ولی الله مومنی
خودش که مشخص نشد کشته شد یا نه چون نشون نداد ولی اون کوتوله زیر اسب له شد و مرد
نقش حرمله هم انوش معظمی بازی میکنه که فقط قبلا تو مسافر ری بازی کرده مثه اینکه نویسنده هم هست
چهره اصلیش هم فکر کنم اینه :
!!!
ولی الله مومنی
خودش که مشخص نشد کشته شد یا نه چون نشون نداد ولی اون کوتوله زیر اسب له شد و مرد
نقش حرمله هم انوش معظمی بازی میکنه که فقط قبلا تو مسافر ری بازی کرده مثه اینکه نویسنده هم هست
چهره اصلیش هم فکر کنم اینه :
!!!
هدف میرباقری از ساختن مختارنامه ساختن یک سریال بی طرفانه نبوده.
اگر می خواست بی طرفانه بسازه می تونست اردوگاه دشمن رو هم یه سری آدم موجه نشون بده که واسه خودشون دلایل منطقی برای کشتن امام حسین هستن نشون بده!!
که جامعه ما همچین چیزی رو بر نمی تابه یعنی جامعه ای که اکثریت قریب به اتفاقی شیعه و محب اهل بیت و امام حسین و بیزار از بنی امیه و معاویه و یزیده و دارو دستشونه.
ضمن اینکه این سریال در خارج از کشور هم پخش میشه و باید با این همه هزینه و زمانی که صرفش شده تبلیغ تشیع هم بکنه نه اینکه بیننده خارجی با دیدین فیلم نفهمه حق با کی بوده و یا دیدن صحنه های خشن سریال از مختار بیزارش کنه.
فیلم های معروف و برجسته تاریخی سینمای جهان هم رو هم که نگاه کنید که در مورد شخصیت های بزرگ تاریخی ساخته شده همیشه طرف قهرمان داستان رو گرفتن نه اینکه بیان هر دو طرف رو نگه دارن.
علاوه بر توضیحات کامل جناب حامد خان، اینو اضافه کنم که اسم این شخصیت تاریخی شرحبیل ابن ذی کلاع بود که ظاهرا قراره در قسمتهای بعدی طریقه ی مرگش نشون داده بشه. نحوه ی کشته شدنش هم به این صورته که در جنگی که با سپاه ابراهیم ابن مالک اشتر داره به همراه ابن زیاد و حصین ابن نمیر که همگی در جنگ با ابراهیم ابن مالک اشتر حضور دارند از سپاه ابراهیم شکست میخورند و همگی کشته میشند. (یادآوری: حصین ابن نمیر همونی بود که به مکه حمله کرد و کعبه رو آتیش زد)
================================================== ===
منظور من هم از پستی که دادم همین بود. منتها دیگه نخواستم بحث رو کش بدم.
خیلی از این دوستمون سپاسگذارم که مفهومی رو که من نتونستم تو پستم برسونم بیان فرمودند.
موفق باشین.
90/2/19
Last edited by davy jones; 09-05-2011 at 11:14.
لینک دانلود قسمت های1-28 مختار نامه در پروفایلم .
مطلوب نظر شما می شه "سینمای حماسی"
این سریال هم حماسی هست اگر مضمونش نمایش هدفی حماسی باشه و نه تاریخی
از عاشورا هم بعنوان "حماسه عاشورا" یاد می کنند و کسی نمی گه مثلا "جنگ عاشورا"
مبرهنه که در این تفاضلات معنایی هر جبهه سعی در برنده شدن در استنباط جمعی همفکران خودش داره و بهمین ترتیب این نوع سینما و نمایش به حماسه نزدیک می شه و اسطوره پروری
سینمای تاریخی هر چند چندان بلاطرف نیست ، اما واقع نگاره تا اسطوره محور
حالا به هرحال من که به شخصه از این سریال خیلی خوشم میاد و به نظرم این سریال اونقد نکته مثبت داشته و داره که بشه از این چندتا نکته منفی کوچک صرفنظر کرد......
بی صبرانه منتظر قسمت بعدی....![]()
حرمله خیلی زرنگ بود
ادم تو اون قسمت حرمله انگار داشت جیمز باند میدیداخه با یه تکون دادن چوب ،مگه میشه با این سرعت یه شمشیر با یه سنگ بره تو شکم یارو؟
بعدش قسمتی که لحظه ی رد شدن با اسب از روی امام حسین رو نشون داد خیلی مسخره بودمثلا جنازه بود یا ؟ عروسک گارفیلد؟
یه نکته ی دیگه به نظرتون ایا واقعا اینطور بوده که کیان با کیسه های خونی که سر شمر و بقیه توش بودن ، همینجور بیاد وسط و سر شمر رو بیاره بیرون و بعد تبریک و بندازتش جلوی تخت امیر؟ناسلامتی اون سر خونی بود انداتختش روی زمین ها ،نجسی پاکی چیزی
![]()
حرمله چگونه توسط مختار كشته مي شود؟ديدم مختار، از اسبش پياده شد و دو ركعت نماز خواند و سجدهاش را طولاني كرد، سپس برخاست و سوار شد و تا آن وقت جسد «حرمله»، به ذغال تبديل شده بود
شيخ طوسي، در «امالي» مينويسد: منهال بن عمرو (از شيعيان و ياران امام سجاد(ع) است) گويد: پس از زيارت خانه كعبه، از مكه عازم مدينه شدم و خدمت امام سجاد(ع) رسيدم. امام، از من پرسيد: منهال! از حرمله بن كاهل اسدي چه خبر؟ عرض كردم: هنگامي كه از كوفه آمدم، زنده بود ديدم امام(ع)، هر دو دستش را به دعا بلند كرد و چنين فرمود:
«اللهم اذقه حر الحديد، اللهم اذقه حر الحديد، اللهم اذقه حر النار؛ خدايا، سوزش تيغ را به او بچشان، خدايا سوزش تيغ را به او بچشان، خدايا سوزش آتش را به او بچشان.»
آري، گرگصفتان كربلا، هركدام جنايتي بزرگ و فراموشناشدني مرتكب شده بودند، اما از نفرين امام سجاد(ع) معلوم ميشود، هيچكس به اندازه حرمله، دل امام و اهلبيت(ع) را به درد نياورده بود.
ابومخنف از امام باقر نقل ميكند: «هنگامي كه علياصغر، در دامن پدر هدف تير حرمله واقع شد، امام حسين(ع) دشمن را نفرين كرد و فرمود: «...و انتقم لنا من هولاء الظالمين؛ خدايا انتقام ما را از اينها بگير.»
فکر کنم قسمت بعدی خیلی جالب باشه. ببینیم حرمله چی کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)