سلام , کسی به اینجا سر میزنه ؟
دوستان من قدم 177 و وزنم 76 ـه ... بدنم هم چربی نداره ...
فقط یه مشکل دارم اونم سینه هام هست ... کلا ماهیچه هاش خیلی ضعیفه ...
خواستم بدونم برای حجم + عضله سازی در اون قسمت چه توصیه هایی میکنید ؟
سلام , کسی به اینجا سر میزنه ؟
دوستان من قدم 177 و وزنم 76 ـه ... بدنم هم چربی نداره ...
فقط یه مشکل دارم اونم سینه هام هست ... کلا ماهیچه هاش خیلی ضعیفه ...
خواستم بدونم برای حجم + عضله سازی در اون قسمت چه توصیه هایی میکنید ؟
در یک کلام بهت بگم پرس سینه هالتر و بالاسینه هالتر رو برای یه مدت 3 ماهه بزار کنار..سعی کن از حرکات دمبل بیشتر استفاده کنی...مثل بالا سینه دمبل و پرس سینه دمبل..حرکات بالاسینه رو اول بزن..البته یه جوری بزن که انرژیت برای حرکات دیگه ای که میخوای بزنی بمونه.
از قفسه سینه دمبل هم استفاده کن به اینصورت که هر ست رو تو یه زاویه ای بزن ...ست اول بدون زاویه ست بعدی 15 درجه بیا بالا دوباره ست بعدی 15 درجه تا 4 ست همینجور ادامه بده..از اورکراس هم استفاده کن البته به صورت صحیح نه با تقلب ..اون وقت ببین چه دمی میکنه سینه هات..
من از نظر سینه به حد بالایی رسیدم اینم مدیون ژنتیک خوبم تو این قسمت هستم..اینه که چم و خم اجرای حرکات سینه رو خیلی خوب میدونم..
..
برنامه پیشنهادیم اینه:
بالاسینه دمبل 4 ست 8 تا 10 تا
پرس سینه دمبل یا پرس سینه نشسته دستگاه 4 ست 8 تا 10 تا
اورکراس 4 تا ست 8 تا 10 تا ( اگه سابقه تمرینت زیاده میتونی با پارائل سوپر ست اجرا کنی )
قفسه سینه دمبل با زوایای مختلف همینطور که بالا گفتم 4 ست 8 تا 10 تایی ( دستات رو کاملا باز کن تا کشش رو احساس کنی سعی کن از وزنه ای استفاده کنی که کنترل داشته باشی )
.
در کنار اینها به تغذیت هم برس تغذیه از تمرین به مراتب مهمتره..سعی کن پروتئین کافی برسونی به بدنت به همراه کربوهیدرات که افزایش وزن و حجم بهت بده..ریکاوری هم خیلی مهمه سعی کن بعد از تمرین سینه سه روز استراحت بدی..
اين چربي سوزا داستانش چيه؟
چه مارك خوبي تو بازار هست ؟
در در كل يه توضيح كوتاه و روش استفاده اش
ممنون...
مجید جان ممکنه کمی درباره حرکت قفسه سینه توضیح بدی؟
ممنون میشم با شکل توضیح بدی
حتما حمید جان..قفسه سینه دمبل یکی از بهترین حرکات برای وسیع کردن عضلات سینه ست...
نحوه ی اجرای حرکت به صورت زیر هست:
نکاتی که باید رعایت بشه در این حرکت ایناست:
1.دستها رو باید به حالت کمی خم نگه دارید..و در حالتی شبیه اینکه میخواید یه تنه ی درخت رو بغل کنید دمبلها رو بالا بیارید ( نقل قول از ارنولد )
.
2.در طول اجرای حرکت به هیچ وجه عضلات سینه رو از حالت انقباض خارج نکنید و سعی کنید سینه رو به سمت بیرون و شونه رو به سمت پایین بدید تا بیشترین فشار به عضلات سینه وارد بشه.
.
3.هنگام بالا اوردن دمبل دمبلها رو به هم نزنید اینکار از شدت حرکت فوق العاده کم میکنه...دمبلها رو اندازه ای بالا بیارید که عضلات سینه در انقباض باقی بمونن..
4.از وزنه ای استفاده کنید که بتونید با تمرکز کافی حرکت و کامل انجام بدید چون انجام نیمه کاره ی این حرکت فقط هدر دادن انرژیه.
لینک زیر رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین چربی سوزها هم هیدروکسی کات گزینه مناسبیه..
بعد از مدت ها وقفه یه هفته اس تمرین رو شروع کردم حالا میخوام یه Gainer خوب استفاده کنم پیشنهادتون چیه ؟
دوستام دو برند PhD , optimum nutrition رو بهم معرفی کردن بین این دو چی ؟ کدومش تو گینر ها خوب عمل کرده ؟
دوستانم درباره Gainer اطلاعات میخواستم.فرقش با پروتئین چیه؟قیمتها چه جوریاس؟
دوستان برای اینکه هیکلم رو فرم بیاد چی پیشنهاد میکنید؟کراتین؟پروتئین؟کرب و؟آمینو؟
کدوم بهتره؟
کسی نیست؟
جواب لازم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)