تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 376 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی دیشب جلوی والنسیا منو کاملا امیدوارم کرد . نسبت به بازیهای قبلی توی این فصل خیلی بهتر بودیم .
    رونی خیلی خوب بود . هافبکها عالی بودن (به جز پاس گل کریک)
    دفاع هنوز یکم نقص داشت که دلیلش البته بیرون رفتن فردیناند و نبود اورا بود .
    با رسیدن مصدومها و آماده شدن تیم دیگه کم کم داره بوی یه کاپ لیگ قهرمانان دیگه میاد .

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

تبس: دلم برای خانواده‌ام تنگ شده اما به سیتی تعهد دارم

سایت گل – کارلوس تبس، کاپیتان منچسترسیتی گفته دلش برای خانواده‌اش تنگ شده، اما به هر حال درک می‌کند که باید برای بازی در منچسترسیتی فداکاری کند.

این مهاجم 26 ساله از سال 2004 در خارج از آرژانتین بازی کرده و دلتنگی‌اش برای خانه حتی باعث شد زمانی به خداحافظی با فوتبال فکر کند.

در هر حال، مهاجم سابق وستهم گفته می‌تواند تا انتهای قراردادش در ایست‌لندز بماند و از حضور در شهر منچستر خوشحال است: «دلم مانند همه مردم دنیا برای خانواده‌ام تنگ شده، اما این جا در منچستر خوشحالم.

چند ماه است که نتوانسته‌ام دخترانم را ببینم و روزگار برایم دشوار بوده. برایم آسان نیست که هر روز با فوتبال زندگی کنم و آن را نفس بکشم، در حالی که دختران کوچکم در بوئنوس آیرس هستند.

اما می‌دانم این فداکاری را باید انجام داد، چرا که تعهدی مانند قرارداد با سیتی دارم و این چیزی است که باید آن را به پایان برسانم.»

تبس در این فصل بارها از سوی روبرتو مانچینی، مربی تیم تعویض شده و او اخیرا خشم خود را در تعویض مقابل بولتون نشان داد.

این اتفاق یک روز پس از آن روی داد که ماریو بالوتلی و ژروم بواتنگ در تمرینات به جان هم افتادند.

تبس می‌گوید: «مانند هر باشگاه دیگری، ما هم نکات خوب و بد خود را داریم. در هر رختکنی، مانند هر خانه‌ای با این مشکل برخورد می‌کنید.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لوكاس ليوا: بازي در كنار رونالدينيو در ليورپول جذاب خواهد بود

سايت گل- لوكاس ليوا، هافيك برزيلي ليورپول، از احتمال پيوستن رونالدينيو به ليورپول استقبال كرد.

در چمد هفته اخير بار ديگر شايعات در مورد جدايي رونالدينيو از ميلان اوج گرفته و روز گذشته رسانه هاي ايتاليايي اعلا كردند قرمزهاي مرسي سايد تمايل زيادي براي جذب اين ستاره 30 ساله دارند.

ليوا نيز از اين انتقال حمايت كرده و در مصاحبه با گلوبو اسپورته گفت كه رونالدينيو مي تواند شرايط قرمزها را تغيير دهد.

" من در مورد امضا قرارداد با رونالدينيو هيچ چيزي نمي دانم اما بسيار خوشحال خواهم شد اگر اين اتفاق رخ دهد. دوستي ما از بازي هاي المپيك و بازي در تيم برزيل آغاز شد. بازي در كنار او در ليورپول بسيار جالب خواهد بود.
    همه رونالدينيو را مي شناسند و مي دانند كه چه توانايي هايي دارد."

قرارداد رونالدينيو با ميلان ژوئن آينده به پايان مي رسد و هنوز براي تمديد قرارداد با اين باشگاه به توافق نرسيده است. مديران ميلان از او خواسته اند براي تمديد قرارداد دستمزد 7.5 ميليون يورويي اش را كاهش دهد اما ستاره برزيلي اين خواسته را نپذيرفته است.

از سوي ديگر باشگاه لس آنجلس گلكسي نيز به دنبال اين مرد سال سابق فوتبال جهان است. ميلان امشب در ليگ قهرمانان به مصاف آژاكس مي رود و گفته مي شود رونالدينيو در تركيب اصلي روسونري خواهد بود.

کد:
    2010/12/8

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با بازی خوب دیشب مقابل والنسیا کاپ اروپا رو هم همراه با قهرمانی لیگ حتما میگیریم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

منچستر سیتی بدنبال جذب فن بومل

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛مطابق گزارش های رسیده از آلمان، منچستر سیتی علاقه خود به جذب مارک فن بومل هافبک هلندی بایرن را به این باشگاه اعلام کرده است. فن بومل تا پایان فصل با بایرن قرارداد دارد و به احتمال زیاد با اتمام قرارداد خود باواریا را ترک خواهد کرد.

هافبک 33 ساله بایرن و کاپیتان تیم ملی هلند که در فینال بازی های جام جهانی نیز به همراه هلند حاضر بود، معتقد است که هنوز هم میتواند در سطح بالای فوتبال حضور داشته باشد.

چند باشگاه دیگر نیز مانند تاتنهام و آیندهوون خواهان جذب هافبک دفاعی بایرن هستند. اما روبرتو مانچینی سرمربی منچستر سیتی برای تقویت خط هافبک خود با حضور فن بومل بسیار امیدوار است.

کد:
    2010/12/8

داره خودمونی میشه Soheil_Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Berlin , Germany

پيش فرض

سیتی چرا انقدر مسخره بازی در میاره ؟
    خب یهو بره مسی یا کریس رو بخره خودشو راحت کنه دیگه( و ثابت کنه با اونا هم هیچی نمیشه )

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هواداران چلسی تسلیت میگم. بازی دیشب . . .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سسك فابرگاس: تنها در صورت برطرف شدن كامل مصدوميتم مقابل منچستريونايتد بازي مي كنم

سايت گل- سسك فابرگاس، كاپيتان آرسنال، اعلام كرد تنها در صورتي در ديدار اين هفته تيمش مقابل منچستريونايتد به ميدان خواهد رفت كه مصدوميتش كاملا برطرف شده باشد.

توپچي ها در ديداري حساس در الدترافورد به مصاف منچستريونايتد به ميدان خواهد رفت، ديداري كه مي تواند موجب ادامه صدرنشيني آرسنال شود اما فابرگاس تاكيد كرد تنها در صورتي كه مصدوميت اش از ناحيه همسترينگ برطرف شود، در اين ديدار به ميدان خواهد رفت.

او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه آرسنال گفت:" دوست دارم براي ديدار مقابل منچستريونايتد كاملا آماده باشم اما بايد ببينيم چه رخ خواهد داد.
    تنها در صورتي در الدترافورد به ميدان خواهم رفت، كه مصدوميتم كاملا برطرف شده باشد زيرا نمي خواهم با حضور در اين ديدار بار ديگر مصدوم شوم."

اين ستاره اسپانیایی اكثر بازي هاي اين فصل تيمش را به دليل مصدوميت از دست داده و به دنبال اين است كه به زودي بار ديگر به ميادين بازگردد.
    " براي برگشت بايد كمي صبر كنم. چند روزي است كه از خانه خارج مي شوم و مي دوم. شرايط خوبي دارم و احساس بهتري نسبت به قبل دارم."

کد:
    ناني: در حال حاضر آرسنال خطرناك تر از چلسي است

سايت گل- ناني، هافبك منچستريونايتد، تاكيد كرد كه در حال حاضر آرسنال خطرناك تر از چلسي است.

شاگردان ونگر در حال حاضر در صدر جدول ليگ برتر قرار دارند و ديدار روز دوشنبه مقابل منچستريونايتد مي تواند صدرنشيني آنها را تثبيت كند.

اما پيروزي منچستريونايتد مي تواند آنها را با يك بازي كمتر بار ديگر به صدر جدول برگرداند. بازي هفته گذشته شياطين سرخ مقابل بلكپول به دليل شرايط جوي برگزار نشد.

ناني در گفتگو با خبرنگاران گفت:"‌ آرسنال در حال حاضر تهديد بزرگتري از چلسي است. چلسي در چند بازي اخير امتيازات زيادي از دست داده و اعتماد به نفس آنها اندكي كاهش يافته است.
    اما پيروزي هاي آرسنال و رسيدن شان به صدر جدول اعتماد به نفس زيادي به آنها داده است."

آرسنالي ها تنها در يك ديدار از هشت ديدار خارج خانه اش در رقابت هاي اين فصل شكست خورده و پنج پيروزي و دو تساوي به دست آورده است. آنها همچنين در اين ديدارها 15 بار نيز گلزني كرده اند كه بهترين آمار گلزني در ديدارهاي خارج از خانه براي تيم هاي ليگ برتري است.

" آرسنال در ديدارهاي خارج از خانه بسيار خوب كار كرده است. آنها در اين مدت پيشرفت زيادي داشته اند. در حال حاضر نصري مهمترين بازيكن آرسنال است.
    دوست دارم مقابل آرسنال بازي كنم. بازي مقابل هر تيم بزرگي جالب توجه است اما من هميشه در اين ديدارها خوب كار كرده ام. اگر بتوانيم مقابل آرسنال و چلسي به پيروزي برسيم، شانس زيادي براي قهرماني در ليگ برتر داريم."

کد:
    لوكاس فابيانسكي: تا وقتي ونگر راضي است، به انتقادها توجهي نمي كنم

سايت گل- لوكاس فابيانسكي، دروازه بان جوان آرسنال، تاكيد كرد تا زماني كه آرسنال ونگر به او اطمينان دارد، توجهي به صحبت هاي منتقدان نمي كند.

مصدوميت آلمونيا موجب شده تا فابيانسكي فرصت بيشتري براي حضور در تركيب ثابت توپچي ها پيدا كند و اكنون تنها به دنبال اين است تا رضايت سرمربي تيمش را جلب كند.

او پس از پيروزي 3-1 شب گذشته تيمش مقابل پارتيزان بلگراد در ليگ قهرمانان گفت:"‌ من هرگز از چيزهايي كه روزنامه ها در موردم مي نويسند، ناراحت نمي شوم. هرگز به نظرات آنها توجهي ندارم. در مورد چه خوب بنويسند و چه بد، برايم اهميتي ندارد.
    من براي باشگاه، سرمربي و خودم بازي مي كنم، نه براي روزنامه ها. از اينكه از حمايت هاي سرمربي برخوردارم و او به من اعتماد دارد، بسيار خوشحالم.
    در حال حاضر از همه چيز راضي هستم. تنها مي خواهم آماده باشم، به سختي كار كنم و ببينم چه اتفاقي رخ خواهد داد. تلاش مي كنم بهترين بازي هايم را ارائه بدهم و اميدوارم نتايج خوبي كسب كنيم."

کد:
    2010/12/9

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

با تاخیر صعود به عنوان تیم اول مبارک

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

فرگوسن: طرفداران آن سرود توهین‌آمیز علیه ونگر را نخوانند

سایت گل – سر الکس فرگوسن از هواداران باشگاه خواسته شعارهای زشت خود علیه آرسن ونگر، مربی آرسنال را متوقف کنند.

دو تیم دوشنبه به مصاف هم می‌روند و برنده در صدر جدول قرار می‌گیرد.

در دیدارهای قبلی دو تیم در اولدترافورد، مربی فرانسوی مرتبا آماج آواز بی‌سلیقه طرفداران یونایتد قرار گرفته.

منچستر یونایتد و فرگوسن خواستار پایان این کار شده‌اند.
    او گفته طرفداران یونایتد باید تیم خود را تشویق کنند.
    نمایندگانی از طرف باشگاه در صورت مشاهده طرفدارانی که این آواز را می‌خوانند آنها را معرفی خواهند کرد تا تصمیمات سخت‌گیرانه‌ای درباره‌شان انجام شود.

یکی از سخنگوهای یونایتد به روزنامه گاردین گفته: «بارها درباره این آواز نفرت‌انگیز صحبت کرده‌ایم. ما از آن چشم‌پوشی نمی‌کنیم و از طرفداران بارها خواسته‌ایم آن را کنار بگذارند، اما حرف ما نتیجه نداشته.
    بسیاری از آوازها هست که طرفداران رقیب به آنها ایراد می‌گیرند و این بی‌تردید یکی از آنهایی است که تمامی طرفداران باشخصیت به آن اعتراض دارند.
    ما علیه آنهایی که آن آواز را بخوانند اقدام شدیدی انجام خواهیم داد. بلیت‌های فصل آنها فسخ می‌شود و افراد را از ورزشگاه بیرون خواهیم کرد.»

با این حال آندرو مانگان در سایت طرفدار آرسنال Arseblog می‌نویسد: «از این کار استقبال می‌کنیم اما مطمئن نیستم این سرود پایان یابد.
    به نظرم آن قدر آن را در اولدترافورد خوانده‌اند که مردم نسبت به آن بی‌حس شده‌اند. این برای آنها آواز دیگری است و به معنای آن فکر نمی‌کنند.»

آلن پاردیو مربی نیوکاسل شد: بی‌صبرانه منتظر بازی با لیورپول هستم!

سایت گل – نیوکاسل تایید کرد که آلن پاردیو با قراردادی پنج سال و نیمه هدایت این تیم را به عهده گرفته است.

پاردیو که مربی ردینگ، وستهم، چارلتون و ساوتهمپتون بوده جانشین کریس هاتن می‌شود که نیوکاسل را به لیگ برتر آورد و تا دسامبر آنها را به رتبه دوازدهم رسانده بود.

مارتین یول دیگر کاندیدای این پست بود، چرا که چند ساعت پس از اخراج هاتن آژاکس را ترک کرده بود، اما پاردیو گزینه اصلی نیوکاسل بود.

او گفت: «افتخار گرفتن این فرصت در نیوکاسل را دارم که یکی از باشگاه‌های به‌راستی بزرگ لیگ برتر است.

معنای این باشگاه برای هوادارانش را درک می‌کنم. مردم در دنیای فوتبال این باشگاه را از بسیاری جهات یکتا می‌دانند و طرفداران آنها از نظر وفاداری، شور و فداکاری برای تیم در رده اول هستند.
    من اهل این منطقه نیستم اما فردی فوتبالی با عشق به این بازی هستم و می‌توانم اطمینان دهم که شور، انگیزه و تعهد بسیاری به همراه خواهم آورد.»

پاردیو هاتن را هم به دلیل برگرداندن نیوکاسل به لیگ برتر ستوده است: «کریس هاتن کاری عالی در فصل پیش انجام داد و این کار خوب را این فصل هم ادامه داد. حالا می‌خواهم کار او را ادامه دهم و باشگاه را به پیش ببرم.
    من همیشه مربی تیم‌هایی بوده‌ام که فوتبالی تهاجمی داشته‌اند، چیزی که هواداران نیوکاسل آن را می‌ستایند.
    بی‌صبرانه منتظر آغاز کار هستم، و چه شروعی بهتر از بازی شنبه مقابل لیورپول در سنت جیمزز پارک؟»

کد:
    استیون جرارد به بازی با نیوکاسل نمی‌رسد

سایت گل – استیون جرارد، کاپیتان لیورپول این هفته مقابل نیوکاسل بازی نخواهد کرد. البته او به بازی هفته آینده مقابل فولام می‌رسد.

این هافبک از مصدومیت همسترینگ که در بازی برای تیم ملی انگلیس در ماه گذشته متحمل شد هنوز رهایی نیافته است.

روند بهبودی او خوب است، اما روی هاجسون می‌گوید: «نمی‌دانم از کجا می‌گویند او برای دیدار با نیوکاسل آماده خواهد بود.

ما همیشه به این فکر بوده‌ایم که او را مقابل فولام به میدان بفرستیم. بازی او مقابل نیوکاسل خیلی زود است.
    البته پیشرفت او خیلی خوب است و از این بابت خوشحالیم. او کاملا روی جدول زمان‌بندی پیش می‌رود ولی رسیدن او به بازی با نیوکاسل هدفی واقع‌گرایانه نیست.»

هاجسون امیدوار است دانیل آگر هم که در سپتامبر دچار مصدومیت ساق پا شده بود به بازی با فولام برسد: «او خیلی بهتر شده و ار حد انتظارات ما هم بیشتر برای بهبودی تلاش کرده است. رفتار او فوق‌العاده است و هدف ما رسیدن او به بازی با فولام است.
    البته افراد شاغل در بخش علم ورزش می‌گویند خیلی زود است و او نیاز به زمان بیشتری دارد، اما در صحبت‌هایی که با او داشته‌ام او هم موافق است که رسیدن به بازی با فولام دور از دسترس نیست و برایش تلاش می‌کند.»

کد:
    2010/12/9

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دیدیه دروگبا: سه بازی آینده برای ما حیاتی خواهد بود

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی، معتقد است که سه بازی آینده آبی ها برای قهرمانی آنها در لیگ برتر بسیار مهم است.

شاگردان آنچلوتی در 6 دیدار اخیر تنها 5 امتیاز کسب کرده اند و در لیگ قهرمانان نیز مقابل المپیک مارسی شکست خوردند.

بازیکنان چلسی باید در سه دیدار آینده با آمادگی کامل راهی میدان شوند زیرا باید با تاتنهام، آرسنال و منچستریونایتد روبرو شوند.

دروگبا در مصاحبه با استاندارد ایونینگ گفت:" مطمئنا این سه دیدار در زمان مناسبی برای ما از راه نرسید اما اگر در این دیدارها به پیروزی برسیم، این بازی ها می توانند شرایط ما را تغییر دهند.
    ما شرایط دشواری را سپری می کنیم اما این اتفاقی است که برای هر تیمی رخ می دهد. برای چلسی کمتر اتفاق می افتد که چنین شرایطی داشته باشد و امیدوارم این شرایط خیلی زود تغییر کند.
    ما باید این هفته مقابل تاتنهام قرار بگیریم و این اصلا دیدار آسانی نخواهد بود. به نظر من تاتنهام حریف خوب و باهوشی است. آنها فصل خوبی را سپری می کنند و دلیلی وجود ندارد که نتوانند با ما رقابت کنند.
    چلسی معمولا تاتنهام را شکست داده اما اکنون اوضاع کمی تغییر کرده است. این به ما مربوط است که چه اتفاقی رخ دهد."

کد:

مانچینی:زمان آن است که ثابت کنیم که بدون تبس هم می توانیم

سایت گل- روبرتو مانچینی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش می تواند اکنون برروی پیروزی در غیاب کارلوس تبس تمرکز کند.

این ستاره آرژانیتینی یکی از کلیدی ترین مهره های سیتی در رقابتهای این فصل بوده که با 10 گل و چهار پاس گل، نقش پررنگی در موفقیتهای این تیم داشته.

دریافت کارت زرد ومحرومیت از همراهی سیتی، باعث خواهد شد تا این مهاجم 26 ساله شانس رویارویی با وستهم یونایتد را از دست بدهد و اکنون مربی ایتالیایی سیتی از شاگردانش خواسته تا در غیاب مهاجم آرژانتینی تیمشان، این تیم ضعیف را از پیش روبردارند.

مانچینی در صحبتهایی به میرر گفت:« فکر می کنم زمان آن است که تلاش کنیم تا بدون کارلوس به پیروزی برسیم. او بازیکن بسیار مهمی برای ماست ولی بازیکنانی که برای تیم ما به میدان می روند هم بازی خوبی را به نمایش خواهند گذاشت.مطمئنم.»

مربی ایتالیایی سیتی ادامه داد:« می دانیم که باید با اتکا به سایر بازیکنانمان به دنبال گلزنی باشیم. بازیکنان با مهارت زیادی مثل ماریو بالوتلی، ژو و آدام جانسون را در رختکن تیممان داریم. اگر بتوانیم همان طور که مقابل بولتون بازی کردیم ونیمه دوم دیدار با استوک، به روند بازیهایمان ادامه دهیم، می توانیم درغیاب تبس هم به پیروزی برسیم.»

کد:
    والکات: می توانیم یونایتد را در اولدترافورد شکست دهیم

سایت گل- تئو والکات، ستاره آرسنال، گفت که تیمش در حال حاضر نباید به مرحله حذفی لیگ قهرمانان فکر کند و تنها باید روی ادامه صدرنشینی در لیگ برتر تمرکز کنند.

آرسنالی ها در حالی به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه یافتند، که در گروه شان بعد از شاختار دونتسک در جای دوم قرار گرفتند و به این ترتیب ممکن است در این مرحله با بارسلونا روبرو شوند، تیمی که فصل گذشته موجب حذف آنها از این جام شد.

اما این ستاره 21 ساله معتقد است که فکر کردن به قرار گرفتن دوباره مقابل غول کاتالانی موجب به هم خوردن تمرکز شان می شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر می خواهید بهترین باشید، باید بهترین بازی ها را ارائه بدهید. ما می خواهیم از این مرحله نیز جلوتر برویم. اگر مقابل بارسلونا قرار بگیریم، اجازه نمی دهیم مسی بازی فصل قبلش را تکرار کند.
    دوست دارم بار دیگر به نوکمپ بروم و به آنها نشان بدهیم که این فصل چه کارهایی می توانیم انجام بدهیم. می خواهیم به خاطر هواداران یک جام به دست بیاوریم زیرا آنها مدت زیادی است که منتظر مانده اند."

توپچی ها این هفته در لیگ برتر در دیداری حساس باید مقابل منچستریونایتد قرار بگیرند و تئو والکات می داند که بازی سختی در پیش دارند.
    " یونایتدها هنوز در لیگ برتر شکست نخورده اند اما این دیداری است که می تواند موجب توقف آنها شود. نمی خواهیم اجازه دهیم آنها روز خوبی را پشت سر بگذارند.
    ما می خواهیم به آنجا برویم و بدون ترس بازی کنیم و توانایی های مان را به نمایش بگذاریم. نمی خواهیم دست خالی از آنجا برگردیم و با توجه به نمایش های مان در خارج از خانه، می توانیم هر حریفی را شکست دهیم."

کد:
    2010/12/10
    Last edited by R O O T; 10-12-2010 at 17:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •