باید ولوم بالا و پایین رو همزمان با هم فشار بدی نه این که یکی یکی فشار بدی.
خوب اگر نشد شما به این صورت عمل کن:
از توی خود گوشی wipe رو انجام بده بعد گوشی رو روت کن بعد این برنامه رو نصب کن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و واردش شو و روی install 2ndinit recovery کلیک کن بعد گوشی رو ریست کن و موقعی که گوشی داره دوباره ریست میشه به محض اینکه لگو موتورولا رو دیدید دکمه ولوم پایین رو فشار میدید تا وارد منو بشید بعد از توی منو دوباره wipe data/cache را انجام بدید بعد روی گزینه اینستال update.zip کلیک کنید تا کار اپدیت رو انجام بده بعد از تمام شدن اپدیت گوشی رو ریست کنید تمام.
البته قبل از اینها باید فایل اپدیت رام رو روی مموری کارت کپی کنید و اسمش رو به update.zip تغییر بدید
اینم برنامه روت کردن:
کد:
توجه برای نصب این اپدیت باید رام گوشیتون 2.2 باشه.
و یه نکته دیگه اونم اینه که توی منو ریکاوری چون تاچ کار نمیکنه برای بالا پایین کردن روی گزینه ها و کلیک کردن روی اونها باید از دکمه های ولوم برای بالا پایین کردن و از دکمه پاور برای کلیک کردن استفاده کنید
برای روت کردن هم که فایلش رو گذاشتم از این اموزش هم میتونید استفاده کنید:
کد:
فقط بچه ها بعد از این که رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شد