تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 252 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دايي: توطئه‌اي در كار نبود، توانايي‌ام همين قدر بود

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پنجمين شكست متوالي در ليگ برتر برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: نمي‌خواهم كسي مرا قرباني كند. من خودم مي‌خواهم بروم. زندگي بالا و پايين دارد و زندگي ورزشي هم همين طور است. ما در ايران زندگي مي‌كنيم و هميشه دنبال قرباني هستيم. آن قرباني من هستم اما خودم مي‌خواهم بروم زيرا نمي‌توانم به پرسپوليس كمك كنم. در مورد مسائل فني حرفي ندارم. ضعيف‌ترين و بدترين بازي عمرمان را انجام داديم و حتي بالاتر از اين حرف‌ها بد بازي كرديم.
    وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس توانايي بالايي دارند اما نتوانستند آن را بروز دهند. من از فردا ديگر نيستم و استعفايم را به طور كتبي مي‌نويسم و به كاشاني مي‌دهم. 4 روز قبل تمام مشكلات تيم را بررسي كرديم اما امروز دوباره شاهد همان اتفاقات بوديم.
    دايي افزود: نمي‌گويم بازيكنان باغيرت نيستند.همه آنها باغيرت هستند و زحمت كشيده‌اند. از هواداران هم عذرخواهي مي‌كنم. اميدوارم با رفتن من وضعيت پرسپوليس بهتر شود و اين تيم به حقش برسد. رفتن من ربطي به چند شكست ندارد. ما بدترين نتيجه را گرفتيم وضعيت از اين بدتر نمي‌شود كه مقابل هواداران خود اينطوري ببازيم و خجالت زده آنها شويم.

وي تاكيد كرد: به عشق پرسپوليس آمده بودم اما اكنون نمي‌توانم به اين تيم كمك كنم. دايي‌هاي زيادي آمده و رفته‌اند اما مهم سرمربي پرسپوليس است. يك جاي كار پرسپوليس ايراد دارد. شايد نبود من براي اين تيم مفيد باشد. مثل آب خوردن گل مي‌خوريم.
    دايي در مورد اينكه آيا ابزار لازم را براي كار در پرسپوليس داشته يا نه،‌ گفت: به اين مسائل كار ندارم. من تصميم خودم را گرفتم و از پرسپوليس مي‌روم. شايد توانايي من اين قدر بود. من تمام تلاشم را كردم و به شرافت همه بازيكنان ايمان دارم. توطئه‌اي را قبول ندارم. همه بازيكنان تلاش خود را كردند اما نتوانستيم به هدف‌مان برسيم.
    سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه حدود يك سال قبل در ورزشگاه آزادي شكست خورد و گفت: اين دو بازي را با هم مقايسه نكنيد. پس از باخت به عربستان من چنين حسي را نداشتم اما امروز احساس مي‌كنم نمي‌توانم به پرسپوليس كمك كنم. شرايط مسابقات با هم فرق مي‌كند. از تمام پرسپوليسي‌هاي داخل و خارج از ايران عذرخواهي مي‌كنم. از اين پس يك هوادار خواهم بود و پرسپوليس را تشويق مي‌كنم و برايش دست مي‌زنم. امروز اتفاق بدي افتاد. 4 گل خورديم و در دقيقه 91 گل زديم. اين مسائل با افكار من فرق دارد. من رفتم. خداحافظ فوتبال‌، خداحافظ پرسپوليس. استعفا مي‌دهم تا نگويند دنبال پول هستم.
    دايي عنوان كرد: مي‌خواهم دست باشگاه باز باشد. قرارداد من با پرسپوليس بار مالي زيادي نداشته است. مي‌توانيد آن را از امور مالي باشگاه بپرسيد. من عاشق پرسپوليس هستم و با رفتن من اميدوارم پرسپوليس دوباره سربلند شود.

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

بادامكي: 40 درصد پرسپوليس هم نبوديم
    خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ امروز 40 درصد پرسپوليس واقعي هم نبوديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين بادامكي پس از شكست 4 بر يك برابر صباي قم در جمع خبرنگاران گفت: نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده است. فقط شرمنده هواداران، كادر فني و مسئولان باشگاه شده‌ايم. در بازي امروز برابر صبا حتي 40 درصد پرسپوليس واقعي هم نبوديم. فاصله ما با صبا اين تعداد گل نيست
    وي در مورد شعارهاي هواداران عليه بازيكنان پرسپوليس گفت: در مورد شعار نمي‌دانم چه بگويم.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رسايي: كاشاني در مورد استعفاي دايي تصميم مي‌گيرد
    رسايي در جمع خبرنگاران در مورد استعفاي علي دايي از سرمربيگري پرسپوليس گفت: همانطور که مطلع شديد علي دايي استعفاي خود را در جمع خبرنگاران مطرح کرد و حبيب کاشاني در مورد اين استعفا تصميم گيري مي‌کند و نظرش را اعلام خواهد کرد. ايشان اکنون با بازيکنان در جلسه هستند.علي دايي هميشه اسطوره پرسپوليس بوده و هست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

manreza71 اخر سر به خواستت رسیدی!!!
    مجتبی محرمی کجایی؟؟؟؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

هيكل عابدزاده توي اُون عكس...

و زمين بازي همون عكس خيلي جالبه..!

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

این فوتبال خیلی داره مسخره میشه

دلیل باخت استقلال در مقابل تیم های اهوازی اینه { از نظر من= مظلومی اهوازی میخواد بگه که من شهرمو دوس دارم { مبعلی, منتظری و ...} بخاطر همین خوب بازی نمیکنن

به خصوص مبعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ذوب آهن 1- مس 0؛ داور ذوب آهن را صدرنشين نگه داشت

مس فوق العاده بازي كرد اما مزد بازي خوبش را نگرفت. آنها قرباني تصميم داوري شدند. صمد مرفاوي در پايان بازي به شدت از ابراهيم زاده و داوري عصباني بودو گفت كه وي با جروبحث و داد و فرياد باعث اتفاقات اين بازي شد.

سايت گل

گل‌ها: رافخايي (90) براي ذوب
    ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر 1500نفر
    داور: سعيد بخشي‌زاده
    اخطار: پولادي (مس)، رافخايي (ذوب)
    اخراج: پولادي (مس)

ذوب: شهاب گردان، سيدمحمد حسيني، علي احمدي، حسين ماهيني، سينا عشوري، قاسم حدادي‌فرد (57 مهدي رجب‌زاده)، محمدرضا خلعتبري، ايگور كاسترو (73 جلال رافخايي)،‌ محمد قاضي، اسماعيل فرهادي، فرشيد طالبي
    سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

مس: ارشاد يوسفي، نبي‌الله باقري‌ها،‌ فرهاد سالاري، ميلاد فخرالديني، پيروز قرباني، محمد منصوري، مهرداد پولادي، ادينيو، قاسم دهنوي، احمد حسن‌زاده، كيوان امرايي
    سرمربي: صمد مرفاوي

Incomplete

بهترين بازيكن: جلال رافخايي با تك گل با ارزش خود در بازي جنجالي مقابل مس تيمش را در صدر جدول ليگ نگه داشت. اين سه امتياز فاصله ذوب آهن را با استقلال موقتا به 5 امتياز رساند. البته شايد داور مسابقه بيش از رافخايي در كسب اين نتيجه براي ذوب آهن موثر بود.

اتفاق ويژه: دقيقه 65 بازي تيم‌هاي ذوب آهن و مس كرمان آبستن حادثه جالبي بود پنالتي‌اي كه براي مس اعلام شد توسط ادينيهو به گل تبديل شد اما از آنجا كه ادينيهو قبل از زدن پنالتي مكث زيادي كرده بود گل او مردود اعلام شد و بر اساس قانون جديد فيفا ذوب آهن بازي را از كنار دروازه آغاز كرد. اين پنالتي باعث حاشيه‌هاي فراواني در ورزشگاه فولادشهر اصفهان شد و داور خود نيز گويا از قانون جديد فيفا آگاهي چنداني نداشت. ضمن اينكه حاشيه‌ها تا بدانجا پيش رفت كه چند ثانيه از بازي در حضور مرفاوي و كادرفني مس در زمين مسابقه انجام شد. به گفته هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري، داور در اين تصميم دچار اشتباه شده است او به سايت گل گفت: «اگر پنالتي ادينيهو گل مي‌شد داور بايد دستور تكرار آن را مي‌داد و ادينيهو را با يك كارت زرد جريمه مي‌كرد اما اگر توپ گل نمي‌شد اين تصميم درست بود كه با توجه به گل شدن پنالتي ادينيهو داور در اين مورد صددرصد اشتباه كرده و حق تيم مس ضايع شده است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/19

پی‌نوشت: تیتر خبر جالب نیست اما نکته داوری داره!

Penalty kick

The ball must be kicked after a run-up by the taker, who may slow his run but may not completely stop once the run-up has begun. If the taker scores after violating this rule, the kick must be re-taken and the kicker must be cautioned for unsporting behavior

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من می دونم چرا پرسپولیس و استقلال امروز اینجوری باختن
    همش تقصیر هدفمندیه رایانه هاست.
    چون بازیکنای این دو تیم همشون ماشین های گرونقیمت بالای 2000 سی سی دارن(دیگه حداقلش زانتیا دارن) و این ماشینا هم که سهمیه نمی گیرن پول بنزینشون از 400 یدفعه شد 700 فکرشونو مشغول کرد باعث شد امروز تمرکزشونو از دست بدنو و ببازن
    Last edited by errmii; 19-12-2010 at 18:29.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اگه پست های قبلی ما پاک نشده بود همون اول که دایی مربی پیروزی شد گفتم این این کاره نیست

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من در عجم تیمی که مقابل ذوب آهن اونجور تک ضرب و زمینی بازی می کرد حالا...
    به نظر شما آیا بازیکنان با دایی بد نبودن؟به خاطر اون بد بازی نمی کردن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •