خیلی ممنون از جوابتون
چرا اگه جای من بودید نمی گفتید؟
من اصرارم برای اینکه که دوس ندارم چیزی رو پنهون کنم از خونواده ، همین
این بقیه داستانو میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
خیلی ممنون از جوابتون
چرا اگه جای من بودید نمی گفتید؟
من اصرارم برای اینکه که دوس ندارم چیزی رو پنهون کنم از خونواده ، همین
این بقیه داستانو میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
من جواب رو توی پیغام خصوصی بهتون میگم
سلام
این مشکلی که میگم رو قبلا باهاش درگیر بودم و خاطره بدی تو ذهنم گذاشت ...الان که بحثش بود می خوام بپرسم از شما بهترین عکس العمل تو این موقعیت بنظرتون چیه
گاهی اوقات موقعیت هایی پیش میاد حالا تو دانشگاه ..سرکار و... مخصوصا سرکار ..فرض یه آقایی غیر مستقیم اظهار علاقه ، توجه و نمی دونم مثلا کاری که بر عهده منه انجام میده
دفاع می کنه ..پشت آدم درمیاد...خیلی مشخص .....بدون اینکه من نوعی ازش همچین چیزی رو خواسته باشم حتی غیر مستقیم
اما در نهایت چیزی نمیگه
که بشه یه فردی در جوابش مثلا بگه نه یا آره یا هرچی..!
در نظر من اون فرد خیلی محترم ولی صرفا یه همکاره نه بیشتر...چه بسا اصن دو طرف تو سطح هم نیستن
بعد مشکل اصلی زمانی پیش میاد که به طرف می فهمونم نظرم منفیه و واقعا به نظر خودم خیلی محترمانه اینکار رو کردم ولی فرداش طرف با من دشمن شد..و هزار و یه رقم مشکل که خوب در نهایت من از کارم بیرون اومدم چون واقعا تحمل نداشتم
به طرف نگی به کاراش ادامه میده ....بفهمونی بهش رفتاراش 180 درجه ضد آدم میشه........حرفی هم نمی زنه رک که صریح جواب بدم.......واقعا بهترین عکس العمل چیه؟؟به نظر شما؟
ممنون میشم آقایون هم جواب بدن
سپاسگذارم
Last edited by gelayor14; 04-01-2014 at 20:03.
من هم منتظرم دوستان جواب این دوستمون رو بدهند.
برای یکی از دوستان من هم این مشکل پیش امده ولی طرف توی یکی ازشهرستان ها یه پست سیاسی داره.
خوب من سوالم رو فکر می کنم بهتره این طور بپرسم
نظرتون راجع به یه فرد مثبته ، براش احترام قائلید، می تونید تعامل اجتماعی خوبی داشته باشید باهاش ، به عنوان یه همکار، یه فامیل ، یه هم کلاسی
اما راجع به ازدواج شما قضیه اینطور نیست، نه به خاطر اینکه طرف مشکل داره نه...
خب چجوری می شه این منطق رو به فرد تفهیم کرد؟ تا برداشت بد نکنه
من نمی دونم چرا یه عده اینطورین ! می خوان سری که واسه اونا نجوشه سر سگ توش بجوشه!؟ به این بعد کار ندارم ...
می خوام بدونم من نوعی چجور باید رفتار کنم این مواقع
یه راهی که من خودم بهش رسیدم اینه که از همون کوچکترین رفتار و توجه بیش از حد.... طرف سرجاش بشونم خیلی صریح
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم بگید
سلام
دوست عزیز و گرامی از دیدگاه من (شخصا) کار درستی انجام دادید درسته عواقب خوبی براتون نداشت و مجبور به ترک کارتون شدید اما در اصل ایرادی به شما وارد نیست
اصولا خیلی ها این طرز فکر نادرست رو دارن که یا همه چیز و یا هیچ!
طرف نمیتونه باهات معمولی باشه یا باید کلا غریبه باشی براش یا باید تا حد نهایت از جون مایه بزاری! این طرز فکر بد متاسفانه خیلی جاها وجود داره که طرف دوست داره سطح روابطش دقیقا در حدی باشه که خودش میخواد و حقی برای طرف مقابل قائل نیست
نهایت خودخواهی فرد رو میرسونه این رفتار
و میشه گفت واقعا چاره ی خاصی براش وجود نداره!
شاید شاید نهایت کاری که بشه کرد این باشه که در همون اولین اشارات دید منفی خودتون رو برسونید که طرف حساب کار دستش بیاد و خیلی الکی رویاپردازی نکنه
خب اگر کسی نواتند محل کارش را ترک کند چه؟
برای یکی از دوستانم مشکلی در دانشگاه پیش امده
مسئول سایت از ایشان خیلی خوشش امده...جوری که برایش بپا گذاشته ...تا از کلاس بیرون می اید و یا تنها میشود سریع سر و کله ی این اقا پیدا میشود
سر امتحان ها به زور به ایشان تقلب میرساند
این خانم هم اصلا از این اقا خوشش نمی اید و با توجه به اینکه در یک وزارتخانه ی مهم کار میکند نمیتواند مستقیم به این اقا بگوید بابا من ازت خوشم نمیاد ولم کن دیگه
حالا این خانم چکار باید بکند؟
به نظر من باید این شخص ناراحتیش رو از شرایطی که براش پیش اومده نشون بده چون واقعا بعضی چیزا آزار دهنداس و نمیشه به خاطر اینکه کسی خصومت پیدا نکنه آزار و ناراحتی رو تحمل کرد..
اگر نمیتونه محیط کارش رو ترک کنه و علاقه ای هم به این شخص نداره با بی تفاوتی در مقابل رفتار اون شخص نشون بده تمایلی به ادامه داشتن رفتار نداره . فرضا اگر به اجبار سعی داره لطف و محبتی رو نشون بده اگر بی تفاوتی و رفتار معمولی رو ببینه اون شخص متوجه میشه که باید حریم رو بیشتر نگه داره ..اگر بهش تقلب میروسونه یا رفتار غیر عادی دارن ایشون باید بی تفاوت به رفتار شون باشه و این بی تفاوتی رو نشون بدن.
خانم هاي فروم ميشه اين سوال من را جواب بديد
فرضا من با يك خانم اشنا شدم و چند بارم باهاش بيرون رفتم
اين درسته ميگن بعد اشنايي با خانم ها براي اينكه اونا خودشو بيان سمت شما.بايد ديگه نه زنگ زد و نه پيام داد و مثلا بيخيالي طي كرد.چون الان همه تماس ها از سمت من هست.البته ايشون جواب ميدن ولي مثلا اون اصلا زنگ نميزنه
ابليس كي گذاشت كه ما بندگي كنيم
این ضرب المثل دقیقا مصداق همچین آدمهایی که خیلی پررو و مزاحم هستند
من مـعتقدم این مـدل آدمــا اینقدر پررو هستند که حتـی با بی تفاوتی هـم از رو نمیـرن و به کارشـون ادامه میــدن ...
به نظرم باید در مقابل اینجور آدما رک بود ... شاید بخاطر موقعیت شغلی و از دست دادنش ؛ از گفتن حرف رک ابا داشته باشه ولی بهترین راه رک بودن در مقابل این فرد.
به قول معروف این کار شبیه پیشانی پلنگ خاریدن میمونه و کار آسونی نیست .. ولی شدنیه.
وقتی در مقابل رفــتارهای این شـخص عکس العملــی نشون داده نشه ، این فــرد ترغیب میشه که به کارش ادامه بده به خــیال اینکه شما از رفــتارش خوش ت میاد.
بهترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که تو یه موقعیت حساس که این جناب داره خودشیرینی میکنه ، بزنه تو پرش و حسابی حالـشو بگیره .. ( تو موقعیتی که 4 نفر دیگه هم هستند )
این خودش نشون دهنده ی اینه که از رفتار و کاراش خـوشش نمیاد و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)