نظر بنده به ترتیب :
Norton IS
Avira IS
Comodo IS
Kaspersky IS
البته کسپر 2 مورد داره که من رو اذیت میکنه ، یک تعداد زیادی افزونه که خودکار نصب میکنه و هروقت ناسازگاری به وجود میاد 2 سال آپدیتشون رو طول میده ، مشکل بعد سرعت آپدیت هست ...
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
نظر بنده به ترتیب :
Norton IS
Avira IS
Comodo IS
Kaspersky IS
البته کسپر 2 مورد داره که من رو اذیت میکنه ، یک تعداد زیادی افزونه که خودکار نصب میکنه و هروقت ناسازگاری به وجود میاد 2 سال آپدیتشون رو طول میده ، مشکل بعد سرعت آپدیت هست ...
ممنون میشم دلایلتون رو هم بگین
سلام
فایروال کمودو
حدود 80% انتخاب به نظر من کلا شخصی هست باید خودتون با توجه به انتظارات و نیاز هاتون انتخاب کنید چون اکثر سوئیت ها قدرت یکسان دارند و فقط تو موارد نادری از هم پیشی میگیرند ...
Norton امکانات مد نظر من رو داره ، سرعت آپدیت بالا و حجم مناسبی دارند و همینطور خیلی زود دیتابیس به روز رسانی میشه ، کلا سایلنت هست ( البته برا من مهم نیست ) ، افزونه ها رو سریع آپدیت میکنه ( تا حالا ناسازگاری ندیدم ) ، مشکل کرک و ... برای کسانی که قصد خرید ندارند ، نداره ، جامعه کاربری قوی داره و ... که باید کار کنید و ببینید همچنین کلا به Symantec اعتماد دارم .
Avira امکانات مناسبی داره 1 سالی میشه کار نکردم باهاش کلا تو مدتی که استفاده کردم اعتمادم رو جلب کرد .
Comodo هم که اینقدر امکانات فوق العاده داره که فقط باید خودتون تو تایپیکش یک دوری بزنید تا به جمع هوادارانش بپیوندید .
Kaspersky امکانات خوبی به همراه دیتابیس قوی داره ...
باید خودتون تست کنید ، من تو تجربیاتم به این نتیجه رسیدم که Norton و Comodo بهترین گزینه برا بنده هستند .
پس با این حساب انتخابتون میشه
اول norton بعد comodo بعد...
من خودم از نورتون خوشم ولی به دو دلیل نرفتم سمتش یکی اینمه به کرکها خیلی گیر میده یکیم اینکه هرلحظه ممکنه تحریم بشیم و...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
پس فایروال Outpost چی !
یعنی فایروال کمودو ازاون قویتر هستش.
خیر تقریبا در یک سطح هستند
اگربخواهیم دقیق تر نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام دوستان یه انتی ویروس خوب واسه لپتاپم میخام که بتونم انلاین اپدیت کنم.
چی میپیشنهادین؟پولی نباشه ها
با تشکر!
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Last edited by desirehd; 09-10-2012 at 11:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)