سلام
میدونم گلم
فقط میگم از توی کریستالت نداره آپدیت ؟ و اینکه شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان میکنی درایورش رو دیگه آره ؟ چون من از اونجا میگیرم
سلام
میدونم گلم
فقط میگم از توی کریستالت نداره آپدیت ؟ و اینکه شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان میکنی درایورش رو دیگه آره ؟ چون من از اونجا میگیرم
سجاد جان لطف میکنی اگه یه اسکرین شات بذاری از جایی که ورژن رو نوشته توی کریستالت . که همین 13.10 رو نوشته باشه همراه با تاریخ
ضمنا من الان رفتم توی سایت AMD و تغییر کرده . هر چی گشتم نیست جایی واسه دانلود یا آپدیت . قبلا یه تب دانلود داشت
گفتی الان 13.10 هست ورژن کریستالتت . یعنی وقتی میری توی about کریستالتت نوشته ورژن 13.10 ؟ یه عکس بزار . آخه واس من اینجوریه که تو عکسه . اگر راهی برای آپدیتش داری که انجام میدی لطف کن مرحله به مرحله و کامل یه توضیج بدی ممنون میشم . میخوام مطمئن شم که چه باید کرد و اینکه من دارم صبح فردا میرم و 10روز شهر نیستم . اگه ممکنه امشب جواب بده![]()
Last edited by farzadddddd; 06-10-2013 at 23:12.
اقا مشکل خاصی نبود. فقط یکم هول شده بودم
دستگاه رو روشن کردم و براحتی بازش کردم.
خب خدا رو شکر میگم که همچین چیزی نداریم و محاله . چون دی وی دی درایو یه سخت افزار اصلی هست و دکمه اش یه چیز نرم افزاری نیست که مثلا با نصب چیزی کار کنه . امیدوارم از خرید این محصول عالی اچ پی راضی باشی و بهت تبریک میگم هم بابت خریدت و هم بابت انتخاب عالیت
به جمع 4540 ای ها خوش اومدی
اگه سوال دیگه ای داشتی بنده در خدمتم دوست عزیز
در این تاپیک به تمامی سوالاتت در مورد 4540 جواب داده خواهد شد و برای اینکه بهتر لپتاپت رو آنالیز کنی به نظرم بهترین کار اینه که از صفحه ی اول این تاپیک شروع به خوندن کنی و هم چیزای جدید در مورد این لپتاپ بفهمی و هم 90 درصد جواب سوال هات رو پیدا کنی . موفق باشی دوست عزیز![]()
سلام دوستان اینم لینکی برای آپدیت یا ریلیز کردن کریستالت یا همون نرم افزار کارت گرافیکتون
پیشنهاد میکنم آپدیت کنیدش برای اجرای بازی مخصوصا برای بازی های جدید
لینک آپدیت برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 ( 64 بیتی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود که کردین نصب میکنید و بعد مسیر میخواد ازتون برای شروع دانلود اصلی که یه کمی طول هم میکشه . سرعتش هم از دانلود معمولی کمتره
امیدوارم مفید بوده باشه![]()
دوستان من خودم بلدم که چجوری درایور گرافیک رو که از سایت hp میگیریم نصب کنم (تو فرومشون دیدم گذاشتم اینجا) اما بلد نیستم درایور رو اپدیت کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
در ضمن splinter cell با چه تنظیماتی؟
سلام آقایون من hp protect tools رو نصب کرده بودم الان هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ولی چیزی راجع به تشخیص چهره نیومد.راهنمایی کنید باید کاردیگه ای هم انجام بدم تا این ویژگی فعال بشه یانه؟ کلا طرز کارش چطوره؟
Splinter Cell: Blacklist رو رو high بازی کردم رو 20 فریم چون گرافیک بالایی داره کارت گرافیک پاش میزاد.راجبه اپدیت یا توسط hp support assistant صورت میگره یا باید با ویندوز اپدیتش کنی. اگه نه ورزن جدید رو دان کردی میخوای نصب کنی دوست خوبم mosi-alpha فرمود رو خود ورژن قبلی نصب نکنی و راستم میگفت.اگه هم ورژن قبلی رو پاک کنی با ویندوز به صورت کامل پاک نمیشه و تو نصب درایور ورژن جدید ایراد پیش میاد اینو من صد بار تست کردم.حتما الان میگی پس چه کنم خب من میگم میتونی بدون این که ویندوز جدید نصب کنی درایورتو(قدیمیه) کامل جایگزین کنی با این برنامه DriverSweeper که کاملا درایورو پاک میکنه کارشم اینجوریه که اول درایور(قدیمی) رو با خود کنترل پنل ویندوز پاک میکنی بعد میری تو safe mode این نرم افزارو اونجا اجرا میکنی و کارت گرافیکو انتخاب میکنی بعد خلاص هو توتو میسابه به الک.
بعد میای تو ویندوز و جدیده رو نصب میکنی .ولی به نطرم اپدیت کردنش گرفتاریش کمتره اگه بشه.هرچند اینم زیاد وقت نمیگیره.
Last edited by dop12; 07-10-2013 at 23:44.
این فعالیت و کمک کردنتون به تازه کارا قابل ستایشه.![]()
سلام
راهی است که بشه جلوی Share شدن رم بروی کارت گرافیک رو بگیره !؟ الام از رم 4 گیگ من نزدیک به 2 گیگش (1700مگش) شیر شده که اصلا خوب نیست ! یا میشه فقط گرافیک اینتل رو تکی نصب کرد !؟
جان من نگین برو 136 صفحه رو بخون !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)