سایت PESEDIT پچ نسخه 2.1 رو هم بیرون داده .اساتید بزرگوار نمیخواهید لینک دانلود قرار بدین ؟
سایت PESEDIT پچ نسخه 2.1 رو هم بیرون داده .اساتید بزرگوار نمیخواهید لینک دانلود قرار بدین ؟
سلام
مشکل داوری با کدوم یکی از پچها حل میشه؟
همون کافیه ولی ورژنهای جدید کاملتره.مثلا در ورژن 2.1 لیگ آرژانتین هم اضافه شده.تغییرات هم در یه pdf نوشته شده که بیشتر مشکلات لایسنس رو کاملا برطرف میکنه و تیمها و لیگهای جدید اضافه میکنه.
چهار حالت برای گیم پلن هست که در بازی میشه سوییچ کرد.هر چهار حالت رو تغییر بده روی دستی.
با دسته xbox میشه rb.ضمنا جهت رو باید با دکمه های اصلی بازی کنی.احتمالا دکمه های دیگه رو زدی که اونها برای جهت نیست و استراژی بازی رو عوض میکنه.اول برو توی پوشه بازی فایل setting رو اجرا کن اونجا دکمه ها رو ببین روی دسته خودت چجوری تنظیم شده.
اگه باز هم مشکل داری برو توی تمرین اونجا دکمه ها رو تست کن ببین هر کدوم چکاری میکنه.
قانون فوتبال رو بلدی؟بازیکنی که اخراج شه تعویض نمیشه که...
سافت 98:
یاس دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاراکترهای * رو حذف کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با dlc 2 که یا میتونی جداگانه بگیری یا پچهایی که اون رو هم دارن استفاده کنی.مثلا پچهای pesdit خودشون dlc رو نصب میکنن و لازم نیست اونرو دوباره دانلود کنی ولی چون ادیتهای دیگه هم دارن حجمشون بالاتره.
Last edited by mohammad_87; 23-10-2012 at 16:21.
محمد جان من هفته قبل از همین سایتی که لینک اولشو گذاشتی دانلود کردم اما 230 مگ بود؟!!!!!
PESEdit.2013.Patch.2.0.1
دوستان خودم فهمیدم جریان از چه قراره
وقتی از bal editor استفاده میکنیم پوزیشنی که تو اول بازی انتخاب کردی از بین میره و مربی گیج میزنه راه حلشم اینه که تو شاپ گزینه پوزیشن اضافی رو انتخاب کنی و یه فصل صبر کنی که پر بشه تازه بعد یه فصل صاحب پوزیشن میشیو بازیت میدن
Last edited by milad_heartsick; 23-10-2012 at 17:22.
اون پچ قبلی بود که ورژن 2.0 بود و بعد یه فایل فیکس براش اومد به اسم 2.0.1 که حجمش 230 بود.
این نسخه جدیده 2.1 که لیگ آرژانتین هم داره.
سلام
دوستان کسی پچ 2.1 رو نصب کرده اگر کرده تغییراتی توی گیم پلی بازی رخ میده ؟
واسه من آنالوگ سمت راست کار نمی کنه یکی بگه باید چیکار کنم درست بشه...خودم با آنالوگ سمت چپ بازی میکنم..دوستانی ک مشکل پاس تو عمق دارن اگر با دسته آنالوگ دار بازی میکنید آنالوگ سمت راست رو بفشریذ و به سمت بازیکن دلخواه جهت بدید و میبینید ک فرار میکنه به سمت عمق... من خودم با این روش زیاد گل میزنم و مشکل آفسایدم ندارم!
پچ PESEdit.com 2013 Patch 2.1 با حجم 310 مگ ...
علامت * در آدرس را پاك كنيد...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پچ 2.1 رو نصب کردم. یه قسمت آنلاین اضافه شده که هر جای بازی استارت بزنی اون گوشه تصویر نشونش میده. نمی دونم دقیقاً کارش چیه. گیم پلی و داوری و بقیه چیز ها هم زیاد فرق نکرده. البته به نظر من گیم پلی و داوری نسبت به 2012 هم فرقی نکرده![]()
Last edited by Mehran14233; 24-10-2012 at 03:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)