ببین عزیز اول اینو بگم الان ذهن جوونا نسبت به قبل خیلی باز تر شده الان دیگه اکثریت ایمان دارن زندگی باید با صداقت شروع بشه در غیر این صورت یه عمر بدبختی میکشید!
من چند مورد خواستگاری که رفتم حداقل این صداقتو دیدم..یه مورد دختر مورد نظر

با ساپورت و دامن کوتاه اومد تو صحبتامونم گفت من بیرونم که میرم دراین حد موهام بیرونه(یکم موهاش بیرون بود اون روز) ولی شایدم یه روز چادر سر کنم در کل دختر خوب و امروزی هم بود ولی چون پوشش با چیزی که تو نظر منه تفاوت داشت و البته تو خیلی از مسائل با هم اختلاف نظر داشتیم فکر کنم هر جفتمون تو همون جلسه اول متقاعد شدیم به درد هم نمیخوریم
نتیجه گیری:
دختر مورد علاقت که با پارامترای تو جور در بیاد زرتی پیدا نمیشه که بخوای از همون اول دنبال گذشته طرف و .... باشی
حالا فرض رو بر این میزاریم که شد حالا باور کن میشه فهمید طرف چیکارس!! گاهی به سختی البته
خانواده و عقایدشون ملاک خوبیه! البته مثال نقضم کم نداره یه باره که رسیده بودیم خدمت یه دختر خانم محترم دیگه که پدر بسیار مذهبی داشت و از بنده سابقه بسیج میخواست!! دختر خانم تو حرفاش به من گفت من عقایدم با پدر فرق داره و شخصا از بسیج متنفرم! مثال نقض حرف خودم

همون رفت و امد درسته اگه درست استفاده نشه فرصت سوزیه ولی میتونه یه شناخت نسبی از طرف بده .....یه چیزی بد نیست فکر کنم خیلی از ما این اشتباه انجام میدیم تو خاستگاری باید از پارامترای ریز حرف زده بشه نه اینکه مثلا شما بری بگی من ادم مذهبی هستماااااا اون بگم وای چه جالب منم همینطور!!! خوب این مذهبی یعنی چی حد و حدودش چیه حالا یه مثال کوچیک بود ولی در مورد همه چی باید ریزشو بررسی کرد نه کلی گویی!!
دیگه اینکه تحقیق و پلیس بازی باور کن اگر طرف دانشجو باشه و بتونی رفقاتو بفرستی سر کلاسش به نتایج جالبی میرسی !!!
بتونی به طریقی با دوستاش ارتباط برقرار کنی اینم نتایج جالبی داره!!!!
خلاصه که به قول اون عزیز راههای رسیدن به خدا زیاد است