نیازی به چیز شکن نیست. هم آپدیت آفلاین میشه کرد و هم مستقیما.
نیازی به چیز شکن نیست. هم آپدیت آفلاین میشه کرد و هم مستقیما.
دریافت مجوز سه ماهه eset smart security 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی دکمه سبز رنگ کلیک کرده و ایمیل معتبر و سایر اطلاعات را وارد کنید
سلام :
شما باید محصولتون رو اکتیو کنید حتی اگه با پسورد تریل هم اکتیو (ثبتش) کنید اون مورد حل میشه و آیکون تسکبارتون آبی میشه..هر جند لزومی هم نداره
تا مهلتش تمام نشده سریعا اقدام کنید من رفتم گرفتم با ایمیل موقت10minutemail.comهم میده
Last edited by ~~~; 15-04-2013 at 10:26.
سلام دوستان شرمنده جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم, چند روزیه با این پیغام روبرو میشم اصلآ فریوال کامپیوترم به رنگ سبز رنگ در نمیاد روی گزینه use recommended seting هم کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
البته اسمارت سکوریتی نود هم داشتم اونم صفحه اصلش به رنگ قرمز در اومده بود و پیغام میداد که دوباره نود را نصب کنم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
دوست عزيز آنتي ويروس من از طريق سرور اداره آپديت ميشه آيا بايد يوزر نيم و پسورد رو در سيستم خودم وارد كنم يا در سرور؟
من این ورژن رو کرک شده دانلود کردم حالا از کجا مطمئن باشم پیغام خرید لایسنس رو نمیده؟
احتمالا نرم افزار نود شما ایراد پیدا کرده ، یک بار دیگه نصب کنید اگر مشکل پا بر جا بود احتمال زیاد آلوده شدین ، تاپیک بزنید در بخش اورژانس.
فعلا ایرادی نیست ، لازم نیست کاری کنید. اما اگه قرمز شد کرک کار نکرده که احتمالا هم کار نمیکنه در آینده.
من كنسول ورژن 5 نود 32 رو ي سرور به روش Mirror نصب كردم و در حال حاضر هم همه 50 كلاينتها دارن آپديت ميشن. ولي مشكلي كه من دارم اين هست كه روي هر سيستم يك نسخه نود نصب شده و ورژن همه يكي نيست و من هم نميتونم براي همه سيستم ها به طور دستي نصب كنم . از نصب از راه دور خواستم استفاده كنم كه خطا ميده . ضمنا روي سرور يه نسخه معمولي نصب كردم (سرور نيست)
آيا يك فايل آموزشي كامل با ريزه كاري اين موضوع داريد؟
آيا براي نصب از راه دور حتما من نياز به فرمت msi دارم؟
آيا نسخه نصب شده در سرور بايد مخصوص سرور باشد؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)