تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 136 از 515 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض قلم چی یا گزینه دو

اشتباه تاپیکی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برنامه ساعتی رو گرچه خیلی ها باهاش مخالف هستند اما به نظر من هم باعث آرامش فرد میشه هم باعث میشه که درس هایی رو که علاقه نداری بخونی و همچنین وقت های مرده کمتر میشه...

برنامه هفتگی شما چجوریه؟!
    شما ( به عنوان کنکوری) یا حتی خود من ( به عنوان فردی که داره برای ielts میخونه) یک وظیفه ای داریم این وظیفه هم انجام دادن برنامه است .. خیلی از ما 10 ساعت در روز مطالعه توی برنامه داریم در صورتی که ما میتونیم این 10 ساعت رو توی 12 ساعت انجام بدیم میایم 20 ساعت اون رو کش میدیم و این ارامش رو از ما میگیره. مثلا داریم ناهار میخوریم هنوز 8 ساعت از برنامه مونده این ناهار به ما آرامش نمیده بلکه ما همه اش به فکره 8 ساعته نخونده هستیم!!!!
    باید برنامه رو در زول روز زود تموم کرد..
    میخوام یه مثالی بزنم .. به فرض شما و من میخوایم 10 ساعت درس بخونیم من به عنوان یک پسر خوب ساعت 6 بیدار میشم .. ساعت 6.30 میشینم پای درس
    6-30 تا 8 ... 8.15 تا 9.45...10 تا 11.30 ... 12 تا 13.30...13.45تا 16 ..16.15 تا 17.45 ... 18-19...

و اما شما به عنوان فردی که اراده ات هنوز قوی نشده و زیاد از خودت علاقه نشون نمیدی ساعت 8 با تنبلی بیدار میشی و نا منظم میخونی تا ساعت 12 و 1 شب میخونی تا بشه 10 ساعت!!!

بله من ساعت 7 بعد از ظهر برنامه 10 ساعتم تموم میشه و بعدش حال میکنم.. اما شما تا 12 شب استرس اینو داری که برنامه ات تموم نشده....
    پس این روش اینحوریاس که تو میای ساعتی که تو کل هفته میخوای درس بخونی رو مینویسی و بهد واسه هر درس سهمش رو مشخص میکنی یک برنامه 7 روزه مینویسی!..( اینحوری در حق هیچ درسی ظلم هم نمیکنی! ). به همین سادگی.... ( البته شاید برای من که 4 سال واسه بچه ها از این برنامه ها نوشتم ساده باشه و متوجه نشده باشید که اگه اینطوره بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم!)

با توجه به اینکه رشتتون تجربی نبوده توصیه من اینه در صورت امکان برید کلاس های زیست .. کلاس رفتن باعث علاقه هم میشه..
    ریاضی و فیزیک هم به اندازه خودش بخونید ولی نه اینکه چون علاقه دارید همه اش بشینید اینا رو بخونید .. نقاط ضعف رو فراموش نکنید...
    بابا تراکتور که نیستیم ! شما همینجوری اگه پیش بری تا 2-3 ماه دیگه خسته میشی و از درس خوندن زده ! تازه اینجوری که شما ساعتی برنامه می ریزی حساب اینکه شاید یه مشکلی کاری چیزی پیش بیاد رو نمی کنی ؟ راستی این شیوه برنامه ریزی مال 2 نسل قبله ! !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

بابا تراکتور که نیستیم ! شما همینجوری اگه پیش بری تا 2-3 ماه دیگه خسته میشی و از درس خوندن زده ! تازه اینجوری که شما ساعتی برنامه می ریزی حساب اینکه شاید یه مشکلی کاری چیزی پیش بیاد رو نمی کنی ؟ راستی این شیوه برنامه ریزی مال 2 نسل قبله ! !
    آدمی اگر انگیزه و علاقه داشته باشه تراکتور هم میشه!
    من 7 سال پیش همین راه رو رفتم و خسته هم نشدم و باز هم میخوام واسه ielts همین روش ر و برم!
    شما چه مشکلی و کاری داری مهم تر از درس و برنامه و مهمتر از اون چه جیزی به اندازه ایندتون واستون مهمه؟؟؟
    فکر نمیکنم سیستم برنامه ریزی چیزی باشه که بخواد قدیمی بشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

alphacino جان تا دیر نشده برو علوی

چرا:چون اولا کلاس هاش با ازمون هاش یکی اون کسایی که مکاتبه ای میرن زیاد فایده نداره من تابستون مکاتبه ای رفتم خوب نبود عوض کردم به کل کلاس ها الان خوبیش اینه من شنبه تا جمعه درس میده استاد جمعه ازمون همون درس هارو میدی بعدشم کلاس هاش واقعا به نظرم خوبه من شخصا توانایی حل یک سوال شیمی،ریاضی رو هم نداشتم اما الان توستم واقعا سوالات کنکور از این درسا بزنم بعدم مشاوره ما که خوبه مثلا به من برا تابستون گفت عمومی هاروم تموم کن کتابهای زیرو داد

ایات و روایات دین و زندگی(تموم کردم)
    تیک 8 (تموم کردم)
    ژنتیک تخته سیاه(دکتر مهدی ارام فر محشره) تموم کردم
    قرابت معنایی و ارایه های ادبی(تموم کردم)
    عربی هم گفت اما اصلا نخوندم مشکلاتی داشتم

الانم که دارند طبق سر فصل پیش میرن جمعه هم ازمون در نهایت به نظرم بری علوی خیلی بهتره بدون کلاس واقعا نمیشه.واقعا نمیشه

5. این کاربر از bepad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی زیاد خوندم فایده نداره مهم اینه تو مبحثو بفهمی+تست بزنی=اخر ماه اگر دوباره تست زدی درست بزنی(یک ساعت اندیشیدن بهتر از 70 سال عبادت است ویرایش برای کنکوری ها یک ساعت مثل عادم خوندن بهتر از 10 سال الکی خوندن)

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان كه دستشون درد نكنه نلي خانم رو راهنمايي كردند منو هم مور عنايت قرار بدند. اين داستان زندگي كنكوري منه :

اوايل ابان 88 بود. سر كلاسهاي زيست معلممون چندين بار كتاب گربه نامي رو به ما معرفي كرد.خلاصه رفتم خريدمش. همون روزي كه خريدم نشستم دوازده ساعت زيست خوندم اولين روزي بود كه براي كنكور ميخوندم تا يه ماه , خوندن زيست من يه روز در ميون پا برجا بود بعد از يه ماه دوست داشتم بازم بخونم ولي لاكردار مدرسمون افتاده بود رو دور امتحان گرفتن خلاصه بعدشم امتحان ترم اول شروع شد . بعد كه امتحانات تموم شد گفتم بازم دير نيست. شب بود رفتم انقلاب و هرچي كتاب قلمچي بود خريدم چند تا كتابم از گاج سفارش دادم. تازه نم نمك شروع كرده بودم درس خوندن كه دوباره تكاليف و امتحانات مدرسه شروع شد و بعدم ميانترم دوم و عيد كه به بطالت گذشت. اراده كرده بودم عيد درس بخونم حتي به خيال اين سفر هم نرفتم ولي نتونستم عيدم بخونم به علت وقفه هايي كه در خوندم افتاد ديگه سرد شده بودم البته قبل عيد هم يكي دو درس از ديني و زبان فارسي خونده بودم كه حتي الانم يادمه در نهايت ترم دوم هم گذشت و تا به خودم جنبيدم ديدم 2 هفته مونده به كنكور تو اون دو هفته من فقط ميخوندم بين 12 تا 17 ساعت در روز. اميدي نداشتم ولي اين فشارو تحمل كردم كه رتبم جوري نشه كه ابرو ريزي بشه و بعد نتايج اومد فوقع ما وقع...

اين سرنوشت اولين كنكور من بود .

براي كنكور 90 خير سرم ميخواستم اول مهر شروع كنم كه اخراي شهريور خونمون برخورد كرد به نقاشي و بنايي و ... خلاصه از روي اجبار رفتيم طبقه پايين خونه مادر بزرگم. من دو سه روز خوندم كه بعد اون ديگه خونه مادر بزرگم شلوغ شد يه روز نبود كه اين بچه هاي شيطون فاميل اونجا نباشن از طرفي هم صداي كارهاي بنايي و فرز جوري بود كه وقتي 5 دقيقه يه درسيو ميخوندم به اندازه 5 ساعت از چيزاييم كه قبلا خونده بودم از يادم ميرفت.

خلاصه تازه تموم شده و امروز تو خونمون ساكن ميشم حتي نميدونستم امورز چندمه از سايت گزينه 2 فهميدم بيستو دومه .

گزينه2 ثبت نام كردم و كلا سر جمع 15 ساعت خوندم در واقع يعني هيچي حالا يه هفته ديگه اولين ازمونه چكار كنم؟

يعني ميرسم بخونم؟

خيلي از دوستان گفته بودن اگه از برنامه ازمونتون عقب بمونيد ديگه تمومه. يعني كنكور امسالمم پريد؟

من نميدونم چكاركنم من به بچه هاي اين تاپيك پناه اوردم لطفا همه منو راهنمايي كنند تا تكليف خودمو بدونم.
    از همه دوستان ممنونم.
    چند تا چیز برام جالب بود:
    1_اینکه 12ساعت توی یک روز فقط زیست خوندی (شبیه خودزنی میمونه از نظر مشاورای تحصیلی) درصورتی که یکی از مهمترین تکنیکای درس خوندن واسه کنکور اینه که هر روز چند درس مختلف و هر درس نهایتا 3ساعت مطالعه بشه (مثلا ریاضی 3ساعت زیست 3ساعت و ....)
    2_ اینکه رفتی هرچی کتاب قلم چی بوده خریدی در صورتی که هیچ انتشاراتی کامل نیست (چه برسه به انتشارات قلم چی که اصلا کامل نیست) من خودم شیمیم مال یه انتشارات بود فیزیکم مال یکی ریاضیم یکی دیگه و....
    3_ یه مسیری رو مدام داری میری ولی متاسفانه تجربه نمیگیری. قصد جسارت ندارم میخوام بگم شما هرچی میگذره به عقب که برمیگردی افسوس میخوری ولی هیچ وقت بعد از افسوس خوردنت واسه آینده تصمیمی نمیگیری که در آینده هم افسوس نخوری
    من از امروز دیگه فراموش کن چی بودی . تصمیم بگیر اونی بشی که دوست داری. اگه دوست داری پزشکی قبول شی باید بدونی که از فردا باید استارت بزنی وگرنه ظرفیت پزشکی کمه و رقیبات زیاد والبته اغلبشون هم ممکنه ازت جلو تر باشه . الان میتونی بهشون برسی ولی تضمینی نیست بعدا بهشون برسی
    ببین توی آزمونای قلم چی نباید از برنامه عقب بیوفتی چون اساس برنامه قلم چی روی پیوستگی مطالعه است البته توی آزمونای اول کمتر اتفاق میوفته کسی نرسونه و اتفاق خاصی بیوفته . ولی از آزمون سوم به بعد میشه گفت کسی که عقب میوفته کارش مدام سختتر میشه
    اینطوری نیست که الان که یه آزمون عقب افتاده باشی یعنی کنکور 90 پرید. این طرز فکر غلطه ولی یادت باشه با هر آزمونی که عقب میوفتی یه گام به سمت شکست ور میداری توی این تردیدی نیست . فکر کنم گزینه دو 10تا آزمون داره پس بیشتر مواظب باش. از فردا هم محکم بشین سردرست . حالا که فارغ التحصیلی تمام وقتت رو بذار پای کنکور. 1سال سختی بکش ولی آخرش اگه برگشتی به عقب برگشتی به کاری که کردی افتخار کن.
    راستی هیچ چیزیو حفظ نکن که زود یادت بره. وقتی میشینی پای درس با خودت عهد کن که هرچی میخونی یاد بگیری. انگار که میخوای دفترچه راهنمای یه دستگاه رو بخونی و تا نفهمی که دفترچه راهنما چی میگه نمیتونی دستگاه رو به کار بندازی. پس حفظ کردن دفترچه راهنما هیچ کمکی بهت نمیکنه جز خستگی و دلزدگی . اون دستگاه رو کنکور بدون و اون دفترچه راهنمارو کتابای درسیت

8. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز، آقای آلپاچینو (شرمنده،اسمتون رو نمیدونم)
    اولا که شما اصلا حق ندارید که ناامید باشید.
    یعنی چی که کنکور امسالم پرید؟

من 2 تا پیشنهاد به ذهنم میرسه:

1-برنامه آزمون گزینه 2 واسه آزمون اول خیلی زیاد نیست.شما اون قسمت هایی که ستاره داره رو نخون واسه این دفعه.
    بقیه اش خیلی زیاد نمیشه.حالا اگه وقت نمیکنی تو این 1 هفته تستاشو بزنی،اشکال نداره که به نظر من اگه واقعا این 1 هفته رو اراده کنی میتونی تستاشم بزنی.
    یعنی به نظرت واسه شما که فارغ التحصیل هستی و تمام وقتت آزاده ،سخته اینا رو تو 1 هفته بخونی؟
    (ادبیات p : درس 1-3 --عربی2: درس 1-3 -- دینی p : درس 1و2 -- زبان p:درس1 و زبان3: درس1
    ریاضی:آمار و نصف احتمال--فیزیک p:فصل1 --زیست p:فصل1--شیمی p:نصف فصل1)

واسه شما که وقتی اراده میکنی انقدر خوب میخونی به نظر من اصلا زیاد نیست.

اما پیشنهاد 2:میتونی آزمون اول رو بی خیال شی و از الان به فکر آزمون 2 باشی و تمام انرژیت رو واسه آزمون 2 بذاری.

ولی به نظر من همین 1 هفته رو بخون که بری آزمون اول رو بدی.در ضمن آزمون اول اصلا سخت نیست بهت قول میدم بعد آزمون میای اینجا میگی که خیلی خوب دادم.

10. 4 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

alphacino جان تا دیر نشده برو علوی

چرا:چون اولا کلاس هاش با ازمون هاش یکی اون کسایی که مکاتبه ای میرن زیاد فایده نداره من تابستون مکاتبه ای رفتم خوب نبود عوض کردم به کل کلاس ها الان خوبیش اینه من شنبه تا جمعه درس میده استاد جمعه ازمون همون درس هارو میدی بعدشم کلاس هاش واقعا به نظرم خوبه من شخصا توانایی حل یک سوال شیمی،ریاضی رو هم نداشتم اما الان توستم واقعا سوالات کنکور از این درسا بزنم بعدم مشاوره ما که خوبه مثلا به من برا تابستون گفت عمومی هاروم تموم کن کتابهای زیرو داد

ایات و روایات دین و زندگی(تموم کردم)
    تیک 8 (تموم کردم)
    ژنتیک تخته سیاه(دکتر مهدی ارام فر محشره) تموم کردم
    قرابت معنایی و ارایه های ادبی(تموم کردم)
    عربی هم گفت اما اصلا نخوندم مشکلاتی داشتم

الانم که دارند طبق سر فصل پیش میرن جمعه هم ازمون در نهایت به نظرم بری علوی خیلی بهتره بدون کلاس واقعا نمیشه.واقعا نمیشه
    خيلي ممنون از پيشنهادت دوست عزيز به 3 دليل من نميتونم برم علوي

1- من از كمبود وقت گله دارم حالا همين زمانيم كه دارم سر كلاس هدر ميره.
    2- كلا از بدو تولد من از علوي بدم ميومد.
    3- هزاران نمونه زنده رو ميشناسم كه با علوي شكست خوردند.

نوشته شده توسط سينا جون
    چند تا چیز برام جالب بود:
    1_اینکه 12ساعت توی یک روز فقط زیست خوندی (شبیه خودزنی میمونه از نظر مشاورای تحصیلی) درصورتی که یکی از مهمترین تکنیکای درس خوندن واسه کنکور اینه که هر روز چند درس مختلف و هر درس نهایتا 3ساعت مطالعه بشه (مثلا ریاضی 3ساعت زیست 3ساعت و ....)
    2_ اینکه رفتی هرچی کتاب قلم چی بوده خریدی در صورتی که هیچ انتشاراتی کامل نیست (چه برسه به انتشارات قلم چی که اصلا کامل نیست) من خودم شیمیم مال یه انتشارات بود فیزیکم مال یکی ریاضیم یکی دیگه و....
    3_ یه مسیری رو مدام داری میری ولی متاسفانه تجربه نمیگیری. قصد جسارت ندارم میخوام بگم شما هرچی میگذره به عقب که برمیگردی افسوس میخوری ولی هیچ وقت بعد از افسوس خوردنت واسه آینده تصمیمی نمیگیری که در آینده هم افسوس نخوری
    من از امروز دیگه فراموش کن چی بودی . تصمیم بگیر اونی بشی که دوست داری. اگه دوست داری پزشکی قبول شی باید بدونی که از فردا باید استارت بزنی وگرنه ظرفیت پزشکی کمه و رقیبات زیاد والبته اغلبشون هم ممکنه ازت جلو تر باشه . الان میتونی بهشون برسی ولی تضمینی نیست بعدا بهشون برسی
    ببین توی آزمونای قلم چی نباید از برنامه عقب بیوفتی چون اساس برنامه قلم چی روی پیوستگی مطالعه است البته توی آزمونای اول کمتر اتفاق میوفته کسی نرسونه و اتفاق خاصی بیوفته . ولی از آزمون سوم به بعد میشه گفت کسی که عقب میوفته کارش مدام سختتر میشه
    اینطوری نیست که الان که یه آزمون عقب افتاده باشی یعنی کنکور 90 پرید. این طرز فکر غلطه ولی یادت باشه با هر آزمونی که عقب میوفتی یه گام به سمت شکست ور میداری توی این تردیدی نیست . فکر کنم گزینه دو 10تا آزمون داره پس بیشتر مواظب باش. از فردا هم محکم بشین سردرست . حالا که فارغ التحصیلی تمام وقتت رو بذار پای کنکور. 1سال سختی بکش ولی آخرش اگه برگشتی به عقب برگشتی به کاری که کردی افتخار کن.
    راستی هیچ چیزیو حفظ نکن که زود یادت بره. وقتی میشینی پای درس با خودت عهد کن که هرچی میخونی یاد بگیری. انگار که میخوای دفترچه راهنمای یه دستگاه رو بخونی و تا نفهمی که دفترچه راهنما چی میگه نمیتونی دستگاه رو به کار بندازی. پس حفظ کردن دفترچه راهنما هیچ کمکی بهت نمیکنه جز خستگی و دلزدگی . اون دستگاه رو کنکور بدون و اون دفترچه راهنمارو کتابای درسیت
    قرمز : اره بابا پارسال عين گاگولا رفتم هرچي قلمچي و گاج بود خريدم. فكر ميكردم بهترين كتاباي جهانند!!!
    اون زمان نه تنها با تاپيك معرفي كتاب كه با انجمن اموزش عالي اشنا نبودم.
    امسالم كه اولين نفر از خودت پرسيدم چه كتابايي بگيرم( به قول اون يارو... مداركشم موجوده ) و بيشتر اونايي كه گفتي رو خريديم

ابي : اره درست ميگي ولي از اين به بعد اين اشتباهو تكرار نميكنم.

بيا با هم به يه سفر كه دو حرفه بريم --------------------------- ايندتو درست تو گذشته ببين

بايد سوار بشيم روي دو اسب ياد ------------------------------ يه جورايي گم شديم توي گذشته ها

بقيه متنتم منو روشن كرد كه چطوري باشم .

نوشته شده توسط nelly joon
    دوست عزیز، آقای آلپاچینو (شرمنده،اسمتون رو نمیدونم)
    اولا که شما اصلا حق ندارید که ناامید باشید.
    یعنی چی که کنکور امسالم پرید؟

من 2 تا پیشنهاد به ذهنم میرسه:

1-برنامه آزمون گزینه 2 واسه آزمون اول خیلی زیاد نیست.شما اون قسمت هایی که ستاره داره رو نخون واسه این دفعه.
    بقیه اش خیلی زیاد نمیشه.حالا اگه وقت نمیکنی تو این 1 هفته تستاشو بزنی،اشکال نداره که به نظر من اگه واقعا این 1 هفته رو اراده کنی میتونی تستاشم بزنی.
    یعنی به نظرت واسه شما که فارغ التحصیل هستی و تمام وقتت آزاده ،سخته اینا رو تو 1 هفته بخونی؟
    (ادبیات p : درس 1-3 --عربی2: درس 1-3 -- دینی p : درس 1و2 -- زبان p:درس1 و زبان3: درس1
    ریاضی:آمار و نصف احتمال--فیزیک p:فصل1 --زیست p:فصل1--شیمی p:نصف فصل1)

واسه شما که وقتی اراده میکنی انقدر خوب میخونی به نظر من اصلا زیاد نیست.

اما پیشنهاد 2:میتونی آزمون اول رو بی خیال شی و از الان به فکر آزمون 2 باشی و تمام انرژیت رو واسه آزمون 2 بذاری.

ولی به نظر من همین 1 هفته رو بخون که بری آزمون اول رو بدی.در ضمن آزمون اول اصلا سخت نیست بهت قول میدم بعد آزمون میای اینجا میگی که خیلی خوب دادم.
    اسم من حامده
    پيشنهاد اولتون رو اجرا ميكنم ممنون از اينكه به فكر من بوديد و اميدي دوباره به من داديد حالا اينجارو داشته باش :

سراسيمه گشتم پي خودكار دلم ----------------------------- تا بنويسم اينده اي از كنكور [90] خودم

اما اخر داستانو رك بذار بگم ----------------------------------- اگه دعام گرفت پس خوش به حال من

بازم از دوستان كه منو راهنمايي كردند تشكر ميكنم.

12. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هفت روز مونده تا بچه هاي گزينه دو بفهمن كه چند مرده هلاجن

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هفت روز مونده تا بچه هاي گزينه دو بفهمن كه چند مرده هلاجن
    آقا من که ترسیدم...
    میترسم بد بشم،جلوی همتون ضایع بشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •