تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 4105 اولاول ... 36861261321331341351361371381391401461862366361136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
    می خواستم بدونم برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟

پدرم7،8 ما جبهه داشته.هنوز مدارکم رو ارسال نکردم.

اول مدارکم رو ارسال کنم بعد برم دنبال کسری خدمت یا...؟

البته من امسال می خوام کنکور بدم و قصد سربازی رفتن هم ندارم برای این که غیبت نخورم دارم اقدام می کنم.
    سلام

به ازاي هر ماه چقدر كسري مي گيري؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

نمی دونم والا از یکی پرسیدم گفت حدود چند ماه در کل کسر میشه.
    Last edited by mshow; 11-03-2011 at 18:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

به ازاي هر ماه چقدر كسري مي گيري؟؟؟؟
    به ازای هر ماه جبهه پدر 18 روز کسری مییدن

4. 2 کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
    می خواستم بدونم برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟

پدرم7،8 ما جبهه داشته.هنوز مدارکم رو ارسال نکردم.

اول مدارکم رو ارسال کنم بعد برم دنبال کسری خدمت یا...؟

البته من امسال می خوام کنکور بدم و قصد سربازی رفتن هم ندارم برای این که غیبت نخورم دارم اقدام می کنم.
    شما باید بری خدمت و از پادگان گواهی اشتغال به خدمت بگیری ببری محل خدمت پدرت و کسریت رو بگیری
    میگن قبل خدمت رفتنم میشه کسری رو گرفت ولی من که نتونستم یعنی ندادن
    بعد اینکه قرار بود سال 90 قانون کسری برداشته شه حالا نمی دونم میشه یا نه

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

شما باید بری خدمت و از پادگان گواهی اشتغال به خدمت بگیری ببری محل خدمت پدرت و کسریت رو بگیری
    میگن قبل خدمت رفتنم میشه کسری رو گرفت ولی من که نتونستم یعنی ندادن
    بعد اینکه قرار بود سال 90 قانون کسری برداشته شه حالا نمی دونم میشه یا نه
    نه، اگه تا الان اعزام نشديد قبلش بايد برگه تاييديه اين كه پدرتون در جبهه بوده رو از يگان محل خدمتتون بگيريد. البته ما از مركزي كه تو ميني سيتي تهران بود گرفتيم. اين نامه رو كه يه مهر برجسته هم روي عكسش مي زنن رو
    پليس 10+ اسكن ميكنه و همراه مداركتون ثبت ميشه. اينطوري تو برگه سبزتون مقدار كسريتون هم درج ميشه. شايد شما هم از ميني سيتي اقدام كني نتيجه بگيري!

به ازای هر ماه جبهه پدر 18 روز کسری مییدن
    درسته به ازاي هر ما جبهه پدر 18 روز. البته اگه جانباز هم باشن يه مقدار هم از اون طريق كسر ميشه.

موفق باشيد.
    Last edited by S E V E N; 10-03-2011 at 13:46.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب من صبح رفتم پلیس +10 و کل مدارک رو تحویل دادم

کلا بچاپ بچاپه
    اینجا هم 5500 گرفت یارو

این همه فرم پر کردن و برگه واکسن و غیره رو هم فقط کپی هاشون رو خواست و اصل همه رو تحویل خودم داد

نامه دانشگاه رو هم فقط محتوی داخلش رو ثبت کرد و به خودم داد

ازش پرسیدم جدودا اعزامم کی میشه خیلی سرع و قبل از تمام شدن سوالم گفت میخوره 1/4 به بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اولا راجب به فرق داشتن سربازی با مدرک دیپلم و پایینتر با فوق دیپلم به بالا بهتون بگم که صد در صد فرق می کنه. توی کل ارتش که سیستم سرباز گیری اش تقریبا مشابه هم هست (یعنی همه پادگان ها کما بیش از یک دستور العمل مثل ساعت ورود و خروج و نحوه بر خورد با سربازان مختلف پیروی می کنه و فقط محل سربازه که متفاوته ) سربازهای دیپلم یا زیر دیپلم همه یا راننده میشن یا نظافت چی و آبدارچی میشن که توی ادارات و اینا هست. سربازان دیپلم یا زیر دیپلمی که توی لشگر ها و تیپ ها تقسیم میشن یا نگهبان سر برجک و دژبان میشن یا میرن توی گروه تفنگ دار و مسئولیت های توپخانه و تعمیرگاه و اینجور چیزها رو به عهده میگیرن. بعضی ها می گن کار دیپلم به پایین راحتتر از دیپلم به بالاست .ولی من این نظر رو ندارم . چون اینجایی که هستم کارهای اداری و نامه نگاری و اینا که سبکتر هست برای فوق دیپلم به بالاست و ما منطقه نظافت و اینا نداریم. وتعداد نگهبانی مون هم کمتره و راحتتره . چون ما گروهبان نگهبان هستیم . اونها خود نگهبان میشن با اسلحه یا بدون اسلحه. ما اعم از فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس کار هامون و تعداد نگهبانیمون و محل نگهبانی و ساعت ورود و خروج و امتیازات مشابه خلاصه همه چیزمون صد در صد شبیه به همه . یعنی اونی که فوق لیسانس داره با من کاملا مسئولیتش مشابه فقط اون 2 ماه کسر خدمت داره من ندارم.آها حقوقشون هم یه 10 هزار تومنی بیشتره

ضمنا یکی گفته بود بالای لیسانس نگهبانی نمیده درست نیست . توی سربازی همه نگهبانی دارن . بعضی ها با توجه به شرایط و محل خدمت و تعداد سربازان اون یگان ممکنه 10 بار در ماه باشه . بعضی ها مثل ما 3-4 بار. چند جایی هم شنیدم که هست ماهی یه بار.
    اون تک پسر و اینها هم امتیاز داره برای این که توی شهر بیفتی البته اگه دوره کد نخوری. چون اگه دوره کد بخوری باید دو ماه هم خارج از شهرت خدمت کنی و بعد از اون اولویت بهت می خوره .اگر شهری که در اون زندگی می کنی پادگان و یگان داشته باشه.

تا اینجا بیشتر دوستان من دوره کد خوردن و با اینکه شرایط دار بودن (متاهل ، تک فرزند، سرپرست خانوار ) ولی دوره کد رو در شهر دیگه ای گذروندن.
    ضمنا اگه دوره کد نخوری خیلی بهتره (که البته دست شما نیست ، بیشتر افرادی که رشته حسابداری و کامپیوتر خونده باشن دوره کد نمی خوردن. که البته این هم قطعی نیست چون همین دوره ما بچه های برق هم دوره کد نخوردن و مستقیم وارد یگان شدن)

نمره هم سعی کنید بالاترین نمره رو بیارید. هم نمره فرماندهی که به عملکردتون در دوره بستگی داره و هم نمره کتبی و نمره تیراندازی که در نهایت معدلشون میشه نمره شما . این رو زمانی که وارد دوره کد شدید می فهمید . کسانی که نمرات بالاتری دارن اولویت دارن در انتخاب محل شهر خدمتی. دوست های خود من 20 نفر بچه تهران بودن که فقط 3 نفرشون که نمرات بالاتری گرفته بود اولویت تهران رو انتخاب کردن و بقیه همه افتادن شهرستان.

توی سپاه هم می تونید پذیرش بگیرید به شرط اینکه بسیجی فعال باشید و یه پارتی هم داشته باشید و غیبت هم نداشته باشید و زود اقدام کنید.

ساعت خدمتی توی ارتش هم از 6.30 صبح هست تا 2 بعد از ظهر بدون صبحانه و ناهار (مگر روزهایی که نگهبان باشید ) یا بچه اون شهر نباشید. پنج شنبه ها هم تا ساعت 12 . جمعه و روزهای تعطیل هم تعطیل مگر روزهای نگهبانی .

سوالی بود در خدمتم.

9. 6 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ازش پرسیدم جدودا اعزامم کی میشه خیلی سرع و قبل از تمام شدن سوالم گفت میخوره 1/4 به بعد
    من که گفتم 1 اردیبهشت پر شده ، ماها که قبل سال فرستادیم میفتیم 1 تیر ماه ، خیلی بده تو اوج گرما باید بریم آموزشی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متشکرم
    یعنی از صبح تا ساعت 2 این حدودا بیشتر سرباز به حساب نمیاد درسته؟
    بقیش در اختیار خودشه که هرجا خواست بره درسته؟
    میتونه آسایشگاه نره و بره بیرون شب بیاد؟

یه چیز دیگه برنامه صبحگاه و اینها چی؟شاملش میشه؟

ساعت بیدار شدنش باید مثل بقیه باشه دیگه درسته؟
    این سوال آخرمه:
    8 صبح میره سر کار دیگه درسته؟

تايم اداري معمولاً 7 شروع ميشه و قبل از 7 بايد محل خدمت باشي. ميگم كه بستگي به جايي داره كه هستي.
    اون جايي كه من هستم و سربازاي غير بومي و تايم اداري داره اونجا بعد از ساعت ِ 2 ميتونن هر جا كه دلشون خواست برن و زياد كسي كاريشون نداره. البته چون آمارشون رو رد كردن براي قرارگاه صد در صد بايد براي خروج از محل خدمت مرخصي ساعتي بگيرن و موقع ِ شامگاه حتماً حضور داشته باشن. (اونجايي كه من خدمت ميكنم اينجوريه)
    ساعت بيدار شدنشم هر طوري باشه فقط بايد قبل از 7 محل خدمت باشه.
    ---------------
    اين دوست بالاييمون كه ميگه ليسانس و اينا هم نگهباني دارن بايد ازش پرسيد آيا ماهي 1 بار هم شد نگهباني؟؟
    منظور من اين بود كه چيزي به اسم نگهباني كه جزء وظايف ثابتشون باشه ندارن. تازه خيلي جاها همون ماهي يه بار رو هم نداره.

12. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خوب من صبح رفتم پلیس +10 و کل مدارک رو تحویل دادم

کلا بچاپ بچاپه
    اینجا هم 5500 گرفت یارو

این همه فرم پر کردن و برگه واکسن و غیره رو هم فقط کپی هاشون رو خواست و اصل همه رو تحویل خودم داد

نامه دانشگاه رو هم فقط محتوی داخلش رو ثبت کرد و به خودم داد

تو رو 14 فروردین میبرن ، میرم نامه میگیرم برات استثنا" تورو وسط فروردین ببرن پوستتو بکنن!!

طوری که تو آیینه خودتو ببینی نشناسی .

14. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •