دوستان من 7 64 بیت نصب کردم اما همش هنگ میکنه
چرا؟
دوستان من 7 64 بیت نصب کردم اما همش هنگ میکنه
چرا؟
ویندوزت معتبره؟؟از این دستکاری شده ها نیست؟؟ کی خریدی؟ نسخه ی دربه داغونی نباشه یه وقت!!
راستش همه بچه ها به جز من که مشکلی توی پارتیشن بندی داشتم با نصب ویندوز 7 64بیتی هنگی نداشتند!!
اخیرا مایکروسافت باز بسته های آپدیت جدید داده بیرون که وقتی ویندوزو آپدیت میکنیم کرک هارو شناسایی و ویندوزو غیرقانونی میکنه!! بروبکس حواستون جمع باشه آپدیت نکنید فعلا!!
می تونه مشکل از خود لب باشه؟
اگر مشکل از سیستم باشه با همه جور ویندوز باید مشکل داشته باشی!!
اگه اطلاعاتی روی سیستم نداری درایوهاتو از نو بساز!! البته تو خود محیط نصب ویندوز!! ببین مشکلت حل میشه یا نه! و طبق گفته ی دوستان برای درایور سی بیشتر از 60-70 گیگ در نظر نگیر!
من که با پاک کردن کل هارد و از نو ساختن پارتیشن واقعا سیستمم یه جون تازه گرفت!!
سلام دوباره.ميگم دوستان به نظرتون الان لپتاپ بخريم يا فعلا صبر كنيم؟ بنظرتون ارزون ميشه؟
ميخواستم از زيگورات بخرم،تو شهرمون نمايندگي داره كه اقساط ميده.مدلي كه ميخواستم بخرم 1050000 تومن زده بود.حالا ميگين صبر كنم ارزون ميشه؟خودم كه اميدي به ارزون شدنش ندارم.از طرفي هم آخر سال ميلاديه ميگم شايد دل باز يه مدل جديد شايدم بهتر بده بيرون.موندم به خدا چيكار كنم؟![]()
اگه احتیاج داری بخر
سلام
برای من یه بار هنگ کرد ، اونم یه بنده خدایی موقع لود شدن ویندوز یه USB FLASH وصل کرد ، سره اون هنگ کرد
در کل لپتاب خوبیه ! خیلی خوشحالم که خام نشدم و ACER نخریدم !
نمیدونم چرا دلم نمیاد روش بازی نصب کنم![]()
همش میگم لپتاب برای بازی نیست که![]()
جریان استفاده از اثرانگشت به جای پسورد برای این لپ تاپ ها چیه؟ تو سایت زیگورات توی دفترچه راهنمای فارسیش نوشته بود با برنامه embassy security center می شه این کارو کرد.
مخصوص لپ تاپ های ما هم میشه؟
نرم افزارش رو کجا می تونم بگیرم؟
یه مشکل دیگه هم دارم من درایور wirless lan رو گرفتم ونصب کردم و با f2 فعالش میکنم حالا برای سرج باید چیکار کنم اتوماته یا باید دستی سرچ بشه؟
یه مورد دیگه هم اینکه چرا هیچ جای لپ تاپ مدلش رو ننوشته؟ مثلا مال من سری n5010 q هست که با سی پی یو 2.5 کار میکنه البته مدلش رو فروشنده گفته ولی من هیچ جاش این اسم رو ندیدم.
Last edited by hadi_vazi; 26-10-2010 at 15:31.
در office 2010 به سربرگ design برو و page setup رو بزن ، در صفحه ای که باز میشه در قسمت slide size for اندازه صفحه رو از 4:3 به 16:9 تغییر بده ، 2007 هم باید همینطور باشه![]()
Last edited by sheytoon001; 26-10-2010 at 15:35.
550v همون هسته ی 4650 ست ! بنده 32 ییتی نصبیدم توی مشخصات سیستمم نوشت 550v حالا که 64 بیتی نصبیدم نوشته 4650 !
عجب چیز مالی این 64 بیتی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)