اشاره کرده UI ساده داره!!
که من عاشقشم!![]()
اشاره کرده UI ساده داره!!
که من عاشقشم!![]()
اینکه تبلیغات و اطرافیان و احساس ما روی تصمیم گیری ما اثر میگذاره جای هیچ بحثی نیست.اینقدر روی ذهن تک تک من و شما کار شده که با شنیدن اسم یک برند احساس قدرت و کیفیت میکنیم و یا با یکی اصلا ارتباط برقرار نمیکنیم.به نظر من فرای همه ی امکانات احساسی که هر کس به گوشی داره از هر چیزی مهمتره.
ممکنه این ایرادها روی دیوایس های خاصی بوده!
نمی دونم از نظرم باید صبر کرد دید چی میشه!
اين قدر كوركورانه تصميم نگير پسر جونمشخصه كه سوني اريكسوني بوده كه به هرچي گير داده گفته : ولي آرك بهتره
BRAVIA ENGINE
&
EXMORE
خيلي به آرك ارفاق كني با گالكسي اس 1 مقايسه بشه
هر گوشي عيوب خودش رو داره
نگاه نكن حسن موتوري خودشو جر ميده كه بگه دوربين آرك بد ترين دوربينه! هدفش رو نميدونم چيه ولي واقعيت اينه كه دوربين آرك دو شرايط نور كم بهترينه.
كلا نميخوام با افراد كج ذهن بحث كنم سر اين مسائل ولي حواستون باشه غرق در احساسات نشين در موقع خريد!
چند بار گفتم... گالاكسي بهترين و كامل ترين گوشي موجود تو بازار شايد باشه ولي مطمئنن عيوبي هم داره...
در ضمن اين طرف خارجيه گوشي آركش رو فروخته جي اس 2 گرفته! دليلي نداره بهش بگيم سوني اريكسوني
دقیقا!
از نظر من هر گوشی ویژگیهایی داره که برای افرادی خوبه!
مثلا من حتی اگه مشکلات گلکسی خیلی حاد باشه و نخوام نمیرم سنسیشن بخرم آتریکس میخرم در حالیکه سنسیشن هم سطح گلکسی هست!
دلیلشم گندگیشه!
پس خواهش میکنم بیاین همه سعی کنیم به گوشی های دیگه هم احترام بذاریم چون هرکدوم ویژگز خودشونو دارن!![]()
بهتره از الفاظ مودبانه تری استفاده کنی
میگی دوربین آرک بهتره ثابت کن
من میگم دوربین گلکسی بهتره اینم مدرکش :
اینم همه عکساش :
موبایل ریویو رو قبول نداری ؟ gsmarena رو که قبول داری ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
phonearena هم گلکسی رو با ان8 و آیفون4 و اپتیموس 2x مقایسه کرده میتونی ببینی
حالا خودتو جر بده شاید تونستی یه مقایسه که آرک توش بهتر باشه پیدا کنی
جالبه gsmarena و phonearena و mobile review و slashgear و engadget همه بوقن این آقا راس میگهيكي از بچه خارجي هايي كه هر دوتاي اين گوشي ها رو داره اين گونه از اين دوتا گوشي ياد كرده
نقل قول:
So far the SGS2 has a lower audio volume when listing to music etc, it also sounds much flater for music playback. Incall volume call quaity is poorer and lower than the Arc.
بعدش ميگه من از جي اس 2 خوشم نيومد
بعدش ازش ميپرسن كه چرا خوشت نيومد ميگه :
نقل قول:
نقل قول:
3 simple things really the UI, Audio & Camera.
Yes, its massively quick and the screen is stunning but the 3 little things changed my mind.
The Arc also feels much better in your hand IMO.
سه نكته رو گفته:
اينترفيس و صداشو دوربينش /// ولي گفته سرعت گوشي فوق العاده سرعتش بالاست
بعدش گفتن مگه دوربينش چشه؟
جواب داده :
نقل قول:
The Arc has a better camera, images seem more natural and sharper. Low light shots are much better on the Arc, I guess thats down to the sensor.
In terms of the UI, its just the silly little thing of aesthetics. As a example the dialer on the SGS2 is just a visual eye saw same with phone book etc..... The best way to sum it up I think is, it looks like it has been designed by a 3 year old.
I'll give it a few more days, but its the little things which are bugging me already.
دوربينش رو گفته كيفيت آرك بيشتر بوده ولي يه دليل ديگه اي كه آورده بازم اينترفيس دوربينش بوده كه نپسنديده
__________________![]()
این گوشی در مقایسه با سنسیشن هم پیروز شد بعد طرف میاد با آرک مقایسش میکنه
حاجی کمتر جوک بگو پس فردا ارتحاله![]()
Last edited by hasanmotori; 02-06-2011 at 19:28.
حسن جان گل گفتی!
ولی ای کاش لفظت همونطوری که خودت گفتی بهر بود!
من میدونم آخرش اینجا به فحش و فحش کاری میکشه
دوستان لطفا رعایت کنین
ممنون
دوستان تو فروم همسایه یک نفر دو تا از این گوشی رو اورده میخواد بفروشه اینم لینکش
گفتم بگم شاید کسی بخواد بخره
قبل از ir
---------
http:// .ir/Forum/thread10349.html
سلام بچه ها
خبری از این گوشی نشد....
کسی میدونه الان تو دبی اومده و اگه هست قیمتش چقدره؟
واقعا دیگه خسته کننده شده
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 03-06-2011 at 10:48.
سلام
این گوشی هنوز تو امریکه عرضه رسمی نشده ولی جالبه که اوبونتو رو روی GS2 پورت کردند!!!
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)