شما کجایین مگه من که الان خواستم با سرویس روزانه ام یک فایل رپید رو بزنم تو 93 مگابایت دیسکانکت شد
93 مگ هم رفت.![]()
شما کجایین مگه من که الان خواستم با سرویس روزانه ام یک فایل رپید رو بزنم تو 93 مگابایت دیسکانکت شد
93 مگ هم رفت.![]()
ایشان کاربر عادی نیستند دوست من از کاربران ویژه صبانت هستند.![]()
چه فرقی داره کاربر ویژه با کربر عادی؟
چرا پینگ انقدر بالا رفته؟
کسی تهران با پینگ مشکلی نداره؟
همين الآن اومدي ثبت نام كردي كه اينو بگي ؟
خيلي جالبه...!!
دست رو دلم نزار كه خونه.6 ماه هست كه صبا گرفتم،5 ماه در روز پينگم بالاي 800 بود.شب ها از 1 تا 3 خوب ميشه فقط
نمي دونم چرا هر دفعه كه گوشي رو بر ميدارم مي خوام زنگ بزنم پشتيباني فحش كششون كنم،تمام خط هاشون اشغاله.نمي دونيد چقدر دوست دارم خواهر مادرشون رو بيارم جلو چششون.به نظرتون كاري ميتونن بكنن؟
سرعت فقط برای کمتر از یکساعت خوب بود . الان دوباره برگشته زیر 20 کیلو . فکر کنم چشمم کردن . درموردعضویت هم من برای مستقیم کردن یک تورنت عضو انجمن شدم . چون سرعت اینقدر پایین اومده بود که نمی شد باتورنت دانلود کرد .
قدیمها بعضی روزهابالای 2 گیگ دانلودداشتم. حالا از 3 شب تا 6 بعد از ظهر حد اکثر 600 مگ دانلود دارم . اگه خونواده اجازه می دادن می رفتم سراغ دانلود آفلاین اما فعلاً چیزی بهتراز صبا نت توی شهر ما پیدا نمی شه. اون یکی128 رو می ده ماهی18
راستی من فهمیدم که بعداز هر 15 ثانیه که دانلود رو متوقف می کنم سرعت از80 میزنه بالا کسی نرم افزار تورنت سراغ نداره که 30 ثانیه یکباربرای 15 ثانیه دانلود رو متوقف کنه ؟
من نمی دونم چرا دوستان مرتب از Ping حرف می زنن. اخه این ping خیلی وقت ها مخصوصا درایران ربطی به کیفیت خوبی یا بدی اینترنت نداره. چون پهنای باند پایدار یا stable نیست.
مثلا همین دیشب برای شبانه من پینگ در حدود 0.96M برای دانلود بود یعنی سرعت دانلود من باید حدود 120 کیلو بایت بر ثانیه باشه.به عبارت دیگه من باید بتونم در عرض یک ساعت 432 مگابایت دانلود کنم .ولی من یک فایل 42 مگابایت رپید رو در عرض یک ساعت نتونستم دانلود کنم وآخرش هم سی وخورده ای زده بود که مدت یک ساعت تمام شد.دیسکانکت وتمام.پینگ فقط سرعت دانلود و آپلود یک فایل کوچک را بررسی می کندو برای فایل های بزرگ ارزشی نداره.
9 شب یا روز ؟ کی ؟ امروز ؟ کجا داداش ؟ شهرستان . آخه مال ما که هنوز تراکتوری است .
100% تایید
دقیقا...
واقعا چه مطلبی مهم و صحیحی رو خواسته به ما بگه.دستش درد نکنه واقعا...
زحمت کشیدی عضو شدی داداش....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)