تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 186 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الان تو تاپ گل بودم، اینو دیدم، حیفم اومد نذارمش تو تاپیک! خلاصه برای تغییر فضای تاپیک و رهایی از التکرارینو!!:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان همگلی لطف کننید که یک پیامکی یک تلفنی به شبکه سه مبنی بر پخش بازی های منچستر در این ماه که بسیار هم حساس هست بزنند:
    ارسنال
    لیورپول(حذفی)
    استوک
    چلسی
    لیورپول
    اژاکس
    آژاکس
    نورویچ
    تاتنهام!

4. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پاسخ گوتی به رونی درمورد ابله نامیدن په په: موعظه نکن

ستاره یونایتد در پایان دیدار رئال مقابل بارسا به انتقاد از عملکرددفاع رئال پرداخته بود

سایت گل- خوسه ماریا گوتیرس، مقلب به گوتی، بازیکن سابق رئال مادرید در دفاع از په په به وین رونی تاخته است
    در جریان دیدار دیشب ال کلاسیکو بود که په په در واکنشی غیر ورزشی دست لیونل مسی را لگد کرد. با به اتمام رسیدن این دیدار ، وین رونی درواکنش به این رفتار په په گفت:« په په چقدر ابله و احمق است. گاهی وقتها افرد کنترل اعصابشان را از دست می دهند.»
    بعد از به ثمر رسیدن گل دوم بارسا در این بازی توسط آبیدال بود که رونی با لحن طنزآلودی درصفحه توئیترش نوشت:« هاها ها، با این گل په په به هدفش رسید.»
    بعد از آن بود که گوتی در صحفه توئیترش پاسخ مهاجم انگلیس را داد:« به رونی می خندم.افراد مقدس زیادی هستند ولی اگر می خواهی فرد مقدسی باشی و موعظه کنی باید به آسمان بروی. انجام دادن کارهای اشتباه، بخشی از ویژگی های انسانی است.
    گوتی قبل از آن هم درمورد رفتار په په، جمله ای را در صفحه توئیترش قرار داده بود:«په په بازیکنی است که بعد از دیدن چیزهای غیرقابل فهم چنین کاری را انجام داد. این نظر من درنهایت احترام نسبت به رفتار یک هم تیمی است.»

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

سر الکس فرگوسن پردرآمدترین مربی لیگ برتر می‌شود

خانواده گلیزر قصد دارند دستمزد مربی تیم را 60 درصد افزایش دهند.

سایت گل – منچستریونایتد قصد دارد سر الکس فرگوسن را پردرآمدترین مربی تاریخ لیگ برتر کند. آنها می‌خواهند به این موفق‌ترین مربی دوران مدرن دستمزدی 6.5 میلیون پوندی در سال پیشنهاد دهند که تا 1 میلیون پوند پاداش هم می‌تواند به آن اضافه شود.

قرارداد جدید او مانند قرارداد فعلی هر سال تمدید خواهد شد، اما دستمزد او 60 درصد افزایش می‌یابد چرا که قرارداد فعلی‌اش 4 تا 5 میلیون پوند در سال برایش درآمد دارد.

یونایتد انتظار دارد فرگوسن در تابستان رسما به پیشنهاد آنها پاسخ دهد.

دستمزد جدید باعث می‌شود فرگوسن آرسن ونگر را پشت سر گذاشته و به پردرآمدترین مربی لیگ برتر تبدیل شود. کارلو آنچلوتی هم در دوران حضور در چلسی در نهایت سالانه 6.5 میلیون پوند دستمزد می‌گرفت.

مربی اسکاتلندی یک لیگ قهرمانان و چهار لیگ برتر را در دورانی که یونایتد در اختیار خانواده گلیزر بوده به دست آورده است و آنها به همین دلیل می‌خواهند از او قدردانی کنند.

خود فرگوسن هم گفته دوست دارد سه سال دیگر به مربی‌گری ادامه دهد. او در شب تولد 70 سالگی‌اش گفت: «امیدوارم که زمان زیادی از دوران من مانده باشد. من تا زمانی که سالم هستم امیدوارم به مربی‌گری ادامه دهم. دوست دارم سه سال دیگر مربی تیم باشم. من هنوز از این کار لذت می‌برم.

در این سن سلامتی عامل مهمی در زمینه اشتغال مردان است و من خوشحالم که نعمت بنیه قوی و انرژی بالا را دارم و می‌توانم در این شغل بسیار طاقت‌فرسا به کار ادامه دهم.»

دستمزد سر الکس نسبت به همتایانش چندان بالا نیست. ونگر در سال 2010 قراردادی با پایه 6 میلیون پوند در سال با آرسنال امضا کرد که تا 7 میلیون پوند هم قابل افزایش است، و گفته می‌شود آنچلوتی، رافائل بنیتس و لوییز فلیپه اسکولاری هم دستمزدهای بالایی می‌گرفته‌اند.

نکته شگفت‌انگیز این که زمانی خوان‌ده راموس، مربی تاتنهام پردرآمدترین مربی لیگ برتر بود. او در دوران 12 ماهه و فاجعه‌باری که در تاتنهام داشت 5.8 میلیون پوند حقوق گرفت!

8. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

داداش تو ایرانم کانون هواداران داره؟
    میشه لینکشو بذاری و یا آدرسشو؟
    بله سایتش که خیلی تابلو هست :
    Manutd.ir

10. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

گویا اس ام اس های منو و دوستان گرامی تاثیر گذاشت و بازی رو ساعت 1 شب به صورت ضبطی پخش میکنند.!!!
    متاسفانه تاپیک خیلی خلوته....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

رونی: برای پیروزی مقابل آرسنال باید مراقب فن پرسی باشیم

برخی رسانه های انگلیسی دیدار یکشنبه آرسنال- منچستریونایتد را دوئل میان مهاجمان دو تیم توصیف کردند و و رونی هم تلویحا این نكته را تایید كرد.

سایت گل- مهمترین دیدار این هفته لیگ برتر در ورزشگاه امیریتس برگزار خواهد شد؛ دیداری که در آن آرسنال میزبان منچستریونایتد خواهد بود. برخی رسانه های انگلیسی این دیدار را دوئل میان مهاجمان دو تیم توصیف کردند و و رونی هم تلویحا این نكته را تایید كرد.
    مهاجم ملی پوش منچستریونایتد در گفتگو با خبرنگاران گفت: این بازی میان من و فان پرسی نیست بلكه میان تیم ما و آرسنال است. مهاجمان زیادی در لیگ برتر هستند كه بسیارخوب بازی می كنندمانند فن پرسی ، سرخیو آگرو و یاكوبو."
    با این وجود او تاکید کرد اگر به دنبال پیروزی در دیدار این هفته هستند، باید به شدت مراقب فن پرسی باشند.
    " فان پرسی گل های زیادی زده و بسیار خوب بازی می كند. او و رمسی در این فصل به خوبی برای آرسنال بازی كرده اند."
    در دیدار رفت در الدترافورد شاگردان فرگوسن موفق شدند 8-2 حریف را شکست دهند. در آن بازی رونی هت تریك كرد. آن بازی سنگین ترین شكست آرسنال طی 114 سال گذشته بود.
    " از آن هیجان و شكوه چیزی در منچستریونایتد نمانده است. می دانیم آن روز برای ما عالی و برای آنها بد بود. شكست دادن آرسنال آن هم با آن بازیكنان و مربی نتیجه ای فوق العاده بود. ولی الان انتظار چنین نتیجه ای را نداریم. مطمئن هستم كه بار دیگر چنین نتیجه ای نمی گیریم."

13. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مصدومیت فردیناند درتمرینات یونایتد؛احتمال غیبت ستاره درمصاف با آرسنال

ستاره انگلیسی یونایتد با مصدومیت در تمرینات تیمش ممکن است برای مدتی از میادین ورزشی به دور باشد

سایت گل- این احتمال وجود دارد که ریو فردیناند غایب بزرگ دیدار فردا شب آرسنال و منچستریونایتد باشد؛چرا که او در تمرینات تیمش از ناحیه کمر احساس ناراحتی کرد.

این مدافع انگلیسی روز پنجشنبه دچارمصدومیت شد و شانس حضور در دیدار روز جمعه تیمش را هم از دست داد و بعید به نظر می رسد که شنبه (امروز) هم با هم تیمی هایش به تمرین بپردازد

این درحالی است که منابع نزدیک گل دات کام خبر می دهند که او به احتمال قریب به یقین در دیدار یکشنبه شب ورزشگاه امیریتس غایب خواهد بود.

لازم به ذکر است که فردیناند در طول یک سال گذشته هم بارها به دلیل مصدومیت از میادین ورزشی به دور بوده و نگرانی های موجود این است که مصدومیت جدید فردیناند هم غیبت طولانی مدت این مدافع باتجربه را به همراه داشته باشد

فرگوسن جزئیات بیشتری درمورد مصدومیت این بازیکن باتجربه اعلام نکرده و درکنفرانس خبری صبح جمعه اش از نمانیا ویدیچ، اوون و فابیو داسیلوا به عنوان غایبان یونایتد نام برده.

فردیناند در این فصل در 13 بازی از 21 بازی یونایتد در لیگ برتر حضور داشته و در 5بازی از 6بازی این تیم درلیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته

او بعد از مصدومیتهای پی در پی،جایگاهش درترکیب اصلی تیم ملی انگلیس را از دست داده وفرگوسن درنوامبر سال گذشته اعلام کرد که فردیناند باید با جریان بازی تطبیق پیدا کند.

فرگوسن: شانسی برای تکرار برد 2-8 نداریم

مربی اسکاتلندی یونایتددر صحبتهایی اعلام کرد که از رکورد فوق العاده تدافعی شاگردان ونگر در خانه آگاه است و می داند تاثیرحضور آنری در امیریتس چقدر است

سایت گل- سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد معتقد است که در دیدار یکشنبه شب امیریتس میان تیم او و آرسنال، شاهد تکرار نتیجه 2-8 نخواهیم بود

قهرمان فصل قبل لیگ برتر در ماه آگوست موفق شد تا با نتیجه 2-8 آرسنال رااز پیش رو بردارد تا بدترین شکست توپچی ها در 114 سال اخیر رقم بخورد.

البته فرگوسن معتقد است که در دیداریکشنبه شب دو تیم شاهد چنین نتیجه ای نخواهیم بود.

این مربی 70 ساله به خبرنگاران گفت:« این بازی ، مثل مصاف قبلی مان نخواهد بود و شانسی برای تکرار نتیجه آن بازی وجود ندارد. فاصله بین دو تیم خیلی نیست. آنها در رقابتهای این فصل لیگ برتر تنها 6 گل در خانه دریافت کرده اند و ما مطلعیم که بازی سختی خواهد بود.فقط امیدوارم که بتوانیم به نتیجه ای که می خواهیم و به آن نیاز داریم دست پیدا کنیم.»

فرگوسن مطمئن است که ونگر از حس انتقام به عنوان انگیزه برای شاگردانش استفاده نمی کند:« من هیچ وقت از انتقام به عنوان بخشی از انگیزه دادن به بازیکنانم استفاده نمی کنم .شکست دردناک است و باید آن را فراموش کرد و مطمئنم که ونگر هم این کار را کرده. این همان کاری است که من هم آن را انجام داده ام.»

فرگوسن معتقد است که تیری آنری 34 ساله که به صورت قرضی به ارسنال بازگشته، به باشگاه انگلیسی انگیزه واشتیاق فراوانی را بازگردانده:« ژانویه قبل هم صحبتهایی درمورد بازگشت آنری بود و این اتفاق نیفتاد. این از نظر من اصلا منفی نیست. دقیقا مثل همان چیزی که درمورد پل اسکولز گفتم.دیدید که وقتی آنری مقابل لیدز به گل رسید، هواداران آرسنال چطور شادی کردند. آنها واقعا خوشحال بودند. آنری هنوز بازیکن بزرگی است و اکثر بازیکنان کنونی آرسنال وقتی آنری در دنیای فوتبال بود، وجود نداشتند. آنها با دیدن آنری که یکی از بزرگان آرسنال است انگیزه می گیرند.»

آرسنال بعد از شروعی متزلزل در ابتدای فصل خود را بازیافته و درحال حاضر در رده پنجم جدول لیگ برتر است:« معمولا به ندرت بازیهای بزرگ این چنینی در پایان فصل برگزار می شوند ولی ما در سالهای گذشته شرایطی را داشتیم که در هفته های پایانی مقابل تیمهایی بازی می کردیم که درحال رقابت با تو هستند. ما می دانیم که این دیدار می تواند بخشی از تکلیف فصل را روشن کند ولی این شرایط فقط برای ما نیست و برای همه است.»

15. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هانری: از اسکولز می ترسیدم

بازگشت تیری هانری 34 ساله با قرارداد قرضی دو ماهه به تیم سابقش باعث سر و صدای زیادی در فوتبال انگلستان شد اما پشیمانی رقیب سابق وی یعنی پل اسکولز از کناره گیری از فوتبال و بازگشت دوبارش به منچستر یونایتد حتی باعث شگفتی بیشتری در لیگ انگلیس شد.

اولین نبرد این دو بازیکن به اگوست سال 1999 در دیدار دو تیم منچستر یونایتد و ارسنال در هایبوری باز می گردد .

تیری هانری به سایت رسمی ارسنال می گوید "منچستر یونایتد همیشه بازیکنان شگفت انگیزی داشته است اما هر زمانی که با ان ها بازی می کردیم ما همیشه ،همیشه از کارهایی که اسکولز می تونست انجام دهد می ترسیدیم.

شما از هر یک از بازیکنان ان زمان ارسنال بپرسید همه ان ها همین را می گویند.

اگر شما به اسکولز اجازه دهید که بازی خودش را بکند وی شما را می کشد.از نظر من وی همیشه دست کم گرفته شده است.نحوه ای که بازی می کند ،شوتزنیش ، پاس هاش ،استپ کردنش و هوشش ان ها باورنکردنی هستند.

من می دانم که مردم از نحوه تکل زدن وی انتقاد می کنند ولی من ان را دوست دارم.وی یکی از بهترین هافبک هایی است که من تا به حال دیده ام.

اسمالینگ و جونز اماده مصاف با ارسنال

کریس اسمالینگ و فیل جونز مشکلی برای بازی روز یکشنبه با ارسنال ندارند ان ها هفته گذشته بازی با بولتون را به دلیل مصدومیت از دست داده بودند.

سر الکس فرگوسن در کنفرانس هفتگی خودش در کارینگتون به خبرنگاران گفت " اوضاع ما از نظر مصدومان یک مقدار بهتر شده است.اسمالینگ و جونز اماده هستند.یانگ و کلورلی هم دویدن را اغاز کرده اند که این خبر بسیار خوبی است.اما وضعیت اندرسون مشخص نیست وی هفته گذشته در تمرینات مصدوم شد.

تام و اشلی دارن یک برنامه خوب دویدن را انجام می دهند و خوشبختانه وضعیت بدنیشان هم مناسب است.
    من امیدوارم که تام بتواند تا 10 روز دیگر در بازی های تمرینی شرکت کند البته این ها طبق برنامه ریزی فعلی ما است ممکن است که مصدومیتش دوباره عود کند.

داشتن دوباره این دو بازیکن کمک بسیار زیادی به ما می کند ان ها بازیکنانی تاثیر گذار هستند.
    بازی هایی که تام کلورلی در اوایل فصل برای ما انجام می داد فوق العاده بود ،از دست دادن وی برای همچین مدت طولانی یک ضربه بزرگ برای ما بود.وی با دیگران متفاوت است."

سر الکس در پاسخ به خبرنگاری که پرسید چه زمانی کلورلی برای انتخاب شدن برای حضور در ترکیب تیم اماده است گفت " بستگی به این دارد که وی در تمرینات چگونه کار کند.اما با توجه به وضعیت بدنی خوبی که دارد بعد از یک هفته تمرین وی می تواند در ترکیب تیم قرار بگیرد."

اشلی یانگ در حال پیشرفت

اشلی یانگ میگوید که او برای به دست آوردن آمادگی بدنی خود به خوبی در حال پیشرفت است، پس از حاشیه نشینی به دلیل آسیب دیدگی مچ پا.

خرید تابستانی از باشگاه استون ویلا از پیروزی در برابر تیم فولهام قبل از کریسمس دور از میادین بوده و سر آلکس فرگسن در تاریخ 8 ژانویه در مصاحبه مطبوعاتی خود اظهار داشت که انتظار نداریم که او زودتر از 4 هفته دیگر به میادین باز گردد.

اشلی یانگ در مراسم Betfair باشگاه که به صورت پخش زنده اینترنتی در روز پنج شنبه انجام شد در اینباره گفت: خوب پیش میرود، من اغلب روزها در باشگاه هستم اما این مصدومیت وجود دارد و امیدوارم که به زودی باز گردم.

هافبک ملی پوش انگلیسی مدعیست که به زندگی در شهر منچستر عشق میورزد، پس از حرکت از منطقه میدلندز ( Midlands ) و پیوستن به قهرمانان، و او احساس میکند که بازیش در طول 6 ماه گذشته توسعه یافته است.

وی در ادامه تصدیق کرد: من از آن لذت میبرم. از دقیقه ای که من به این عمارت پا گذاشته ام، توسط هر کسی در این باشگاه از من با آغوش باز استقبال شد. همه کارکنان درخشان بودند بازی در کنار بسیاری از بازیکنان در سطح جهانی همیشه برای من یک رؤیا بوده است. این برای شما بازی را به ارمغان می آورد و شما در سطحی دیگر پیشرفت میکنید و شما بلافاصله این را تجربه میکنید. رقابت برای هر جایگاهی در اطراف تیم وجود دارد بنابراین شما همیشه باید بر روی انگشتان پای خود باشید ( حاضر بودن، آماده بودن ).

اشلی یانگ در ادامه ضمن پذیرش این نکته که به بازی خود چیزهای مختلفی را اضافه کرده است، افزود: این بدیهسیت که ما با سبکی متفاوت نسبت به تیم استون ویلا بازی میکنیم و من مجبور به انطباق هستیم. وقتی من به مسابقات خارج از خانه با تیم انگلستان همراه با بازیکنانی امثال وین رونی و مایکل کریک میروم، این پسرها را میشناسم و میدانم چگونه بازی میکنند.

گرچه بعید است اشلی یانگ در دیدار در ورزشگاه امارات دخیل شود، او مشتاقانه در انتظار پیروزی مهم در مقابل توپچیهای آرسن ونگر است که در رده پنجم جدول رده بندی قرار دارند.
    وی در انتهای سخنان خود چنین ایراد کرد: این رفتن به یک بازی دشوار است. اما من مطمئنم که ما با اعتماد به نفس کامل به آنجا میرویم و به دنبال به دست آوردن 3 امتیاز هستیم، کاری که در هر مسابقه انجام میدهیم. در اینجا امتیازات زیادی برای بازی کردن وجود دارد و هر کسی میخواهد بالای جدول رده بندی باشد اما در اینجا شکست زیادی در مسابقات وجود دارد و ما باید بر روی خودمان متمرکز باشیم، نگاهمان را به پائین معطوف کنیم ( به کار خود مشغول بودن ) و پیروز شویم.

سوالات کلیتون بلکمور در باره شکایات تیم منچسترسیتی

کلیتون گراهام بلکمور باور ندارد که تیم منچسترسیتی بتواند با مصدومیتهای خود کنار بیاید، نسبت به تلفات زیاد تیم سر آلکس فرگوسن در این مرحله.

همانطور که در دیدارهای کلیدی آخر هفته لیگ برتر، تیم سوم جدول رده بندی، تاتنهام هاتسپر در برابر تیم منچسترسیتی قرار خواهد گرفت و تیم آرسنال به مصاف تیم منچستر یونایتد خواهد رفت، کلیتون بلکمور با شکایات روبرتو مانچینی در باره نیاز به بازیکنان بیشتر مات و متحیر است. تیم منچستر سیتی تا 1 ماه دیگر، 2 بازیکن خود، یایا توره ( به دلیل حضور در جام ملتهای آفریقا ) و ویسنته کمپانی ( به دلیل محرمیت ) را در اختیار نخواهد داشت. به غیر از آنها، به ادعای تیم منچسترسیتی، آنها تنها 2 مصدوم دیگر دارند که یکی از آنها داوید دا سیلواست، که در پیروزی دو شنبه شب در برابر تیم ویگان اتلتیک روشن ساخت که به اندازه کافی برای دخیل شدن در مسابقات خوب است. کلیتون بلکمور نمیتواند به تیم منچستر یونایتد کمک کند، که در آن نمانیا ویدیچ تا آخر فصل خارح از نقش خود است و انتظار نمیرود دارن فلچر تا قبل از پایان فصل به میادین بازگردد. علاوه بر این، تام کلورلی، مایکل اوون و دو قلوهای دا سیلوا برای مدت طولانی خارج از تیم بوده اند، جدا از بیمارهای جزئی و طبیعی که شامل هر تیمی میشود، و این سر آلکس فرگوسن را محبور ساخت تا در شکست شوک برانگیز شب سال نو در برابر تیم بلکبرون راورز از مایکل کریک در مرکز خط دفاعی و از پارک جی سونگ به عنوان هافبک مرکزی استفاده کند.

کلیتون بلکمور، ستاره 47 ساله، ولزی و اسبق باشگاه منچستر یونایتد، طی مصاحبه ای در این باره اظهار داشت: مردم اجبار را بر روی تیم ماه نگاه داشته اند اما ما 3 امتیاز کمتر از تیم منچسترسیتی داریم گرچه ما در این فصل تقریباً هر بازیکنی را خارج از میادین داشته ایم. وقتی که شما باید در نظر بگیرید که ما بازیکنان زیادی را در پایان فصل گذشته به دلیل بازنشستگی از دست دادیم، مردم در باره آنچه میگویند و فکر میکنند نا عادل هستند. اگر شما 5 یا 6 بازیکن بزرگ را از تیم منچسترسیتی خارج کنید، آنها به شیوه ای عظیم شروع به زوال یافتن ( فاسد شدن ) میکنند. آنها تنها 2 بازیکن خود را از دست داده اند و هم اکنون شکافهایی را نشان داده اند!

کلیتون بلکمور ضمن اعتقاد بر این نکته که تیم منچستر یونایتد میتواند بدون افت بیشتر در این هفته کار کند، در ادامه تصریح ساخت: در این لحظه این برای تیم منچستر یونایتد خیلی راحت نیست که 3 امتیاز عقب ماندگی از تیم منچسترسیتی را جبران کنند. بدترین سناریو برای ما شکست در برابر تیم آرسنال و پیروزی تیم منچسترسیتی در برابر تیم تاتنهام هاتپسر است. سپس آنها اندکی دور میشوند و کار کمی سخت میشود. اما همه میدانند که هر تیمی امتیاز از دست خواهد داد و تاتنهام هاتپسر نیز نیم خوبیست. یک یا دو ماه آینده یک اندیشه و تصور بززگ خواهد بود. اکر تیم منچستر یونایتد همچنان در 3 امتیازی و یا همچنین چیزی از تیم منچسترسیتی باقی بمانند، آنها شانس خوبی خواهند داشت. اما یک یا دو ماه بعد با تغییر فصل و شروع رقابتهای اروپائی، مسابقات دوباره حیاتی خواهد شد.
    هافبک و مدافع کناری دهه های 80 و 90 تیم منچستر یونایتد در خاتمه اظهار داشت: تیم منچسترسیتی هنوز هم در هفته بعد در جام اتحادیه مسابقه ای دیگر در برابر تیم لیورپول خواهد داشت که دیدار آسانی نخواهد بود، اگرچه آنها از جام حذفی کنار رفه اند، بنابراین یک رقابت کمتر، که این کمکی به آنها در مسابقات لیگ خواهد بود.

آرسنال – یونایتد

دافع عنوان قهرمانی با یک آزمایش هیجان انگیز در ورزشگاه امارات روبروست ...

بعداز باخت در برابر بلکبرن و نیوکاسل، یونایتد با بدست اوردن برد در برابر منچستر سیتی و بولتون وضعیتش را بهتر کرده است. یونایتد تا اینجای فصل در لیگ برتر فقط یک باخت در بازی های خارج از خانه بدست آورده اند . آرسنال دو بازی آخر و 5 بازی از 11 بازی اخرش در کلیه رقابت ها را واگذار کرده اما رکورد بازیهای خانگی انها بسیار جالب توجه بوده است؛ تنها تیمی که توانسته در امارات سه امتیاز بازی را کسب کند لیورپول بوده است.

لیست مصدومین یونایتد همچنان بلندبالاست، نمانیا ویدیچ، فابیو، مایکل اوون همچنان غایب هستند. کریس اسملینگ، فیل جونز و جانی ایوانز اماده بازی هستند و اشلی یانگ و تام کلورلی تمرینات سبک خود را آغاز کرده اند. حضور تیری هانری برای ارسنال نامشخص است اما بنظر می رسد توماس ورمالن در این بازی حضور خواهد داشت. ارسن ونگر با مدافعین کناری دچار مشکل است، کیرون گیبز، باکاری سانیا و کارل جنکینسون غایب هستند و گروینیو و مارونه چاماخ در رقابت های جام ملت های افریقا حضور دارند. بنظر نمی رسد میکل آرتتا به این بازی برسد و همچنین لوکاژ فابیانسکی می تواند دوباره بازی کند.

آرسنال می خواهد خاطره تلخ دیدارش از الدترافورد در ماه اگوس ت را فراموش کند، دیداری که در عین ناباوری با نتیجه 8-2 به نفع یونایتد به پایان رسید. در ان بازی وین رونی هت تریک کرد و اشلی یانگ چند شوت خطرناک به سمت دروازه شلیک کرد. اما اخرین بازی دو تیم در امارت با تک گل ائرون رمزی به نفع ارسنال به پایان رسید.

آرسن ونگر در بین مربیان لیگ برتر دومین مربی از لحاظ سابقه مربیگری است و از نبردهای تاکتیکی با سرالکس لذت می برد. مربی فرانسوی معتقد است که تیمش فوتبال زیبایی بازی میکند و با وجود اینکه تیمش نتوانسته جام های متعددی بدست آورد، از حمایت بیشتر هواداران برخوردار است. اخرین جامی که توانسته بدست بیاورد جام حذفی در سال 2005 بود که به لطف ضربات پنالتی تواسنت یونایتد را شکست دهد. با اینکه از دست دادن سمیر نصری و سسک فابرگاس در تابستان ضربه سنگینی به تیم او زد، اما با انجام چند خرید دیرهنگام توانسته تیمش را انقدر خوب هدایت کند که از مرحله گروهی رقابت ها صعود کند.

رابین ون پرسی برای مدتی است که به یک ماشین گلزنی تبدیل شده است. او بازدن 35 گل در سال 2011 در لیگ برتر فقط یک گل کمتر از رکورد آلنن شیرر بثمر رسانده بود. مهاجم هلندی در بازی اخرش ، شکست در برابر سوانسی، گلزنی کرده است و خطرناکترین مهره روز یکشنبه خواهد بود. با اینکه در تابستان نگرانی هایی مبنی بر خروجش از آرسنال و رفتنش به منچستر سیتی بود، او قهرمان امارات باقی ماند.

مایکل کریک:" شاید باختن با آن تعداد گل اصلا مسئله جالبی نباشد اما از آن بازی تا حالا چیزهای زیادی تغییر کرده است. در حال این بازی بسیار بزرگ خواهد بود. ارسنال-من یونایتد همیهش بازی حساسی بوده است. مطمئنا انها بدنبال پیروزی هستند اما مانیز خواهان شکست دادن آرسنال هستیم."

مطمئنا شکست 8-2 د ذهن آرسنالی ها خواهد بود و انها می خواهند ان شکست را تلافی کنند. انها اکنون در جایگاه پنجم قراردارند و می خواهند هرطور که شده در بین چهار تیم صدر جدول حضور یابند. رونی رکورد بسیار عالی در برابر مردان ونگر دارد و بعداز از دست دادن یک ضربه پنالتی در برابر فولهام ، مطمئنا بدنبال گلزنی است.

مایک دین قضاوت این بازی را برعهده دارد. او قضاوت برد 1-0 در برابر سوانسی و باخت 3-2 در برابر بلکبرن را برعهده داشته است. حضور این داور برای ارسنال اصلا خوش یمن نبوده است؛ انها هیچکدام از 10 بازی که قضاوتش با مایک دین بوده را نبرده اند (W0D5L5).

• در باخت 8-2 در آگوست، ارسنال به یونایتد اجازه داد تا 14 شوت به سمت دروازه اش شلیک کند.
    • وین رونی در 6 بازی آخرش در برابر آرسنال 6 گل بثمر رسانده و یک پنالتی را از دست داده است.
    • رونی اولین گلش در لیگ برتر، اولین گلش برای یونایتد در لیگ برتر ، 100مین گلش در لیگ برتر و 150مین گلش برای یونایتد در کلیه رقابت ها را به آرسنال زده است.
    • یونایتد در9 بازی اخرش در برابر ارسنال در کلیه رقابتها 7 پیروزی بدست آورده است.
    • آرسنال در 5 بازی اخرش با یونایتد در ورزشگاه امارات در لیگ 3 پیروزی بدست اورده و یک شکست خورده است.
    • تیری هانری در 8 بازی خانگی در برابر شیاطین سرخ 7 گل بثمر رسانده است.
    • آخرین گل هانری در لیگ برتر در ورزشگاه امارت ، گل پیروزی بخشی بود که در لحظات پایانی در برابر یونایتد بثمر رسید.
    • آرسنال در 16 بازی اخرش در لیگ برتر فقط 4 بار بیش از یک گل زده است و در بقیه بازی ها در مجموع 20 گل زده است.
    • توپچی هیچ یک از 10 بازی اخرشان در لیگ برتر با قضاوت مایک دین را با پیروزی پشت سر نگذاشته اند.
    • آرسنال در 4 بازی اخرش در لیگ برتر 8 امتیاز از موقعیت پیروزمندانه از دست داده است.
    • یونایتد در این فصل فقط 1 امتیاز از موقعیت عقب ماندگی بدست اورده است، کمترین امتیاز در بین تیم های لیگ برتر.

ترکیب پیش بینی شده دو تیم از نگاه یورو اسپورت:

منبع
    http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=289

17. 8 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فرگوسن: متوقف کردن فن پرسی دغدغه اصلی من است

این مهاجم هلندی در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار دارد و در یک سال اخیر در فرم بسیار خوبی قرار داشته است.

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد در آستانه دیدار تیمش مقابل آرسنال، در مورد متوقف کردن فن پرسی به بازیکنانش هشدار داد.
    این مهاجم هلندی در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار دارد و در یک سال اخیر در فرم بسیار خوبی قرار داشته است.
    فرگوسن در نشست خبری پیش از رویارویی منچستریونایتد و آرسنال در ورزشگاه امارات گفت:" متوقف كردن فن پرسی و آرسنال دغدغه من شده است. شرایط او در این فصل فوق العاده است و گل هایی كه به ثمر رسانده گویای این امر است. امیدوارم نتواند در این بازی به تعداد گل هایش بیفزاید.

آرسنال الان به فن پرسی متكی شده است البته این را در مورد بارسلونا هم می توان گفت. اگر شما بتوانید مسی را متوقف كنید بارسلونا دیگر آن تیم همیشگی نیست و یا اگر رونالدو را از كار بیندازید رئال مادرید تیم همیشگی نخواهد بود.
    بهترین تیم ها همیشه یك بازیكن دارند كه تفاوت آنها را با سایرتیمها رقم می زند. منچسترسیتی داوید سیلوا را دارد و دیدیه دروگبا هم تا سالها همین نقش را در چلسی داشت.
    منچستریونایتد زمانی كه فن پرسی به عنوان یك پدیده در رده جوانان در هلند ظهور كرد در پی او بود. ما آن زمان نسبت به آرسنال در جذب او پیشقدم بودیم. یادم می آید زمانی كه او در دیدار با فاینورد جزو ذخیرها بود به ورزشگاه رفتم تا بازی او را ببینم.
    ما واقعا مایل به جذب او بودیم ولی او آن روز به طور كامل بازی نكرد و حتی از بازی اخراج شد و ماهم از تصمیم خود منصرف شدیم . فكر می كنم به اندازه كافی برای تماشای بازی او وقت صرف نكردم .با این حال آرسنال به خوبی او را زیرنظر داشت و سرانجام او را د ر اختیار گرفت. "

19. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •