سرعت من بین 24-30 هستش.![]()
45 دقيقه :ديشما برا خودتون چقدر طول کشید تا وصل بشه؟
پيروزي
سلام
من یه پست جدا زدم 40 نفر دیدن کسی جواب نداد
دوستان شرکت هایی که وای فای در تهران میدنو بمن بگین
دقیقا این زمان صرف چه کاری میشه؟!وصل کردن چنتا کابل؟!!!
مال من صبح در حد دیالاپ شده بود بعدش درست شد
شما یه تاپیک جدا زدی کسی جواب نداده دلیل نمیشه بیای تو تاپیک مخابرات سؤال بی ارتباط با تاپیک بپرسی.
وای فای که نه ولی وایمکس ایرانسل و مبین نت میدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلایزر هم یه زمانی میداد ولی نمیدنم چرا الآن دیگه تو سایتش نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وایرلس هم که زیاد هستن مثلاً داتک (البته الآن نوشته وایمکس! قبلاً وایرلس بود)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-مرسی که جواب دادین ولی بنده گفته بودم Wi Fi
2- از وقتی که تاپیکو زدم هر کی هر سوالی داشته چه بی ربط چه با ربط جواب دادم
مهم اینه که کار دوستان پیش بره
دلیلی که اینجا گفتم ممکنه خیلی ها از جاهای مختلف گرفته باشن و بتونن کمک کنن
سلام علی جان.
میخاستم بگم اگه از این uncapping جوابی گرفتی ما را هم تو جریان بزار.اگه جواب داد یه تاپیک بزن چون خود همین اموزشش نیاز به تفسیر داره. بعضی از ادرس لینکها اصلا error میده .تازه با هر ترفندیهم که بعضیهاشو پیدا کردم حالا این برنامه ها نیاز به تنظیماتی داره که اصلا توی راهنمای اموزش نیومده.راستی اگه همه برنامه هاشو دان کردی یه جای خوب آپ کن که دیگه انقدر دردسر نداشته بشه.علی جان فکر کنم اگه یه تاپیک بزنی و بحثها ببریم اونجا بهیر باشه .موفق باشی![]()
باید دید در منطقه مخابراتی شما پورت خالی وجود دارد یا نه اگر داشته باشند 2 روزه تا 1 هفته وصل می شود اما اگر وجود نداشته باشد ممکن هست حتی چندین ماه طول بکشد .مثلا من مخابرات زارعی هستم من رفتم درخواست بدم از طرف پرسیدم چقدر طول خواهد کشید؟گفت پس فردا بیا یوزرنیم و پسورد را بگیر بعد به من گفت آقا شما خیلی شانس دارید ملت الان 4 ماه هست تو نوبت هستندپس بهتر هست صبور باشید و اصلا به زمان فکر نکنید
![]()
سرعت چقدر فاجعه بود دیروز 7-9 kb/s سرعت دانلود بود تازه اونم با پینگ خیلی بد
امروز هم زیاد تعریفی نداره ولی داره با 25-24 ثابت میگیره ... چه خبره ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)