصوص شرکت Y کسب می کند و امتیاز بالایی می باشد ، پس باید گفت نرم افزار X قدرت و قابلیت هایی داشته که با نرم افزار شرکت Y توانسته امتیاز بگیره و جلو حرکات این نرم افزار رو بگیرد. و در مورد اسیب پذیری که در Change DrvPath وجود داره باید بگم که این قسمت رو کسپر بلاک می کنه و همانطوری که به صورت کامل د یکی از پست ها گفتم که این قسمت برنامه بلاک می شود ولی این برنامه بعضی از نرم افزارها مشکل دارد و البته در مورد اسیب پذیری در قسمت SetWinEventHook و SetWindowsHookEx هم باید عرض بکنم که این اسیب پذیری بخاطر کامل نبود نسخه 2013 از قسمت HIPS با ویندوز 8 هست وگرنه این قسمت با نسخه 2013 در ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارد و کسپر راحت بلاک می کند.

موفق باشید.

دوست عزیز اولا این که ما داریم در مورد نسخه های فعلی کسپر صحبت میکنیم یعنی 2013 از کجا معلوم شاید در 6 .7 ماه اینده کومودو خیلی بهتر از اینی که هست بشه
    کسپر چرا اینقد مشکل داره با ویندوز 8؟
    یعنی
    KasperSky در حد کومودو هم نیست ؟چند وقت از ارائه ویندوز 8 میگذره ؟چرا تو این مدت نتونسته این باگ ها رو رفع کنه ؟
    کومودو در حدود 10 15 روز کاملا با ویندوز 8 سازگار شد بدون هیچ باگی تازه کومودو رایگانه

9. این کاربر از Nariman H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

کسپر نمرش همینه
    نه نود 210 گرفت تو حالت اینتر اکتیو مد
    خودم تستش کردم
    تو حالت اتومات هم 190 تا
    میخواین بذارم عکسشو با جزئیات
    البته نمدونم چرا ویندوز رو ویستا زده

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

اگه اسم این تست رو یخونی نوشه comodo test یعنی کمودو اینو ساخته و خوب معلومه امتیاز کامل میگیره بقیه نمیگیرن

الان متعصبان میان میگن نه اینجور نیست
    از خط قرمزشون رد شدی ها

12. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز اولا این که ما داریم در مورد نسخه های فعلی کسپر صحبت میکنیم یعنی 2013 از کجا معلوم شاید در 6 .7 ماه اینده کومودو خیلی بهتر از اینی که هست بشه
    کسپر چرا اینقد مشکل داره با ویندوز 8؟
    یعنی
    KasperSky در حد کومودو هم نیست ؟چند وقت از ارائه ویندوز 8 میگذره ؟چرا تو این مدت نتونسته این باگ ها رو رفع کنه ؟
    کومودو در حدود 10 15 روز کاملا با ویندوز 8 سازگار شد بدون هیچ باگی تازه کومودو رایگانه

سلام

لطفا از فونت کوچکتر استفاده بکنید ، بهتره بحث رو اینجا کش ندیم و من چند نکته رو ذکر بکنم و خلاص.

در مورد سوال اول ، بله که باید بهتر شود چرا که هرچه زمان از عرضه شدن سوییت میگذره ، باید باگ کمتر و امکانت بهتری رو عرضه بکنه .
    کسپر مشکلش بخاطر این هست که در نسخه 2013 بیشتر کار برای رفع باگ بروی ویندوز های ایکس پی و سون شده چون کاربران این دو ویندوز بیشتر از ویندوز جدید می باشد.
    در مورد باگ که هر نرم افزاری باگ داره و شرکت میاد با پچ این باگ ها رو رفع می کنه و نمونش نسخه جدید 2014 برای کامل تر شدن یا بهتر بویم نسخه 2014برای ویندوز جدید زده شده تا مشکلات یاد شده درش دیده نشود. بزار بگم کسپر نسخه جدید 2013رو زود تر از فاینال شدن نسخه ویندوز 8 عرضه کرد و بیشتر کار برای نصب راحت بروی ویندوز 7 و ایکس پی بود چرا که بیشتر پچ های صادر شده برای نسخه 2013برای رفع باگ هایی که در ویندوز 7 و ایکس پی دیده می شود صادر می شود.

یعنی KasperSky در حد کومودو هم نیست ؟
    من اینجا نمی تونم حکم به بهتر بودن یا بدتر بودن بدهم چون این جمله شما ، از نظر من خوب گفته نشده یا خواستید طوری بیان بکنید که کوچک کردن یا مقایسه نابجا.

چند وقت از ارائه ویندوز 8 میگذره ؟
    اگر اشتباه نکنم 5یا 6 ماه.منظورم نسخه فاینال شده هست
    چرا تو این مدت نتونسته این باگ ها رو رفع کنه ؟
    بعضی از باگ ها از طریق پچ های ارائه شده ی اطریق اپدیت قابل رفع نیستند و چه بسا شاید مشکل ساز هم بشود .چون نسخه 2013 پایه ان برای ویندوز 7 و ایکس پی بوده ( فکر کنم چندین بار این جمله رو تکرار کردم ) نمیشه پچی عرضه کرد که باگ در نسخه 8 را به اسانی از بین ببرد.

نمی توانید تک نفره حکم به جمع بدهید شاید برای سیستم شما مشکل نداشته باشه یا داشته و شما متوجه نشده ایید ، باگ وجودداره شما حس نکردید ، اگر باگی وجود نداشت نسخه جدید 6.1 صادر نمی شد چیزی که من دیدم در نسخه 6.1 حدود 200 باگ رفع شده ،

به نظر من باید پاسخ سوالات خود رو گرفته باشید ، نیازی نمی بینم در این مورد باز سوالی پرسیده شود.

موفق باشید
    Last edited by Hidden-Hunter; 21-04-2013 at 18:38.

14. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی داشتم، فرض کنید فایل X میخواد به اینترنت وصل بشه و فایروال کومودو هم اخطار میده که این فایل میخاد به اینترنت وصل بشه، حالا میشه قانونی برای این فایل X تعریف کرد که مثلا بتونه به فلان آدرس IP وصل بشه و به فلان آدرس وصل نشه؟ یعنی مثلا جوری براش قانون تعریف کنی که بتونه مثلا به آدرس 192.168.1.1 وصل بشه ولی نتونه به آدرس 1.167.21.33 وصل بشه و ارتباطش با این آدرس بلوک بشه

16. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

یه سوالی داشتم، فرض کنید فایل X میخواد به اینترنت وصل بشه و فایروال کومودو هم اخطار میده که این فایل میخاد به اینترنت وصل بشه، حالا میشه قانونی برای این فایل X تعریف کرد که مثلا بتونه به فلان آدرس IP وصل بشه و به فلان آدرس وصل نشه؟ یعنی مثلا جوری براش قانون تعریف کنی که بتونه مثلا به آدرس 192.168.1.1 وصل بشه ولی نتونه به آدرس 1.167.21.33 وصل بشه و ارتباطش با این آدرس بلوک بشه
    کافیه یه رول برای این فایل بسازید و برید داخل Applications Rules و روی فایل دابل کلیک کنید و هر رول دیگه ای که خواستید داخل بخش Custom به رول های "این فایل" اضافه کنید. با کار کردن با گزینه های Add و Destination Address ، IPv4 Single Address
    Last edited by pcsoft; 21-04-2013 at 19:13.

18. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •