تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 136 از 328 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب نمونه ی انجام شده رو دیدم . بستگی داره به فرد ، اونقدری صمیمیت ایجاد بشه و بشه در یه فضای دوستانه راجع به مسائل حرف زد .

نظر شما راجع به رفت و آمد خواستگاری درسته ولی همونجور که گفتید شما دور و برت رو نگاه کن ، من دور و برم رو که نگاه میکنم میبینم دختر و

پسر توی ازدواج سنتی نهایت تعداد ملاقات ها میشه دو یا سه بار ، اونم بیشتر شبیه به مذاکرات هسته ای میمونه .
    ازدواج زیر مجموعه علوم انسانیه.ریاضی نیست که دودوتا همیشه بشه چهارتا.بله واسه حرفای ما مثال نقض بی نهایت پیدا میشه.من میگم دورو برم که اصلاح نشه ما باید اصلاح بشیم یا نه؟یا ما چیکار داریم به نمونه ها و دو رو اطراف؟من باید ببینم و بفهمم شخص من با چی راضی میشه،دنبال چیه،بعد بره دنبال همون.حالا دوستی،معرفی یا هرچی...
    الانم دو حالت بیشتر نداره به نظر من.یا ما خودمون 1نفرو داریم یا خانواده 1نفرو معرفی میکنه.اولیش که به قول ما جوونا مدرنه! ولی اون معرفیرو باید به دید مدرن و امروزی دنبال کرد.
    Last edited by deadboy; 05-10-2013 at 21:24.

2. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sarbazeiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من هنوز اونی رو که فکر میکنم خوبه رو پیدا نکردم.....
    بعدشم درس درس درس

ی جمله از یکی از بزرگان مینویسم. خالی از لطف نیست.

آنجا که ازدواجی بدون عشق صورت بگیرد به ناچار عشقی بدون ازدواج در آن زندگی رخنه خواهد کرد. بنیامین فرانکلین

4. 3 کاربر از sarbazeiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

خب چطور میخواید از این گذشته مطلع بشید؟چیزی که کامل مشخص نمیشه چه ارزشی میتونه داشته باشه؟اصلا بر فرض طرف مقابل در عین صداقت تمام گذشتشو تعریف کرد(کجا چنین چیزی دیدید شما)خب حالا رفتارتون چطور تغییر میکنه؟منظورم اینه خب آخه حرف از گذشته که همون اول مطرح نمیشه که طرف بره بشینه بگه سلام تو گذشتت چی بوده؟
    بعدشم چرا این رابطه قبل از ازدواج همش نهی میشه؟خب طرف از کجا شناخت پیدا کنه؟

با رفت وآمد و نشست و برخواست.به قول دوست عزیزمون ملانصرالدین فرصت سوزی نکنید به جای سوال از رنگ وغذا واقعا معیاراتون رو روشن کنید و درباره اونا صحبت کنید.
    از اطرافیا هم باید پرس و جو کرد.البته اگر تو حرفامون صداقت باشه.اگر....من خودم الان تو زندگیم به نطقه ای رسیدم که فکر میکنم ما آدما حتی خودم همش دروغ میگیم.اصلا دروغ لذت شده برامون(ببخشید ربطی به بحث نداشت 1جور درد دل بود)
    ببین عزیز اول اینو بگم الان ذهن جوونا نسبت به قبل خیلی باز تر شده الان دیگه اکثریت ایمان دارن زندگی باید با صداقت شروع بشه در غیر این صورت یه عمر بدبختی میکشید!
    من چند مورد خواستگاری که رفتم حداقل این صداقتو دیدم..یه مورد دختر مورد نظر با ساپورت و دامن کوتاه اومد تو صحبتامونم گفت من بیرونم که میرم دراین حد موهام بیرونه(یکم موهاش بیرون بود اون روز) ولی شایدم یه روز چادر سر کنم در کل دختر خوب و امروزی هم بود ولی چون پوشش با چیزی که تو نظر منه تفاوت داشت و البته تو خیلی از مسائل با هم اختلاف نظر داشتیم فکر کنم هر جفتمون تو همون جلسه اول متقاعد شدیم به درد هم نمیخوریم
    نتیجه گیری:
    دختر مورد علاقت که با پارامترای تو جور در بیاد زرتی پیدا نمیشه که بخوای از همون اول دنبال گذشته طرف و .... باشی
    حالا فرض رو بر این میزاریم که شد حالا باور کن میشه فهمید طرف چیکارس!! گاهی به سختی البته
    خانواده و عقایدشون ملاک خوبیه! البته مثال نقضم کم نداره یه باره که رسیده بودیم خدمت یه دختر خانم محترم دیگه که پدر بسیار مذهبی داشت و از بنده سابقه بسیج میخواست!! دختر خانم تو حرفاش به من گفت من عقایدم با پدر فرق داره و شخصا از بسیج متنفرم! مثال نقض حرف خودم
    همون رفت و امد درسته اگه درست استفاده نشه فرصت سوزیه ولی میتونه یه شناخت نسبی از طرف بده .....یه چیزی بد نیست فکر کنم خیلی از ما این اشتباه انجام میدیم تو خاستگاری باید از پارامترای ریز حرف زده بشه نه اینکه مثلا شما بری بگی من ادم مذهبی هستماااااا اون بگم وای چه جالب منم همینطور!!! خوب این مذهبی یعنی چی حد و حدودش چیه حالا یه مثال کوچیک بود ولی در مورد همه چی باید ریزشو بررسی کرد نه کلی گویی!!
    دیگه اینکه تحقیق و پلیس بازی باور کن اگر طرف دانشجو باشه و بتونی رفقاتو بفرستی سر کلاسش به نتایج جالبی میرسی !!!
    بتونی به طریقی با دوستاش ارتباط برقرار کنی اینم نتایج جالبی داره!!!!
    خلاصه که به قول اون عزیز راههای رسیدن به خدا زیاد است
    در اخرم من منظورتو از این جمله نفهمیدم!
    بعدشم چرا این رابطه قبل از ازدواج همش نهی میشه؟

6. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببین عزیز اول اینو بگم الان ذهن جوونا نسبت به قبل خیلی باز تر شده الان دیگه اکثریت ایمان دارن زندگی باید با صداقت شروع بشه در غیر این صورت یه عمر بدبختی میکشید!
    من چند مورد خواستگاری که رفتم حداقل این صداقتو دیدم..یه مورد دختر مورد نظر با ساپورت و دامن کوتاه اومد تو صحبتامونم گفت من بیرونم که میرم دراین حد موهام بیرونه(یکم موهاش بیرون بود اون روز) ولی شایدم یه روز چادر سر کنم در کل دختر خوب و امروزی هم بود ولی چون پوشش با چیزی که تو نظر منه تفاوت داشت و البته تو خیلی از مسائل با هم اختلاف نظر داشتیم فکر کنم هر جفتمون تو همون جلسه اول متقاعد شدیم به درد هم نمیخوریم
    نتیجه گیری:
    دختر مورد علاقت که با پارامترای تو جور در بیاد زرتی پیدا نمیشه که بخوای از همون اول دنبال گذشته طرف و .... باشی
    حالا فرض رو بر این میزاریم که شد حالا باور کن میشه فهمید طرف چیکارس!! گاهی به سختی البته
    خانواده و عقایدشون ملاک خوبیه! البته مثال نقضم کم نداره یه باره که رسیده بودیم خدمت یه دختر خانم محترم دیگه که پدر بسیار مذهبی داشت و از بنده سابقه بسیج میخواست!! دختر خانم تو حرفاش به من گفت من عقایدم با پدر فرق داره و شخصا از بسیج متنفرم! مثال نقض حرف خودم
    همون رفت و امد درسته اگه درست استفاده نشه فرصت سوزیه ولی میتونه یه شناخت نسبی از طرف بده .....یه چیزی بد نیست فکر کنم خیلی از ما این اشتباه انجام میدیم تو خاستگاری باید از پارامترای ریز حرف زده بشه نه اینکه مثلا شما بری بگی من ادم مذهبی هستماااااا اون بگم وای چه جالب منم همینطور!!! خوب این مذهبی یعنی چی حد و حدودش چیه حالا یه مثال کوچیک بود ولی در مورد همه چی باید ریزشو بررسی کرد نه کلی گویی!!
    دیگه اینکه تحقیق و پلیس بازی باور کن اگر طرف دانشجو باشه و بتونی رفقاتو بفرستی سر کلاسش به نتایج جالبی میرسی !!!
    بتونی به طریقی با دوستاش ارتباط برقرار کنی اینم نتایج جالبی داره!!!!
    خلاصه که به قول اون عزیز راههای رسیدن به خدا زیاد است
    مرسی از جوابتون،ولی من متوجه منظورتون نشدم(متوجه ربطش به سولم البته)
    من منکر صداقت نمیشم.بله باید با صداقت برخورد کرد.من سوالم در رابطه با گذشته افراد و سر در اوردن از چیزایی که من تو جریان اتفاق افتادنشون تو زندگی طرف مقابل نبودم نه رفتار و ارزش های طرف مقابل.متوجه منظورم هستید؟
    من تو پست های قبلی گفتم که گذشته آدما(از نظر من)نمیتونه معیار خوبی واسه انتخاب باشه و از دوستانی که گفتند گذشته واسه ما مهمه پرسیدم چطور میخواید به گذشته ای که تو ذهن طرف مقابله دست پیدا کنید؟

من اصلا بحثم پارامترام نیست.من از تاثیر گذشته تو انتخاب آدمی که پارامترای طرف مقابلشو داره صحبت میکنم. امیر جان درکل حس میکنم متوجه سوال من نشدید.

در اخرم من منظورتو از این جمله نفهمیدم!
    منظورم اینه که همه میگن رابطه دو جنس تا قبل از ازدواج اخه و بده.وای وای این کارو نکنید.من میگم اگر نباشه چطور از جنس دیگه شناخت پیدا کنیم؟همین میشه که طرف نوع برخورد وحتی حرف زدن رو نمیدونه!
    Last edited by deadboy; 08-10-2013 at 16:22.

8. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

مرسی از جوابتون،ولی من متوجه منظورتون نشدم(متوجه ربطش به سولم البته)
    من منکر صداقت نمیشم.بله باید با صداقت برخورد کرد.من سوالم در رابطه با گذشته افراد و سر در اوردن از چیزایی که من تو جریان اتفاق افتادنشون تو زندگی طرف مقابل نبودم نه رفتار و ارزش های طرف مقابل.متوجه منظورم هستید؟
    من تو پست های قبلی گفتم که گذشته آدما(از نظر من)نمیتونه معیار خوبی واسه انتخاب باشه و از دوستانی که گفتند گذشته واسه ما مهمه پرسیدم چطور میخواید به گذشته ای که تو ذهن طرف مقابله دست پیدا کنید؟

من اصلا بحثم پارامترام نیست.من از تاثیر گذشته تو انتخاب آدمی که پارامترای طرف مقابلشو داره صحبت میکنم. امیر جان درکل حس میکنم متوجه سوال من نشدید.

منظورم اینه که همه میگن رابطه دو جنس تا قبل از ازدواج اخه و بده.وای وای این کارو نکنید.من میگم اگر نباشه چطور از جنس دیگه شناخت پیدا کنیم؟همین میشه که طرف نوع برخورد وحتی حرف زدن رو نمیدونه!
    عزیز اول اینو بپرسم منظورت از گذشته چیه؟
    من وقتی میگم گذشته برام مهمه منظورم این نیست طرف تو 5 سالگی تو رختخواب شب ادراری داشته!
    منظورم کردار و سیرسلوکشه که تو امروزش نمود پیدا میکنه
    یه مثال بزنم مثلا من عزیزانی میشناسم که حتی با وجود خانواده بسیار کاردرست(البته در ظاهر ) اما دختر چند بار رابطه جنسی داشته اونم با چند نفر بعدشم میاد تو جلسه خاستگاری میشینه میگه من از رابطه دختر پسر خوشم نمیاد!! حالا نگید تو از کجا میدونیاااااا
    پس چی میتونه ملاک باشه عزیز؟اسمتم نمیدونم رفیق
    گذشته چیزی نیست که بشه کتمانش کرد !!
    ببین یکی از دوستان من ازدواج کرد بعدا ازش پرسیدم خوب از کجا فهمیدی طرف چطور ادمیه گفت تحقیق کردم گفتم چطوری؟ گفت خانوادم از چند تا از افراد خانوادش و همسایه ها پرسیدن گفتن خوبه!!!!!!!!
    در مورد کردار افراد که میشه پی برد به گذشته در باره خصوصیات اخلاقی البته فقط با نشست برخواست و صحبت و ... اونم تو موقعیتای مختلف میشه فهمید طرف خوش اخلاقه نیست صبوره کم تحمله برون گراس یا ....
    بازم میگم این رفتار کردارو خصوصیات گذشته ماست که تو امروز نمود پیدا میکنه وقتی من تو گذشته و طی 20 و اندی سال ادم خوش برخورد خوش اخلاقی بودم خوب به احتمال زیاد اینده هم همینجوریم دیگه
    شاید عزیزوووم حالا باز بیا نظرتو بگو ببینیم چنت چنتیم
    ببین تو اگه با 100000000 دختر رابطه داشته باشی اصلا تضمینی نیست که بتونی 100000001 رو بشناسی!!
    هر شخصی یه سری اخلاقیات و خصوصیات منحصر به فرد داره اثن تو بحثت سر گذشتس بزا اونو حل کنیم

10. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عزیز اول اینو بپرسم منظورت از گذشته چیه؟
    منظورم کردار و سیرسلوکشه که تو امروزش نمود پیدا میکنه
    یه مثال بزنم مثلا من عزیزانی میشناسم که حتی با وجود خانواده بسیار کاردرست(البته در ظاهر ) اما دختر چند بار رابطه جنسی داشته اونم با چند نفر بعدشم میاد تو جلسه خاستگاری میشینه میگه من از رابطه دختر پسر خوشم نمیاد!!
    منظور از گذشته که صرفا رابطه جنسی نیست واسه من.اینکه طرف با کی بوده؟کجا میرفته؟چی میپوشیده؟چه اتفاق هایی تو زندگیش افتاده و خیلی چیزای دیگه میتونه باشه(دقت کنید که فعل همشون گذشته سادس!)در کل من منظورم چیزهایی که تموم شدش و در آینده کنار اون فرد نیست.سیر و سلوک و اخلاق که شما فرمودی جز پارامتراییه که جز معیارهای دو طرفه واسه تصمیم گیری.
    من سوالم رو خیلی روشن میپرسم چون بحثمون داره متفرقه میشه کمکم.اصلا فرض رو بگیرید بر اینکه گذشته یعنی رابطه جنسی(که اصلا قبولش ندارم )شما حاضری با کسی که قبلا رابطه جنسی داشته ازدواج کنی؟اگر جوابتون مثبته که هیچ(یعنی گذشته براتون مهم نیست)،ولی اگر جوابتون منفیه(یعنی براتون مهمه وباید براتون روشن بشه)چطور میخواید متوجه این موضوع بشید؟

(1توضیح:من اصلا بحثم دختر پسری نیستا!!!بحث کلیه.من در مورد انسان،جدا از بحث جنسیتشون حرف میزنم)

چی میتونه ملاک باشه عزیز؟اسمتم نمیدونم رفیق
    گذشته چیزی نیست که بشه کتمانش کرد !!
    ببین یکی از دوستان من ازدواج کرد بعدا ازش پرسیدم خوب از کجا فهمیدی طرف چطور ادمیه گفت تحقیق کردم گفتم چطوری؟ گفت خانوادم از چند تا از افراد خانوادش و همسایه ها پرسیدن گفتن خوبه!!!!!!!!
    در مورد کردار افراد که میشه پی برد به گذشته در باره خصوصیات اخلاقی البته فقط با نشست برخواست و صحبت و ... اونم تو موقعیتای مختلف میشه فهمید طرف خوش اخلاقه نیست صبوره کم تحمله برون گراس یا ....
    صد در صد ملاک شما با ملاک من و ملاک های بقیه متفاوته.هر آدمی ملاک های خاص خودشو داره.من که خودم اصلا تو پست های قبلیم عرض کردم با رفت و آمد و نسشت و برخواست باید به شناخت رسید.بازم ربط این تیکشو با سوالم متوجه نشدم!!

ببین تو اگه با 100000000 دختر رابطه داشته باشی اصلا تضمینی نیست که بتونی 100000001 رو بشناسی!!
    هر شخصی یه سری اخلاقیات و خصوصیات منحصر به فرد داره اثن تو بحثت سر گذشتس بزا اونو حل کنیم
    قرار نیست من از شناخت بقیه به شناخت کسه دیگه ای برسم.شناخت های اجتماعی با شناخت های شخصیتی متفاوته.ولی این رو هم در نظر بگیرید که شما تا وقتی رانندگی رو یاد نگیری و گواهینامه نگیری نمیتونی ماشینی که دوست داریو برونی.در ضمن درسته که آدما از لحاظ ظاهر باهم خیلی متفاوتند ولی مشترکات اخلاقی و فطری زیادی دارند.
    Last edited by deadboy; 09-10-2013 at 20:29.

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

13

دوستان از کلمات مناسبتری استفاده کنید و پستاتون باعث یه حاشیه کشیده شدن
    تاپیک نشه.

صرفا میتونید از طریق پروفایل یکدیگر به جوابهاتون برسین.

13. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که پول ندارم اگه داشتم الان اووووووو دوری ازدواج کرده بودم.شما هم اگه پول دارید خب برید ازدواج کنید دیگه اینقدر پست ندید.

15. 4 کاربر از omid soltani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

شما نظر بدهید/ جوانان سنتی ازدواج کنند یا مدرن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : خبر آنلاین

17. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این تاپیکودیدم گفتم ببینم نظرشماچیه یه چندوقتیه بهتره بگم یه 2 سالیه دخترایه مردم افتادن دنبالم من مجردم 24 سالمه هرجامیرم حس میکنم یکی دنباله اعصابم بهم ریخته نمیدونم منظوره ایناچیه تیپشون که به مذهبیا میخوره اگه منظوره ایناازدواجه من چجوری به اینابفهمونم که فعلا قصدشوندارم البته رد یکیشونو زدم دیدم وضع مالیش ازمن خیلی بهترهخوب من که هیچی ندارم چه کنم؟؟؟ به نظرشما چه جوری بهش جواب رد بدم که ناراحت نشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •