تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 329 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    من امروز kaspersky روی گوشی نصب کردم
    ولی بعد uninstall هرچی دیگه میخوام با گوشی از نت استفاده کنم به مشکل بر میخورم...حتی با وی فای
    یعنی با مرورگر که پیغام err_proxy_connection_failed میده
    تموم اپلیکیشن هایی هم که با نت سروکار دارن به مشکل برخوردن...
    کجا میشه این تنظیماتو عوض کرد؟
    ممنون

ویرایش: حل شد
    Last edited by Amir Hossein; 16-02-2014 at 01:51.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گوشيم نكسوس 4 هه!‌ بايد لانچر نصب كنم ديگه درسته؟
    بعدش من نتونستم از ويژگي اي كه موقه استفاده از يه app كليد هاي پايين(home-back)و نوار بالا حذف ميشن استفاده كنم!‌چجورياس؟
    بله.
    اون ویژگی expanded desktop هست. تو بعضی رام ها به اسم immersive Moe هم هست. رام رسمی اینو نداره. تو بعضی برنامه ها خودش این کار رو انجام میده

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال داشتم میخواستم ببینم گوشی کلکسی گرند تا نسخه چند آبدیت میشه اندرویدش؟
    بعد فروشگاه گوگل پلی تحریم ـه یا نه؟نمیشه ازش استفاده کرد چرا؟
    Last edited by mohammad.asghari; 16-02-2014 at 12:10.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مشخص نیست تا کی ساپورت میشه... فکر نمی کنم زیاد باشه... برای استفاده از مارکت هم باید همزمان از market unlocker و فیل کش استفاده کنید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

چجوری میشه پیامک خالی فرستاد
    xperia sp دارم نمیشه اینکارو کرد

داره خودمونی میشه blackdemon2624's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم من تازگی از وینفون به اندرویداومدم با اینکه ویندوزفون قدرت و سرعتش100برابر اندروید بود ولی بخاطر محدودیت نرم افزاریش مجبور شدم الانxperia vگرفتم تو بعضی از بازی ها مثلsubway surfهر دفعه ای لگ میندازه تو بازیtraffic racerهم همینطور من خوندم این گوشیgta san وasphalt8رو مثل هلو بالا میاره شکی هم توش نیست این بنظرتون عجیب نیس؟xperia lهم دارم از نظر سرعت فک میکنم اون روون تر کار میکنه.لطفا نظری در مورد این مشکل بگید

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان . چند سال پیش که نوکیا که داشتم یه برنامه براش بود که عکس رو تبدیل به SMS میکرد . مثلاً از خودتون عکس میگرفتین و تبدیلش میکرد به نقطه های سیاه که خیلی شبیه خودتون بود و میشد زیرش هم هرچی میخواین بنویسین و ارسالش کنین . برای اندروید همچین چیزی هست ؟منظورم MMS نیست . منظورم SMS هست .

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چجوری میشه پیامک خالی فرستاد
    xperia sp دارم نمیشه اینکارو کرد
    سلام.

توی اونجایی که متن رو مینویسی یک اسپیس بزن ،آیکون send فعال میشه و میتونی اس ام اس خالی بفرستی.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان . چند سال پیش که نوکیا که داشتم یه برنامه براش بود که عکس رو تبدیل به SMS میکرد . مثلاً از خودتون عکس میگرفتین و تبدیلش میکرد به نقطه های سیاه که خیلی شبیه خودتون بود و میشد زیرش هم هرچی میخواین بنویسین و ارسالش کنین . برای اندروید همچین چیزی هست ؟منظورم MMS نیست . منظورم SMS هست .
    اوووه...فکر کنم منظورتون برنامه ای بود که picture message درست می کرد...اندازه 3 تا مسیج هم پولش حساب می شد. خدمتتون بگم این مسیج دیگه منسوخ شده و برنامه اندروید هم نداره طبیعتا.

دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم من تازگی از وینفون به اندرویداومدم با اینکه ویندوزفون قدرت و سرعتش100برابر اندروید بود ولی بخاطر محدودیت نرم افزاریش مجبور شدم الانxperia vگرفتم تو بعضی از بازی ها مثلsubway surfهر دفعه ای لگ میندازه تو بازیtraffic racerهم همینطور من خوندم این گوشیgta san وasphalt8رو مثل هلو بالا میاره شکی هم توش نیست این بنظرتون عجیب نیس؟xperia lهم دارم از نظر سرعت فک میکنم اون روون تر کار میکنه.لطفا نظری در مورد این مشکل بگید

فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
    سلام دوست عزیز...جفت این گوشی هایی که گفتید چندان برای بازی خوب نیستن. اکسپریا وی سی پی یوش بد نیست ولی جی پی یوش ضعیفه...اکسپریا ال بر عکس این.

شما تست کردی آسفالت 8 رو مثل هلو بالا میاره یا فقط شنیدی؟ چون من بعید می دونم اینطور باشه. اندروید چند نصب دارید؟

بعد فروشگاه گوگل پلی تحریم ـه یا نه؟نمیشه ازش استفاده کرد چرا؟
    تحریمه، مارکت اینو چک می کنه...به این ترتیب که آی پی اینترنتی رو که باهاش وصل شدید رو چک می کنه...وقتی بفهمه از ایران هستید محدودیت ها اعمال میشه. مورد بعدی از روی اپراتور موبایلی که استفاده می کنید هم می فهمه که از ایران هستید.
    مورد اول با فیل کش حل میشه. مورد دوم دو تا راه حل داره. اول اینکه گوشی رو ببرید به حالت آفلاین(پرواز) اونوقت سیمکارت شما خاموشه و چک نمیشه. مورد بعدی استفاده از برنامه ای مثل market unlocker هست که باید گوشیتون روت باشه تا کار کنه. یه سری دستکاری می کنه و گوشی شما میشه از اپراتور مثلا verizon!
    حالت پرواز اکثرا جوابگو نیست ولی روش دوم کار می کنه کاملا.

12. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •