دوستان، من چند وقتیه که می خوام از سایت های شیرینگ مثل hotfile یا fileserve دانلود کنم سرعت دانلود خیلی نوسان داره. حداکثر سرعت دانلود هم به زور به 14 میرسه. سرویسم 256-مرکز تندگویان هست. شما هم همچین مشکلی رو دارید ؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
دوستان، من چند وقتیه که می خوام از سایت های شیرینگ مثل hotfile یا fileserve دانلود کنم سرعت دانلود خیلی نوسان داره. حداکثر سرعت دانلود هم به زور به 14 میرسه. سرویسم 256-مرکز تندگویان هست. شما هم همچین مشکلی رو دارید ؟
من اصلا همچین مشکلی ندارم. نوسان سرعتم کلا خیلی کمه. یعنی تقریباً نوسان ندارم.
سرویسم مثل شما 256kbps هست.
Last edited by mohsen_rkh; 15-01-2011 at 21:45.
نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه به زودی اینترنت مخابرات دارای محدودیت ترافیکی میشه!امیدوارم اینطوری نباشه.
با یه ویژگی اینترنت مخابرات خیلی حال می کنم اونم نوسان نداشتن سرعتشه. وقتی دانلود می کنم و سرعت رو از BW Monitor نگاه می کنم تقریباً همیشه 227.1kbps رو می بینم.
سرویس 256 به بالا رو آزاد نکردن ؟ هنوز مدرک میخواد ؟؟
نه بابا. همینطوری که نیست، باید مجلس تصویب کنه. با مدرک هم هفت خان رستم رو باید طی کنی تا بتونی بگیری چه برسه به بدون مدرک!![]()
سلام
من برای مغازم از مخابرات 256 گرفتم..برای خونم هم 128 اما نمیتونم یوزره 256 مغازمو توی خونه استفاده کنم.
ارورره 691 میده...نمیشه کاریش کرد؟
طبق نوشته دفترچه راهنمای ADSL مخابرات، Username و Password هر خط، فقط روی همون خط کار می کنه.
این که فکر میکنی با اکانت 256 میونی سرعت اینترنت خونه رو که 128 هست دوبرابر بکنی اشتباهه چون دان استریم واسه هر کدوم مقدار ثابتی هست که به اون خط منحصر شده یعنی شما قبل از کانکت کردن اگه دان استریم 128 رو نگاه کنی میبینی که 159 بیشتر نیست پس حد اکثر سرعت همون خواهد بود حالا اگه با یوزر و پسورد 2 مگ هم وارد بشی سرعت عمرا از 16 کیلوبایت بیشتر نخواهد شد.
کاملاً درسته. این Username و Password فقط ارتباط دهنده شما با DSLAM مخابرات هست. وقتی Downstream و Upstream شما رو، روی مقدار مشخصی بستن شما با هر Username و Passwordی که وارد بشید همون سرعت بسته شده روی خط رو خواهید داشت.
راستی اون دوستمون که روزای اول سرعتشون زیاد بود 2 تا سوال دارم
1.فاصله دیدیتون تا مخابرات چند متره(بعضی مخابرات امور مشترکینشون جداست من منظورم مرکز MDF مخابراته یا بهتره اینطوری بگم اونجایی که کابلا توشن
2. آیا خط شما فیبرنوریه؟
منم حالم از 256 بهم میخوره برم رو 512 چطوره --صحبت ها انحام شده!!!! چون 16 مگ ماه واره ای داشتم که اکانتم تموم شد و پول ندارم بدم بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه اگه میخوای بازی انلاین کنی سعی کن سرور بازی تو امریکا باشه!!!!
البته این چند روزه خیلی نوسام داره یک ساعت سرعت پایین 60 نمیاد!!! یک ساعت بالای 10 نمیره اما کلا میانگین دانلود همون 2.3 گیگ تو روزه البته وبگردی و چت هم 24 ساعته میکنم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)