تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 136 از 287 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سی ام پانک و جدایی از وورلد چمپینشیپ :

پانک در پی پی وی آنفورگیون بدلیل یک مصدومیت ساختگی کمربندش رو واگذار کرد و بنظر میرسه دابلیو دابلیو ای قصد نداره تا شروع سال جدید پانک رو دوباره قهرمان کنه . بنظر میرسید بعد از شان مایکلز ، چلنجر بعدی کریس جریکو پانک باشه اما کمپانی خیلی زود او رو از مسابقات قهرمانی جهان کنار گذاشت .

چند روز پیش در لا به لای خبر های سایت پرورستلینگ خوندم که احتمالا پانک بزودی یک پارتنر برای خودش انتخاب میکنه تا با تگ تیم کودی رودس و تد دیبیاسی درگیر بشه . پیش بینی میشه که درگیری های کودی و دیبیاسی با سی ام پانک تبدیل به یک استوری لاین یک ماهه بشه که احتمالا در اواسط کار پانک برای بدست آوردن کمربند قهرمانی تگ تیم جهان هم خواهد جنگید .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    رضا جان پروموي رسل منيا 25 رو بدن تايتل ميخوام
    نميخوام روي ويدئوش تايتل سايتي خورده باشه
    ممنون

پيدا كردم چشم ميزارم ..............
    Last edited by reza boy; 28-09-2008 at 00:41.

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دستت درد نكنه رضا جون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون واسه اخبار ...........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

رضا جون پرومو رو آماده كردي؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من كجا بيوگرافي آندرتاكر رو ميتونم پيدا كنم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

رضا جون پرومو رو آماده كردي؟؟

هنوز نه..........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا مهدي اول از همه بگم كه آندرتاكر غلطه آندر تيكر صحيحه
    بعد هم بگم كه اگر توي آرشيو بيوگرافي هاي وب خودم سري بزني پيدا ميكني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کرت انگل و حضور قطعی او در ام ام ای :

کرت انگل مدت هاست با سران تی ان ای اختلاف پیدا کرده و پس از مذاکرات طولانی ، کمپانی راضی شد تا انگل بره و به یک لیگ دیگه بپیونده . ماه پیش گفته شد کرت انگل قصد داره که به یک کمپانی بره که تا حالا تجربه ی حضور در اون رو نداشته . پس بازگشت او به دابلیو دابلیو ای (فعلا) منتفی ست .

اما امروز سایت پرو رستلینگ خبر داد که انگل با کمپانی ام ام ای (یو اف سی) مذاکره کرده و در نتیجه مسئولان این کمپانی راضی به خرید او شدند . ضمن اینکه انگل قبلا هم قصد پیوستن به ام ام ای رو داشت و مدت ها به سبک این لیگ تمرین کرد . بزودی مذاکرات نهایی انگل و کمپانی ام ام ای انجام خواهد شد .

به نظر میرسه که شروع (رسمی) کار انگل در ام ام ای ، در اواخر سال 2009 باشه . ضمن اینکه برای حریف انگل در اولین مسابقه اش " مین سو کیم " پیشنهاد شده .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲۹م سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : مینیپولیس

دانلود عکس ها ، حجم: KB 4,344
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 14,812
    کد:
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .

مایکل کول میگه که امشب (قبل از شروع شوء) مایک ادملی و شان مایکلز با هم صحبت کردن و ادملی به شان گفت که یک پارتنر برای خودش انتخاب کنه .

مسابقه اول :: باتیستا در برابر اینترکانتیننتال چمپین سانتینو مارلا

آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سپس سانتینو مارلا به همراه بث فینکس میاد و در قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسه و میگه : " میخوام که هانک ا میتر رو به نمایش در بیارین . " سپس بار دیگه (مثل هفته های قبل) نشون داده میشه که مارلا چقدر با رکورد هانکی فاصله داره . سپس مارلا باتیستا رو تهدید میکنه و میره داخل رینگ . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و باتیستا به مارلا کلوزلاین میزنه . سپس مارلا رو میندازه گوشه ی رینگ و با شونه چند ضربه به شکم مارلا میزنه . مارلا به وسط رینگ میاد و باتیستا بهش اسپاین باستر میزنه . سپس یک کیک به شکم مارلا میزنه و سر او رو لای پاش میذاره . مارلا رو بلند میکنه و باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه یک..دو..سه و باتیستا پیروز این مسابقه (نان تایتل مچ) میشه .

بعد از مسابقه ، بث فینکس به باتیستا یه چیزی میگه (نا معلوم) . در همین لحظه جی بی ال از بین تماشاگرا وارد میشه و به باتیستا کلوزلاین فرام هل میزنه . باتیستا وسط رینگ میفته و جی بی ال در حالی که داره هوو میشه رینگ رو ترک میکنه .

به بک استیج میریم و شان مایکلز دیده میشه . گریشام با او مصاحبه ای ترتیب میده . شان میگه : " من لنس کید رو تمرین دادم و همون وقت هم میدونستم که او استار خوبی هست . اما فکرش رو نمیکردم که چنین اتفاقی بیفته (هفته ی پیش) و به هیچ وجه دیگه چنین اتفاقی نیفته . جریکو فقط 6 روز دیگه قهرمان سنگین وزن خواهد بود ، چون در نومرسی من از نردبون بالا میرم و قهرمان سنگین وزن جهان میشم . " گریشام میپرسه : " همتیمی تو امشب چه کسی خواهد بود ؟ " شان مایکلز میگه : " شاید ریل امریکن باشه . شاید تگزاس رتل اسنیک باشه (طرفدارا دست میزنن) وشاید هم برت هارت باشه (طرفدارا بیشتر دست میزنن) . خیلی پارتنبر برای خودم در نظر دارم اما ... "

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه دوم :: جی تی جی به همراه شد در برابر د میز به همراه جان موریسن

این مسابقه بصورت تک به تک هست و حالا کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . هر دو میرن داخل رینگ ! میز وارد میشه و موریسن هم پشت سرش داره میاد . میز هم وارد میشه و شد میره بیرون . مسابقه آغاز میشه . دو استار لاک آپ میشن و سپس میز البوء و فور آرم میزنه . جی تی جی به میز دراپ کیک میزنه . کاور میکنه یک..دو.. اما موفق نیست . میز به بازی برمیگرده و جی تی جی رو به گوشه ی رینگ میفرسته . داور میز رو میکشه عقب . رانینگ برانکو از میز اجراء میشه و سپس او لگ دراپ میزنه . میز کاور میکنه ، یک..دو.. اما بی فایده . میز میره تا یک موو رو انجام بده اما جی تی جی کونر میکنه و سپس رول آپ میکنه ، یک..دو.. موفق نمیشه . میز کلوزلاین میزنه . جی تی جی به بازی برمیگرده و لیپ فراگ لگ دراپ میزنه . سپس البوء دراپ از جی تی جی . میز بسختی داره بلند میشه و جی تی جی میره بالای رینگ و استندینگ لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. میز کیک اوت میکنه . میز میره برای کلوزلاین اما جی تی جی کونر میکنه . موریسن میاد بالای رینگ و قصد دخالت داره اما شد او رو از رینگ به بیرون میفرسته . میز از فرصت استفاده میکنه و ریلیتی چک رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه و میز موفق میشه پیروز این مسابقه بشه .

در بک استیج ، جیمی نابل داره راه میره و جیلیان رو میبینه . جیمی میگه : " هر وقت تو دهنت رو باز میکنی من جمجمه ام تکون میخوره . اما من به استعداد های مربوط به کشتی تو احترام میذارم و ازت میخوام که امشب همتیمی من باشی . " جیلیان قبول میکنه اما در همون لحظه جک زیگلز میاد و خودش رو به جیمی و جیلیان معرفی میکنه . جیلیان با لبخند به زیگلر نگاه میکنه . جیمی عصبانی میشه و میره . زیگلز هم میره . جیلیان برمیگرده و نابل رو نمیبینه ، گیج میشه و نمیدونه چه اتفاقی افتاده .

مسابقه سوم :: جیمی نابل و میکی جیمز در برابر کیتی لی و پال برچل

به رینگ میریم و کیتی لی و برچل داخل رینگ هستن و چیمی هم داره وارد میشه . جیمی منتظر میمونه . آهنگ ویلیام ریگل پخش میشه و او به همراه لیلا به طرف میز گزارشگر ها میرن و اونجا میشینن . آهنگ میکی جیمز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه شروع میشه و نابل با برچل درگیر میشه . برچل بر بازی مسلط هست . برچل در گوشه ی رینگ یه آپرکات میزنه و سپس با کیتی لی تگ میشه . کیتی به نابل کلوزلاین میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نمیشه . کیتی میره طرف میکی و او رو میزنه . یه کیک به شکم نابل میزنه اما نابل خیلی زود او رو میگیره و به گوشه ی رینگ (طرف میکی) میندازه و با میکی تگ میشه . میکی وارد میشه و چند کیک و فورآرم میزنه . داور حواسش پرت میشه و برچل میکی رو میزنه . کیتی لی کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . دوباره کاور میکنه ، یک..دو.. اما باز هم بی فایده هست . کیتی لی بر بازی مسلط هست اما در یک صحنه میکی زرنگی میکنه و با یک نک بریکر حملات کیتی رو قطع میکنه . دو دیواس به طرف همتیمی هاشون میرن و برچل و نابل در یک زمان تگ میشن . نابل میاد و با سرعت برچل و کیتی رو میزنه . نابل میره بالای رینگ و به ریگل (بیرون رینگ) یه چیز میگه . نابل فلایینگ دراپ کیک میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. اما کیتی لی دخالت میکنه . میکی وارد میشه و کیتی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کیتی و میکی در بیرون رینگ با هم درگیر میشن . داخل رینگ ، برچل یک آپرکات میزنه و میره برای سوپلکس اما نابل کونر میکنه و آرم بار (قفل) اجراء میکنه . برچل سریعا تپ اوت میکنه . نابل و میکی پیروز این مسابقه میشن .

در بک استیج ، کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو دارن در یک جای تاریک بدنبال کین میگردن . اون ها بالاخره کین رو پیدا میکنن و کین رو به دیوار (پشت به دوربین) وایساده. کودی رودس به کین پیشنهاد میده که در تگ تیم مچ امشب ، اون ها رو همراهی کنه . کودی میگه که میدونه تیمشون با کین در یک سطح نیستن اما ازش میخواد که درخواستشون رو قبول کنه. کین بالاخره بر میگرده و میگه : " من درخواست هیچ کس رو قبول نمیکنم . تنها کاری که دوست دارم انجام بدم اینه که ری میستریو رو داغون کنم و جسم سردش رو وسط رینگ بندازم . من باید برم و با ادملی صحبت کنم. "

به کنار رینگ میریم و مایکل کول و جری لالر درباره ی مین ایونت هفته ی پیش صحبت میکنن .

ویدئویی از مین ایونت هفته ی پیش پخش میشه که در پایان لنس کید موفق شد شان رو پین کنه .

لنس کید وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . کید میگه : " من در هفته ی قبل برای اولین بار استادم رو پین کردم . اما من چیزی که تو این سه ماه اخیر از جریکو یاد گرفتم خیلی بیشتر از اون چیزی بود که در ده سال اخیر از شان یاد گرفتم و من میتونم ثابت کنم که کریس جریکو از شان مایکلز بهتره . "

مسابقه چهارم :: سی ام پانک ، کینگستن ، ایون بورن و ری میستریو در برابر

وورلد تگ تیم چمپینز کودی رودس و تد دیبیاسی ، مانو و کین

سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . بعد از او ری میستریو وارد میشه و تماشاگرا او رو هم تشویق میکنن . بعد از کامرشال برمیگردیم . کوفی کیگستن و ایون بورن به همتیمی هاشون ملحظه شدن و حالا تیم پرایسلس به همراه مانو وارد میشن . انفجار رخ میده و حالا کین وارد میشه . کین میره داخل رینگ و ری رو نگاه میکنه ، کین میخنده . مسابقه رو مانو و بورن شروع میکنن. مانو بر بازی مسلط هست و داره خوب کار میکنه . او بورن رو وسط رینگ پرت میکنه و بهش البوء میزنه . مانو میره برای بک سوپلکس اما بورن با زیرکی در میره و با ری میستریو تگ میشه . ری و بورن با هم حرکت تیمی انجام میدن (روی مانو) و سپس او رو به بیرون رینگ پرت میکنن . کودی و تد وارد میشن ولی پانک و کینگستن این دو رو از رینگ به بیرون میندازن . سپس کین میاد و ری میستریو او رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . تد دیبیاسی وارد میشه و روی پانک کار میکنه . تد با مانو تگ میشه . مانو هم میاد و در کمتر از یک دقیقه بعد از کار کردن روی پای چپ پانک ، با کودی رودس تگ میشه . کودی هم میاد و همین کار رو انجام میده . کودی با کین تگ میشه و حالا کین وارد میشه . کین میره و پانک رو میزنه و سپس یک ضربه به ری وارد میکنه . پانک قصد داره تگ بشه . چند کیک به پای کین میزنه و سپس یک کیک قوی به پشت سر کین میزنه . پانک میره با ری تگ شه اما کین ری رو میدازه روی زمین (بیرون رینگ) . کین پانک رو به طرف همتیمی هاش میفرسته و سپس با کودی تگ میشه . کودی هم میاد و خوب کار میکنه اما بالاخره پانک در میره و با کوفی تگ میشه . کوفی میاد و همه رو میزنه . سپس یک اسلم روی کودی اجراء میکنه و بهش بیگ دابل لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما مانو میاد و دخالت میکنه . ایون بورن وارد میشه و مانو رو میندازه بیرون رینگ . کین با کودی تگ میشه . میخواد به کوفی چوکسلم بزنه . ری میستریو تد رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کوفی از بالای طناب ها میپره اما کین او رو در هوا میگیره و بهش چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

مایک ادملی داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . ادملی میگه : " کین امشب درخواستش رو به من گفت . در نو مرسی در صورتی که کین پیروز بشه . ری میستریو باید رد وسط رینگ و جلوی همه ماسکش رو برداره ! " در همین لحظه رندی اورتن وارد میشه . ادملی ازش میپرسه : " میتونم کمک کنم رندی ؟ " . رندی ادملی رو مسخره میکنه و بهش تیکه میپرونه . رندی اورتن میگه : " باید به شین مک من تماس بگیرم و ببینم که همه چیز درست هست یا نه . " او در ادامه میگه : " من اصلا خوشم نیومد که تو در هفته ی پیش تصمیمت رو بخاطر شین عوض کردی و گذاشتی که او همینجوری جای تو تصمیم بگیره . هفته ی قبل پانک از حالت تعلیق در اومد ولی من میخوام که تو همین الان پانک رو (دوباره) به حالت تعلیق دربیاری . " آهنگ جی بی ال پخش میشه و او وارد میشه . جی بی ال میگه : " من هفته ی بدی رو پشت سر گذاشتم . در این هفته خیلی پول از دست دادم ، اون قدری که شما تا الان ندیدید . ولی از همه مهم تر ، همسرم هست . من از ادملی میخوام که من رو همینجا نامبر وان کانتندر کنه . رندی اورتن هیچ وقت فرصتی برای بدست آوردن کمربند نخواهد داشت ولی ادملی باید به من مک کنه تا وورلد چمپین بشم . " در همین لحظه آهنگ باتیستا پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . باتیستا از پشت سر جی بی ال وارد میشه (جی بی ال نمیبینه) . جی بی ال برمیگرده و باتیستا بهش اسپیر میزنه . باتیستا میکروفون رو بر میداره و میگه : " جی بی ال ، تا نو مرسی این هفته ی بد تو بد تر هم خواهد شد . " سپس میکروفون رو میندازه و میره .

در بک استیج ، سانتینو مارلا داره با تلفن صحبت میکنه و بعد از خداحافظیش ؛ بث ازش میپرسه با کی داشتی صحبت میکردی ؟ و مارلا میگه دوستم ،فرانک بود . سپس مارلا بحث رو عوض میکنه و به بث میگه که امشب در (مسابقه) کنارش نخواهد بود .

مسابقه پنجم :: کلی کلی و کندیس میشل در برابر ویمنز چمپین بث فینکس و جیلیان هال

کلی کلی و کندیس میشل وارد میشن. بعد از کامرشال برمیگردیم . بث فینکس میاد و بعد از او هم شاهد ورود جیلیان هال هستیم . بث و کندیس مسابقه رو آغاز میکنن . کندیس چند حرکت انجام میده و سپس با کلی تگ میشه . کندیس و کلی به بث دابل دراپ کیک میزنن و چند لحظه بعد ، کندیس وارد میشه . بث موفق میشه کندیس رو بندازه گوشه ی رینگ و چندین فورآرم بزنه . سپس با جیلیان تگ میشه . کندیس بث رو میزنه و سپس به جیلیان لگ سوییپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نمیشه . کندیس خوب کار میکنه اما جیلیان بالاخره موفق میشه از دست کندیس دربره و با بث تگ بشه . بث وارد میشه و بک بریکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. کندیس پین نمیشه . بث با جیلیان تگ میشه . جیلی میاد و موهای کندیس رو میکشه . سپس میره برای یک منوور دیگه اما کندیس کونر میکنه و با زانو ضربه ای به پشت هال میزنه . هر دو دیواس به طرف همتیمی هاشون میرن و دو نفر همزمان تگ میشه .بث و کلی وارد میشن و لانگ هد سیزرز موو توسط بث فینکس . سپس بث یک اسلم میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. کندیس دخالت میکنه و بریک میکنه . جیلیان و کندیس درگیر میشن . کلی موفق میشه بث رو رول آپ کنه ، یک..دو.. اما موفق نمیشه . بث فینکس بلند میشه و به کلی اسلم میزنه (روی صورت) . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

مسابقه ششم :: چارلی هاس در برابر دویس

دویس داخل رینگ هست . آهنگ گریت کالی پخش میشه و اینبار چارلی هاس قرار هست که کالی رو مسخره کنه . لیلیان گارسیا ، چارلی هاس رو د گریت چارلی معرفی میکنه . مسابقه شروع میشه و در همین اوایل کار چارلی میره برای چارلی بامب اما دویس کونر میکنه . دویس میره برای اسپلش اما هاس زانوش رو بالا میگیره و دویس آسیب میبینه . هاس دویس رو میزنه و سپس میره بالای طناب (سوم) . فلایینگ کلوزلاین رو اجراء میکنه ، کاور یک..دو..سه و هاس پیروز این مسابقه میشه .

بعد از مسابقه ، رانجین سینگ (منیجر) گریت کالی واقعی رو معرفی میکنه و کالی وارد میشه . هاس جلو میره و لبخند میزنه . هاس میخواد با کالی دست بده اما کالی با یک مشت محکم او رو نقش بر زمین میکنه .

مسابقه هفتم :: وورلد هویویت چمپین کریس جریکو و لنس کید در برابر دی جنریشن اکس

کریس جریکو به همراه لنس کید وارد میشن و جریکو یک میکروفون میگیره و میگه : " من در نو مرسی پیروز خواهم شد چون بهتر از شان مایلکز هستم . " سپس جریکو از لنس میخواد که یک نربدون بیاره (زیر رینگ) . کید هم این کار رو میکنه و با اون نردبون ضربه ای به پله میزنه . جریکو میگه : " این کاری هست که من میخوام در نو مرسی روی شان انجام بدم . " جریکو به صحبت هاش ادامه میده و سس آهنگش پخش میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . آهنگ شان پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . منتظر میمونیم تا همتیمیش مشخص بشه . آهنگ گروه دی اکس پخش میشه و اینجا تریپل ایچ هست که وارد میشه . طرفدارا بشدت این دو رو تشویق میکنن . کریس جریکو و تریپل ایچ مسابقه رو شروع میکنن . این دو با هم لاک آپ میشن و تریپل ایچ شولدر بلاک میکنه . چند مشت از تریپل ایچ . او میخواد بیگ نی بزنه اما جریکو جاخالی میده و با کید تگ میشه . کید وارد میشه و میخواد سوپلکس بزنه اما تریپل ایچ فن رو برای خودش برمیگردونه . سپس بیگ نی رو روی کید اجراء میکنه . تریپل ایچ با شان تگ میشه . شان چاپ میزنه . سپس فور آرم از شان . کید با جریکو تگ میشه و شان جریکو رو تکل میکنه . شان جریکو رو میزنه اما جریکو سریعا با کید تگ میشه . کید میاد و شان رو میزنه و دوباره جریکو به بازی برمیگرده تا کنترل بازی رو در دست بگیره . جریکو در گوشه ی رینگ چندین مشت میزنه و دوباره با کید تگ میشه . کید هم چند مشت میزنه و دوباره جاش رو به جریکو میده . شان به بازی برمیگرده و چند چاپ میزنه . جریکو شان رو وسط رینگ میندازه . میره برای مونسالت ولی شان حرکت میکنه . هر دو استار بسختی بطرف همتیمیهاشون میرن . کید و تریپل ایچ همزمان تگ میشن و تریپل ایچ بیگ نی میزنه . تریپل ایچ کید رو میکوبه گوشه ی رینگ و سپس بهش اسپاین باستر میزنه . طرف تماشاگرا دو دستش رو بالا میگیره و تماشاگرا تشویقش میکنن . تریپل ایچ میخواد پدیگری بزنه اما جریکو میاد و روی تریپل ایچ کدبریکر رو اجراء میکنه . شان قصد داره به تریپل ایچ کمک کنه اما کید او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه (کلوزلاین) . سپس جریکو و کید با هم در بیرون رینگ شان رو میزنن که داور در همین لحظه مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع دی اکس به پایان میرسونه .

بعد از مسابقه ، کید شان رو داخل رینگ میندازه و او رو میزنه . جریکو یک نردبون میاره و قصد دارن با نردبون شان رو بزنن . اما اینجا تریپل ایچ در حالی که پتک در دست داره وارد میشه . جریکو از رینگ میره بیرون و تریپل ایچ یا پیتکش یک ضربه به کید وارد میکنه . سپس شان بلند میشه و به کید سوییت چین میوزیک میزنه . تریپل ایچ نردبون رو صاف میکنه و ازش بالا میره ، شان هم همینطور . این دو با فیگور دی اکس میگیرن و جریکو این دو رو از قسمت رمپ (ورودی) ورزشگاه نگاه میکنه . شان به کید نگاه میکنه و از بالای نردبون فلایینگ البوء (پرش) سنگینی رو اجراء میکنه . سپس به جریکو نگاه میکنه و لبخند میزنه .

شوء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

-------------------------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •