تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 263 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

سلام .. بله که برای گرافیک لب تاپ هم آپدیت ریلیز میشه ... مثلا واسه همین 4540s که ATI سری 7XXX هستش ، تو این 2 ماه شاید اقلا 4 بار آپدیت براش اومده باشه ...

آپدیت ترینش هم نسخه 13.10 هستش که در تاریخ 9/30/2013 ریلیز شد .

بازی های FIFA13 ، PES13 ، Call Of Duty MW3 ، Splinter Cell (Black List ) یادمه که اجرا کردم .. همه رو عالی اجرا میکرد فقط FIFA رو تنظیمات Ultra و هوای بارانی یکم لگ داشت !:(

در حال حاضر هم دارم نخسه ی جدید Call of juarez رو درم بازی میکن .. عالیه !

** دوست عزیز توجه داشته باش که این لب تاپ بیشتر از اینکه یه لب تاپ گیم باشه ؛ لب تاپ بیزینسیه
    سلام
    میدونم گلم
    فقط میگم از توی کریستالت نداره آپدیت ؟ و اینکه شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان میکنی درایورش رو دیگه آره ؟ چون من از اونجا میگیرم

2. این کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام .. بله که برای گرافیک لب تاپ هم آپدیت ریلیز میشه ... مثلا واسه همین 4540s که ATI سری 7XXX هستش ، تو این 2 ماه شاید اقلا 4 بار آپدیت براش اومده باشه ...

آپدیت ترینش هم نسخه 13.10 هستش که در تاریخ 9/30/2013 ریلیز شد .

بازی های FIFA13 ، PES13 ، Call Of Duty MW3 ، Splinter Cell (Black List ) یادمه که اجرا کردم .. همه رو عالی اجرا میکرد فقط FIFA رو تنظیمات Ultra و هوای بارانی یکم لگ داشت !:(

در حال حاضر هم دارم نخسه ی جدید Call of juarez رو درم بازی میکن .. عالیه !

** دوست عزیز توجه داشته باش که این لب تاپ بیشتر از اینکه یه لب تاپ گیم باشه ؛ لب تاپ بیزینسیه
    سجاد جان لطف میکنی اگه یه اسکرین شات بذاری از جایی که ورژن رو نوشته توی کریستالت . که همین 13.10 رو نوشته باشه همراه با تاریخ
    ضمنا من الان رفتم توی سایت AMD و تغییر کرده . هر چی گشتم نیست جایی واسه دانلود یا آپدیت . قبلا یه تب دانلود داشت
    گفتی الان 13.10 هست ورژن کریستالتت . یعنی وقتی میری توی about کریستالتت نوشته ورژن 13.10 ؟ یه عکس بزار . آخه واس من اینجوریه که تو عکسه . اگر راهی برای آپدیتش داری که انجام میدی لطف کن مرحله به مرحله و کامل یه توضیج بدی ممنون میشم . میخوام مطمئن شم که چه باید کرد و اینکه من دارم صبح فردا میرم و 10روز شهر نیستم . اگه ممکنه امشب جواب بده
    Last edited by farzadddddd; 06-10-2013 at 23:12.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    داداش اصلا همچین چیزی محاله مگه اینکه مشکل سخت افزاری داشته باشه . چراغش روشن میشه ؟
    یه تست بکن از توی My computer روی cd Drive کلیک راست کم Eject رو بزن ببین چی میشه . اعلام کن . من فردا نیستم تا 10 روز دیگه اگه نبودم که دوستان خبره هستن و جواب میدن
    اقا مشکل خاصی نبود. فقط یکم هول شده بودم
    دستگاه رو روشن کردم و براحتی بازش کردم.

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اقا مشکل خاصی نبود. فقط یکم هول شده بودم
    دستگاه رو روشن کردم و براحتی بازش کردم.
    خب خدا رو شکر میگم که همچین چیزی نداریم و محاله . چون دی وی دی درایو یه سخت افزار اصلی هست و دکمه اش یه چیز نرم افزاری نیست که مثلا با نصب چیزی کار کنه . امیدوارم از خرید این محصول عالی اچ پی راضی باشی و بهت تبریک میگم هم بابت خریدت و هم بابت انتخاب عالیت
    به جمع 4540 ای ها خوش اومدی
    اگه سوال دیگه ای داشتی بنده در خدمتم دوست عزیز
    در این تاپیک به تمامی سوالاتت در مورد 4540 جواب داده خواهد شد و برای اینکه بهتر لپتاپت رو آنالیز کنی به نظرم بهترین کار اینه که از صفحه ی اول این تاپیک شروع به خوندن کنی و هم چیزای جدید در مورد این لپتاپ بفهمی و هم 90 درصد جواب سوال هات رو پیدا کنی . موفق باشی دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان اینم لینکی برای آپدیت یا ریلیز کردن کریستالت یا همون نرم افزار کارت گرافیکتون
    پیشنهاد میکنم آپدیت کنیدش برای اجرای بازی مخصوصا برای بازی های جدید
    لینک آپدیت برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 ( 64 بیتی )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو دانلود که کردین نصب میکنید و بعد مسیر میخواد ازتون برای شروع دانلود اصلی که یه کمی طول هم میکشه . سرعتش هم از دانلود معمولی کمتره
    امیدوارم مفید بوده باشه

7. این کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

دوستان من خودم بلدم که چجوری درایور گرافیک رو که از سایت hp میگیریم نصب کنم (تو فرومشون دیدم گذاشتم اینجا) اما بلد نیستم درایور رو اپدیت کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
    در ضمن splinter cell با چه تنظیماتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام آقایون من hp protect tools رو نصب کرده بودم الان هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ولی چیزی راجع به تشخیص چهره نیومد.راهنمایی کنید باید کاردیگه ای هم انجام بدم تا این ویژگی فعال بشه یانه؟ کلا طرز کارش چطوره؟

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

دوستان من خودم بلدم که چجوری درایور گرافیک رو که از سایت hp میگیریم نصب کنم (تو فرومشون دیدم گذاشتم اینجا) اما بلد نیستم درایور رو اپدیت کنم دقیقا باید چیکار کنم؟ در ضمن splinter cell با چه تنظیماتی؟
    Splinter Cell: Blacklist رو رو high بازی کردم رو 20 فریم چون گرافیک بالایی داره کارت گرافیک پاش میزاد. راجبه اپدیت یا توسط hp support assistant صورت میگره یا باید با ویندوز اپدیتش کنی. اگه نه ورزن جدید رو دان کردی میخوای نصب کنی دوست خوبم mosi-alpha فرمود رو خود ورژن قبلی نصب نکنی و راستم میگفت.اگه هم ورژن قبلی رو پاک کنی با ویندوز به صورت کامل پاک نمیشه و تو نصب درایور ورژن جدید ایراد پیش میاد اینو من صد بار تست کردم.حتما الان میگی پس چه کنم خب من میگم میتونی بدون این که ویندوز جدید نصب کنی درایورتو(قدیمیه) کامل جایگزین کنی با این برنامه DriverSweeper که کاملا درایورو پاک میکنه کارشم اینجوریه که اول درایور(قدیمی) رو با خود کنترل پنل ویندوز پاک میکنی بعد میری تو safe mode این نرم افزارو اونجا اجرا میکنی و کارت گرافیکو انتخاب میکنی بعد خلاص هو توتو میسابه به الک. بعد میای تو ویندوز و جدیده رو نصب میکنی .ولی به نطرم اپدیت کردنش گرفتاریش کمتره اگه بشه.هرچند اینم زیاد وقت نمیگیره.
    Last edited by dop12; 07-10-2013 at 23:44.

11. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

سلام دوستان اینم لینکی برای آپدیت یا ریلیز کردن کریستالت یا همون نرم افزار کارت گرافیکتون
    پیشنهاد میکنم آپدیت کنیدش برای اجرای بازی مخصوصا برای بازی های جدید
    لینک آپدیت برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 ( 64 بیتی )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو دانلود که کردین نصب میکنید و بعد مسیر میخواد ازتون برای شروع دانلود اصلی که یه کمی طول هم میکشه . سرعتش هم از دانلود معمولی کمتره
    امیدوارم مفید بوده باشه
    این فعالیت و کمک کردنتون به تازه کارا قابل ستایشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

راهی است که بشه جلوی Share شدن رم بروی کارت گرافیک رو بگیره !؟ الام از رم 4 گیگ من نزدیک به 2 گیگش (1700مگش) شیر شده که اصلا خوب نیست ! یا میشه فقط گرافیک اینتل رو تکی نصب کرد !؟

جان من نگین برو 136 صفحه رو بخون !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •