تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 176 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
    یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
    مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
    Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB
    اين مدل هم نياز Safely Remove داره قبل از اينكه بخواهيد كابل USB رو جدا كنيد . كلاً براي كاهش ريسك خرابي هارد ديسك و از دست دادن اطلاعات ، يكسري از نكات ميبايست رعايت بشه كه Safely Remove هم يكي از اين كارها هست .

مدلي كه انتخاب كرديد هم گزينه مناسبي هست .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از آقا عطای عزیز خیلی ممنونم،
    راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
    من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
    دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
    راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.
    آیا کل هارد 1 پارتیشن باشه مشکلی نداره؟ (از لحاظ طول عمر؟)
    و RED بگیرم بهتره یا GREEN?
    و اینکه قیمتها میاد پایین یا هر چه سریعتر بخرم؟
    و بازم از بچه ها تشکر میکنم که وقت میذارن.

- - - Updated - - -

راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
    من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
    دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
    راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. میتونید هارد دیسک 6 ترابایت رو روی این مادربردی که دارید نصب کنید و مشکلی هم نداره و تمام ظرفیتش هم در دسترس خواهد بود ولی از اونجایی که UEFI نداره نمیتونید ویندوز نصب کنید . پس فقط بعنوان هارد دیسک دوم و غیر ویندوزی میتونید ازش استفاده کنید . فقط دقت کنید که هارد دیسک رو بصورت GPTد، Initialize کنید .

2. ار اونجایی که بدفعات زیاد میخواهید از هارد دیسک استفاده کنید اینترنال گزینه خیلی مناسبتری خواهد بود و امنیت بیشتری هم خواهد داشت .

3. برای کل فضای هارد دیسک ، میتونید فقط یک پارتیشن ایجاد کنید و مشکلی هم نداره .

4. اگر بودجه هست WD Red رو انتخاب کنید که در مقایسه با WD Green بهتر هست .

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون از GPT چیه؟

- - - Updated - - -

منظورتون از GPT چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از GPT چیه؟

- - - Updated - - -

منظورتون از GPT چیه؟
    همانطوریکه در عکس زیر میبینید هارد دیسک رو قبل از اینکه پارتیشن بندی کنید باید گزینه GPT رو انتخاب کنید . در غیر اینصورت فقط دو ترابایتش قابل پارتیشن بندی کردن هست .

همچنین ویندوز xp هم از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکنه .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت live4tech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان بهترین برند هارد الان چیه ؟ چیزی که تو بازار موجود باشه ها.

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

عطا جان من طبق پیشنهاد شما امروز یه سیگیت M001 از دیجی سفارش دادم.ولی متوجه شدم مادر بوردم فقط یه پورت ساتا3 داره که اونم برای هارد SSD استفاده می کنم.خواستم بدونم اگه روی ساتا2 ببندم از نظر سرعت که مشکلی وجود نخواهد داشت؟یعنی روی ساتا3 باشه سرعتش بیشتر هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان من طبق پیشنهاد شما امروز یه سیگیت M001 از دیجی سفارش دادم.ولی متوجه شدم مادر بوردم فقط یه پورت ساتا3 داره که اونم برای هارد SSD استفاده می کنم.خواستم بدونم اگه روی ساتا2 ببندم از نظر سرعت که مشکلی وجود نخواهد داشت؟یعنی روی ساتا3 باشه سرعتش بیشتر هست یا نه؟
    اگر دیتاشیت این مدل رو مطالعه کنید ماکزیمم Sequential Transfer rate حدود 210MB/s هست که حتی از پهنای باند SATAII هم کمتر هست (آنهم فقط خواندن از بیرونیترین ترک) . پس از نظر سرعت تفاوتی بین SATAII و SATAIII احساس نمیکنید .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان بهترین برند هارد الان چیه ؟ چیزی که تو بازار موجود باشه ها.
    سیگیت وسترن ایدیتا اما وسترن اکثرا میگن بهترینه

داره خودمونی میشه mamaly11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
    برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •