اشتباه تاپیکی
بابا تراکتور که نیستیم! شما همینجوری اگه پیش بری تا 2-3 ماه دیگه خسته میشی و از درس خوندن زده ! تازه اینجوری که شما ساعتی برنامه می ریزی حساب اینکه شاید یه مشکلی کاری چیزی پیش بیاد رو نمی کنی ؟ راستی این شیوه برنامه ریزی مال 2 نسل قبله
! !
آدمی اگر انگیزه و علاقه داشته باشه تراکتور هم میشه!
من 7 سال پیش همین راه رو رفتم و خسته هم نشدم و باز هم میخوام واسه ielts همین روش ر و برم!
شما چه مشکلی و کاری داری مهم تر از درس و برنامه و مهمتر از اون چه جیزی به اندازه ایندتون واستون مهمه؟؟؟
فکر نمیکنم سیستم برنامه ریزی چیزی باشه که بخواد قدیمی بشه!
alphacino جان تا دیر نشده برو علوی
چرا:چون اولا کلاس هاش با ازمون هاش یکی اون کسایی که مکاتبه ای میرن زیاد فایده نداره من تابستون مکاتبه ای رفتم خوب نبود عوض کردم به کل کلاس ها الان خوبیش اینه من شنبه تا جمعه درس میده استاد جمعه ازمون همون درس هارو میدی بعدشم کلاس هاش واقعا به نظرم خوبه من شخصا توانایی حل یک سوال شیمی،ریاضی رو هم نداشتم اما الان توستم واقعا سوالات کنکور از این درسا بزنم بعدم مشاوره ما که خوبه مثلا به من برا تابستون گفت عمومی هاروم تموم کن کتابهای زیرو داد
ایات و روایات دین و زندگی(تموم کردم)
تیک 8 (تموم کردم)
ژنتیک تخته سیاه(دکتر مهدی ارام فر محشره) تموم کردم
قرابت معنایی و ارایه های ادبی(تموم کردم)
عربی هم گفت اما اصلا نخوندم مشکلاتی داشتم
الانم که دارند طبق سر فصل پیش میرن جمعه هم ازمون در نهایت به نظرم بری علوی خیلی بهتره بدون کلاس واقعا نمیشه.واقعا نمیشه
راستی زیاد خوندم فایده نداره مهم اینه تو مبحثو بفهمی+تست بزنی=اخر ماه اگر دوباره تست زدی درست بزنی(یک ساعت اندیشیدن بهتر از 70 سال عبادت است ویرایش برای کنکوری ها یک ساعت مثل عادم خوندن بهتر از 10 سال الکی خوندن)
چند تا چیز برام جالب بود:
1_اینکه 12ساعت توی یک روز فقط زیست خوندی(شبیه خودزنی میمونه از نظر مشاورای تحصیلی) درصورتی که یکی از مهمترین تکنیکای درس خوندن واسه کنکور اینه که هر روز چند درس مختلف و هر درس نهایتا 3ساعت مطالعه بشه (مثلا ریاضی 3ساعت زیست 3ساعت و ....)
2_ اینکه رفتی هرچی کتاب قلم چی بوده خریدی در صورتی که هیچ انتشاراتی کامل نیست (چه برسه به انتشارات قلم چی که اصلا کامل نیست) من خودم شیمیم مال یه انتشارات بود فیزیکم مال یکی ریاضیم یکی دیگه و....
3_ یه مسیری رو مدام داری میری ولی متاسفانه تجربه نمیگیری. قصد جسارت ندارم میخوام بگم شما هرچی میگذره به عقب که برمیگردی افسوس میخوری ولی هیچ وقت بعد از افسوس خوردنت واسه آینده تصمیمی نمیگیری که در آینده هم افسوس نخوری
من از امروز دیگه فراموش کن چی بودی . تصمیم بگیر اونی بشی که دوست داری. اگه دوست داری پزشکی قبول شی باید بدونی که از فردا باید استارت بزنی وگرنه ظرفیت پزشکی کمه و رقیبات زیاد والبته اغلبشون هم ممکنه ازت جلو تر باشه . الان میتونی بهشون برسی ولی تضمینی نیست بعدا بهشون برسی
ببین توی آزمونای قلم چی نباید از برنامه عقب بیوفتی چون اساس برنامه قلم چی روی پیوستگی مطالعه است البته توی آزمونای اول کمتر اتفاق میوفته کسی نرسونه و اتفاق خاصی بیوفته . ولی از آزمون سوم به بعد میشه گفت کسی که عقب میوفته کارش مدام سختتر میشه
اینطوری نیست که الان که یه آزمون عقب افتاده باشی یعنی کنکور 90 پرید. این طرز فکر غلطه ولی یادت باشه با هر آزمونی که عقب میوفتی یه گام به سمت شکست ور میداری توی این تردیدی نیست . فکر کنم گزینه دو 10تا آزمون داره پس بیشتر مواظب باش. از فردا هم محکم بشین سردرست . حالا که فارغ التحصیلی تمام وقتت رو بذار پای کنکور. 1سال سختی بکش ولی آخرش اگه برگشتی به عقب برگشتی به کاری که کردی افتخار کن.
راستی هیچ چیزیو حفظ نکن که زود یادت بره. وقتی میشینی پای درس با خودت عهد کن که هرچی میخونی یاد بگیری. انگار که میخوای دفترچه راهنمای یه دستگاه رو بخونی و تا نفهمی که دفترچه راهنما چی میگه نمیتونی دستگاه رو به کار بندازی. پس حفظ کردن دفترچه راهنما هیچ کمکی بهت نمیکنه جز خستگی و دلزدگی . اون دستگاه رو کنکور بدون و اون دفترچه راهنمارو کتابای درسیت![]()
دوست عزیز، آقای آلپاچینو (شرمنده،اسمتون رو نمیدونم)
اولا که شما اصلا حق ندارید که ناامید باشید.
یعنی چی که کنکور امسالم پرید؟
من 2 تا پیشنهاد به ذهنم میرسه:
1-برنامه آزمون گزینه 2 واسه آزمون اول خیلی زیاد نیست.شما اون قسمت هایی که ستاره داره رو نخون واسه این دفعه.
بقیه اش خیلی زیاد نمیشه.حالا اگه وقت نمیکنی تو این 1 هفته تستاشو بزنی،اشکال نداره که به نظر من اگه واقعا این 1 هفته رو اراده کنی میتونی تستاشم بزنی.
یعنی به نظرت واسه شما که فارغ التحصیل هستی و تمام وقتت آزاده ،سخته اینا رو تو 1 هفته بخونی؟
(ادبیات p : درس 1-3 --عربی2: درس 1-3 -- دینی p : درس 1و2 -- زبان p:درس1 و زبان3: درس1
ریاضی:آمار و نصف احتمال--فیزیک p:فصل1 --زیست p:فصل1--شیمی p:نصف فصل1)
واسه شما که وقتی اراده میکنی انقدر خوب میخونی به نظر من اصلا زیاد نیست.
اما پیشنهاد 2:میتونی آزمون اول رو بی خیال شی و از الان به فکر آزمون 2 باشی و تمام انرژیت رو واسه آزمون 2 بذاری.
ولی به نظر من همین 1 هفته رو بخون که بری آزمون اول رو بدی.در ضمن آزمون اول اصلا سخت نیست بهت قول میدم بعد آزمون میای اینجا میگی که خیلی خوب دادم.
خيلي ممنون از پيشنهادت دوست عزيز به 3 دليل من نميتونم برم علويalphacino جان تا دیر نشده برو علوی
چرا:چون اولا کلاس هاش با ازمون هاش یکی اون کسایی که مکاتبه ای میرن زیاد فایده نداره من تابستون مکاتبه ای رفتم خوب نبود عوض کردم به کل کلاس ها الان خوبیش اینه من شنبه تا جمعه درس میده استاد جمعه ازمون همون درس هارو میدی بعدشم کلاس هاش واقعا به نظرم خوبه من شخصا توانایی حل یک سوال شیمی،ریاضی رو هم نداشتم اما الان توستم واقعا سوالات کنکور از این درسا بزنم بعدم مشاوره ما که خوبه مثلا به من برا تابستون گفت عمومی هاروم تموم کن کتابهای زیرو داد
ایات و روایات دین و زندگی(تموم کردم)
تیک 8 (تموم کردم)
ژنتیک تخته سیاه(دکتر مهدی ارام فر محشره) تموم کردم
قرابت معنایی و ارایه های ادبی(تموم کردم)
عربی هم گفت اما اصلا نخوندم مشکلاتی داشتم
الانم که دارند طبق سر فصل پیش میرن جمعه هم ازمون در نهایت به نظرم بری علوی خیلی بهتره بدون کلاس واقعا نمیشه.واقعا نمیشه
1- من از كمبود وقت گله دارم حالا همين زمانيم كه دارم سر كلاس هدر ميره.
2- كلا از بدو تولدمن از علوي بدم ميومد.
3- هزاران نمونه زنده رو ميشناسم كه با علوي شكست خوردند.
قرمز : اره بابا پارسال عين گاگولا رفتم هرچي قلمچي و گاج بود خريدم. فكر ميكردم بهترين كتاباي جهانند!!!نوشته شده توسط سينا جون
چند تا چیز برام جالب بود:
1_اینکه 12ساعت توی یک روز فقط زیست خوندی(شبیه خودزنی میمونه از نظر مشاورای تحصیلی) درصورتی که یکی از مهمترین تکنیکای درس خوندن واسه کنکور اینه که هر روز چند درس مختلف و هر درس نهایتا 3ساعت مطالعه بشه (مثلا ریاضی 3ساعت زیست 3ساعت و ....)
2_ اینکه رفتی هرچی کتاب قلم چی بوده خریدی در صورتی که هیچ انتشاراتی کامل نیست (چه برسه به انتشارات قلم چی که اصلا کامل نیست) من خودم شیمیم مال یه انتشارات بود فیزیکم مال یکی ریاضیم یکی دیگه و....
3_ یه مسیری رو مدام داری میری ولی متاسفانه تجربه نمیگیری. قصد جسارت ندارم میخوام بگم شما هرچی میگذره به عقب که برمیگردی افسوس میخوری ولی هیچ وقت بعد از افسوس خوردنت واسه آینده تصمیمی نمیگیری که در آینده هم افسوس نخوری
من از امروز دیگه فراموش کن چی بودی . تصمیم بگیر اونی بشی که دوست داری. اگه دوست داری پزشکی قبول شی باید بدونی که از فردا باید استارت بزنی وگرنه ظرفیت پزشکی کمه و رقیبات زیاد والبته اغلبشون هم ممکنه ازت جلو تر باشه . الان میتونی بهشون برسی ولی تضمینی نیست بعدا بهشون برسی
ببین توی آزمونای قلم چی نباید از برنامه عقب بیوفتی چون اساس برنامه قلم چی روی پیوستگی مطالعه است البته توی آزمونای اول کمتر اتفاق میوفته کسی نرسونه و اتفاق خاصی بیوفته . ولی از آزمون سوم به بعد میشه گفت کسی که عقب میوفته کارش مدام سختتر میشه
اینطوری نیست که الان که یه آزمون عقب افتاده باشی یعنی کنکور 90 پرید. این طرز فکر غلطه ولی یادت باشه با هر آزمونی که عقب میوفتی یه گام به سمت شکست ور میداری توی این تردیدی نیست . فکر کنم گزینه دو 10تا آزمون داره پس بیشتر مواظب باش. از فردا هم محکم بشین سردرست . حالا که فارغ التحصیلی تمام وقتت رو بذار پای کنکور. 1سال سختی بکش ولی آخرش اگه برگشتی به عقب برگشتی به کاری که کردی افتخار کن.
راستی هیچ چیزیو حفظ نکن که زود یادت بره. وقتی میشینی پای درس با خودت عهد کن که هرچی میخونی یاد بگیری. انگار که میخوای دفترچه راهنمای یه دستگاه رو بخونی و تا نفهمی که دفترچه راهنما چی میگه نمیتونی دستگاه رو به کار بندازی. پس حفظ کردن دفترچه راهنما هیچ کمکی بهت نمیکنه جز خستگی و دلزدگی . اون دستگاه رو کنکور بدون و اون دفترچه راهنمارو کتابای درسیت![]()
اون زمان نه تنها با تاپيك معرفي كتاب كه با انجمن اموزش عالي اشنا نبودم.
امسالم كه اولين نفر از خودت پرسيدم چه كتابايي بگيرم( به قول اون يارو... مداركشم موجوده) و بيشتر اونايي كه گفتي رو خريديم
ابي : اره درست ميگي ولي از اين به بعد اين اشتباهو تكرار نميكنم.
بيا با هم به يه سفر كه دو حرفه بريم --------------------------- ايندتو درست تو گذشته ببين
بايد سوار بشيم روي دو اسب ياد ------------------------------ يه جورايي گم شديم توي گذشته ها
بقيه متنتم منو روشن كرد كه چطوري باشم .
اسم من حامدهنوشته شده توسط nelly joon
دوست عزیز، آقای آلپاچینو (شرمنده،اسمتون رو نمیدونم)
اولا که شما اصلا حق ندارید که ناامید باشید.
یعنی چی که کنکور امسالم پرید؟
من 2 تا پیشنهاد به ذهنم میرسه:
1-برنامه آزمون گزینه 2 واسه آزمون اول خیلی زیاد نیست.شما اون قسمت هایی که ستاره داره رو نخون واسه این دفعه.
بقیه اش خیلی زیاد نمیشه.حالا اگه وقت نمیکنی تو این 1 هفته تستاشو بزنی،اشکال نداره که به نظر من اگه واقعا این 1 هفته رو اراده کنی میتونی تستاشم بزنی.
یعنی به نظرت واسه شما که فارغ التحصیل هستی و تمام وقتت آزاده ،سخته اینا رو تو 1 هفته بخونی؟
(ادبیات p : درس 1-3 --عربی2: درس 1-3 -- دینی p : درس 1و2 -- زبان p:درس1 و زبان3: درس1
ریاضی:آمار و نصف احتمال--فیزیک p:فصل1 --زیست p:فصل1--شیمی p:نصف فصل1)
واسه شما که وقتی اراده میکنی انقدر خوب میخونی به نظر من اصلا زیاد نیست.
اما پیشنهاد 2:میتونی آزمون اول رو بی خیال شی و از الان به فکر آزمون 2 باشی و تمام انرژیت رو واسه آزمون 2 بذاری.
ولی به نظر من همین 1 هفته رو بخون که بری آزمون اول رو بدی.در ضمن آزمون اول اصلا سخت نیست بهت قول میدم بعد آزمون میای اینجا میگی که خیلی خوب دادم.
پيشنهاد اولتون رو اجرا ميكنم ممنون از اينكه به فكر من بوديد و اميدي دوباره به من داديدحالا اينجارو داشته باش :
سراسيمه گشتم پي خودكار دلم ----------------------------- تا بنويسم اينده اي از كنكور [90] خودم
اما اخر داستانو رك بذار بگم ----------------------------------- اگه دعام گرفت پس خوش به حال من
بازم از دوستان كه منو راهنمايي كردند تشكر ميكنم.![]()
هفت روز مونده تا بچه هاي گزينه دو بفهمن كه چند مرده هلاجن![]()
آقا من که ترسیدم...
میترسم بد بشم،جلوی همتون ضایع بشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)