این مشکل چطوری میشه حل کرد ؟
![]()
این مشکل چطوری میشه حل کرد ؟
![]()
Last edited by Fusi0n; 17-09-2010 at 23:45.
آقا من شاکیم بد جور . مگه دموی بازی نیومده . بزارینش تو پست 2 دیگه . یادتون رفته پست رزرو کردی داداش . من 8 ساعته دارم صفحه ها رو می گردم لینک دانلود نیس که نیس
دوستان یکی لینک بده . ساعت 1 دانلود رایگان شروع میشه . مرسی
حالا دیگه بیشتر شاکیم . بابا یه لینک بده دیگه .
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
m1o2o3o4, amirakhavan, balloon, Behnam_o2, FCBarcelona.ir, hossein6599, smallfrank, swamp, Vah!d
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه منظورت اینه که این جا گذاشتن همه توسط بازیکن ارسنال غیر طبیعی هست خوب یک جلوش خالی بود و 2 اگر اون بازیکن والکات باشه که این کارا از پسش بر میاد و مگه شما کریستین رونالدو رو یادتون رفته که همش از اینکارا میکنه؟![]()
در مورد این ویدئو و این صحنه حق با شماست اما میشه با یک بازیکن مثل مثلا آلوز و حتی یک بازیکن معمولی از نظر سرعت چند نفرو جا گذاشت و حداقل یک نیمه پیشروی کرد و این اصلا طبیعی نیست .
توی این نسخه دموی کنسولی بازی واقعا راحت شده اگه توی نسخه نهایی هم همین باشه من بدون هیچ تردیدی میرم نسخه پی سی یازده رو میخرم و کنسولی بازی نمیکنم .
والا حسین جان من با رونالدو خیلی کم تونستم همچین کاری کنم و یه تنه این همه مسافت رو برم.خدا کنه توی نسخه نهایی سیستم جدید نفس بازیکن رو اعمال کنن تا نشه هر وقت خواستیم یک تنه خودمونو به یک سوم حریف برسونیم . در غیر اینصورت دیگه بیلد آپ و بازی سازی تا رسیدن به یک سوم حریف کلا تعطیل میشه چون دیگه لزومی به این کار نیست . من عاشق بازی سازی و انتقال تدریجی توپ با حرکات ترکیبی و پاسهای زیاد به منطقه دفاعی حریف هستم اگه این مورد درست نشه من امسال نسخه PC رو بازی میکنم .
انصافا روی این نسخه 11 کنسولی خیلی کار کردن من خیلی چیزای جدیدی دارم میبینم که بازیو واقعی تر و جذاب تر کرده . ایکاش فقط همین مورد سرعت درست بشه .
تو نسخه 2010 با دروگبا راحت میشد مدافعین رو با قدرت بدنی رد کرد ولی الان از په په نمیشه رد شد ...
+
این درگیری های 360 درجه چقدر جالبا...از عقب که تنه میزنه بازیکن جلوی بعضی وقتا تعدلش رو از دست میده و می خوره زمین و گاهی اوقات هم خودش رو نگه میداره و زمین نمی خوره..... بازی واقعا فیزیکی تر شده.
+
این انیمیشن های جدید استپ کردن توپ و یا تکل زدن هم خیلی قشنگن.
+
پرسنالیتی هم تو بازی واقعا احساس میشه... تو استپ کردن توپ ها یا تکل ها و ....
+
االبته دموش مشکل هم زیاد داره...نمیدونم چرا اینطوریه...
تو آرنای قبل بازی یهو بازیکن گم میشه و بعد ظاهر میشه... یه جا بازیکنم از توی تور رد شد و از این قبیل موارد...
خب دوستان من هم دمو رو دانلود کردم و بازی کردم......
بازی که واقعا قشنگه....
برای گیم پد هم من تونستم با نرم افزار XPadder از همین گیمپدهای معمولی تو بازی استفاده کنم....
تمام آنالوگها هم کار میکنه و تمام Skill Move ها رو هم میتونم برم....
اینم لینکش.......
با تشکر از FerineFast عزیز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)