تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 136 از 461 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در ضمن این سوالای قلم چی یه جوری بود اصلا شباهت به کنکور نداشت!
ادبیاتشو با کنکور خودمون(90)مقایسه کنید یا دینی(افتضاح) زیست زیاد روش کار نشده بود شیمی هم متوسط بود _یا فیزیک!! آخه فیزیک کنکور اینطوریه؟؟؟
نظرتون چیه؟؟
    سوالای کانون هیچوقت مشابه کنکور نبودن . یه بخشی از سوالاش که روی هلو رو سفید کرده یه بخش دیگه هم عین جمله های کتاب درسی هستن یه بخش دیگه هم عینا از کتاب دوسالانه مطرح میکنن تازه با افتخار هم مینویسن که از کتاب دوسالانه طرحش کریم !
    کانون سوال سخت نداره اگه داشته باشه هم 90% سختیش به خاطر محاسبات پیچیده هست نه به خاطر مفهومی بودن
    توی کنکور مساله اینه که تو چطور از مسایل کار و انرژی در پرتاب جسم استفاده کنی نه اینکه یه معاله حرکت رادیکالی رو بتونی حساب کنی
    فقط بعضی وقتا سوالای زبان کانون خوب از آب درمیاد که اونم به طراحش انار شهابی ( نویسنده مبتکران ) هست

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان .
    من چنتا سوال در مورد کنکور زبان دارم :

1.زمان برگزاریش کی هست ؟
    2.من رشته ی ریاضی ام ... دیپلم برای رفتن به دانشگاه از طریق کنکور زبان کافیه ؟ یا باید مدرک پیش دانشگاهی هم داشته باشم ؟
    3.اگه ممکنه در موردش یکم توضیح بهم بدید ...

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سوالای کانون هیچوقت مشابه کنکور نبودن . یه بخشی از سوالاش که روی هلو رو سفید کرده یه بخش دیگه هم عین جمله های کتاب درسی هستن یه بخش دیگه هم عینا از کتاب دوسالانه مطرح میکنن تازه با افتخار هم مینویسن که از کتاب دوسالانه طرحش کریم !
    کانون سوال سخت نداره اگه داشته باشه هم 90% سختیش به خاطر محاسبات پیچیده هست نه به خاطر مفهومی بودن
    توی کنکور مساله اینه که تو چطور از مسایل کار و انرژی در پرتاب جسم استفاده کنی نه اینکه یه معاله حرکت رادیکالی رو بتونی حساب کنی
    فقط بعضی وقتا سوالای زبان کانون خوب از آب درمیاد که اونم به طراحش انار شهابی ( نویسنده مبتکران ) هست
    شما خودت کانون میدی ؟
    سوالای دیروزش واقعا سخت بود
    مثلا گسسته از جایگشت دوری داده بودن ! یا پاسکال
    فیزیک پیشش من با 87 ترازم شد 8100 ! یدونه مشتق داده بود من دقیقا تو فرا آزمون فار حل کرده بودم نمونشو
    دیفرانسیل هم 1-2 تا سوال جدید و واقعا قشنگ داشت که کمتر کسی میتونست بزنه . کاملا هم مفهومی بودن . مثلا یه حل هندسی معادله
    من قبلا کاملا ضد قلمچی بودم اما الان میفهمم واقعا تمام کاراشون با دلیله و برنامه ریزی ! حتی اون دو سالانه که شما مسخرش میکنی من تو تابستون میگفتم کار بیخودیه سوالای کنکور رو حفظ میشه آدم الان خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم شروع کردم به خوندنش

نتیجه اینه که کانون واقعا برنامه ریزا و مشاورای با تجربه ای داره . هر کس کنکورت را قورت بده خونده باشه نباید به این راحتی به خودش اجازه بده کل هستی کانون رو ببره زیر سوال
    پارسال سال سوم 4 نفر کانون بودیم حدود 40 نفر گزینه 2 ! الان ازون 40 نفر فقط 3 نفرشون گزینه 2 موندن

5. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما خودت کانون میدی ؟
    سوالای دیروزش واقعا سخت بود
    مثلا گسسته از جایگشت دوری داده بودن ! یا پاسکال
    فیزیک پیشش من با 87 ترازم شد 8100 ! یدونه مشتق داده بود من دقیقا تو فرا آزمون فار حل کرده بودم نمونشو
    دیفرانسیل هم 1-2 تا سوال جدید و واقعا قشنگ داشت که کمتر کسی میتونست بزنه . کاملا هم مفهومی بودن . مثلا یه حل هندسی معادله
    من قبلا کاملا ضد قلمچی بودم اما الان میفهمم واقعا تمام کاراشون با دلیله و برنامه ریزی ! حتی اون دو سالانه که شما مسخرش میکنی من تو تابستون میگفتم کار بیخودیه سوالای کنکور رو حفظ میشه آدم الان خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم شروع کردم به خوندنش

نتیجه اینه که کانون واقعا برنامه ریزا و مشاورای با تجربه ای داره . هر کس کنکورت را قورت بده خونده باشه نباید به این راحتی به خودش اجازه بده کل هستی کانون رو ببره زیر سوال
    پارسال سال سوم 4 نفر کانون بودیم حدود 40 نفر گزینه 2 ! الان ازون 40 نفر فقط 3 نفرشون گزینه 2 موندن
    تنها دلیل و برنامه ریزی که کانون داره درآمد زایی و تیغ زدن جیب دانش آموزا هست نه کمک به اونها .
    من سوالات سال 88 و 89 ( تا فروردین ) کانون رو خریدم و همشون رو تک تک بررسی کردم و پارسال و امسال هم گزینه 2 هستم و در مقایسه با سوالات گزینه 2 و کنکور سراسری میبینم که سوالات کانون هیچ نوع آمادگی برای من ایجاد نمیکنن حالا ممکنه نظر شما متفاوت باشه ولی این نظر من بود .

جالبه که در مدرسه شما داوطلبای گزینه 2 کمتر شدن چون در همه جای کشور داوطلبان کانون حتی به نصف هم تقلیل پیدا کردن ( داوطلبانی که پول دادن و ثبت نام شدن منظورمه نه داوطلبان دبیرستان های سمپاد که به صورت رایگان و فلّه ای تور شدن و قراراه روی بیلبوردهای تبلیغاتی کانون باشن ) . اصلی ترین دلیلیش هم افزایش چشمگیر هزینه هاش و مخصوصا فروش اجباری کتاب بوده .

برنامه ریزی و سوالات کانون اصلا ابل قیاس با گزینه 2 نیست . حتی اکثر داوطلبان کانون هم دنبال سوالات گزینه 2 هستن !

7. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

به نطرت این کتابای پر حجم که اومده قواعدو گفته به درد میخوره؟ اخه قواعد کلا 4 5 تا میاد
    یا لغات و خوندن کافیه؟ کتابی که گرامرو مفید و مختصر گفته باشه سراغ داری شما
    من پارسال قواعد پیش + یک قاعده سوم رو خوندم 3-4 تونستم جواب بدم مثلا be going to , کی Ing ,of می گیره و زمان رو نخوندم
    کتاب حاصی که فقط قواعد باشه یرغ ندارم ! در مورد لغات هم بستگی به خود آدم داره مسلما که تست کلمات رو بزنی بهتره!

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

سلام دوستان_
به هیچ وجه کتاب زیست سال دوم و سوم که جدید چاپ شده رو نخرین!
چون اینا مخصوص کنکور 92 هست و به ماها ربطی نداره_فقط زیست سال چهارم و ریاضی عمومی برای کنکوریای 91 عوض شده نه همه کتابا!! سایر تغیرات برای کنکور92
    مثل زیست دوم 88 و زیست سوم 89 گیر می یاد تو بازار؟

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

نمیدونم والا زیست 2 من مال سال 86 هست ولی تو اگه سال 87 رو داری صفحه 2 ( قبل از عکس .....) رو نگاه کن ببین آیا نوشته که این کتاب تا سال چند تغیر نمیکند ؟
    میشه لطفا همه تغیرات زیست سوم رو به طور دیق بزاری ؟ اون جدولی که میگی لطفا یه عکس ازش بگیر یا اسکنش کن بزار
    مرسی
    زیست سوم من 88 و زیست دوم من 87 هست!
    متاسفانه تغییراتی که من گفت از رو کتاب 90 بود و جوری که دوستمون می گه برای کنکور 92 هست و باید مثلا زیست سوم رو 89 خرید

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

تنها دلیل و برنامه ریزی که کانون داره درآمد زایی و تیغ زدن جیب دانش آموزا هست نه کمک به اونها .
    من سوالات سال 88 و 89 ( تا فروردین ) کانون رو خریدم و همشون رو تک تک بررسی کردم و پارسال و امسال هم گزینه 2 هستم و در مقایسه با سوالات گزینه 2 و کنکور سراسری میبینم که سوالات کانون هیچ نوع آمادگی برای من ایجاد نمیکنن حالا ممکنه نظر شما متفاوت باشه ولی این نظر من بود .

جالبه که در مدرسه شما داوطلبای گزینه 2 کمتر شدن چون در همه جای کشور داوطلبان کانون حتی به نصف هم تقلیل پیدا کردن ( داوطلبانی که پول دادن و ثبت نام شدن منظورمه نه داوطلبان دبیرستان های سمپاد که به صورت رایگان و فلّه ای تور شدن و قراراه روی بیلبوردهای تبلیغاتی کانون باشن ) . اصلی ترین دلیلیش هم افزایش چشمگیر هزینه هاش و مخصوصا فروش اجباری کتاب بوده .

برنامه ریزی و سوالات کانون اصلا ابل قیاس با گزینه 2 نیست . حتی اکثر داوطلبان کانون هم دنبال سوالات گزینه 2 هستن !
    سلام به همه

دوستان بعضیا قرار نبود دیگه فروم بیاد حالا اومدن :-D
    دوستان از سوالاا یکانون بد میگن و میگن هاسونه قبول دارم سوالای کانون راحت تر از گزینه دو هست ولی کانون نمیاد سوالای کنکور رو با تغییر عدد بده
    من کانون رو برای برنامه ریزیش شدیدا قبول دارم و البته میدونم که بعضی از نمایندگیها خیلی مسخره برخورد میکنن شما درستونو بخونید
    البته اگه تونستین تو طول سال سوالای گزینه دو رو بگیرین و بزنین

موفق باشید

10. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

نها دلیل و برنامه ریزی که کانون داره درآمد زایی و تیغ زدن جیب دانش آموزا هست نه کمک به اونها .

گزینه 2 یعنی اصلا به فکر پول نیست ؟ صلواتی ثبت نام میکنه ؟ تبلیغم که اصلا نمیکنه !! به فکر پول بودن که اشکالی نداره
    چیزی که این وسط حتی کسانی که گزینه 2 میدن هم موافقن اینه که برنامه ریزی کانون بی نظیره
    نظر شخصی شما به خودتون مربوطه اما چرا شایعه درست میکنید ؟
    من سمپادم و دقیقا مثل بقیه پول دادم برای آزمونا بدون هیچ تخفیفی . کتابا رو هم هیچکس ما رو مجبور نکرد که بخریم .
    نه فقط مدرسه ما که از مدارس دیگه هم با خبرم . و تازه نه فقط شهر ما .

سلام به همه

دوستان بعضیا قرار نبود دیگه فروم بیاد حالا اومدن :-D
    دوستان از سوالاا یکانون بد میگن و میگن هاسونه قبول دارم سوالای کانون راحت تر از گزینه دو هست ولی کانون نمیاد سوالای کنکور رو با تغییر عدد بده
    من کانون رو برای برنامه ریزیش شدیدا قبول دارم و البته میدونم که بعضی از نمایندگیها خیلی مسخره برخورد میکنن شما درستونو بخونید
    البته اگه تونستین تو طول سال سوالای گزینه دو رو بگیرین و بزنین

موفق باشید
    جون سجاد گقتم الان از آسمون نازل میشی گیر میدیا ! به عرفانم میگی ازین حرفا ؟
    من کارناممو دیروز نشد بگیرم امروز گرفتم . ولی باشه میرم الان !

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درباره کانون و گزینه 2 دعوا نکنید که نه به این تاپیک مربوطه و نه سرانجامی داره!

فقط بدونید که موسسات مختلف هر کدوم نکات + و - دارن و باید در کل به اونا نگاه کرد نه فقط به سوالات یا کتاب یا برنامه ریزی

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض

سلام!
    واقعا ازمون 22 مهر قلمچی خیلی سخت بود.
    ریاضی پایه اش و دیفرانسیلش خیلی از سطح کنکور بالاتر بود
    تو درسای عمومی هم که معارف رو فوق سخت طرح کردن :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام!
    واقعا ازمون 22 مهر قلمچی خیلی سخت بود.
    ریاضی پایه اش و دیفرانسیلش خیلی از سطح کنکور بالاتر بود
    تو درسای عمومی هم که معارف رو فوق سخت طرح کردن :(
    ببخشید میشه بگین کجاش سخت بود؟
مسخره ترین بود که عمرا تو کنکور بیاد ولی دوستم دینی پیش 100 زده بود ترازش حدودای 6000 بود_
شاید برای بقیه راحت بوده باشه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •