جلل الخالق !!!!! نه بابا حتما مشکل از کرکتونه . من نسخه اصلی دارم اینجور چیزا توش نیست
جلل الخالق !!!!! نه بابا حتما مشکل از کرکتونه . من نسخه اصلی دارم اینجور چیزا توش نیست
آره ظاهرا با dlc میاد و 5تا هستن که باید باهاشون کتک کاری کنی...![]()
بله جوکر توی DLC هستش و آتیش بازی اینا میکنند . من یه بار خوردم بهش بیچاره با مخ خورد زمین بعد افتاد دنبالم زدمش
شما تازه آفلاینو بازی کردید . بیاید انلاین بیخیال کار و زندگی میشید . 50 تا لول داره حدودو 7-8 مد . هر مد یه کاری باید انجام بدید . به نظرم 20 تومن می ارزه .احساس میکنم هوش مصنوعی دشمنا ضعیفه !!
اگه برخورد اسبم با یه جایی رو میساختن خوب بود. چون وقتی با اسب به یه جا برخورد میکنی هیچ اتفاقی نمیفته !
مثلا دو تا اسب از رو به رو شاخ به شاخ میشن هیچی نمیشه !
ولی واقعا فوق العاده ترین بازی ایه که کردم.
کاملا مشخصه رو تک تک ماموریت هاش چقدر فکر شده.
بهترین نسخه ی اساسین![]()
راستی اینجا کی CDKey داره آنلاین میزنه . بگه با هم دیگه بازی کنیم .
حیف که آنلاینش چت نداره در حین بازی حرف بزنیم :(
سلام دوست عزیز من آنلاین بازی می کنم
id من هم siavashjal هست تو بازی.
لول گرفتنش آسونه اما من همش میمیرم . نسبت kill به مردن 0.88 هست که خیلی بده
البته بیشتر توی chest capture و manhunt میمرم . توی wanted کاری میکنم یارو به جا من بقلیمو بکشه
چیکار کنیم از invest پول بیشتری بگیریم . به جا 1k مثلا 5 کیلو پول بدیم یهو 20 کیلو بده![]()
دوستان کسی تونسته به این دریچه حتی نزدیک بشه؟!من هر کار کردم نشد..اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
![]()
باید اون پل هایی که ازش اب میاد و خرابه رو برید درست کنید........(رو نقشه مشخصه)..........بعد اب میاد تو اینجا رو پر اب میکنه و میتونید برید توش
خب من اگه بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟شما تازه آفلاینو بازی کردید . بیاید انلاین بیخیال کار و زندگی میشید . 50 تا لول داره حدودو 7-8 مد . هر مد یه کاری باید انجام بدید . به نظرم 20 تومن می ارزه .
راستی اینجا کی CDKey داره آنلاین میزنه . بگه با هم دیگه بازی کنیم .
حیف که آنلاینش چت نداره در حین بازی حرف بزنیم :(
با همین adsl که دارم میشه ؟!![]()
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
داستان این مختصات جی پی اس چیه؟
آقا دقت کردید رودریگو بورجیا چقدر شبیه Dj Aligator ه؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)