دوست عزیز این سوال قبلا هم مطرح شده بود
میشهback stage
البته عسل جان هم یه چیزی گفته بودن که الن یادم نمیاد.خودت زحمت اون یکی رو بکش
دوست عزیز این سوال قبلا هم مطرح شده بود
میشهback stage
البته عسل جان هم یه چیزی گفته بودن که الن یادم نمیاد.خودت زحمت اون یکی رو بکش
As always, no wonderl
بله، معادل ديگه هم Behind the scene بود...........
Good Luckl
دوستان تروخدا خودتون رو به زحمت نندازين
واقعا شرمندتون شدم شديدا
![]()
سلام دوستان.
من باید به 2 تا نویسنده به اسمای Terrence W. Pratt و Marvin V. Zelkowitz امیل بزنم و ازشون بخوام که اگه تمرین(حالا تست,تشریحی یا هر نوع سوال دیگه) چه با جواب یا بدون جواب از کتاب " PROGRAMMING LANGUAGES Design and Implementation" دارن واسم بفرسن(اگه با جواب بود که دیگه بهتر)![]()
اینا نویسندهای این کتاب هستن.
واقعا ممنون میشم یکی از دوستان کمک کنه و این درخواست رو واسه من بنویسه.البته هر چقدر مودبانه تر باشه بهتر.
نمیدنم تو این جور نامه ها نیاز هست که بگم که کی هستم و واسه چی میخوام یا نه؟
اگه هست بهتر بگم که از ایران هستم و دانشجوی مهندسی کامپیوتر و برای نمونه سوال امتحان میخوام.اگر هم نیست که هیچی.
ممنونم![]()
چون تا حالا کسی جواب نداده من فضولی می کنم.
Dear Mr. Pratt (Dear Dr. Pratt, Dear Prof. Pratt)
I am a computer engineering student. I am writing to ask if you have extra exercises about the materials presented in your book, titled "PROGRAMMING LANGUAGES Design and Implementation". If so, could you please send some of them to me via email. I need them to be prepared for my examinations. I would be grateful if the solutions are included.
Your kind help is highly appreciated.
Yours sincerely,
majid-ar
امیر آقا یک دنیا ممنونم![]()
این دفعه دوم بود که شما تو این این ضمینه کمکم کردید.امیدوارم بتونم جبران کنم.
سلام باز من اومدم . این متن رو میشه واسم ترجمه کنید ؟؟؟ ممنون میشم. اون جاهایی هم که Bold کردم رو نمیخواد معنی کنید. ممنون
The band received its earliest recognition in the mid-1990's as tourmates of My Dying Bride, Tiamat and Atrocity . Much like the latter two groups, the band had begun as traditional death metal, then evolved with an industrial music and gothic metal musical direction on later albums. The band would receive heavy rotation on MTV Germany [3], and would also make appearances at various extreme metal festivals, including Germany's Wacken Open Air in the years 1996, 1998, 1999, and 2001, in addition to inclusion on Nuclear Blast compilation samplers.
The band re-signed to Massacre Records in 2006 after a 10 year stint with Nuclear Blast; Massacre had been the band's first label.
Active for over 15 years (with a brief split between 2001 and 2003) they are among one of Europe's longest running bands affiliated with the gothic metal genre.[4]
اين گروه به سرعت در اواسط دهه 90 در تورهاي اشتراكي با گروههاي (نام برده شده) به شهرت رسيد. همانند دو گروه آخر، اين گروه نيز كارش را با (دت متال) سنتي آغاز نمود، سپس در البومهاي بعدي به سمت گوتيك متال كشيده شد و آلبومهايي با اين سبك را عرضه نمود. اين گروه با چرخشي ناگهاني در Mtv آلمان، در فستيوالهاي متال مختلفي پديدار شد.، شامل شركت در فستيوال فضاي باز واكن آلمان در سالهاي 1996، 1998، 1999 و 20001، به علاوه شركت در فستيوال همخواني نوكلير بلاست .
ببخشيد وقت نكردم پاراگراف آخر رو ترجمه كنم
باي
meaning of this sentence:
"Your crusade's a disguise"
crusade:جهاد ،نهضت ،جنبش،جنگ صلیبی
disguse: تغییر قیافه، پنهان کردن.. استار
جنگ تو یک استسار است(معنای مجازی: جنگ تو فریبکاری و تظاهر است.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)