تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 320 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاکا: کریس رونالدو،کامل تر از مسی است

ستاره برزیلی در صحبتهایی به تمجید از کریس رونالدو پرداخته است

سایت گل- کاکا ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرده که کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی تیمش در مقایسه با لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا بازیکن بهتر و کامل تری است

رقابت حساس دو تیم رئال و بارسا برای کسب عنوان قهرمانی و از یک سو ، و رقابت کریس رونالدو و لیونل مسی از سوی دیگر، از جمله بحث های روز فوتبال دنیا هستند.درحال حاضر رئال مادرید با کسب 28 امتیاز، صدر نشین جدول لالیگاست و بالاتر از بارسلونا قرار دارد.

در زمین مسابقه هم رقابت شانه به شانه این دو بازیکن محسوس است و کریس و مسی رقابت زیادی برای کسب عنوان آقای گلی دارد. مسی در صحبتهایی اعلام کرده که برای بارسلونا گلزنی می کند و نه برای افتخارات شخصی

اکنون کاکا در صحبتهایی اعلام کرده که رونالدو بازیکن کاملتری در مقایسه با مسی است.

این ستاره پرتغالی در صحبتهایی به کاجورو پرگونتا گفت:« گفتن اینکه چه کسی بهترین بازیکن دنیاست، نسبی است . چون خیلی بستگی به عملکرد بازیکن در بازی تیمی دارد.اگر بخواهیم به صورت فردی قضاوت کنیم، مسی و رونالدو بهترین بازیکنان دنیا هستند ولی کریس کامل تر از مسی است. او با پای چپ؛ پای راست، سر و از روی ضربات ایستگاهی گلزنی می کند.رونالدو بهترین بازیکنی است که من در کنارش بازی کرده ام.»

کاکا در ادامه درمورد تفاوت سبک بازی رئال و بارسا گفت:« آنچه بازی بارسا را از بازی ما متفاوت می کند، مالکیت توپ و صبوری است. زمان، تکنیک بازی و ویژگی های بازیکنان این (مالکیت توپ) را دراختیار ما قرار می دهد؛ چون تمام بازیکنان قادر به انجام چنین بازی ای نیست. البته این بستگی به مربی هم دارد. هواداران رئال، صبر زیادی ندارند و فرهنگ فوتبالی در رئال متفاوت است. در بارسلونا مسی تفاوتها را رقم می زند. این درست است؛ او می تواند در هر لحظه سرنوشت بازی را عوض کند ولی چرا در تیم ملی کشورش موفق نیست؟ نمی دانم. این سوال بزرگی است که به بحث فوتبال گروهی برمی گردد و به هم تیمی هایش بستگی زیادی دارد. »

رونالدو در رقابتهای این فصل و در 11 بازی 13 گل به ثمر رسانده و مسی در11 دیداری که برای بارسا برگزار کرده به 14 گل دست یافته

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ر صورت جدايي از ليل، فقط به رئال مي روم

آزارد به تازگي اعلام کرد قصد دارد در پايان اين فصل ليل را به مقصد يک باشگاه بزرگ ترک کند و به نظر مي رسد از هم اکنون تصميمش را گرفته است.

به گزارش نشریه ال کونفیدنسیال، ادن آزارد، ستاره بلژیکی لیل، به مدیران این باشگاه اعلام کرد به دنبال رفتن به رئال مادرید است و پیشنهاد سایر باشگاه ها را رد خواهد کرد.
    براساس گزارش ها، پاری سن ژرمن و چلسی نیز برای خرید این بازیکنی پیشنهادی 30 میلیون یورویی ارائه داده اند، پیشنهادی که توسط باشگاه لیل رد شد. این در حالی است که باشگاه های آرسنال، بایرن، میلان، اینتر و یوونتوس نیز به دنبال این بازیکن هستند.
    اما آزارد به دنبال پیوستن به رئال است و قصد دارد شانسش را در سانتیاگو برنابئو امتحان کند.
    زین الدین زیدان، مدیر ورزشی رئال، بارها این ستاره بلژیکی را مورد ستایش قرار داده و قصد دارد زمینه حضور او در رئال را فراهم کند.

آزارد تا تابستان 2015 با رئال قرارداد دارد و باشگاه لیل برای فروش او قیمتی در حدود 40 میلیون در نظر گرفته است.

4. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Marca

پيشخوانِ برجسته:

رقابتِ طلايي

ديگر پيشخوانها:

رقابت،نزديكي و تشابه آمار در بهترين دوئل بين دو بازيكن در طول تاريخ

كريستيانو:

11 بازي در لاليگا

962 دقيقه

5 پاس گل

68 شوت به سمت دروازه

13 گل

23 خطاي دريافتي

مسي:

11 بازي در لاليگا

965 دقيقه

5 پاس گل

62 شوت به سمت دروازه

14 گل

24 خطاي دريافتي

كاكا:كريستيانو از مسي كاملتر است،با ضربه ي سر،ضربه ي آزاد،پاي راست و پاي چپ گلزني ميكند"

جديدترين حركتِ نيمار

نيمار قراردادش را با سانتوس تا 2014 كم كرد تا بتواند زودتر به اروپا بيايد،وي در سانتوس سالانه 7.5 ميليون يورو حقوق ميگيرد

نيمار:"هيچكس نميداند فردا چه اتفاقي خواهد افتاد"

AS

پيشخوانِ برجسته:

كاكا:"كريستيانو از مسي كاملتر است"

ديگر پيشخوانها:

كاكا:"براي مورينيو بازيكن مفيدي نبودم و از او خواستم مرا بيرون بگذارد"

"بارها گريه كردم،بسيار ناراحت و بي انگيزه بودم"

نيمار در سانتوس تا 2014

مبلغ فسخ قراردادش از 45 ميليون به 70 ميليون يورو افزايش يافت

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: سیبیلوهای لالیگا را به یاد دارید؟

بیشتر انها کهکشانی بودند

در اینجا می توانید گزارش متفاوتی را مطالعه کنید؛ گزارشی از سیبیلوهای لالیگا

سایت گل- در اینجا می توانید شاهد یک گزارش متفاوت یا بهتر بگوئیم نوستالژیک باشید.. مروری بر سیبیلوهای سرشناس تاریخ دنیای فوتبال که در لالیگا توپ می زدند.با ما همراه باشید

ساندوکان ، خوان خوسه: بازیکن سابق تیمهای کادیس و رئال مادرید که همیشه موهایش بلند بود و با این ریش و سبیل در زمین حضور می یافت. او در طول سالهای1975 تا 1991 فوتبال بازی می کرد

کارملو ناواررو، بازیکن کادیس در طول سالهای 1987 تا 1994

رامون ماریا کالدره: ستاره خط میانی بارسلونا که در طول سالهای 1984 تا 1988 با این سیبیل که می بینید گام به نوکمپ می گذاشت

[/URL]

کمی دقت کنید...این چهره برایتان اشنا نیست؟؟؟ بیسنته دل بوسکه..سرمربی تیم ملی اسپانیا، زمانی که جوان بود سبیل داشت. البته او همچنان این سیبیل را حفظ کرده واز آن زمان به بعد سیبیلش را نزد. او در طول سالهای 1973 تا 1984 در رئال مادرید توپ می زد.

میگلی (تارزان): بازیکنی که هنوز به خاطر سیبیل بورش در یاد تمام هواداران بارسلونا هست. او در طول سالهای 1973 تا 1989 برای بارسا توپ می زد و چابی ارناندس اخیرا رکورد او را پشت سرگذاشته است

گویو بنیتو؛ بازیکنی که به خاطر سبیلش مشهورشد و در طول سالهای 1969 تا 1982 در رئال مادرید توپ می زد

گارسیا رمون: دروازه بان رئال مادرید که در طول سالهای 1971 تا 1986 درون دروازه مادریدی ها قرار می گرفت

اولی استیلایک:یکی از بازیکنان آلمانی ای که در طول سالهای 1985 تا 1997 برای رئال توپ می زد.

این چهره هم برایتان آشناست..برند شوستر بازیکن سابق تیمهای بارسا، رئال مادرید و اتلتیکو که از سال 1980 تا 1993 او را با سیبیل بورش در لیگ اسپانیا می دیدیم.

میگل آنخل؛ دروازه بان سابق رئال مادرید که سالها او را با چهره ای سیبیلو می دیدم. او از سال 1967 تا 1986 در رختکن رئال حضور داشت.

پل برایتنر: شاید توجه برانگیز ترین سیبیل تاریخ لالیگا به پل برایتنر اختصاص داشته باشد.او با این ریش و سیبیل به لالیگا آمد. این ستاره آلمانی در طول سالهای 1974 تا 1977 برای رئال بازی می کرد.
    مارتین واسکس: بعد از جدایی اش از رئال، سیبیل گذاشت و در بازگشت به رئال در سال 1992 تا 1995 او را با سیبیل می دیدیم

کارلوس والدراما، ایگیتا و لئونل آلوارس: سه کلمبیایی وایادولید با سرو شکلی مشابه.

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خولیو ایگلسیاس: طرفدار پرو پاقرص مورینیو هستم؛بازی بارسا زیباتر است ولی رئال را بیشتر دوست دارم

خواننده سرشناس اسپانیایی در گفت و گو با رادیو مارکا از علایقش در دنیای فوتبال گفته

سایت گل – حتما همه شما خولیو ایگلسیاس را می شناسید؛ خواننده سرشناس اسپانیایی و پدر انریکه ایگلسیاس. خولیو در گفت و گو با رادیو مارکا نظراتش را در مورد فوتبال اسپانیا مطرح کرده و اعلام کرده که رئال تیم محبوب اوست. البته نباید فراموش کنید که او روزگاری در یکی از تیمهای رئال مادرید دروازه بانی می کرده

در اینجا می توانید گزیده ای از صحبتهای او که در روزنامه مارکا بازتاب یافته را مطالعه کنید:

« هر شب به سایت مارکا می روم و تمام خبرهای آن را مطالعه می کنم.»

« من نه از موسیقی چیز زیادی می دانم و نه از فوتبال»

«هرچند که بارسلونا بازی گروهی زیباتری را به نمایش می گذارد ولی من رئال را بیشتر دوست دارم.»

«من از ته دل طرفدار مورینیو هستم؛ چون او پرشور و حرارت است و یک انگیزه دهنده واقعی است. او برخلاف آنچه به نظر می رسد شخصیت شکننده ای دارد. مطمئنم که زمانی که اشتباه می کند، با اعماق وجودش پشیمان می شود.»

«به نظر من مورینیو شخصیت شکننده ای دارد و همین شکنندگی باعث شده تا او یک انسان بزرگ باشد.»

«گواردیولا از آن دسته افراد باهوش و تیزهوش است.»

«من دوست فلورنتینو پرس هستم؛ او یک رئیس قدرتمند، باهوش و بااقتدار است.»

« دوست دارم که رئال در تمامی رقابتها به قهرمانی برسد ولی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هم برایم کافی است.»

«من واقعا کاسیاس را تحسین می کنم.»

« در تیم ملی اسپانیا، آرتتا، بازیکن کنونی آرسنال نادیده گرفته می شود.»

10. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلتين تاپ در ليست فروش رئال مادريد
    باشگاه رئال مادريد اعلام کرد به پيشنهادهايي که در ژانويه براي فروش "حميت آلتينتاپ" دريافت خواهد کرد توجه ويژه‌اي مي کند.

هافبک اسبق بایرن مونیخ که تابستان امسال به رئال پیوست از زمان ورودش به سانتیاگوبرنابئو با مصدومیت‌های متوالی روبه‌رو بوده و نتوانسته برای این تیم به میدان برود.

با توجه به اینکه مصدومیت کاکا برطرف شده و این بازیکن به ترکیب رئال بازگشته این تیم اکنون گزینه‌های کافی در خط هافبک خود دارد و آلتینتاپ بازیکن مازاد محسوب می شود و احتمالا رئال در مهلت نقل و انتقالات زمستانی او را خواهد فروخت.

گفته می شود باشگاه گالاتاسرای یکی از مشتریان پروپاقرص این هافبک ترک است.

پ.ن: از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم انتظار داشتم آلتین تاپ یکی از ستاره های رئال تو این فصل باشه اما...

به هر حال شاید زیاد واسه رئال مهم نباشه چون به اندازه کافی بازیکن در اختیار داره که یکی رو جانشین این کنه.

12. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

سه گزینه برای جایگزینی دی ماریا در ترکیب

مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو ، سه گزینه برای جایگزینی دی ماریا در پست هافبک چپ دارد . بازیکن آرژانتینی بازیهای تیم با والنسیا ، دینامو ، اتلتیکو ، اسپورتینگ ، آژاکس و اتلتیک را از دست می دهد . او بهترین پاس گل دهنده تیم و لالیگاست و نبودش می تواند معمای تاکتیکی ایجاد کند . سخت است که بتوان کسی را پیدا کرد که به سرعت او توپ را به حرکت در آورد و پرس کند . این که اوزیل و کاکا در کنار هم بازی کنند برای بازیکن آلمانی بد می شود چرا که او توانایی های ذاتی خود را در پست هافبک کناری از دست می دهد اما محتمل تر است . همچنین مورینیو در این فکر است که از کوئنت رائو به خاطر چند پسته بودن و جنگندگی ، در این پست استفاده کند . او در پست های هافبک کناری ، دفاع چپ و هافبک دفاعی در رئال بازی کرده است . کایخون هم در بازی با راسینگ در پست بال راست فیکس بود که بین دو نیمه تعویض شد
    بدین ترتیب ، مورینیو سه مدل تاکتیک را می تواند اجرا کند :
    اوزیل : برابر اسپانیول ، بتیس و آژاکس در این پست بازی کرد . اوزیل در هیچ کدام از این بازی ها خوب کار نکرد ، هر چند که رئال مادرید هر سه را برد. البته به نظر می رسد اگر او در وسط و کاکا در کناره ها بازی کند بهتر باشد.
    کایخون : رئال با حضور کریستیانو و کایخون در جناحین دو بازیکن سرعتی در حمله خواهد داشت که البته نمی توان برای امور تدافعی زیاد روی این بازیکن حساب کرد .
    کوئنت رائو : اگر در ترکیب باشد می تواند باعث شود که مارسلو هم تهاجمی تر بازی کند و هم می تواند در هجوم ها حاضر باشد و هم در حرکات تدافعی

14. 5 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاکا: هرگز به بازگشت به میلان فکر نکردم

این ستاره 29 ساله در سال 2009 از میلان به رئال پیوست اما در دو فصل اول حضورش در سانتیاگو برنائو فروغ چندانی نداشت.

سایت گل- کاکا، ستاره برزیلی رئال، اعلام کرد قصد ندارد این باشگاه را به مقصد میلان ترک کند.
    این ستاره 29 ساله در سال 2009 از میلان به رئال پیوست اما در دو فصل اول حضورش در سانتیاگو برنائو فروغ چندانی نداشت.
    کاکا اعلام کرد هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد اما قصد ندارد به سن سیرو برگردد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من علاقه زیادی به میلان و سائوپولو دارم اما می خواهم تاکید کنم که می خواهم در رئال بمانم. من در یک سال و نیم اخیر مشکلات ومصدومیت های زیادی داشتم اما هیچگاه به بازگشت به میلان فکر نکردم.
    من بارها با گالیانی صحبت کردم و به او گفتم می خواهم در رئال بمانم."

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

رقم فسخ قرارداد نیمار به ۷۰ میلیون رسید!

خبرگزاری رئال مادرید/رئال مادرید با سانتوس برای انتقال این بازیکن در تابستان آینده با قیمت ۵۸ میلیون یورو به توافق زبانی رسیده بود.

نیمار دیروز با اعلام خبر تمدید قرارداشد با سانتوس همه را سورپرایز کرد . در حالی که قرارداد قبلی او تا ۲۰۱۵ بود ، طیق این قرارداد جدید او در سال ۲۰۱۴ آزاد می شود اما رقم فسخ قراردادش از ۴۵ میلیون یورو به ۷۰ میلیون رسید (رئال مادرید حاضر بود ۵۸ تا بپردازد) .
    به گزارش مرجع خبری رئال مادرید آس به اطلاعات قرارداد جدید این بازیکن دست پیدا کرده است . دستمزد این بازیکن به طرز قابل توجهی بیشتر شده است . از ۷۰ درصد حق تبلیغات به ۹۰ درصد رسیده است .

قبلا دستمزدش ماهی ۶۷٫۱۰۰ یورو بود و حالا ۱۰۴٫۸۰۰ یورو شده است . با احتساب مسائل تبلیغاتی و کسر مالیات ، ماهی ۵۵۰ هزار یورو دریافت خواهد کرد . یعنی سالی شش و نیم میلیون یورو ، دستمزدی بالاتر از رقمی که قرار است در رئال مادرید دریافت کند .
    اتفاق اخیر ، ساختمان برنابئو را در بهت فرو برد ، چرا که آنها فهمیدند که این انتقال مشکل تر شده است . رئال مادرید با سانتوس برای انتقال این بازیکن در تابستان آینده با قیمت ۵۸ میلیون یورو به توافق زبانی رسیده بود و قرار نبود این انتقال تا پس از انتخابات باشگاه سانتوس و جام باشگاه های جهان به طور رسمی اعلام شود .

اما به نظر می رسد که لوئیز آلوارو با این حرکت می خواسته که شانس خودش در انتخابات مدیریت سانتوس را بیشتر کند .
    یکی از منابع آگاه گفت که لوئیز آلوارو پس از این تمدید ، تماسی یک و نیم دقیقه ای با پرز داشته که مدیر رئال مادرید خیلی خشک و بی روح با او برخورد کرده است .

18. 8 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصلا حس خوبی به این نیمار نداشتم، الان هم بدتر شد. فکر کنم سرآخر به سرنوشت آگوئرو دچار بشه.

20. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •