تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 339 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

میبریم دیگه

نتیجه ش مهم نیس

منم دارم میرم استادیوم، جای همتونو خالی میکنم دوستان

پ.ن: پی سی هم دیگه ا رونق افتاده...

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

من به شخصه بگم اگه کریمی و نوری کنترل شن پرسپولیسو راحت میشه برد!

خط دفاع کند پرسپولیس تنها نکته مثبتش زارع هست که با جباری حلهاگه کرارم بشه بازیکن سابق که چه شود!حمودیم که کاظمیانو مهار کنه دیگه پرسپولیس چیزی نمیمونه واسش!

خسرو هم این بازی اگه ازاد بازی کنه به نظرم بهتره!(منظورم اینه که بیاد وسط گاهی=تو بازی های قبل چند باری دیدیم جالب بوده!)

فقط خدا کنه منتظری برسه!

3. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها چند تا شعار ضد پرسپولیسی مقرون با این ایام کل کل میخوام واسه ف* ی س* ب و* ک
    ممنون همه بچه های آبی پوش و گلللللل

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

هافبک استقلال کری خواندن را شروع کرد/حیدری:پاداشی به خاطر شکست پرسپولیس نمی گیریم
    ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:

هافبک راست استقلال در مقابل تراکتور از عملکرد کادر فنی آبی ها انتقاد کرد اما در حال حاضر معتقد است که تمام مشکلات در رابطه با این باخت فراموش شده است و تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد چون هیچ بهانه ای در مورد عدم نتیجه گیری پذیرفته نیست. خسرو حیدری این را می گوید و ادامه می دهد:« شرایط تیم از لحاظ روحی ایده آل است ما مشکل خاصی نداریم و برای بازی با پرسپولیس کاملا آماده استقلال تحت هر شرایطی از پرسپولیس آماده تر است ما فقط یک باخت مقابل تراکتورسازی داشتیم که آن را هم به فراموشی سپردیم.»

حیدری در پایان می گوید:« برای برد پرسپولیس کادر فنی نیز نمی تواند بهانه ای داشته باشد زیرا در این بازی هر چه در توان داریم باید رو کنیم.شکست دادن پرسپولیس توسط بازیکنان استقلال پاداش بزرگی است ما برای پیروزی در این بازی پاداش بیشتری نمی گیریم و چنین توقعی هم نداریم.»

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    رضا یزدانی دروازه‌بان استقلال شد
    ورزش > لیگ برتر - 24آنلاین گزارش داد:

در حاشیه دیدار خیرخواهانه امروز ترانه اسطوره پخش خواهد شد. امروز پیشکسوتان استقلال و منتخب تیم ملی ایران در جام جهانی 1998 بیاد ناصر حجازی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

خانواده اسطوره ورزش ایران از نزدیک شاهد این دیدار خواهند بود و قرار است ترانه اسطوره ( بیاد ناصر حجازی ) با صدای رضا یز دانی که در این دیدار دروازه بان استقلال است، پخش شود.

این دیدار در سالن فدراسیون هندبال واقع در خیابان سئول پایین تر از وزارت ورزش و امور جوانان برگزار می گردد.

ورود برای عموم آزاد است و به احتمال بسیار این دیدار مستقیم از صدا وسیما پخش خواهد شد.

لازم به ذکر است که درآمد این بازی صرف امور خیریه خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حمید استیلی و یک گفت‌وگوی بی‌پرده/17 تای مالدیو تکرار نشد، 6تای استقلال هم تکرار نمی‌شود
    ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:

سعید اکبری- ناصر قراگزلو / قدیم‌ها، چه بود. من خیلی سختی کشیدم. خانه ما بغل کارخانه لیوان‌سازی بود. از صبح می‌رفتیم، به‌کوب 6، 7 ساعت کار می‌کردیم که آخرش 10 هزار لیوان بزنیم. اغلب بچه محل‌ها هم بودند که چه، آخرش 100 تومان به ما بدهند. به خدا خیلی سختی کشیدم. گفتن ندارد، می‌رفتم از بازار آلبالو می‌خریدم، می‌فروختم. ماه رمضان می‌رفتیم مسابقات فوتبال. قبل از مسابقه من بستنی می‌فروختم، تا بازی ما شروع می‌شد می‌رفتم توی زمین. این بود زندگی ما. غذای درست و حسابی نبود. حتی وقتی فوتبالیست شده بودیم. همیشه بربری می‌خوردیم با نوشابه کانادا. یادتان که هست؟یادم می‌‌آید اولین پولی که گرفتم برای دو سال بود 140 هزار تومان. پاس این پول را داد. رفتم با همان پول یک پیکان خریدم برای مسافرکشی. قهوه‌ای بود، دادم داماد همین اکبر یوسفی اینا برایم رنگ کرد. بعد از تمرین می‌رفتم مسافرکشی. شوشی، راه‌آهنی، نازی‌آبادی... یک‌بار یادم می‌‌آید لاستیک ماشینم پنچر شد و وسط راه مسافرها را پیاده کردم و پول هم نگرفتم. بعد با اولین پولی که گرفتم رفتم و لاستیک‌‌های خوبی انداختم. آن وقت‌ها همیشه آرزو داشتم ماشینم کولردار باشد. خیلی عرق می‌کردم. حسرت این چیزها را زیاد می‌کشیدیم. به خدا یادم می‌‌آید قبل از اینکه ماشین بخرم با برادرم در سرمای تهران و با موتور می‌رفتیم اکباتان...» اینها بخشی از خاطرات حمید استیلی است، سرمربی پرسپولیس‌؛ مهمان دیروز ما در خبرورزشی. با همین مقدمه دلنشین، می‌رویم سر اصل مطلب با او.

*شما را اینجا آورده‌ایم تا رک با هم حرف بزنیم. از شما خواهش می‌کنیم هر چه در دلتان هست بگویید.

شما هر سؤالی از من دارید بپرسید. هر چه در دلتان هست، بیرون بریزید. من آمده‌ام تا تمام این سؤالات را جواب بدهم.

*خب، می‌خواهیم از دربی شروع کنیم. دیدگاه خود را به عنوان یک روزنامه‌نگار می‌گوییم. آیا شما قبول داریم می‌خواستند فوتبال و به ویژه دربی را کنترل کنند؟

نه، من این را قبول ندارم. کنترل یعنی چی؟

*یعنی اینکه دیگر نمی‌خواستند فوتبال به اندازه قدیم‌ها جذاب باشد. به همین دلیل و همانطور که محمد خاکپور گفته بود، خواستند دربی را کنترل کنند.

به خاطر ترس از باخت است که دو تیم این‌قدر مساوی کرده‌اند. به نظر من چیزی خارج از این نیست.

*یعنی به شما نگفته‌اند دربی را مساوی کنید تا به حال؟ انگار گاهی پیام‌هایی به گوش شما می‌رسید.

خدا شاهد است در این مدت که من بودم و بازی کردم، تا به حال گفته نشده مساوی کنید. فقط می‌گویند کاری نکنید که مردم تحریک شوند و شلوغ شود. در این بازی‌ها هر کسی حرکتی کند و آنها را تحریک کند ممکن است باعث فاجعه شود وگرنه من یادم نمی‌آید گفته باشند بروید و بازی‌ را مساوی کنید.

*شاید فقط به شما نگفته باشند!

من خودم را می‌توانم مثال بزنم که تا به حال سابقه نداشته چنین چیزی بگویند. قبل از شروع مصاحبه ما با هم حرف زدیم و من یک مثال برای شما زدم و آن هم گل کریم باقری بود. مگر می‌شد به کریم باقری بگویند شوت نزن و آن توپ را گل نکن؟

*ولی ما نمی‌توانیم باور کنیم که دو تیم خوب بازی کنند قبل از دربی اما ناگهان در این مسابقه افت کنند و بازی بیشتر شبیه یک نمایش سرکاری باشد تا فوتبال.

نه، نمایش نیست. این حساسیت است. هر دو تیم ترس از باختن دارند و هر باختی در دربی فاجعه است. به خاطر همین تیم‌ها دفاعی بازی می‌کنند. این می‌شود که هر تیمی گل می‌خورد سریع جلو می‌کشد و دوست دارد جبران کند. به نظر من همین حساسیت عامل اصلی است نه چیزی که مدنظر شماست.

*اما خارج از ایران اینطور نیست. خجالت می‌کشیم در همین روزنامه دربی ایران را با دربی‌های دیگر کشورها مقایسه کنیم.

خارج از ایران هم این‌قدر حساسیت ندارد. شما ببینید همه تماشاچیان ما می‌گویند در همه بازی‌ها ببازید ولی دیدار رفت و برگشت دربی را ببرید. این بازی اصلاً فرق می‌کند. کجای دنیا طرفداران این حرف را می‌زنند؟ کجا طرفدار می‌گوید این بازی را نباز اما به هر کس خواستی بباز.

*این نشأت گرفته از چیست؟

ببینید ما باید فرهنگ فوتبال و تماشاچیان را عوض کنیم.

*شما می‌توانی دور کنی این حساسیت را؟ می‌توانی چه نقشی بازی کنی؟

یک نفر نمی‌تواند این کار را انجام دهد. کل جامعه باید دست به دست هم بدهند تا این موضوع رفع شود.

*شاید هم خوب بازی کردن و کمی جرأت موضوع را تغییر دهد.

تماشاچی‌های ما آدم‌های فهیمی هستند و بازی خوب را دوست دارند ولی کنار بازی خوب باید نتیجه هم بگیریم. قطعاً تیمی که خوب بازی کند نتیجه هم می‌گیرد مگر اینکه عوامل خارج از فوتبال نگذارد.

*به عنوان یک روزنامه‌نگار نظر شخصی خود را می‌گوییم. شما می‌گویید اصلاً این حرف‌هایی که می‌زنیم درست نیست اما مگر می‌شود ما تازه دو روز قبل از دربی، این بازی را حس کنیم. سال قبل اصلاً کسی بروز نمی‌داد دربی در پیش است.

ولی همیشه یک هفته قبل از دربی هیجان زیاد است. پرداخته هم می‌شود. شاید خیلی از باخت‌ها فراموش شود ولی در دربی برد و باخت دیر فراموش می‌شود و این هم به خاطر کری‌هایی است که هوادارها برای هم می‌خوانند. این باعث می‌شود به راحتی دربی فراموش نشود؛ پس من حرف شما را قبول ندارم. از طرفی سال به سال دارد تماشاچی زیاد می‌شود این خودش خیلی مهم است.

*می‌شود گفت کیفیت بازیکنان باعث شده تا دیگر دربی عین سابق نباشد؟

به نظر من کیفیت پایین نیامده است. شما سرعت فوتبال را مقایسه کنید.

*این یک مورد است. شما نیمکت پرسپولیس را مقایسه کنید با چند سال قبل. همان دورانی که شما بودید.

آن سال‌ها که مسائل مالی نبود، بهترین بازیکنان می‌آمدند استقلال و پرسپولیس چون هوادار داشت و بازیکن می‌رفت که از آنجا برسد تیم ملی ولی وقتی پول آمد دیگر بازیکنان پخش شدند. تیم‌های اصفهانی بازیکنان خوبی گرفتند. قدیم‌ها یک ربع اول تیم گل می‌زد. بله، چون 7 تایی که روی نیمکت می‌نشستند در حد تیم ملی بودند.

*می‌شود گفت پول، استقلال و پرسپولیس را نابود کرد؟

نه، باید پول باشد اما طریقه مصرف آن مهم است. پول تنهایی گره‌گشا نیست. کمک‌کننده است اما تضمین‌کننده نیست. عوامل دیگری هم باید باشد که تضمین کند.

*چرا فکر می‌کنی تیم‌های اصفهانی قوی شده‌اند و استقلال و پرسپولیس ضعیف؟

شما بیینید هر تیمی که جلوی استقلال و پرسپولیس بازی می‌کند انگیزه‌اش بالاست.

*این از قدیم بوده.

چون قدیم دو تیم قوی‌تر بوده‌اند. مهمترین عامل مسائل مالی است. اصفهانی‌ها اول فصل پول را دارند. می‌آیند طبق سرمایه هزینه می‌کنند. اگر هر دو تیم یک جور پول بدهند بازیکن می‌آید در استقلال و پرسپولیس چون محبوبیت دارد و طرفداران زیاد ولی اگر این درست نباشد و پول کم و زیاد شود، بعضی بازیکنان می‌روند دنبال پول چون همیشه نیستند که پول دربیاورند. این در واقع به نگرش و فرهنگ بازیکن بستگی دارد.

*حمید استیلی در زمان بازیگری یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران بود.

جزو بهترین‌ها نبودم.

*اما دوندگی و جنگندگی بالایی داشتید. الان یک مربی جوان هستید...

بین حرفتان، جوان هم نیستم!

*آیا واقعاً مثل دوران بازیگری موفق می‌شوید؟

موقعی که بازی می‌کنی فقط خودت هستی.

*مثلاً در شاهین بوشهر خیلی زحمت کشیدی ولی آنجور که باید کارت به چشم نیامد.

موقعی که آدم بازی می‌کند خودش است. می‌تواند خوب تمرین کند و خوب استراحت کند. آن‌موقع که ما بازی می‌کردیم علم تغذیه داشتیم. با تمام وجود بازی می‌کردیم و تمرین. از مربی‌هایی که داشتیم بروید بپرسید. غالب کار مربیگری با بازیگری فرق می‌کند. مربی باشی باید یک عده را دور هم جمع کنی. ممکن است نگرش‌ها فرق کند. این عوامل فوتبالی مهم است. در تیم یک بخش مسائل فنی است اما بخش دیگر مسائل مربیگری و بیرونی است. ما کار فوتبالی‌مان در شاهین بوشهر خیلی خوب بود یا استیل‌آذین. در بوشهر عوامل بیرونی مثل مسائل مالی و حمایت نکردن تیم تأثیرگذار بود. می‌خواهم بگویم 40درصد مسائل درون تیم است و مابقی به مسائل بیرون تیمی مربوط می‌شود. ما پرطرفداریم و مسائل حاشیه‌ای‌مان زیاد است اما تیم‌هایی که کم‌تماشاچی هستند این مشکلات را ندارند.

*یکی از شانس‌هایی که شما آوردید فوتبال ما دوباره پرتماشاچی شده است. فصل قبل بلیت گران شد. تماشاچی هم این‌قدر بازی خوب در جام جهانی دیده بود، دیگر نمی‌آمد بازی لیگ را ببیند اما امسال برعکس شده. از همان بازی اول 60، 70هزار نفر آمدند.

یک‌سری دلایل هست دیگر. شما خوب به آنها اشاره کردید. واقعاً بد بازی کردن تیم‌ها و ساعت بازی‌ها هم تأثیر‌گذار بود.

*اما انگار مسائل سیاسی و اجتماعی هم تأثیر‌گذار بوده است که امسال کمی بهتر شده است.

حتی روزنامه شما هم امسال فروش بهتری داشته است، در قیاس با سال گذشته. درست است؟

*بله، دقیقاً. بی‌شک امسال دربی هم خیلی حساس شده. به این مورد خیلی خاص چطور نگاه می‌کنید؟ کار شما را سخت کرده. استرس‌تان زیاد شده یا خیلی عادی کار می‌کنید.

همان‌طور که اشاره کردید ما نرفتیم جام جهانی. یک‌سری مشکلات بود که مردم را دلسرد و دلزده کرد ولی الان کروش آمده. در رده ملی بهتر شده‌ایم. ساعت برگزاری مسابقات هم خیلی تأثیر داشت. مردم خیلی زیاد آمدند. کشور ما عده زیادی جوان دارد و این جوانان دیر می‌خوابند. مردم علاقه‌مند بودند و انصافاً رسانه‌ها هم خیلی تأثیر‌گذار بودند. الان از ما خوب حمایت شده و با اینکه باختیم دوباره آمدند.

*بازی ذوب‌آهن پیش از دربی طرفداران شما را امیدوار کرده.

ما بهتر از این هم می‌شویم. 4 ملی‌‌پوش داشتیم که دو تا از آنها در قطر بازی کرده بودند، آن هم در هوای شرجی. کاظمیان و بادامکی هم مریض بودند. نورمحمدی هم انگشتش شکسته بود. فکر کنم تعطیلی لیگ خیلی به ما کمک کرد. فوتبال زمان‌بر است. نمی‌توانی تیم را جمع کنی و دور روز بعد نتیجه بگیری. همین فشار تماشاچی تأثیر دارد. باید خوب باشیم در این شرایط. اگر کار روحی و روانی صورت نگیرد هر چی هم تماشاچی داشته باشیم نمی‌توانیم نتیجه بگیریم. مثلاً استقلال در شرایط خوبی رفت به مصاف تراکتور اما دیدید که با این‌همه تماشاچی به خاطر مسائل فنی باخت.

*البته خوب شرایط را تغییر دادید.

خیلی‌ها فکر می‌کردند تیم ما هفته به هفته بدتر شود. ما خیلی روی این مسئله کار کردیم. حتی بازی نفت را هم که بردیم، دوباره کار کردیم. سعی کردیم از نظر روانی تیم را خوب کنیم. در همان بازی اصفهان ما دقیقه 2 گل خوردیم. خیلی سخت است تیم را در آن شرایط جمع کنی. بچه‌های ما منطقی بازی کردند و توانستیم دو بار عقب‌افتادگی خود را جبران کنیم.

*ابراهیم‌زاده می‌گفت قبول ندارم پرسپولیس 12موقعیت داشت.

این یک نظر است. باید به نظر‌ها احترام بگذاریم ولی در این بازی ما خیلی موقعیت داشتیم و باید می‌بردیم. گل اول آنها که موقعیت نبود ولی ما با پاس دادن و بازی ترکیبی به گل رسیدیم.

*برای ما خیلی سؤال است شما راه‌های نفوذ به دروازه را خوب بلدید چرا در بازی‌های قبلی...

عدم هماهنگی بود دیگر. دو روز مانده بود به لیگ، بازیکنان ملی تازه به تیم اضافه شدند. آنها 60درصد تیم ما بودند.

*در دربی چه می‌شود؟

ما در دربی بهتر از بازی با ذوب‌آهن بازی می‌کنیم. قول می‌دهم. شرایط ما می‌تواند بهتر از این باشد. تیمی که زحمت می‌کشد و کار می‌کند باید بهتر نتیجه بگیرد.

*پرسپولیس در بازی ذوب‌آهن همه را غافلگیر کرد. در دربی هم می‌توانید در همین نقش ظاهر شوید یا یک جرقه بود؟

من در تیم‌هایی هم که بودم یعنی استیل‌آذین و شاهین بوشهر تیم‌هایم همیشه خوب بازی می‌کردند. در پرسپولیس شک نکنید با این بازیکنان ما بهتر نتیجه می‌گیریم. خوب بازی کنی شک نکن برنده هم می‌شوی. از خودتان نپرسیدید چرا کریمی در تیم‌های من خوب بازی می‌کند؟ حتی روانتر از تیم ملی؟ چون من می‌دانم باید کجا بازی کند و معمولاً سه بار او را تغییر می‌دهم. صددرصد ما در دربی غافلگیر‌کننده خواهیم بود.

*کری نمی‌خوانید؟

من همیشه احترام گذاشتم و هیچ‌وقت کری نمی‌خوانم.

*اصلاً کری نخواندید در دوران بازیگری؟

نه اصلاً. در آن دوران هم برای کسی کری نمی‌خواندم.

*یاد دربی 79 افتادیم. حتماً کری خواندید که آن صحنه‌ها اتفاق افتاد بین شما و محمد نوازی.

من در دوران بازیگری همیشه سفت و محکم بازی می‌کردم اما جوانمردانه. در عمر فوتبالم یک بار این اتفاق افتاد. آن‌هم تازه بازی تمام شده بود. محمد بچه ما بود. ناراحت بود و آمد سمت من و یک چیزی گفت. یک‌دفعه من دیدم ضربه‌ای هم خورد به صورتم. کاش حتی آن عکس‌العمل را نشان نمی‌دادم ولی کار شده بود و من پشیمان شدم.

*کمی از آن شب می‌گویید؟ می‌گفتند 6 بازیکن دستگیر شدند.

بله، ما را بردند. آن موقع مردم فوتبال را خیلی دوست داشتند و منتظر بودند فوتبالیست‌ها یک خطایی کنند. حالا آنجا قرعه به اسم ما افتاد. از آنجا که ما را بردند زندان تقدیر بود که بروم حکم اعدام یک نفر را در شمال کشور ببینم!

*شما را بردند زندان؟

آنجا مشکلات زندانی‌ها را می‌دیدم و صحبت می‌کردیم.

*در بند همگانی بودید؟

نه، چون ما در کلانتری ماندیم و زندان نرفتیم. حتی ما را ممنوع‌الملاقات کرده بودند چون علی پروین خیلی دنبال کار ما بود که درمان بیاورد. من نمی‌رفتم که پروین اما گفت برو خیلی زود درمیاریمت. به خاطر همین من رفتم منتها سه روزی آنجا ماندم. تقدیر این بود و خودش شد تجربه‌ای برای ما.

*6 نفر بودید؟

نه، من بودم و نوازی و برومند. بقیه را آزاد کردند، رفتند.

*زندانیان شما را می‌دیدند چی می‌گفتند؟ باورشان می‌شد استیلی، نوازی و برومند هم پیش آنها هستند؟

می‌دانستند این اتفاق‌ها افتاده و به خاطر فوتبال ما آنجا هستیم. آن‌موقع آقای قاضی با ما حرف زد. اول رفتیم دادگستری حکم دادند و بعد رفتیم پیش قاضی! آنجا قاضی گفت مگر الگوی شما حضرت علی نیست؟ گفتیم چرا، حضرت علی(ع) است، الگوی همه شیعیان. گفت تو روی حضرت علی تف کردند اما او هیچ واکنش نشان نداد. گفتم اولاً ما حضرت علی نمی‌شویم و دوماً اینکه ما جلوی 100هزار تماشاچی داریم بازی می‌کنیم. بعد هم کله درد دارد، تف درد ندارد. بعد هم ما 90 دقیقه بازی کردیم ضربانمان روی 200 است. بعد هم نمی‌شود آدم خودش را کنترل کند زیاد. توضیح دادم که یک ضربه خوردم و واکنش نشان دادم. حتی قاضی گفت می‌دانم مقصر هم نبودی. عملی روی تو انجام شد اما رأی به نفع تو بدهم می‌گویند قاضی استقلالی است. بعد حکم دادند سه روز در زندان باشیم.

*مگر فوتبال درگیری ندارد؟ حرف ما همین است. در همه جای دنیا از این اتفاقات می‌افتد. یک لحظه به مغز بازیکن خون نمی‌رسد.

شما می‌گویید در فوتبال می‌گویند اینطوری است، من می‌گویم نه. آنها فقط می‌گویند شما باید رفتار خوبی داشته باشید و طرفداران را تحریک نکنید. مشکل ما این بود.

*ببخشید روزانه در خارج از فوتبال ما هزار اتفاق می‌افتد و هزار حرف زده می‌شود، چرا درباره فوتبال باید این حساسیت وجود داشته باشد؟

من هم همین را می‌خواستم بگویم. الان همه زوم هستند بازیکن چقدر می‌گیرد. خانه‌اش کجاست، ماشین چی سوار می‌شود. در دنیا کی می‌گوید فرگوسن چقدر می‌گیرد؟ همه جا می‌روند ببینید مقام سیاسی چقدر پول دارد، سوار چی می‌شود و خانه‌اش کجاست؟ چون پول فوتبالیست مشخص است. معلوم است از کجا پول گرفته و از کی. در فوتبال که معلوم است. مالیاتش هم معلوم است. تنها قشری که دارد مالیات می‌دهد، بقیه می‌دهند؟

*عین همین سقف قرارداد است. مثلاً پول را فرد سیاسی می‌دهد یا اقتصادی، یقه فوتبالیست یا مربی را می‌گیرند.

من نمی‌گویم ما همه خوب هستیم اما تنها قشری است که دارند همه‌جوره به آن می‌پردازند. صدا و سیما دارد درباره فوتبالیست‌ها فیلم می‌سازد. همه‌اش نباید گفت دلال‌بازی است، باید خوبی‌ها را هم نشان داد. چرا نمی‌گویید اغلب قشر مردم دست جلوی فوتبالیست دراز می‌کنند که کمک کنند، به بقیه قشرها چطور؟ شما بیایید جلوی همین باشگاه ما ببینید روزانه مردم چقدر نامه می‌دهند به فوتبالیست‌ها، احتیاج دارند و کمک مالی می‌خواهند.

بعضی‌ها واقعاً در عمل کمک کنند اما مردم دکترها را نمی‌شناسند. شاید الان بالای هزار جراح خوب داشته باشیم اما مردم نمی‌شناسند ولی درباره فوتبالیست‌ها این‌طور نیست.

*ما می‌گوییم دربی را کنترل می‌کنند، سر همین چیزهاست.

فقط ترس از باخت است که تأثیر می‌گذارد.

*به نظر ما به شما ربطی ندارد. می‌خواهند کنترل کنند که می‌کنند.

باید از طریق مربی باشد یا مدیر‌عامل دیگر. درست است؟

*از طریق رئیس فدراسیون هم می‌شود.

اگر می‌گفتند باید ما هم می‌فهمیدیم.

*اما پورحیدری یک‌بار گفت به ما گفتند کنترل کنید بازی را.

می‌گفتند ولی نه اینکه بازی را مساوی کنید. می‌گفتند چون مردم همه می‌بینند، کاری نکنید که مردم تحریک شوند. حرکتی نکنید. کفش‌‌تان را شکل موبایل نکنید یا علامتی انجام ندهید.

*داور چی؟

من نمی‌توانم درباره داور بگویم. راجع به خودم و مدیر می‌توانم اما بقیه نه. فقط ترس از باخت باعث می‌شد محتاط بازی کنیم.

*ولی ما به عنوان روزنامه‌نگار نمی‌پذیریم این حرف‌ها را.

در رابطه با ایویچ هم یک نفر نگفت که به ما گفتند گل بخورید، ایویچ برکنار شود. ما فقط در بدنسازی بودیم و این‌طوری باختیم.

*یک بازی با 5 بازی فرق می‌کند.

در فوتبال می‌شود. بعضی وقت‌ها هر توپی می‌آورند می‌رود توی گل اما یک وقتی هم هست که اصلاً گل نمی‌شود. مثلاً سر بازی ایران و رم هر توپی که آوردند رفت توی دروازه ما.

*مثلاً شواهدی هست. چه دلیلی دارد علی علیزاده دقیقه 92 توپ را با دست بزند؟

بازیکن هیچ‌وقت خودش را خراب نمی‌کند. نه او، نه کس دیگری.

*آخر کی هند می‌کند در آن شرایط؟

بابا خون به مغز نمی‌رسد. پا می‌شود سر بزند دستش را هم بالا می‌برد. اگر دایو برود بگیرد حق با شماست. یک موقع بعضی از بازی‌ها، در لیگ‌‌های پایین‌تر این کارها را می‌کردند. گلر و بازیکن را می‌خریدند اما الان دارند این مسائل را کنترل می‌کنند. خدا پدر و مادر فردوسی‌پور را بیامرزد که الان این چیزها را نشان می‌دهد و باعث می‌شود کنترل روی این چیزها بیشتر شود.

*فکر می‌کنید 6 بر صفر دوباره تکرار شود؟ می‌گفتند آنها که از استقلال آمده‌اند پرسپولیس باعث این باخت شده بودند.

در باخت همیشه یک چیز می‌گویند. همان بازی که پرسپولیس باخت یک‌سری می‌گویند شیث باید مجیدی را می‌زد.

*الان بازی را ببینید نمی‌گویید باید این کار را می‌کرد؟

نه، اصلاً. هیچ بازیکنی خدا شاهد است ول نمی‌کند بازی را. مخصوصاً بازیکن استقلال و پرسپولیس. ما چون بیرون هستیم می‌توانیم بگوییم باید می‌زد فرهاد را. اما در آن صحنه خیلی‌ها اشتباه کردند. چند اشتباه بود. بعد هم در حالت عادی کی فکر می‌کرد آن توپ برود توی گل؟ وقتی گل شد همه می‌گفتند باید این‌طوری می‌زد یا آن کار را می‌کرد.

*دو تیم دفاع ندارند امسال. می‌شود گفت دربی پر‌گل می‌شود؟

تیم ما از نظر دفاعی از استقلال بهتر است. نصرتی و نورمحمدی اسم‌‌های بزرگی هستند اما شاید درباره کناره‌ها بحث باشد. شکوری و علی‌عسگری را داریم که خوب هستند. محمد نصرتی یکی از بهترین مدافع‌هاست. سرعتی که او دارد کسی ندارد. نورمحمدی بازیکن بازی‌سازی است و این نکته مهمی است.

*مجیدی را چطور کنترل می‌کنید؟

او بازی‌های خوبی کرده است. کروش مجاب شده فرهاد را دعوت کند، عین کریمی. مجیدی واقعاً خوب بوده.

*کلید دربی دست این دو بازیکن است؟

ببینید این دو بازیکن تأثیرگذار هستند اما مهمترین کلید دست تاکتیک تیمی است. بازیکنان خلاق تأثیرگذارند اما همه چیز دست کار تیمی است و تاکتیک تیمی.

*کمی رودربایستی را کنار بگذاریم.

من که گفتم هر چی در دلتان هست بپرسید.

*بعد از بازی نفت سؤال کردیم از شما گفتیم چقدر لاغر شدید. گفتید 10کیلو کم کرده‌ام. دوست داریم بدون رودربایستی این چند هفته، تمام اتفاقاتی را که نگفتید، بگویید.

من به یک‌سری چیزها اعتقاد دارم و همیشه گفتم در صحنه راحتی برادرم را از دست دادم. واقعاً برای این فوتبال ارزشی قائل نیستم. نه فیلم بازی می‌کنم و نه رأی می‌کنم. اصلاً نمی‌دانم از همین جا بروم بیرون زنده می‌مانم یا نه. دوست دارم راست و حسینی حرف بزنم. دوست ندارم فیلم بازی کنم. از هیچ‌کس هم غیر از خدا نمی‌ترسم. هر چه هم در دلم باشد، می‌گویم. الان شما سؤال کنید من خیلی شفاف به شما جواب می‌دهم.

*از این چند هفته بگویید.

خیلی سخت بود.

*این را می‌دانیم. از جزئیات بگویید.

خیلی سخت گذشت. مسائلی که در استادیوم به‌وجود آمد. همیشه به هواداران احترام گذاشته‌ام و دیدم در این چند هفته چقدر از ما حمایت کردند. چند روز پیش عاشوری تعریف می‌کرد سیروس قایقران به‌خاطر من نیامد پرسپولیس. گفتم چرا؟ گفت چون اگر می‌آمد من روی نیمکت می‌نشستم. من این خاطره را چند روز پیش برای بازیکنان پرسپولیس تعریف کردم و گفتم این قهرمانی، برد و باخت تمام می‌شود می‌رود. خدابیامرز سیروس چند سال است فوت کرده؟ عاشوری از بازی او نگفت از اخلاقش گفت. از فوتبال دهداری کی حرف می‌زند؟ از رفتار و منش او می‌گویند. اینها ماندگار است. این برد و باخت‌ها زود تمام می‌شود و می‌رود. من انگشت پروین هم نمی‌شوم که در نداری تیم را قهرمان می‌کرد. الان ما می‌خواهیم چه‌کار کنیم. تنها کار این است به پیشکسوتان احترام بگذاریم و همه چیز را در فوتبال نبینیم. ما باید کار خود را بکنیم از نظر فوتبالی و از نظر اخلاقی هم طوری باشیم که در آینده بمانیم.

*دربی را ببرید گریه می‌کنید؟

دست آدم نیست، احساسات آدم است. از الان نمی‌توانم بگویم گریه می‌کنم یا نه. ولی من واقعاً احساساتی هستم اما سعی می‌کنم منطق بر همه چیز حکم کند.

* تا به حال گریه کرده‌‌اید ؟

خیلی دربی بوده که من یک ساعت در رختکن افتاده‌ام.

*اما به شما گفتند بی‌غیرت.

آنهایی که واقعاً هوادار ما هستند واقعاً می‌دانند من با چه شرایطی برای پرسپولیس بازی کرده‌ام. مثلاً در همین سفری که به مشهد داشتم خیلی هواداران می‌گفتند ما را حلال کن. من هم می‌گفتم ببخشید اگر بد بازی کردیم. من به مردم حق می‌دهم اما دوست داشتم یک مقدار صبور باشند و بیشتر به تیم زمان بدهند.

*البته هنوز بازی برای شما تمام نشده است. دربی را ببازید بدتر می‌شود.

صددرصد. هنوز هیچی نشده است. به بچه‌ها هم گفتم. این شرایط همیشه هست. در مربیگری این شرایط هست که هر موقع باید خودمان را آماده کنیم. من با وجدان خودم کار می‌کنم. هر موقع شد می‌مانم، هر وقتم نشد می‌روم.

می‌خواستید استعفا بدهید؟

نه اصلاً.

*این چند هفته که باختید خانواده خیلی سختی کشیدند. درست است؟

خیلی سخت بود برای خانواده من. او یک مقدار عزادار است. یکی دو بار هم رفت بیمارستان. در بازی شهرداری تبریز حالش بد شد یا در همین بازی ذوب‌آهن. مادرم تپش قلب گرفته بود که برادرم، او را برد بیرون و حالش بهتر شد. همسرم هم اصلاً بازی‌های پرسپولیس را نمی‌بینید. ضبط می‌کند تا بعداً ببیند.

*اینقدر سخت است؟

بله، دو دختر کوچک دارم که آنها هم وقتی بازی‌ها را می‌بینند تسبیح می‌اندازند و صلوات می‌فرستند.

*این چند هفته از خانه بیرون می‌آمدند؟

من خیلی گرفتار تیم بودم. صبح می‌رفتم، آخر شب می‌آمدم. کلی کار داشتیم. خیلی زمان می‌گذارم برای تیم، برای مشاوران. به‌خاطر همین هر وقت می‌رسم خانه معمولاً خواب هستند. هی به آنها می‌گویم دعا کنید که ببریم تا بتوانیم دسته‌جمعی با هم برویم بیرون.

*گفته بودید قلعه‌نویی راه گل زدن به استقلال را به شما یاد داد.

غیر از راه‌هایی که تراکتور گل زد، راه‌های دیگری هم برای گل زدن به این تیم وجود دارد. ما راه‌های زیادی داریم. یکی از راه‌های همین ضربات ایستگاهی است. اگر توجه کرده باشید خود تراکتور هم از ضربه ایستگاهی گل خورد.

*ممکن است از امیر قلعه‌نویی مشاوره بگیرید؟

بله، من از همه مشاور می‌گیریم. از قلعه‌نویی هم همین‌طور. او همیشه به من لطف داشته است. در این مدت هم از من خیلی حمایت کرد. ما با هم رابطه خیلی خوبی داریم و بچه محل هم هستیم. جا دارد دوباره از او تشکر کنم. او فوتبال را می‌شناسد و می‌دانست چیست.

*شانس آوردید امیر نیست، درست است؟

هر مربی تفکرات خودش را دارد.

*ولی می‌گویند مظلومی خوش‌شانس‌تر است.

نباید آدم‌ها را با هم بسنجیم. الان مظلومی سرمربی استقلال است و همیشه به او احترام می‌گذارم، به امیر هم همین‌طور.

*کدام بهتر است‌‌؛ مظلومی یا قلعه‌نویی؟

الان که مظلومی سرمربی استقلال است ولی از من نخواهید که آنها را مقایسه کنم. امیر هم خیلی مربی خوبی است.

*درباره مایلی‌کهن حرف بزنیم. او چند وقت پیش مصاحبه تندی علیه شما کرد.

من به بزرگتر از خودم بی‌احترامی نمی‌کنم. او هم مربی من بوده و هم احترام می‌گذارم به حرف‌هایش.

*نگفتند شما باید توضیح فنی بدهید و جواب دادید من بچه نازی‌آباد هستم؟

ایشان مربی من هستند. معلم من هستند. من همیشه به بزرگتر از خودم احترام می‌گذارم.

*پس چرا هر کی را معرفی کرد انتخاب نکردید؟

یک‌سری مسائل فنی در حوزه اختیارات من بود. دو سه نفر را معرفی کرد که گرفتم. پزشکان تیم را با نظر ایشان گرفتیم.

*بدنساز و دستیار را اما خودتان انتخاب کردید.

ببینید معرفی می‌شدند به من، فکر می‌کردم و چون در رابطه با مسائل فنی من پاسخگو بودم، از ایشان بیشتر مشورت می‌گرفتم.

*نمی‌توانید منکر مشکل شوید. او گفت پرسپولیس مربی نداشت 9امتیاز می‌گرفت. باور کنیم مشکل ندارید؟

ببینید من گفتم بعضی چیزها را به‌خاطر احترام به کسوت بیان نمی‌کنم.

*پس بوده نکته‌ای.

نه حالا بیان نمی‌کنم. ایشان خودش بیان می‌کند.

*شما نبودید پرسپولیس در چند هفته اول 9امتیاز می‌گرفت؟

شاید بدون من 9امتیاز می‌گرفت.

*نیکبخت را قرار است بیاورید. در یوسف‌آباد هم همدیگر را دیدید. درست است؟

قراری نبود. اتفاقی همدیگر را دیدیم. رفته بودم پیش یک دوستی که علیرضا هم آنجا بود.

*ظاهراً شما اول فصل او را نخواستید.

این‌طوری نبود. من فوتبال او را دوست دارم و به کارش اعتقاد دارم.

*پس چرا در استیل‌آذین مشکل داشتید؟

نداشتیم. خدا شاهد است هرکس در تیم من آماده باشد بازی می‌کند.

*قرار است از بین او و خلیلی یکی به تیم شما بیاید.

تا نیم‌فصل معلوم نیست. باید ببینم کی آسیب می‌بیند. شاید هم یک خارجی خوب گرفتیم.

*زومدیک چقدر به شما کمک می‌کند؟

زیاد. عاشوری و سعید عزیزیان هم خیلی به من کمک می‌کنند.

*شما انگار بین بعضی بازیکنان تفاوت می‌گذارید. مثلاً زارع علیه شما حرف زد و او را در ترکیب گذاشتید و حتی کاپیتان شد ولی به فشنگچی بعد از مصاحبه‌‌اش گفتید همین الان می‌توانی رضایتنامه بگیری و بروی.

ببینید هرکسی، هر مربی‌ای، فلسفه کار خود را دارد. من کسی نیستم که پرخاش کنم به بازیکنم. بزرگترین فاکتور من در رابطه با بازیکن صداقت کاری است. شما نمی‌دانید من به زارع چه حرفی زدم که آمد و اینطوری بازی کرد. ولی کسی که این‌طور حرف بزند از نظر مالی جریمه می‌شود. فشنگچی بعد از آن مصاحبه به من گفت این حرف‌ها را نزده‌ام. زارع هم آمد و گفت به این حد تند حرف نزده‌ام. یک حرف‌‌های خصوصی زدیم و تمام شد رفت. من الان نقش معلم را در تیم دارم، نباید زیاد برخورد کنم و بازیکن طرد شود. من با فریدون زندی هم این برخورد را کردم. آخرین گام به نظر من، اخراج بازیکن است، نه اینکه همان اول او را کنار بگذاریم.

*اگر دربی را ببازید استعفا می‌دهید؟

من می‌مانم و استعفا نمی‌دهم.

*دربی را نمی‌بازید؟

نه، من بازنده نیستم. می‌نویسم و امضا می‌دهم.

*نتیجه بازی را پیش‌بینی نمی‌کنید؟

نه، پیش‌بینی نمی‌کنم. ممکن است یک توپ برود توی گل و یک توپ نرود.

در حاشیه مصاحبه استیلی

*این دست خداست که دربی را ببریم. دیگر بقیه‌اش دست خداست.

*17 تایی که به مالدیو زدیم تکرار شد؟ نشد دیگر. پس آن 6 گل هم دیگر تکرار نمی‌شود. جذابیت فوتبال به خاطر همین چیزهاست. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. حرکات تکرار نمی‌شود، نوع بازی عوض می‌شود. هر بازیکنی هم تصمیم خودش را می‌گیرد. فوتبال که عین پلی‌استیشن نیست که.

*زیاد شیرینی نمی‌خورم چون چاق می‌شوم. روی وزنم حساس هستم.

* مربیان من خوب بودند. همیشه دست آنها را می‌بوسم. همیشه به من می‌گفتند مسائل اخلاقی را رعایت کنید. خیلی‌ها هستند اسم‌شان را بگویم.

*زومدیک به عاشوری هم خیلی کمک می‌کند.

*گلر دربی هنوز مشخص نیست. بگذارید تا روز بازی. من هم نمی‌دانم کی قرار است درون دروازه بایستد.

*مسائل قدیمی را نشکافیم. می‌گفتند من برای قطبی و دنیزلی مشکل‌تراشی می‌کنم. ببینید نمی‌خواهم وارد این مسائل شوم. بهتر است برویم مسائل خوب و اخلاقی را دنبال کنیم. چون اینها را بارها جواب داده‌ام. دنیزلی مصاحبه اخیرش را هم انکار کرده است. یکی از جانب خودش حرف زده بود. من در دوره دنیزلی حوزه اختیارات خودم را می‌دانستم.

*مطمئنم این دربی خیلی خوب از آب درمی‌آید.

*در بازی ذوب‌آهن کریمی بود که ما خیلی بهتر بازی کردیم. این را قبول ندارم که اگر او باشد، خوب نتیجه نمی‌گیریم.

*ممکن است در دربی بازیکنی گل بزند که اصلاً گلزن نیست. کی فکر می‌کرد کاظمیان در دو بازی 4 گل بزند؟ الان علی کریمی هم خوب برای ما گل زده است. به خاطر همین نمی‌شود حدس زد کی در دربی گل می‌زند.

*من به بازیکن احترام می‌گذارم و همیشه مرزی بین ما هست.

*امسال شما اصلاً مسئله حاشیه‌ای از شیث ندیده‌اید. از علیرضا حقیقی هم همینطور ولی اگر پایش بیفتد، خون به مغزم نمی‌رسد.

*من پروین را دوست داشتم و به خاطر او یکسال بازی نکردم. با اینکه فشار آوردند و گفتند تو کاره‌ای نیستی و باید بازی کنی، گفتم نه، بیرون می‌مانم.

*در دربی هم دایی را تشویق کنند، عیبی ندارد. بد نیست به جای حرف بد، یکی از بزرگان فوتبال ما را تشویق کنند. او قهرمان ملی است و یک ورزشکار.

6. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گل ۳۵ متری ام به پرسپولیس را دوست دارم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری کاپیتان اسبق تیم فوتبال و یکی از تاریخ سازترین بازیکنان استقلال در ادوار شهرآوردهای پایتخت در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: حقیقتش اینروزها یاد دوران بازیگری خودم افتادم، همواره در روزهای باقی مانده تا دربی نوع نگاهها و خواسته های مردم و هواداران متفاوت بود. همیشه انگیزه متفاوتی برای دربی داشتم و خدا را شکر می کنم خاطرات شیرینی از من در اذهان هواداران در مورد رقیب سنتی باقی مانده است و هنوز که هنوز است مرا مورد لطف عنایت خود قرار می دهند.
    وی ادامه داد: دوبار موفق شدم در بازی بزرگ پایتخت گلزنی کنم که توانستیم در هر دو مسابقه هم برتر میدان باشیم. یک بار از فاصله ۳۵ متری از روی ضربه ایستگاهی در مسابقه ای گل زدم که خیلی آنرا دوست دارم، همه آنروز فکر می کردند آنروز پرسپولیس با ستاره هایی همچون دایی،استیلی،باقری،کاویان پور، کاظمیان، میناوند و .... مارا شکست می دهد اما ما توانستیم با توکل به خدا، درایت کادر فنی و غیرت بازیکنان که تعدادی از آنها مثل قربانی و صادقی اولین دربی را تجربه می کردند در نهایت برنده آن بازی بزرگ شویم. دومین گلم مربوط به بازی بزرگ لیگ ۸۳ در دور برگشت بود که موفق شدم با یک ضربه چکشی توپ را از میان پاهای محمد محمدی (دروازه بان آن روزهای پرسپولیس) عبور دهم، آن روز در دقیقه ۹۳ کار را تمام کردیم و یک تراژدی به یاد ماندنی برای پرسپولیسیها رقم زدیم که بعید می دانم تکرار شود.
    فکری در مورد دربی ۷۱ افزود: جدول رده بندی نشان می دهد استقلال و پرسپولیس به لحاظ فنی از چه عیاری برخوردارند، اما تاریخ نشان داده تنها جدول رده بندی و بازیکنان بزرگ نمی توانند ضامن برتری یک تیم در دربی باشند. آن چیزی که الویت دارد شرایط روحی و روانی است که امیدوارم با حضور مردانی با تجربه ای همچون پورحیدری و مظلومی این بار هم همچون سال گذشته استقلال هم به لحاظ فنی هم به لحاظ روانی برتر میدان باشد و تیم برنده در پایان نود دقیقه نامش استقلال باشد.
    مربی فصل گذشته استقلال در انتها افزود: از هواداران پرشور استقلال می خواهم مثل همیشه در کنار تیم محبوبمان باشند و مانند سال قبل تا آخرین ثانیه حامی تیمشان باشند. آنها به یاد می آورند که استقلال هم در ثانیه ۳۰ به پرسپولیس گل زده و هم چندین بار در آخرین لحظات اوقات تلف شده مانند سال قبل، پس برای تمام لحظات بازی و حمایت جانانه از استقلال خود را آماده کنند تا به امید خدا و با غیرت بازیکنان در نهایت روز بزرگ دیگری برای استقلال رقم بخورد.

جباری: هیچ تیمی از قبل برنده نیست

مجتبی جباری در خصوص آخرین وضعیت استقلال قبل از دیدار با پرسپولیس گفت: تیم ما به لحاظ بدنی و روحی در شرایط خوبی است و بازیکنان حساسیت این مسابقه را می‌دانند.
    وی افزود: دربی با تمام مسابقات فرق می‌کند چون تماشاگران هر دو تیم توقع دارند تیمشان برنده شود اما ما امیدوار هستیم که با ارائه بازی خوب برنده از زمین خارج شویم.
    جباری در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد تیمی از قبل برنده این مسابقه لقب بگیرد یا خیر گفت: در فوتبال این قاعده وجود دارد که تمامی تیم‌ها برای پیروزی وارد زمین می‌شوند. بازی استقلال و پرسپولیس حساسیت خاصی دارد و تمامی بازیکنان زمین با انگیزه خوشحالی تماشاگرانشان به زمین می‌روند
    وی تاکید کرد: نمی‌توان تیمی را از پیش برنده دانست با این وجود ما شرایط خوبی داریم و امیدوار هستیم که در بازی روز جمعه سومین شکست متوالی را به پرسپولیس تحمیل کنیم.

حیدری: به دنبال کسب سه امتیاز هستیم

خسرو حیدری در خصوص اینکه آیا شکست استقلال مقابل تراکتورسازی به دیدار با پرسپولیس ربط دارد یا خیر گفت:شکست در مسابقه قبل تاثیری در بازی جمعه ندارد چرا که پرسپولیس هم اکنون در جدول پایین‌تر از ما قرار دارد و یک باخت نمی‌تواند تاثیری در دربی داشته باشد.
    وی افزود: امیدوارم حساسیتی که این مسابقه دارد روی بازیکنان دو تیم اثر نگذارد و بتوانیم بازی خوبی را ارائه کنیم چون در دیدار با تراکتورسازی شرمنده هوادارنمان شدیم و در این بازی باید جبران کنیم.
    حیدری گفت: استقلال تیم بزرگی است و یک شکست تاثیر منفی در روحیه بازیکنان نخواهد داشت و ما در مقابل پرسپولیس به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.
    وی با اشاره به حضورش در بازی های مختلف مقابل پرسپولیس گفت: چهار بار مقابل سرخپوشان به میدان رفتم که تقریبا اکثر آنها مساوی شده است ولی این بازی برای هواداران دو تیم مهم است، هر چند اعتقاد دارم استقلال چون در دو مسابقه گذشته پیروز شده روحیه بهتری برای شکست حریف خود خواهد داشت.

بازیکن سابق استقلال: من می دانم که پرسپولیس برنده است !

حواشی و حساسیت پیرامون بازی فوتبال دربی ۷۱ پرسپولیس و استقلال پایتخت بهانه ای شد تا امید روانخواه بازیکن حال حاضر سایپا و گذشته نه چندان دور تیم استقلال تهران بگوید: من می دانم که پرسپولیس برنده بازی دربی است .

امید روانخواه بازیکن تیم فوتبال سایپا با بیان این مطلب افزود: استقلال تیم مورد علاقه و محبوب من است ولی با توجه به شرایط پیش آمده ی دو تیم و صحبت هایی که با دوستانم در تیم های استقلال و پرسپولیس داشتم می دانم که پرسپولیس برنده دربی ۷۱ پایتخت خواهد شد.

بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال ادامه داد:من تجربه حضور پرشور در دربی پایتخت را دارم و می دانم که این بازی چه حواشی و حساسیت هایی دارد.

قهرمانی داربی را مال خود کرد

به گزارش فوتبال آنلاین، در جلسه ای که ظهر امروز دوشنبه در فدراسیون فوتبال به پایان رسید از بین چهار گزینه محسن ترکی، سعید مظفری زاده، محسن قهرمانی و علیرضا فغانی در نهایت محسن قهرمانی به عنوان داور و علیرضا فغانی نیز به عنوان داور چهارم انتخاب شدند.
    انتخاب رضا سخندان هم به عنوان یکی از کمک داوران این دیدار قطعی شده و از بین رسول فروغی و محمدرضا ابولفتحی نیز کمک داور دوم این بازی مشخص خواهد شد.
    پیش ازجلسه صبح امروز، با توجه به اینکه محسن ترکی بازی تیمهای تراکتورسازی و استقلال را سوت زده و همچنین رئیس کمیته داوران نیز اعلام کرد که نمی خواهد داور دربی تکراری باشد، حذف نام های مظفری زاده و ترکی برای قضاوت بازی تیم های استقلال و پرسپولیس محتمل به نظر می رسید.
    با توجه به اینکه علیرضا فغانی نیز به دلیل قضاوتی که چهارشنبه شب در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا بین تیم های الاتحاد عربستان و اف سی سئول کره جنوبی خواهد داشت و پنجشنبه نیز به ایران برمی‌گردد، از شانس کمی برای انتخاب به عنوان داور وسط برخوردار بود.
    حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال هفته گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد تیم داوری دیدار استقلال و پرسپولیس روز چهارشنبه به طور رسمی معرفی خواهد شد.

حسن‌زاده، سلیمانی و غیاثی ناظران ویژه دیدار پرسپولیس - استقلال

نایب رئیس فدراسیون فوتبال از انتخاب سه ناظر ویژه برای نظارت بر دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال خبر داد و گفت: این ناظران جدا از افرادی هستند که سازمان لیگ برتر برای دیدار پرسپولیس - استقلال در نظر گرفته است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی تاج در خصوص برگزاری دربی پایتخت بین دو تیم پرسپولیس و استقلال گفت: به دنبال جلسه‌ای که امروز در فدراسیون برگزار شد، اسماعیل حسن‌زاده به عنوان ناظر ویژه کمیته انضباطی در ورزشگاه آزادی حضور خواهد داشت و از نزدیک کلیه مسائل این دیدار را زیر نظر می گیرد.
    وی در ادامه افزود: همچنین یداله سلیمانی، دبیر کمیته داوران فدراسیون فوتبال به عنوان ناظر داوری این مسابقه به مسائل داوری نظارت خواهد کرد و سیدرضا غیاثی نیز به صورت ویژه مسائل داوری دربی تهران را زیر نظر خواهد گرفت.
    رئیس کمیته داوران خاطر نشان کرد: این ناظران جدا از افرادی هستند که سازمان لیگ برتر برای دیدار پرسپولیس - استقلال در نظر گرفته است و مطابق اطلاعات واصله، این سازمان به صورت ویژه اقداماتی در خصوص برگزاری این دیدار را انجام می دهد.
    تاج در خصوص انتخاب داور هفتادویکمین دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال به سایت فدراسیون فوتبال گفت: همانطور که پیشتر اعلام کردیم داور این مسابقه اواخر روز چهارشنبه از طریق سایت رسمی فدراسیون معرفی خواهد شد.
    سخنگوی فدراسیون در ادامه افزود: تاکنون هیچ گزینه‌ای برای داوری این دیدار قطعی نشده است و پس از معرفی داور، رضا غیاثی، عضو کمیته داوران روز پنجشنبه و پس از انتخاب کادر داوری مسابقه، دلایل خود را برای این انتخاب اعلام خواهد کرد.
    رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای فوتبال از برگزاری جلسه امروز این هیئت خبر داد و گفت: در جلسه امروز که با حضور همه اعضای ستاد رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای فوتبال تشکیل خواهد شد، در خصوص پرونده‌های موجود تصمیم گیری می شود.
    رئیس کمیته داوران همچنین از پرداخت مطالبات داوران خبر داد و گفت: در هفته جاری بالغ بر یک میلیارد تومان از مطالبات داوران پرداخت خواهد شد. البته ۸۰۰ میلیون تومان مطالبات داوران تاکنون پرداخت شده و مابقی آن نیز تا پایان هفته جاری پرداخت خواهد شد.
    هفتادویکمین دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال ساعت ۱۸:۳۰ روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود. این دیدار در چارچوب هفته هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد.

ورزش > لیگ برتر - ۲۴آنلاین گزارش داد:
    در حاشیه دیدار خیرخواهانه امروز ترانه اسطوره پخش خواهد شد. امروز پیشکسوتان استقلال و منتخب تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ بیاد ناصر حجازی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    خانواده اسطوره ورزش ایران از نزدیک شاهد این دیدار خواهند بود و قرار است ترانه اسطوره ( بیاد ناصر حجازی ) با صدای رضا یز دانی که در این دیدار دروازه بان استقلال است، پخش شود.
    این دیدار در سالن فدراسیون هندبال واقع در خیابان سئول پایین تر از وزارت ورزش و امور جوانان برگزار می گردد.
    ورود برای عموم آزاد است و به احتمال بسیار این دیدار مستقیم از صدا وسیما پخش خواهد شد.
    لازم به ذکر است که درآمد این بازی صرف امور خیریه خواهد شد.

منتظری همه را نگران کرد/ مدافع نیوزلندی بد نبود/ تمرین پشت درهای بسته

اخبار اختصاصی از اردوی استقلال
    منتظری همه را نگران کرد/ مدافع نیوزلندی بد نبود/ تمرین پشت درهای بسته
    ورزشی - اردوی استقلال در آستانه دربی شرایط ویژه ای دارد.
    به گزارش «۲۴»، اردوی استقلالی ها در آستانه دربی هفتاد و یکم حال و هوای خاصی دارد که در زیر آخرین اخبار این مجموعه را می خوانید:
    منتظری همه را نگران کرد
    پژمان منتظری مدافع مصدوم استقلال که قرار بود پیش از دربی آماده شود و در ترکیب قرار گیرد از دیروز پا به پای دیگر استقلالی ها تمرین کرد اما در خلال همین تمرین ناگهان از ناحیه آسیب دیده پای خود احساس درد کرد و به تمرین ادامه نداد تا مربیان استقلال نگران شوند.
    روشن به دادگاه می رود!
    حسن روشن که قرار بود بعنوان رییس کمیته فنی باشگاه استقلال فعالیت کند اما هنوز کارش را آغاز نکرده است بزودی باید در دادگاه حاضر شود. رضا رجبی، رییس آکادمی باشگاه استقلال از روشن به دلیل اتهاماتی که زده است شکایت کرده و منتظر رسیدن تاریخ رودررویی اش با حسن روشن در دادگاه است.
    تمرین پشت درهای بسته
    اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مربیان استقلال از امروز تا روز دربی تمرینات خود را پشت درهای بسته برگزار خواهند کرد.
    تمرینات استقلالی ها تا دیروز در حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شد.
    ظهور یک مدافع جدید
    مدافع خارجی مورد نظر استقلال از دیروز تمرینات خود را با این تیم آغاز کرد تا مظلومی ظرف روزهای آینده نظر نهایی اش را درباره وی اعلام کند.
    این مدافع نیوزلندی در تمرین دیروز عملکرد بدی نداشت و به گفته یکی از نزدیکان پرویز مظلومی، سرمربی استقلال از عملکرد وی ابراز رضایت کرده است اما فعلا قصد آزمایش این بازیکن را دارد.

روز دربی به ورزشگاه می‌روم تا ثابت کنم بازداشت نشده‌ام!

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با بیان اینکه در بحث‌های خبری روزهای اخیر بی بند و باری عجیبی دیده می شد، گفت: حالا که اتهام بازداشت شدن به من زد‎ه‎اند روز جمعه برای تماشای دربی به ورزشگاه آزادی می روم تا خلاف آن را ثابت کنم.
    امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در بحثی که طی روزهای اخیر برخی رسانه‌ها بدان پرداخته و مواردی را در خصوص موضوع سواستفاده مالی مطرح کرده‌اند، یک بی بند و باری عجیب خبری را دیدم. سال‌ها بود که روزنامه‌ها را ورق نمی زدم اما در چند روز اخیر که این بی بند و باری‌ها را دیدم ناچار به پیگیری اخبار رسانه‌ها شدم.
    وی در ادامه افزود: در حوزه ورزش حرف و حدیث‌ها قابل جمع کردن است اما در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این روزها می بینیم که آبروی انسان‌ها خیلی زیر سئوال می رود، متاسفانه مطالبی عنوان می شود که منابع آنها مشخص نیست، بعضا دیده می شود که به جای دیگری رای صادر می‌کنند، مسئولیت‎ها در هم آمیخته شده و ارزش خود را از دست داده‌اند و ... .
    "در چند روز اخیر من هم از بی بند و باری خبری در امان نبوده‌ام"، عابدینی با بیان این جمله به خبرنگار مهر گفت: در این چند روز در برخی از سایت‌ها مطالبی را دیدم که برایم مهم به نظر نمی‎رسید اما زمانی نسبت به این موضوع حساس شدم که متاسفانه خبرهای این سایت‌ها محل تغذیه‌ای شدند برای خبرگزاری‌های رسمی کشور. این موضوع مرا نگران کرد و در تماسی که با آنها داشتم قول دادند که این خبر را تکذیب کنند.
    وی با طرح این موضوع که "آثار چنین اخباری به آسانی در جامعه جمع نمی شود"، افزود: برای اینکه تکذیب این خبر را ثابت کنم باید روز جمعه به ورزشگاه آزادی بروم و در جمع تماشاگران بازی پرسپولیس - استقلال حضور پیدا کنم تا مردم ببنید که بازداشت نشده‌ام!
    "فکر می کنید این مسائل برنامه ریزی شده است؟"، طرح این پرسش از سوی خبرنگار مهر با پاسخی جالب از سوی عابدینی همراه شد. او گفت: همه می دانند که امیر عابدینی در فوتبال ایران حرف‌هایی برای گفتن دارد. حتی برخی معتقدند در حوزه سیاسی هم حداقل جایگاه کوچکی دارم و آدمی هستم که با طرح کردن خبرهای کذب در موردم می توانند خبرساز شوند.
    وی همچنین خاطر کرد: متاسفانه برخی از خبرنگاران دوست دارند، خبرهای شان داغ باشد و به جای اینکه به اصل خبر بپردازند و رسالت خود را انجام دهند، خبرسازی می کنند.
    عابدینی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار مهر تصریح کرد: من هیچ دشمنی از جایی نمی بینم و اعتقاد دارم اتفاقات اخیر برنامه‌ریزی شده نیست، البته پسرم اینطور فکر نمی‌کند!

داربی یک طرفه ممنوع!

داربی یک طرفه ممنوع!
    پرسپولیس یک هفته مانده به جدال حساس و سرنوشت ساز هفته هفتم خیلی خوب خود را نشان داد.اگر چه سرخ ها با ۶ امتیاز هنوز از شرایط ایده الی برخوردار نیستند اما پیشرفت تاکتیکی تیم استیلی نوید یک داربی داغ و پرهیجان را می دهد.
    پیش از نمایش پرسپولیس در اصفهان تصویری یکطرفه از داربی ۷۱ در ذهن تداعی شده بود.اهل فن می گفتند استقلال با این داشته ها و این سبک بازی به راحتی از پس حریف سنتی اش برخواهد آمد اما بعد ازبازی پرسپولیس مقابل ذوب آهن، تحلیل های تازه ای شکل گرفته است.
    حمید استیلی نیک می دانست شکست در اصفهان آن هم یک هفته مانده به داربی تا چه اندازه می تواند برای خود و تیمش خطرآفرین باشد.باخت قبل از داربی سم است.هیچ تیمی دوست ندارد قبل از جدال بزرگ پایتخت بازنده باشد و حمیداستیلی و تیمش این گونه بودند و توانستند با دست پر از اصفهان خارج شوند.
    پرسپولیس پنج شنبه شب هرگز آن تیم دست و پا بسته هفته های آغازین نبود.سرخ ها ۱۳ موقعیت گل به دست آوردند که این ویژگی به خودی خود برتری فنی استقلال را نسبت به حریف نشان می داد. غافل نیستیم که داوری به شدت نیز به ضرر پرسپولیس بود!
    شاگردان استیلی حتی می توانستند برنده میدان را ترک کنند و با کسب ۳ امتیاز مهم راهی خانه شوند و سر آسوده به بستر بگذارند.اما شانس با حمید استیلی یار نبود تا بار دیگر باور کنیم که حمید اصولا درعرصه مربیگری خوش شانس نیست.
    نمایش تیم او اما داربی را ازحالت یکطرفه خارج کرد.حالا دیگر نمی توان ادعا کرد استقلال تیم پیروز هفته هفتم خواهد بود. استقلال تیم خوبی است.بازیکنان این تیم در برخی پست ها برتری چشمگیری نسبت به همتایان خود دارند اما داربی حال و هوای خاص خود را دارد و نمایش پرسپولیس بار دیگر این حال و هوا را در ذهن بینندگان فوتبال زنده کرد.
    آیا پرسپولیس می تواند معادلات را برهم بزند؟ بی شک پرویز مظلومی که بارها می گفت دوست نداریم پرسپولیس را در داربی حقیر و در اوج ناکامی ببینیم حالا به آروزی خود رسیده است! پرسپولیس مقابل ذوب آهن همان تیمی بود که پرویز و شاگردانش آرزو می کردند.استقلال نمی خواست با تیمی بحران زده رو به رو شود و حالا این اتفاق به وقوع پیوسته است.
    آیا مظلومی پس از نمایش پرسپولیس در اصفهان خوشحال شده است؟ نمی دانیم بعد از اینکه پرسپولیس با آن پاس های تکضرب و دواندن های بی امان توپ در نقاط مختلف زمین ،ذوب آهن را به تیمی معمولی تبدیل کرده بود چه احساسی داشت؟ آیا مظلومی بازهم از آن روشی که درذهن دارد بهره خواهد گرفت؟ یک هفته پیش با او حرف می زدیم.می گفت: " می خواهم در داربی از همان روش دلخواه بهره بگیرم؛روش ۳ - ۳ - ۴ !
    بی شک بعد از تماشای این بازی مظلومی تصمیم خود را تغییر خواهد داد زیرا پرسپولیس دیگر آن تیم هفته های آغازین که در تهران هم به حریفان خود " نه " نمی گفت نیست. باز هم تکرار می کنیم؛شرایط امتیازی پرسپولیس ایده ال نیست اما به واقع این تیم با نمایش دل انگیز خود در اصفهان معادلات را برهم زد و نشان داد برای داربی انگیزه های فراوانی دارد و می خواهد بازهم معادلات را بر هم بزند. فوتبال نیز از این خبر که سرخ ها نمایش امیدوارکننده ای در اصفهان داشتند خوشحال خواهد شد.داربی یکطرفه،آن داربی که پیروزش از پیش برنده معلوم باشد هیچ بیننده ای را راضی نخواهد کرد و امروز باید از تفاوت تاکتیک سرخ ها نسبت هفته های نخست خوشحال باشیم.

bordobakht

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

روشن: مظلومی می گفت حجازی چه کاره استقلال است؟

سایت گل - بعد از مصاحبه پرویز مظلومی با سایت گل و اعتراض به نحوه مصاحبه‌های اخیرحسن روشن سرپرست کمیته فنی استقلال دیروز واکنش روشن را در مقابل مصاحبه سرمربی آبی‌ها شاهد بودیم. دیروز روشن در گفتگو با سایت گل به سوالاتی جواب داد که مطمئنا جواب مقامات باشگاه را به دنبال خواهد داشت.
    + قبل از هر چیز پرسپولیس میبرد یا استقلال ؟
    استقلال ۲ بر یک پیروز می‌شود. البته اگر هم ببازد می‌گویند مقصر روشن است
    + این روزها بدجور مصاحبه انتقادی می‌کنید؟
    حرف حق می‌زنم. باز هم می‌زنم و تا آخر عمرم زیر بار حرف زور نمی‌روم.
    + کسی حرف زور زده؟
    می‌خواهم بدانم اگر مقابل تراکتور برنده هم می‌شدند باز می‌گفتند به خاطر آمدن روشن بوده؟
    + مظلومی گفته باید مثل مرحوم ناصر حجازی مشکلات را رسانه‌ای نمی‌کردید؟
    ناصر حجازی هم اعتراض می‌کرد. این آقا حتی ناصر خان را هم قبول نداشت. بنده خدا مریض بود و نمی‌توانست اعتراض کند وگرنه مگر پرویز مظلومی یادش رفته بعد از باخت فصل قبل مقابل ملوان وقتی حجازی سر تمرین رفت و با بازیکنان حرف زد چه شلوغ کاری به راه انداخت و گفت این چه کاره است که به خودش اجازه داد با بازیکنان حرف بزند! یخود آقایانی که امروز دست رفاقت با من را عقب کشیدند شاهد این ماجرا هستند.
    + منظورتان فتح ا... زاده است؟
    من با حاجی آشتی کردم اما او عقب کشیده. اشکالی ندارد. باور کنید آدرس حاجیلو را بدهید خودم حکم کمیته فنی را می‌برم جلوی درب خانه‌اش.
    + چرا به باشگاه نمی‌روید؟
    تا زمانیکه جویباری در باشگاه استقلال است پایم را آنجا نمی‌گذارم. من با فتح ا.. زاده آشتی کردم نه با امثال این آقا. فعلا نمی‌خواهم حرفی بزنم اما از این ناراحتم که فتح ا... زاده همه چیز را بیشتر از هر کسی می‌داند اما سکوت می‌کند و خودش را عقب کشیده.
    + ولی قبول کنید خیلی مصاحبه می‌کنید؟
    من عادت به سکوت ندارم. واقعیات را باید مردم بدانند. اصلا من نمی‌دانم چه کسی اسم مظلومی را گذاشته سرمربی! اصلا می‌دانید چه کسی او را سرمربی استقلال کرده؟
    + حتما آقای فتح ا... زاده!
    فعلا چیزی نمی‌گویم. آخر فصل حرف می‌زنم. امیدوارم این استقلال که خیلی خوب بسته شده و پر مهره است در بازی دربی پیروز شود و آخر فصل قهرمانی را از آن خود کند. بقیه بماند برای بعد.

رضا صادقی: دوست دارم پرسپولیس دربی را ببرد

مشکی پوش محبوب موسیقی ایران می گوید پرسپولیسی است و دوست دارد تیم محبوبش برنده دربی ۷۱ باشد.

رضا صادقی که یکی از خواننده های محبوب موسیقی پاپ ایران است این روزها مشغول بازی در فیلمی است که در خصوص زندگی خودش ساخته می شود. از طریق دوست و همراه قدیمی اش علی انصاریان دقایقی با مردی همکلام می شویم که همچون همه مردم ایران دلش برای دربی تنگ شده است.

رضا صادقی در خصوص جدال روز جمعه سرخابی می گوید: من پرسپولیسی هستم اما پرسپولیس قدیم را بیشتر دوست دارم. خدا کند این حرف به کسی برنخورد اما امیدوارم تیم محبوبم تحت هر شرایطی پیروزی بازی روز جمعه باشد.

۱۱آمبولانس و ۳۰ پزشک و پرستار تمهیدات اورژانس برای داربی

به گزارش فوتبال آنلاین،حسین عباسی درباره تمهیدات ایمنی در هفتاد و یکمین داربی که روز جمعه ۲۵ شهریور ماه در تهران برگزار می‌شود، گفت: تعداد ۱۱ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتورآمبولانس و ۲ دستگاه خودروی فرماندهی به همراه ۳۰ نفر نیروهای عملیاتی اعم از پزشک، کارشناس و تکنسین فوریت‌های پزشکی پوشش امدادی این بازی را برعهده دارند.
    وی با بیان اینکه از ساعت ۱۰ صبح روز جمعه تا پایان بازی پزشکان و تکنسین‌های اورژانس در استادیوم یکصد هزار نفری آزادی مستقر خواهند بود، گفت: براساس پیش‌بینی‌های امدادی صورت گرفته، دو دستگاه آمبولانس به همراه تیم امداد پزشکی از ساعت ۱۰ صبح داخل استادیوم یکصدهزارنفری آزادی مستقرخواهند شد.
    وی افزود: تماشاچیان می‌توانند در صورت مشاهده حادثه به محل‌های استقرارآمبولانس‌های اورژانس تهران مراجعه یا باشماره ۱۱۵ تماس بگیرند.

دربی هفتادویکم خائن ندارد

در طول ۴۷ سالی که دو تیم استقلال و پرسپولیس مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند، بازیکنانی بودند که برای دو تیم بازی کرده‌اند و به یاغی یا خائن معروف شده‌اند.
    سال گذشته هم در بازی سرخابی‌ها، ۳بازیکن در استقلال حضور داشتند که سابقه بازی در تیم پرسپولیس را داشتند. بازیکنانی چون محمد محمدی ، حوار ملامحمد و فرزاد آشوبی
    در طول ۴۷ سالی که دو تیم استقلال و پرسپولیس مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند، بازیکنانی بودند که برای دو تیم بازی کرده‌اند و به یاغی یا خائن معروف شده‌اند.
    به گزارش آیینه میوز به نقل ازسایت گل، در طول برگزاری ۷۰ دربی‌ای که پرسپولیس و استقلال برگزار کردند، بازیکنان معروفی چون احمدرضا عابدزاده، شاهرخ بیانی، مجید نامجومطلق، مهدی هاشمی‌نسب، علیرضا نیکبخت‌واحدی، افتخاری، علی انصاریان، حوار ملامحمد، داوود سیدعباسی، فرزاد آشوبی، علی علیزاده و... برای دو تیم بازی کرده‌اند و به نوعی خائن و یاغی از سوی طرفداران تیم‌های مقابل شناخته شده‌اند.
    سال گذشته هم در بازی سرخابی‌ها، ۳بازیکن در استقلال حضور داشتند که سابقه بازی در تیم پرسپولیس را داشتند. بازیکنانی چون محمد محمدی ، حوار ملامحمد و فرزاد آشوبی که حالا اولی به ذوب‌آهن پیوسته و دیگری در تراکتورسازی میانه میدان تیمش را در اختیار دارد.
    اما شرایط فرق می‌کند. بازی هفتادویکم این دو تیم در حالی برگزار می‌شود که هیچ کدام بازیکنی را در اختیار ندارند که در تیم رقیب بازی کرده بازد. در پرسپولیس به جز نصرتی که در همان اول فصل فقط قرار داد داخلی با استقلالی‌ها بست و حتی یک تمرین هم با این تیم انجام نداد، در پرسپولیس حضور دارد و به غیر از هیچ بازیکنی را پرسپولیس در اختیار ندارد که در تیم استقلال بازی کرده باشد.
    در استقلال امسال هم هیچ بازیکنی نیست که برای پرسپولیس بازی کرده باشد و حالا برای استقلال به میدان برود.

رافت: برومند آن مشت را به بخت و اقبال خودش زد

دربی که نزدیک می شود همه یاد ۹ دی ماه ۷۰ می افتند و مشتی که پرویز برومند به صورت پایان رافت زد تا بازی به جنجال کشیده شود. ۱۱ سال بعد از این اتفاق به سراغ رافت رفتیم تا با او از دربی صحبت کنیم.

* پایان رافت این روزها چکار می کند؟

_ خدا را شکر هنوز نفس می کشم و زندگی می کنم!

* چرا اینطور حرف می زنید؟
    _ خدا را شکر نزدیک دربی که می شود خبرنگارها یاد من می افتند. تعطیلات عید فطر تصمیم گرفتیم با خانواده به آستارا سفر کنیم اما نزدیک آستارا به شدت تصادف کردیم و نزدیک بود از زندگی ساقط شویم. جلوتر از ما ۷ ماشین بدجوری به هم پیچیدند و از آنجایی که سرعت من بالغ بر ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت بود طبیعتا کنترل ماشین در آن شرایط غیر ممکن بود، فقط پایم را روی پدال ترمز کوبیدم و بعد صدای خرد شدن بدنه ماشین و شیشه ها را شنیدم. از فریاد اعضای خانواده متوجه شدم خدا را شکر اتفاق ناگواری رخ نداده اما خودرو ۲۰۶ را مستقیما تحویل اوراقی دادیم!

* پس در سالی که به سال مرگ ورزشکاران معروف شده جان سالم به در بردی!
    _ بله خدا را شکر خطر بزرگی از بیخ گوشمان گذشت.

* دربی ۷۱ نزدیک است، پایان رافت دربی را چطور پیش بینی می کند؟
    _ راستش را بخواهید از رویارویی پرسپولیس با تیم مظلومی نگران بودم اما در یکی دو هفته اخیر پرسپولیس روند متفاوتی را در پیش گرفت و به نظر من پتانسیل موفقیت در دربی را دارد.

* نتیجه بازی را چطور پیش بینی می کنید؟
    نتیجه دربی را نمی توان پیش بینی کرد. پرسپولیس روند مثبتی دارد اما استقلال از بازیکنان بزرگی برخوردار است و البته آن ها روحیه لازم را ندارند. این را هم فراموش نکنید استیلی با اینکه مربی پر دل و جراتی است اما تجربه مربیگری در دربی را ندارد.

* هنوز از پرویز برومند دلخوری؟
    _ نه همان موقع هم گفتم مشتی که برومند به من زد در واقع سند بدبختی خودش بود. آن روزها برومند چهره بود و همه او را با آتیه و جانشین عابدزاده می دانستند اما با مشتی که به صورت من زد در واقع آینده خودش را تباه کرد. راستش را بخواهید گاهی فکر می کنم ای کاش اصلا اطراف برومند نبودم تا اینطور با آینده خودش بازی نکند.

* همه کارنامه پایان رافت در دربی تهران؟
    _ یک گل در سال ۷۸، دو پاس گل به کریمی و پیروانی و یک پنالتی.

اختلاف پرویز مظلومی با مربی آلمانی جدی شد/هنکه مخالف حضور مهدی امیر آبادی در دربی

پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال از ابتدای فصل که با حضور مربی خارجی در تیم استقلال روبرو شد با مشکلات در این تیم مواجه شد که در ادامه بازی ها حضور این مربی آلمانی به نفع وی نیست، این مربی در آستانه دربی با سرمربی استقلال دچار مشکلات بسیای شده است. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، میشائیل هنکه تمرینات تاکتیکی و فنی استقلال را زیر نظر دارد و این اتفاق باعث شده است که هنکه اختیارات بسیاری از لحاظ اعمال نظر فنی در تیم استقلال داشته باشد اما این مسئله مشکلاتی را بین وی و سرمربی آبی ها به وجود آورده است که از دیدار این تیم مقابل تراکتور سازی نمود پیدا کرد.
    گفتنی ا ست هنکه در تمرینات استقلال برای تعیین ترکیب اصلی استقلال اعمال نظر می کند. وی معتقد است که مهدی امیر آبادی شرایط حضور در ترکیب ثابت استقلال را ندارد اما مظلومی با این نظر مخالف است.

bordobakht

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هافبک استقلال کری خواندن را شروع کرد/حیدری:پاداشی به خاطر شکست پرسپولیس نمی گیریم

ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:

هافبک راست استقلال در مقابل تراکتور از عملکرد کادر فنی آبی ها انتقاد کرد اما در حال حاضر معتقد است که تمام مشکلات در رابطه با این باخت فراموش شده است و تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد چون هیچ بهانه ای در مورد عدم نتیجه گیری پذیرفته نیست. خسرو حیدری این را می گوید و ادامه می دهد:« شرایط تیم از لحاظ روحی ایده آل است ما مشکل خاصی نداریم و برای بازی با پرسپولیس کاملا آماده استقلال تحت هر شرایطی از پرسپولیس آماده تر است ما فقط یک باخت مقابل تراکتورسازی داشتیم که آن را هم به فراموشی سپردیم.» حیدری در پایان می گوید:« برای برد پرسپولیس کادر فنی نیز نمی تواند بهانه ای داشته باشد زیرا در این بازی هر چه در توان داریم باید رو کنیم.شکست دادن پرسپولیس توسط بازیکنان استقلال پاداش بزرگی است ما برای پیروزی در این بازی پاداش بیشتری نمی گیریم و چنین توقعی هم نداریم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم گزارش تمرین امروز که یکی از بچه ها با وجود بسته بودن تمرین دیده و گزارش کرده

تمرین اس اس در حال برگزاریه .. جالب ترین نکته اینه که استقلالیا شدن یوونتوس و پیرهنشون راه راه مشکی سفیده ، شورت مشکی
    البته با ساق آبی

بعد گرم کردن و کارهای سرعتی ، سانتر از جناحین کار شد که معلومه تو این بخش باید تا آخر هفته باز هم کار بشه

الان هم یه بازی فوتباله بین بازیکنها

ترکیب 11 نفر اصلی اینه

---------------------------------------------رحمتی --------------------------------------------

-------م. حسینی -----------------حنیف -------------پژمان ----------------خسرو ----------

-----------------------------کیا رحمتی --------------- آندو تیموریان -------------------------

---------------کرار ----------------------جباری ریوالدو --------------------میلاد --------------

--------------------------------------------- فرهاد --------------------------------------------

البته این به منزله ترکیب نهایی واسه بازی جمعه نیست.

در حین بازی مربی ها ترکیب های دیگه ای رو هم تست میکنن

بعد از بازی فوتبال بازیکنها به تمرین شوتزنی مشغول شدن ... تو این بخش کل کل جالبی بین میلاد و آرش بود و نمیدونم کی بود که بعد از گل زدن این دو تا بازیکن جیغ میزد
    جالب بود که عزیز زاده هم خیلی خوب توپ ها رو می فرستاد ته تور .... آندو و جباری هم با هم کل کل داشتن ... کیا رحمتی هم اصرار عجیبی داشت که با پا چپ شوت کنه
    { تو حین تمرین شوت زدن ، پرویز مظلومی خودش به صورت انفرادی داشت با حنیف کار میکرد ... جالب بود پرویزخان با اون هیکل سابقا ورزش کاریش کم از نفس نمی افتاد و با بچه غول ورجه وورجه میکرد ... فکر کنم تو دلش کلی به عمران زاده داشت فوش میداد که ببین با ما چه کردی که خودم دارم اختصاصی باهات کار میکنم }
    البته پژمان ، میم حسینی و عزیز زاده هم به صورت اختصاصی با آتیلا تمرین میکردن
    بعد از این تمرین بازیکنها به سرد کردن بدناشون پرداختن غیر از کرار ، میلاد ، مجتبی ، یوسفی و شیرزاد که مشغول به زدن ضربات ایستگاهی شدن.
    یوسفی و شیرزادفقط به خاطر چپ پا بودنشون ضربه میزدن ولی در مورد سه تای دیگه نمیشه گفت کی بهتر بود ... اونقدر گل نمیزدن که خود هنکه پشت توپ واستاد و انصافا ضربه خیلی تمیزی به توپ زد
    بعد از ضربه خوب هنکه به توپ ، بازیکنها انگیزه گرفتنو چند تایی هم گل زدن که واسه اینکه ریا نشه از
    گفتن زننده گل معذورم

فرهاد مجیدی زودتر از همه بازیکنها سرد کرد و رفت .. اینجور که به نظز میرسه فرهاد قصد داره جمعه پرسپولیسو بیچاره کنه .. خیلی تو تمرین با کسی شوخی نمیکنه و اکثرا تو خودشه ... البته غیر ار وقتهایی که قدیمی های تیم سر به سرش میذارن ، اون هم بگو بخند میکنه ... تو تمرین شوت زنی چنان شوتهایی میزد که رحمتی شاکی شده بود و اعتراض میکرد

11. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

می بازیم 100 درصد
    بزرگ ترین اشتباه فتح ا... نگه داشتن مظلومی و نیوردن قلعه نویی بود
    به خاطر خاله زنک بازی ها و رودروایسی ها
    همون دلیلی که واعظ مرفاوی رو نگه می داشت
    یکی نیست بهشون بگه اینجا استقلاله نه تاکسی که بخاد کرایه یه نفر رو حساب کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میبریم دیگه

نتیجه ش مهم نیس

منم دارم میرم استادیوم، جای همتونو خالی میکنم دوستان

پ.ن: پی سی هم دیگه ا رونق افتاده...
    تو هم كه فقط دربي ميري استاديوم!!!

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

می بازیم 100 درصد
    بزرگ ترین اشتباه فتح ا... نگه داشتن مظلومی و نیوردن قلعه نویی بود
    به خاطر خاله زنک بازی ها و رودروایسی ها
    همون دلیلی که واعظ مرفاوی رو نگه می داشت
    یکی نیست بهشون بگه اینجا استقلاله نه تاکسی که بخاد کرایه یه نفر رو حساب کنه
    خواهشاً قبل از دربی اینطوری نظر نده!
    اگه طرفدار استقلال نیستی لطفاً تو این تاپیک نظر نده!

15. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •