وقتی شما توی شبکه داخلی اینترنت دارید به dns تون هم اینترنت میدید دیگه
اونم میره از توی تنظیماتش روت سرورها رو پیدا میکنه و از اونها برای resolve آی پی استفاده می کنه
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
وقتی شما توی شبکه داخلی اینترنت دارید به dns تون هم اینترنت میدید دیگه
اونم میره از توی تنظیماتش روت سرورها رو پیدا میکنه و از اونها برای resolve آی پی استفاده می کنه
دروود
پس یعنی سرور های داخلی،یک بار سنگین تری را از روی دوش سرور های خارجی برمی دارند..درست است؟در نتیجه شتاب بارگزاری اینترنت باید بیشتر شود...
بله دقیقا همین طوره
سلام
من از وايرلس استفاده ميكردم كه چند وقت پيش A.P مشكل پيدا كرد فرستادمش گارانتي
تعمير شد و اومد ولي حالا هر كاري ميكنم نميتونم به ISP پينگ كنم
رو كامپيوتر ديگه اي هم تست كردم مشكل نداشت
ظاهرا هيچ مشكلي نيست ولي همش time out ميده
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟
سلام لطفا کمک
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟
در شبكه Workgroup ، آيا ISA ميتواند سيستمها را از يكديگر تشخيص دهد و تنظيمات متمايزي براي آنها درنظر گيرد؟ مثلاً آيا ميتوان در چنين وضعيتي ISA را اينگونه پيكربندي نمود كه براي تعدادي از سيستمها يك بازه زماني را اينترنت دهد و براي گروهي ديگر يك بازه زماني ديگر؟
من اين سوال را در حالي از ميپرسم كه اين كارها را انجام دادهام:
در Network Object و در قسمت Computer نام و IP آنها را تنظيم كردهام.
در قسمت Schedule يك آيتم با مشخصات مورد نظر براي يك گروه را تنظيم كردهام.
در BandWidth Splitter يك Shape Rule براي كامپيوتر تعريف شده ايجاد كرده ام و همچنين Schedule مربوط را براي آن برگزيدم. و بعد نيز تيك سبز را براي اعمال تنظيمات زده ام.
ولي با تمام اين تنظيمات آن رول براي آن كلاينت اعمال نشد.
اگه سیستمها کلاینت isa باشن بله میشه
سلام
خواهش میکنم جواب سئوال من رو جواب بدید
خوااااااااااااااااااااااا اااااااااهش![]()
سلام.
در شبکه ما که فک کنم lan هم هست ( شبکه داخلی سایت دانشگاه) بعد از امدن لیست و نام کلاینت ها بر روی صفحه نمایش کلاینت ها برای وارد شدن به سرور user name و password میخواد.
به سرور هم دسترسی دارم از رو سرور میتونم فایل های قابل شیر روی هر کلاینت رو ببینم، ولی از کلاینت نمیتونم.
میخواستم بهم بگید از روی سرور یا هر جای دیگه چجوری میتونم پسورد رو بردارم یا اینکه تغییرش بدم یا ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)