متاسفانه باید بگم چون جیلبریک نکردید برای هیچکدام از سوالاتتون جوابی نیست :(
۴.۲.۱ هم فعلا تترده گویا و باید صبر کنید
متاسفانه باید بگم چون جیلبریک نکردید برای هیچکدام از سوالاتتون جوابی نیست :(
۴.۲.۱ هم فعلا تترده گویا و باید صبر کنید
سلام
می خواستم بپرسم که قیمتش خارج از ایران چنده؟(قیمت آلمان یا دوبی؟)
اگه از خارج بیاد واسم قفل داره و نمیشه سیم همراه اول روش بزاری؟
راهش اینه که با آیتونز توی قسمت info آیفونتون Sync Contacts رو فعال کنین و با outlook یا google account سینک کنین بعد از طریق همون برنامه ها همه رو انتخاب کنین و پاک کنین اینطوری شماره تلفن ها از توی آیفونتون هم پاک میشه. در ضمن میتونین همیشه تمام شماره تلفن هاتون رو با گوگل سینک کنین اینطوری همیشه شماره تلفنهاتون در دسترس هستن و همیشه هم از شماره هاتون بک آپ دارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ بزنی توی iTunes برنامه اش هست میتونی دانلود کنی تنها اشکالی که داره اینه که باید اس ام اس رو از داخل خود برنامه بفرستی تا پیغام دلیور دریافت کنی
redsn0w خیلی اذیت نمیکنه ولی مشکلش thethered بودنشه. اگر کمی صبر کنی greenpois0n قراره بزودی یک جیلبرک unthetherd هم رلیز کنه که تجربه ثابت کرده خیلی نمیشه روی قول این هکرها حساب کرد (بزودی معلوم نیست کی منظورشونه!!!)
امروز تو روزنامه جام جم،تبلیغ عرضه رسمی گوشی فکتوری آنلاک آیفون4 رو با گارانتی کامتل و بیمه دیدم+برنامه های اوریجینال....
کمی شوکه شدم،نظر شما چی هست؟؟؟
می دونستین روی iphone نرم افزاری نصب میشه که صدا رو t-pain میکنه؟
بله ۱۰ روزی هست که پارس کامتل چنین کاری کرده
به نظر شما وقتی آی پی ایران توسط اپل بسته شده ( به دلیل ت ح ر ی م ) گارانتی داخل ایران ارزشی داره ؟
گارانتی که از سوی اپل ساپورت نشه به چه درد میخوره ؟![]()
ولی مزیتشم اینه ،که از چیزی که می خری لا اقل مطمئن میشی!!!
محصولات اپل حتی بدون گارانتی هم مطمئن هستند
به فرض اينكه مشكل داشت گارانتي چه كار ميكنه ؟؟؟؟
يا شما رو مقصر خرابي ميدونه يا تعمير ميكنه همون گوشي رو بهتون ميده
به نظر من كه پول اضافه است![]()
حق با شماست،من تسلیم!!!
واقعا" آیفون4 از همه لحاظ فوق العاده است،
منظور منم این بود که بعضی فروشندگان گوشی های لاک را جیل بریک می کنن و جای آنلاک می فروشن،تو این کارم بسیار متبحر شدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)