تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 262 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اسموک خب .قتی غیب میشه در اصل حرکت cancellation انجام میده ، پس مشخصه که نمیشه دفاعش کرد!!
    من نمیدونم چرا شما میگین دفاع نداره . در صورتی که میشه راحت وایساده فقط دکمه بلاک رو نگه داشت اون موقع راحت میتونین کمبو بزنین بهش .
    Teleport/Smokeport حرکتش هم عقب ، پایین + B + RT هستش که واسه PS3 فقط B میشه دایره .
    تنها حرکت اسموک که دفاع نداره Shake/Vibration هستش که عقب ، جلو + X که توی PS3 میشه مربع .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

دوستان من یک چیستان mortal kombat 9 را بشما می گویم

اگه ساب زیرو به ایرمک یخ بزنه چی میشه؟

هر کی جواب را درست گفت یک عکس جدید از بازی mortal kombat 9 می گیره
    ارمک میخ

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من نمیدونم چرا شما میگین دفاع نداره . در صورتی که میشه راحت وایساده فقط دکمه بلاک رو نگه داشت اون موقع راحت میتونین کمبو بزنین بهش .
    Teleport/Smokeport حرکتش هم عقب ، پایین + B + RT هستش که واسه PS3 فقط B میشه دایره .
    تنها حرکت اسموک که دفاع نداره Shake/Vibration هستش که عقب ، جلو + X که توی PS3 میشه مربع .
    والا من همه جوره امتحان کردم هم ایستاده هم نشسته کلا تو اون کمبو میشه هم به صورت ایستاده و نشسته در مقابل ضربه چپ و راستی اسموک واستاد ولی ضر به سومیه واقعا باید شانس بیاری بعضی وقتها بلوک بشه
    من با سایرکس امتحان کردم..اون گاهی اوقات میتونه دفاع کنه...
    +
    دفاع خیلی خوبه واقعا بعضی وقتها مبارزات من با دوستان خیلی طول میکشه انقدر نفس گیر میشه
    +
    تو tag ها واقعا سوب زیرو خوب عمل میکنه واقعا وقتی که تو تگها سوب زیرو رو دارم خیالم راحته...

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

والا من همه جوره امتحان کردم هم ایستاده هم نشسته کلا تو اون کمبو میشه هم به صورت ایستاده و نشسته در مقابل ضربه چپ و راستی اسموک واستاد ولی ضر به سومیه واقعا باید شانس بیاری بعضی وقتها بلوک بشه
    من با سایرکس امتحان کردم..اون گاهی اوقات میتونه دفاع کنه...
    +
    دفاع خیلی خوبه واقعا بعضی وقتها مبارزات من با دوستان خیلی طول میکشه انقدر نفس گیر میشه
    +
    تو tag ها واقعا سوب زیرو خوب عمل میکنه واقعا وقتی که تو تگها سوب زیرو رو دارم خیالم راحته...
    حرف شما درسته بلاک کردن از الزامات بازی هستش . اگه بلد باشی خوب دفاع کنی میتونی بازی رو راحت ببری . مهمترین مسئله دونستن اینه که کی نشسته بلاک کنی و کی وایساده . شما میتونین همین جوری که دارین دفاع میکنین بین وایساده و نشسته سویچ کنین ممکنه این حرکت اینقدر سریع باشه که در حالت نشسته باقی بمونین اما بلاک بالا رو گرفته باشین . اون حرکت اسموکم در حالت تمرینی با یه نفر دیگه تست کنید و فقط دکمه بلاک رو نگه دارین . مطمعن باشین نمیخورین .
    اگه بازم متوجه نمیشین بگین یه ویدئو بزارم واستون.

ساب زیرو هم که از عشق های منه . نمیزاره حریف بهش نزدیک بشه .من تگ بازی کنم ساب زیرو و کیتانا رو ور میدارم . کیتانا خیلی وحشیه . ولی من از تگ استفاده نمیکنم . نفر اول که مرد خود به خود نفر دوم میاد تو بازی
    Last edited by Cain; 08-08-2011 at 12:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام بر برو بچ کمبات باز...
    دوستانی که با اسموک حرفه ای کار میکنن
    یه حرکت که داره پایین عقب +B رو که میزنی از کنارها میاد ضربه میزنه ولی وقتی تو این حرکت R رو هم چاشنی کارش میکنیم
    اون موقع سریع وقتی از کناره ها ضربه میزنه از بالا میادش میکوبه تو سر یارو اینجا این حرکت سومش دفاع داره.؟
    من نتونستم با هر مدل روشی مقابل اون بالا اومدنش دفاع کنم..؟ راهی هستش..؟
    اگه دفاع رو نگه داری هر سه تاش دفاع میشه .
    ولی یه رمز عقب جلو x داره که اونم از بالا میاد ، اون تحت هیچ شرایطی دفاع نمیشه .
    -----------
    پ.ن :
    با اسموک که دیگه حرفه ای شدم رفتم سراغ Kung lao ، عجب ترکیب خفنی هستن این دوتا

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه بابا احتمالا میشه یخمک

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

حامد فهمیدم باید چیکار کنی... امتحان کردم درست بود....
    نگاه کن وقتی اولین و دومین ضربه ی اسموک بهت خورد دفاع کن راحت دفاع میشه ، ولی واسه حرکت ای که از بالا میاد باید dodge کنی ... تا ضربه آخری رو دفاع کردی ، و اسموک رفت غیب بشه و بره بالا ، دوتا عقب یا دوتا جلو بزن( عقب بهتره) ، اونوقت اسموک رو تو پایین نمیاد ( زود بزنین اشتباه میشه ، دیر هم بزنین نمی تونین در برید) ، بعدش اسموک اومد پایین ، داشت پایین میرسید یک لگد بزن ، بعدش روش کمبو برو... اگه موقع dodge بری جلو نمی تونی حرکتشو تبدیل به کمبو خودت بکنی ولی از دست اون ضربه جون سالم بدر می بری...
    فقط باید حواست جمع باشه که قاطی نکنی و سر موقع دکمه هارو بزنی به این صورت :

بلاک - بلاک - بلاک - داج به عقب - لگد جلو و ادامه کمبوی کرکترت ....

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

حامد فهمیدم باید چیکار کنی... امتحان کردم درست بود....
    نگاه کن وقتی اولین و دومین ضربه ی اسموک بهت خورد دفاع کن راحت دفاع میشه ، ولی واسه حرکت ای که از بالا میاد باید dodge کنی ... تا ضربه آخری رو دفاع کردی ، و اسموک رفت غیب بشه و بره بالا ، دوتا عقب یا دوتا جلو بزن( عقب بهتره) ، اونوقت اسموک رو تو پایین نمیاد ( زود بزنین اشتباه میشه ، دیر هم بزنین نمی تونین در برید) ، بعدش اسموک اومد پایین ، داشت پایین میرسید یک لگد بزن ، بعدش روش کمبو برو... اگه موقع dodge بری جلو نمی تونی حرکتشو تبدیل به کمبو خودت بکنی ولی از دست اون ضربه جون سالم بدر می بری...
    فقط باید حواست جمع باشه که قاطی نکنی و سر موقع دکمه هارو بزنی به این صورت :

بلاک - بلاک - بلاک - داج به عقب - لگد جلو و ادامه کمبوی کرکترت ....
    چقدر شما موضوع رو پیچیده میکنی . کافیه سرجاتون وایسین دکمه بلاک رو نگه دارین . بخدا این همه دردسر لازم نیست. همون کمبوهای مفتی رو هم میده به شما . هر بلایی خواستین سر اسموک دربیارین .
    نمیخواد 3بار بلاک بزنین . نگه دارین . بزارین اسموک واسه خودش بری اینور اونور بیاد از بالا .

9. این کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

10

نه دوست عزیز نزدیک شدی ها اگه باز هم سعی کنی پیدا می کنی .

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

نه بابا احتمالا میشه یخمک

افرین به تو فردا یک عکس میزارم حال کنی دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

راستی دوستان من این پنجشنبه میرم لایو و میخوام رین ساب زیرو ادم اسکارلت و کنشی رو بخرم من 1200 پوینت رو دارم ولی می خوام به این سئوالم رو جواب بدین باشه. مگه اسکارلت و کنشی رو مجانی نمیده ؟ خوب اگه میگین اره بس می توانم رین و سلب زیرو ی ادم همون مال سگا رو بگیرم پوینتم میرسه؟

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

ببخشید بالا ساب زیرو رو نوشتم سلب زیرو ل رو اشتباهی نوشتن ببخشید

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

دوستان عزیز xbox 360 من اپدیت این سال رو داره چون وقتی می خریدم گوفتن داره. حالا باید برای وصل به لایو باید دوباره اپتدیت بکنم یا نه ؟

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

دوستان ببخشید اینقدر سئوال کردم . شما چجوری میرین youtube این که فیلتر هست اگه میشه بمن هم یاد بدین باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •