سلام شما كه حريفت حذف شده!!
سلام شما كه حريفت حذف شده!!
حالا گفتم یه اعلام حضوری بکنم
راستی ، ممنون![]()
بگذار تا شيطنت عشق چشمان تو را به عرياني خويش بگشايد.هر چند آنجا جز رنج و پريشاني نباشد.اما كوري را به خاطر آرامش تحمل نكن
دكتر شريعتي
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
قالب نداشت
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
وقتي حريف آدم براي مارو قابل نميدونه
بايد اعلان وجود كرد ديگه!!!
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
وقتي حريف آدم براي مارو قابل نميدونه
بايد اعلان وجود كرد ديگه!!!
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
اينقدر مسخره نكنيد اشتباه چاپي بزاي هفه بيش مياد
خصوصی (فقط کاکا بخونه): یه کاری بکن دور بعد davy و chessmaster بخورن به همچون بین من و این دو نفر دو تا می خورن به هم یکیمون هم به یه نفر دیگه می خوره
داشتیم؟؟![]()
دور سوم
1-سمت چپ سفیده.
2-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت.
3-سه روز وقت دارید که بازیتونو انجام بدین.لطفا بازی هاتونو برای ساعات آخر نذارید.
4-برنده بازی بیاد و همینجا نتیجه رو اعلام کنه.و لینک بازیشو بذاره.مساوی هم شدید خبر کنید.
5-اگه حریفتون نیومد بگید براش باخت بزنم.
6-اگر کسی دیسکانکت شد پوزیسیون مورد بررسی قرار میگیره اما اینو بدونه که در اصل بازنده است.
7-اگر میخواهید دست گرمی بازی کنید زمان بازی رو 10 دقیقه و 5 ثانیه نذارید...
دوستانی که جدید ثبت نام میکنند از دور چهارم به بازی اضافه میشوند
دوستان توجه داشته باشند بازیاشونو به دقیقه نود نندازن.این دفعه زمان رو تمدید نمیکنیم.ساعت 00:00 روز شنبه قرعه کشی دور جدید شروع میشه.
اگه کسی در ساعات آخر دنبال حریفش بگرده و حریفش از مدت ها قبل دنبالش گشته باشه بازنده اعلام میشه.
نمیشه که فکر کن الان ساعت 11:30 طرف بیاد دنبال حریفش بگرده!مسلما بازنده اعلام میشه
خیلی دوست داشتم یه ربع ساعتم صبر میکردم.
اما حالم خیلی بده.حالم بهم خورد.برام دعا کنین
توضیحی راجع به gog 2000 شما یه بار اعلام آمادگی کردی اما حریفت پیگیرتر بود.با توجه به این که دور قبل هم بازیت انجام نشد.این بار حذفتون کردم.
وحید هم که بای خورد و یک امتیاز میگیره
@ sadboy012: خوشحال شدی؟
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
علاوه بر راههای دیگه از اینجا هماهنگ کنید که منم بتونم ببینم کی فعال تره...
پروفایل و پیغام خصوصی فراموش نشه.ممکنه حریفتون از این گروه مطلع نباشه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
تا الان اتومسفر اوله...
Last edited by caca_caca888; 16-02-2011 at 11:52.
بازیها چند دوره؟
راستی جایزه قهرمان و نایب قهرمان چیه؟![]()
جناب کاکا! من با شما بازی دارم:
من تمام امروز رو وقت دارم (تا ساعت 9شب) هر وقت خواستید بگید تا بازی کنیم.
ولی فقط امروز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)