حامد جان چند وقت پیش یکی از دوستان برام پیام خصوصی ارسال کرد متن پیامش این بود:
خود نرم افزار رو هم یه سرچ توی گوگل کنید جدید ترین ورژنش رو تست کنید.سلام دکتر جان
میخواستم یک روش رو بهتون معرفی کنم که بتونید به راحتی همه آنتی ویروسها و خود ویروسها رو تست کنید و همیشه سیستمتون سالم باشه.
توی سایته -------نرم افزار rollback رو دانلود کنید و سیستمتون رو در بهترین حالتی که میخواید برسونید (نرم افزاراتون رو نصب کنید و پاکسازی کنید و دیفرگ کنید) سپس این نرم افزار رو نصب کنید. این نرم افزار شبیه دیپ فریز عمل میکنه وای فرقش اینه که سرعتش خیلی بالاست و شما میتونید هر چقدر میخواید اسنپشات بگیرید و با یک ری استارت به حالتی که میخواید برسید. به عنوان مثال من چند snapshot دارم که در هر کدومش یک آنتی ویروس دارم (کسپر - نروتون- نود32) و با یک ری استارت میتونم از هر کدومش که خواستم استفاده کنم و تستامو انجام بدم و همیشه همه ویورسها رو با خیاله راحت ران میکنم و تست میکنم. نهایتش اگه آنتی ویروسم نتونه جلوی ویروسو بگیره با rollback اسنپشاتم رو بر میگردونم. تجریه چند ساله من میگه که بهترین نرم افزار و سریعترین نرم افزار جهت نگهداری ویندوز و تست ویروس و آنتی ویروس و هر نرم افزاری که دوست دارید این رول بک هستش.
موفق باشی