مگه میشه فیفا که بازیکن استارش مسی هست ورزشگاه باشگاه مسی رو نزاره؟
اصلا ممکنه؟
مگه میشه فیفا که بازیکن استارش مسی هست ورزشگاه باشگاه مسی رو نزاره؟
اصلا ممکنه؟
جواب سوال دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته rangers اسکاتلند هم تو rest of world هست.
بله که میشه. بازیکن به باشگاه ربطی نداره. مثلا مسی با ادیداس قرارداد داره، ولی بارسا با نایک. در ضمن خود بارسا لایسنسه ولی احتمالا چون pes استادیومای اسپانیا رو لایسنس کرده، باشگاه پول بیشتری از ea برای استادیوم خواسته.
مسی تو بارسلوناس
و بارسلونا هم نیوکمپ هست
چه ربطی داشت به ادیداس و نایک
Last edited by ye adam; 05-10-2012 at 08:03.
نه ربطی ندارن . به راحتی باشگاهش با یکی دیگه قرار داد میبنده و مسی هم با یکی دیگه . به هیچ وجه مرتبط نیستن .
دوست عزیز حتما همش رو از خود اوریجن دانلود کن...
همه افرادی که از نسخه سایتهای دیگه استفاده کردن بازیشون مشکل پیدا کرده از جمله خود من....
من دوباره از خود اوریجن دانلود کردم و درست شد....
یه سوال ازکسایی که اوریجینال دارن بازی رو اینکه آیا اونا هم مشکل کرش دارن یا نه؟مال من مشکل کرش داره و دارم از alt+tab استفاده می کنم...
و ابنکه معلوم نشده ea این مشکل رو کی برطرف می کنه؟
یه بازی کردم واقعا حال داد.....واقعا دست ea درد نکنه...من که تا سال دیگه همین بازی رو انجام میدم....
اگه کسی میتونه درباره بخش های آنلاین بازی یه توضیحاتی بده...
Last edited by Ramos1367; 04-10-2012 at 21:00.
سلام به دوستای فیفا باز
چندتا سوال واسم پیش اومده:
کرک نیومده چجوری دارید بازی میکنید؟ نسخه Original بازی رو خریدید؟ (با قیمت 6,7 تومن!)
من چندوقتیه حدود 10گیگ از میهن دانلود،دانلودش کردم،نوشته که واسه بازی باید از origin استفاده کنید!
مگه Origin فقط واسه نسخه اورجینال نیستش!؟
کلا الان که کرک نیومده چجوری میشه رفت تو بازی؟
ممنون
آقا من نفهمیدم چی شد
با ارجین هم دانلود کردی باز مشکل کرش رو داری؟
من سریال بازی رو ارجینال خریدم .. دوستم دانلود کرده بود با ارجین، پوشه فیفا 13 رو برام کپی کرد .. آوردم ریختم تو فولدر بازیهای ارجین بازی رو که اجرا میکردم میرفت تو بازی، تیم و ترکیب و اینا رو هم انتخاب میکردم ولی موقع رفتن توی بازی اصلی کرش میکرد و میومد بیرون!
الان از دیروز گذاشتم خودم دانلود کنم کامل .. ینی اینم تموم شه باز مشکل کرش دارم؟ این همه ترافیک الکی مصرف کردم؟![]()
بهتره شما هم یکم تحقیق کنی بعد حرف بزنی !
من خودم بازی کردم دیدم نیوکمپ نداشت !
اتفاقا دنبالش گشتم نداشت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)