من زیاد روی گوشی های HTC اشنایی ندارم ولی شما برنامه HTC Sync رو دانلود کن بزن اپدیت کنه ببین مشکلت حل میشه یا نه!البته من با این برنامه کار نکردم شما یه امتحان بکن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد روی گوشی های HTC اشنایی ندارم ولی شما برنامه HTC Sync رو دانلود کن بزن اپدیت کنه ببین مشکلت حل میشه یا نه!البته من با این برنامه کار نکردم شما یه امتحان بکن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mool Tee; 20-09-2012 at 09:39.
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که اگه گوشی رو طوری بگیرم که انگشتام در دو طرف گوشی قرار بگیرن و یکم که فشار بدم گوشیو تو دستم صفحه زرد میشه!!!و وقتی ولش کنم عادی میشه!کلا دیگه گوشیم داره پیر میشه!هنگ و اینام زیاد میکنه
سلام
گوشی از دستم افتاد و صفحش شکست ! ولی تصویر دارم و راحت هم کار میکنم ...
حالا من برای تعویض صفحه باید تاچ اسکرین رو عوض کنم یا صفحه رویی رو میشه عوض کرد ؟
قیمت هم ممنون میشم بدید با این وضعیت بازار.
دوستان من یه سوال دارم کسی اینجا هست جواب بده؟
داداش dhd رو قبلا روت کردم .بنا به دلایلی روش رام رسمی ریختم روتش پریده.حالا دوباره میخوام روتش کنم.تو بوت لودر که رفتم دیدم s off هستش.میشه با همون برنامه ahak روتش کنم همینجوری یا باید s on کنم یا راه دیگه ای هست؟
منم قبلا همچین چیزی برام اتفاق افتاده البته یادم نیست s on هم شده بود یا نه ولی با advance ace ha ck دوباره روتش کردم
به نظرم مشکلی نباشه چون این برنامه کاملا خودکار هست و اگه نیاز به s on باشه خودش قبلش اینکارو میکنه
Last edited by FC.Barcelona; 08-03-2013 at 19:43.
کسی نمیتونه کمک من کنه که بهترین راه برای روت دوباره دوباره چیه؟
میترسم همینجوری بزنم روت کنه مشکلی پیش بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)