تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 171 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عینک آفتابی که نه اما شاید بجا عینک شب بشه ازش استفاده کرد، عینک آفتابی باید تیره باشه.

به سایت گلدیران که اعتماد نکنید متاسفانه اشتباه یا دروغ زیاد داره، جالبه کسیم پیگیری نمیکنه که ای بابا چرا دروغ مینویسی حداقل....
    یه نمونش صفحه مربوط به همین LM76100 رو الان براتون عکسشو میزارم و فقط اشتباهاتو علامت میزنم. تازه کاری با اصطلاحات اشتباه مثل کیفیت تصویر محسور کننده (مسحور کننده درستشه و به معنای سحر کننده و جادو کننده هست) و اصلا این کیفیت مسحور کننده بدون مبنای علمی هست و تصویر این TV در رنج کاملا متوسط از نظر کنتراست و دقت رنگ از نظر اکثر سایتهای بررسی قرار گرفته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما یه سری چیزارو علنا دروغ نوشته که هیچ دفاعی نمیتونه ازشون بکنه وقتیم زنگ میزنی شرکتشون میگن ببخشید اشتباه شده درستش میکنیم، و بعد 6 ماه هم هیچ تغییری نمیکنه و با همون اشتباهات عوام فریب TV میفرشون متاسفانه، ولی خریدار بیچاره بعضی چیزارو خبر نداره،ی مثلا این عکسو ببینید که امروز 16 فروردین 92 از سایتشون گرفتم:

سمت راست صفحه یه پیکتوگرام گذاشته و عکساییو توش گذاشته که بعضیاش هیچ ربطی به این مدل LG ندارن.
    این TV طبق مشخصات مدل اصل کره ایش تکنولوژی نانو توش بکار نرفته اصلا(nano technology is in LM9600 model only) که خیلی مهمه، ال جی فقط تو یک مدل Full LED سال 2012 اش تکنولوژی نانو بکار برد که اونم LM9600 بود و معادل ایرانیش lm96000 هست، حالا این مسائل به کنار که مثلا مرورگرش تو پخش فایلهای ویدیویی فلش ضعف داره و نوشتن full web browser، و از اینم بگذریم که micro pixel control یک اصطلاح ثبت شده انحصاری LG هست و اصلا ربطی به اسمش نداره و همین که پنل رو به مثلا به 12 قسمت تقسیم کنه مثل همین LM76100 که +LED هست، مثلا تو همین lm76100 هر 172800 پیکسل رو فقط باهم میتونه نور زمینشونو کم کنه و واقعا مثل پلاسما یا حتی full LED ها هم قدرت نداره اما اسمش micro pixel control هست همینجوری الکی ، پس گول این اصطلاح تبلیغاتی micro pixel control رو هم نخورید چون بازم edge lt محسوب میشه این TV منتهی خیلی کم پیشرفته ترش.

اگه به این صفحه برید
    نوشته UV Protection معنیش اینه که این عینک های مدل party pack فیلتر uv داره.قیمتشم 50 دلار هست که فکر کنم توی ایران با گمرکی و اینکه چن نفر میخوان روش بخورن 200 تا 250تومن به دست مشتری برسه!

در ورژن 4.20.11 و 4.20.12 مشکلاتش حل شده مثلا همین مشکلات مرورگرش

در مورد بقیه چیز هایی که فرمودید اطلاعاتی ندارم .ولی نسبت به قیمت و امکانات و تصویر ال جی خوبه.من خودم هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم .تلوزیون قبلیم هم samsung b690 بود والانم توی اتاقم هست دارم ازش استفاده میکنم راضی هم هستم
    .
    Last edited by shahpasand1; 05-04-2013 at 11:32.

2. این کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    1- برنامه LG TV REMOTE رو از مارکت گوگل دانلود کن.
    2- روی گوشی اونو نصب کن (گوشی های اندروئید).
    3- گزینه WI-FI SCREEN SHARE رو از منوی تلویزیون فعال یا روشن کن.
    4- وای فای گوشیتو رو روشن کن و سپس گزینه وای فای دایرکت رو اجرا کن.
    5- گوشی تلویزیون رو پیدا می کنه و تلویزیون هم اسم گوشی رو ردیابی میکنه.
    6- با تیک زدن اسم گوشیت روی تی وی اونو رو با گوشی اتصال بده .
    7- برنامه ال جی تی وی ریموت رو روی گوشی اجرا کن.
    8- اسم تلویزیون روی اون برنامه فعال میشه و باید اون رو تیک زد یا انتخاب کردو ممکنه یه عدد هم جهت سینک شدن با گوشی بهت بده که اون رو روی برنامه توی گوشیت وارد کن.
    9- حالا تصویر تلویزیون که از ورودی کامپونت یا آنالوگ و یا انتن باشه رو روی گوشی و در محدوده برد وای فای دایرکت که حتی توی تست تا 50 متر هم بود، میتونی ببینی و لذت ببری
    10- تصاویر از ورودی HDMI رو نمیتونه ساپورت کنه بخاطر رزولوشن بالا و شاید هم عدم ساپورت برنامه
    11- روی تلویزیون LM96000 و گوشی نوت دو سامسونگ به راحتی تست شده و جواب داده.
    با سپاس
    سوالی بود در خدمتم
    هم wi-fi screen share روشنه هم وای فای موبایل. اما هیچ کدوم چیزی پیدا نمیکنن. مشکل کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هم wi-fi screen share روشنه هم وای فای موبایل. اما هیچ کدوم چیزی پیدا نمیکنن. مشکل کجاست؟
    چون ارتباط از طریق wi-fi direct هست، باید وای فای دایرکت روشن باشه تا اونا بتونن همدیگه رو پیدا کنن. ببین گوشیت گزینه وای فای دایرکت رو داره یا نه؟

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چون ارتباط از طریق wi-fi direct هست، باید وای فای دایرکت روشن باشه تا اونا بتونن همدیگه رو پیدا کنن. ببین گوشیت گزینه وای فای دایرکت رو داره یا نه؟
    من آیفون دارم و گزینه wi-fi direct نداره. البته اپلیکیشن ال جی برای آیفون ریلیز شده

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    1- برنامه LG TV REMOTE رو از مارکت گوگل دانلود کن.
    2- روی گوشی اونو نصب کن (گوشی های اندروئید).
    3- گزینه WI-FI SCREEN SHARE رو از منوی تلویزیون فعال یا روشن کن.
    4- وای فای گوشیتو رو روشن کن و سپس گزینه وای فای دایرکت رو اجرا کن.
    5- گوشی تلویزیون رو پیدا می کنه و تلویزیون هم اسم گوشی رو ردیابی میکنه.
    6- با تیک زدن اسم گوشیت روی تی وی اونو رو با گوشی اتصال بده .
    7- برنامه ال جی تی وی ریموت رو روی گوشی اجرا کن.
    8- اسم تلویزیون روی اون برنامه فعال میشه و باید اون رو تیک زد یا انتخاب کردو ممکنه یه عدد هم جهت سینک شدن با گوشی بهت بده که اون رو روی برنامه توی گوشیت وارد کن.
    9- حالا تصویر تلویزیون که از ورودی کامپونت یا آنالوگ و یا انتن باشه رو روی گوشی و در محدوده برد وای فای دایرکت که حتی توی تست تا 50 متر هم بود، میتونی ببینی و لذت ببری
    10- تصاویر از ورودی HDMI رو نمیتونه ساپورت کنه بخاطر رزولوشن بالا و شاید هم عدم ساپورت برنامه
    11- روی تلویزیون LM96000 و گوشی نوت دو سامسونگ به راحتی تست شده و جواب داده.
    با سپاس
    سوالی بود در خدمتم
    متشکرم
    گوشی من به تی وی وصل میشه ولی اتفاق دیگه ای نمی افته و خودش قطع میشه !
    این اپ که نصب کردم برای چه کاریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام 76100 هدفون میخورد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام

نطرتون درباره lm6710 چیه؟ کارایش چطوره؟من جوانرودم اینجا این مدل رو میدن 2750000 البته کره اصل هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من آیفون دارم و گزینه wi-fi direct نداره. البته اپلیکیشن ال جی برای آیفون ریلیز شده
    چون آیفون ندیدم ، دقیقا نمیتونم به شما بگم باید چه گزینه ای رو فعال کنین ولی در هر صورت حتما باید از طریق wi-fi direct با هم ارتباط برقرار کنن. ببینین گزینه وای فای دایرکت توی گوشی آیفون کجای گوشی هستش که اونجا بتونین با تی وی به هم متصل بشین.

10. این کاربر از ayuobkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متشکرم
    گوشی من به تی وی وصل میشه ولی اتفاق دیگه ای نمی افته و خودش قطع میشه !
    این اپ که نصب کردم برای چه کاریه ؟
    این اپلیکیشن جهت تماشای تصویر تی وی های ال جی بر روی گوشی های دارای ساپورت wi-fi direct می باشد که تصویر تی وی رو در محدوده برد وای فای تی وی شما بر روی گوشی قابل مشاهده هست. البته فقط تصویرهایی که از ورودی آنتن و کامپونت می باشد رو میتونین روی گوشی مشاهده کنین. و البته کاربرد دیگر اون 1- ریموت کنترل تی وی شما میتونه باشه2- اجرای اپلیکیشن های تی وی از روی گوشی3- بجای کنترل جادویی تی وی هم انجام وظیفه می کنه و صفحه گوشی شما حکم پدموس رو پیدا میکنه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان سلام

نطرتون درباره lm6710 چیه؟ کارایش چطوره؟من جوانرودم اینجا این مدل رو میدن 2750000 البته کره اصل هستش
    سلاو هاوشاری چوونی ؟
    7610 بسین . 6710 خاس نیه
    ( کردی نوشتیم دوستان )

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •