تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 602 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    دوتاسوال پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد میشه این سوال ها رو جواب بدین

بهترین هدفون توی گوشی زیر 170 تومن رو میشه معرفی کنین؟(ادرس اون و اگر سایت اینترنتی هم اگر دارن بی زحمت بگین)

الان هدفون کلیپش s4 چنده؟کجا میشه پیداش کرد؟

لطفا پاسخ بدین
    Last edited by gadogar13; 23-10-2012 at 13:56.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه هدفون بخرم تا حدود ۵۰ - ۶۰ تومن. باهاش میخوام با گوشی آهنگ گوشی بدم ( Xperia Arc S)، همه جور آهنگی هم گوشی میدم (رپ، راک، متال، پاپ، سنتی!) و با لپتاپ فیلم ببینم (که فکر نکنم خیلی مهمه باشه، اکثر مدلها واسه این کار خوبن)
    خواستم یه راهنمایی کنین.
    یه چیزی دیگه هم میخوام بپرسم. اینکه اگه من بیشتر هزینه کنم میارزه؟ یعنی اینکه سورسم (گوشیم) میتونه صدای خوبی بده بیرون؟ اگه میتونه یکم دیگه فکر کنم شاید پولمو بیشتر کردم اگه هم نمیتونه یه چیزی نگیرم که بدردم نخوره.
    و یه مورد دیگه اینکه من تاحالا هدفون خوب نخریدم. اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید که برم بخرم، اگه هم منع قانونی داره پ‌خ کنید.
    خیلی ممنونم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ضمن اينم بگم كه هدفون هاي فول سايزي هستند كه بهترين نويز گيري رو دارند مثل Sony D600 كه ٩٦٪ نويز رو ميگيرن.پس فكر نكن فقط ايرفونها نويز رو ميگيرن.
    آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
    یک منبع هم برای این عدد لطف کنین که دیگه عالی میشه؛
    ممنون

سلام دوستان
    میخوام یه هدفون بخرم تا حدود ۵۰ - ۶۰ تومن. باهاش میخوام با گوشی آهنگ گوشی بدم ( Xperia Arc S)، همه جور آهنگی هم گوشی میدم (رپ، راک، متال، پاپ، سنتی!) و با لپتاپ فیلم ببینم (که فکر نکنم خیلی مهمه باشه، اکثر مدلها واسه این کار خوبن)
    خواستم یه راهنمایی کنین.
    یه چیزی دیگه هم میخوام بپرسم. اینکه اگه من بیشتر هزینه کنم میارزه؟ یعنی اینکه سورسم (گوشیم) میتونه صدای خوبی بده بیرون؟ اگه میتونه یکم دیگه فکر کنم شاید پولمو بیشتر کردم اگه هم نمیتونه یه چیزی نگیرم که بدردم نخوره.
    و یه مورد دیگه اینکه من تاحالا هدفون خوب نخریدم. اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید که برم بخرم، اگه هم منع قانونی داره پ‌خ کنید.
    خیلی ممنونم

50 یا 60 تومن میشه، 15 الی 20 دلار
    احتمال زیاد، به راحتی تا 50 دلار هم ارزش داره؛ فقط من مدل دقیقی رو نمیشناسم که توی ایران باشه و بدردتون بخوره
    Last edited by rave-87; 23-10-2012 at 18:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم نظرتونو در مورد فيليپس shb6110 بدونم،الان قيمتش چند شده؟
    برام بيس و بلندي صدا مهمه
    در ضمن اگه تو همين رنج قيمت موارد مناسب تري هم هست بي زحمت معرفي كنيد،البته قيمتش بيشتر از فيليپس نباشه،و حتما بلوتوث باشه و ترجيحا از اين داخل گوشيا نباشه و مثل همين فيليپس از اين بزرگا باشه!!شرمنده ديگه من خيلي تو اين زمينه شوتم و سوالم ابتدايي بود :-) !
    در مورد مدل هدفونی که مد نظر هست انتخابها بسیار کم هست و بدتر از اون موجود نبودنش داخل ایرانه.تنها هدفونی که از این فوروم بهتون پیشنهاد میشه nokia bh-503 هست که قبلا دوستان تهیه کردن و نظرات مثبتی در بارش داشتن.البته من این مدل فیلیپس رو تست نکردم ولی از هدفونهای قبلی این شرکت این نتیجه گرفته شده که کیفیت مطلوبی ندارن.
    ممنون بابت مشاوره
    این نوکیا قیمتی در حدود 60 تومن داره اما من این فیلیپس رو که گفتم کارکرده شو حدود 100 تومن گیر آوردم،برای همین مشکوک شدم برای خریدش
    باز هم منتظر نظرات مفید شما و دوستان دیگه هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

[QUOTE=rave-87;7280443]آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
    یک منبع هم برای این عدد لطف کنین که دیگه عالی میشه؛
    ممنون

فکر کنم دوستمون این مدل منظورش بوده
    SONY MDR-DS6000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یک مدت دنبال هدفون های فول سایز وایرلس بودم. این یکی از بهترین وایرلس هایی بود که امتحان کردم.
    ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. نویز را خوب کنترل می کرد ولی این عدد 96% را من تا حالا در مورد هیچ هدفونی نشنیدم. 96% یعنی وقتی هدفون روی گوشت باشه و موزیکی پخش نشه صدای فریاد کسی از فاصله 1 متری را به هیچ عنوان نشنوی.
    متاسفانه این هدفون هم مثل تمام هدفون های وایرلس دیگه ای که امتحان کردم صدای هیس آزار دهنده ای داشت. مخصوصا وقتی صدای خود هدفون را بلند می کنیم.
    ولی از 2-3 مدل وایرلس فیلیپس و 2 مدل وایرلس کریتیو خیلی بهتر بود.

6. این کاربر از amirz2ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : کیفیت BeyerDynamic DT 770 M برای استفاده خانگی و موزیک الکترونیک مناسبه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فکر کنم دوستمون این مدل منظورش بوده
    SONY MDR-DS6000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یک مدت دنبال هدفون های فول سایز وایرلس بودم. این یکی از بهترین وایرلس هایی بود که امتحان کردم.
    ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. نویز را خوب کنترل می کرد ولی این عدد 96% را من تا حالا در مورد هیچ هدفونی نشنیدم. 96% یعنی وقتی هدفون روی گوشت باشه و موزیکی پخش نشه صدای فریاد کسی از فاصله 1 متری را به هیچ عنوان نشنوی.
    متاسفانه این هدفون هم مثل تمام هدفون های وایرلس دیگه ای که امتحان کردم صدای هیس آزار دهنده ای داشت. مخصوصا وقتی صدای خود هدفون را بلند می کنیم.
    ولی از 2-3 مدل وایرلس فیلیپس و 2 مدل وایرلس کریتیو خیلی بهتر بود.
    ممنون، حالا منتظریم ببینیم خودشون هم میان یک نظری بدن یا نه

سلام : کیفیت BeyerDynamic DT 770 M برای استفاده خانگی و موزیک الکترونیک مناسبه ؟
    اگر میدونید از صدا دنبال چی هستید (یعنی قبلاً هدفون تقریباً حرفه ایی داشتید و الأن میتونید اون رو توصیف کنید و بگید من دوست دارم هدفون جدیدم نسبت به قبلی فلان و فلان جور باشه)، خب خواسته هاتون رو بفرمایین
    اگر هم نداشتین؛ خب از خط پایین شروع به خوندن کنین:
    اگر دسترسی فقط به بازار ایران دارین، خب مدل خوبیه (سعی کنین لااقل 250 اهمی رو تهیه کنین.) اگر هم به بازارهای اونور دسترسی دارین، باز هم مدل خوبیه ولی میتونین denon d2000 هم در نظر داشته باشین

beyerdynamic به آمپ نیاز داره، (هرچی امپدانس بالاتر بگیرین، کیفیت صداش بهتر میشه ولی آمپ قویتری هم نیاز خواهد داشت.) نه به آمپ خیلی قوی، بلکه به آمپ با قدرت مناسب و کیفیت خوب
    خب واضحه از اونور به دک (dac) هم نیاز پیدا می کنین
    دنون راحت تر درایو میشه و با آمپی مثل fiio e11 یا مثلاً آمپ/دک fiio e7 یا fiio e17 هم خیلی خوبه
    Last edited by rave-87; 24-10-2012 at 10:55.

9. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : با تشکر از توضیحات شما من در حال حاضر ازAKG K99 و SONY DS -3000 استفاده میکنم . الان دنبال یک هدفون Hi Fi به معنای واقعی کلمه میگردم . BASS نرم و متعادل - MID واضح و گرم -HI رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه یا به قول معروف دیستورشن خیلی کمی داشته باشه تا 400 هم میتونم هزینه کنم . متاسفانه AKG K 99 اصلا انتظارات من رو بر اورده نمیکنه ضمن اینکه نیمه بسته هست و مشکل نشت صدا هم داره . از سونی هم فقط برای فیلم استفاده میکنم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام : با تشکر از توضیحات شما من در حال حاضر ازAKG K99 و SONY DS -3000 استفاده میکنم . الان دنبال یک هدفون Hi Fi به معنای واقعی کلمه میگردم . BASS نرم و متعادل - MID واضح و گرم -HI رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه یا به قول معروف دیستورشن خیلی کمی داشته باشه تا 400 هم میتونم هزینه کنم . متاسفانه AKG K 99 اصلا انتظارات من رو بر اورده نمیکنه ضمن اینکه نیمه بسته هست و مشکل نشت صدا هم داره . از سونی هم فقط برای فیلم استفاده میکنم.
    ها فای به معنای واقعی با این خرج ها بدست نمیاد، فقط براساس بودجمون میتونیم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشیم،
    واژه هایی مثل "بیس نرم و متعادل" و "مید واضح و گرم" و "های رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه" به تنهایی مفهوم خاصی ندارن، باید یک مرجعی توی ذهن باشه
    گوش خراش شدن با دیستورشن فرق می کنه، دیستورشن ناشی از بی کیفیتی ولی گوش خراش بودن سلیقه ایی هست تا حدی و ممکنه برای کسی گوش خراش و برای دیگری مناسب باشه.

برای خیلی ها dt880 هدفونی هست با این مشخصات که شما گفتین و برای خیلی های دیگه هم هدفونیه با سبک صدای V یا U
    به هرحال خیلی ها برای سبک الکترونیک توصیش کردن ولی به هرحال فاصلۀ زیادی با طبیعی بودن (اگر معیار طبیعی بودن رو اجرای زنده یا صدای داخل استودیو بدونیم.) به معنای مطلق داره (توجه داشته باشین که طبیعی بودن الزاماً برای افراد مختلف دلچسب نیست و دلیلی هم نداره که برای همه دلچسب باشه البته)

به هرحال dt880 از دو تای دیگه (dt770 و dt990 برتره مثل اینکه) مخصوصاً مدل pro
    در مورد آمپ و دک و کیفیت فایل صوتی هم باید فکر کنین.
    Last edited by rave-87; 24-10-2012 at 15:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام :با تشکر مجدد از وقتی که گزاشتید . dt880 یک هدفون نیمه باز است ومشکل نشت صدا داره (البته برای من) من مجبورم از از هدفونهای بسته استفاده کنم .نطرتون در باره Audio-Technica ATH-M50 چیه ؟از برند سینهایزر چی توصیه ای دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •