سلام آقا فرشید ببخشید من همیشه مزاحمتون میشم می تونید بگید که مقاله من رو دارید یا نه اگه ندارید من جایی دیگه دنبالش باشم مرسی منتظر جوابتون می مونم .
سلام آقا فرشید ببخشید من همیشه مزاحمتون میشم می تونید بگید که مقاله من رو دارید یا نه اگه ندارید من جایی دیگه دنبالش باشم مرسی منتظر جوابتون می مونم .
سلام.برای پایان نامم احتیاج به مقاله ی فارسی با عنوان سیستم های خبره دارم به ویژه در شاخه ی صنعت(سیستم های خبره در صنعت)
سلام برای پایان نامم به مقاله فارسی درباره سیستم خبره به ویژه در شاخه ی صنعت احتیاج دارم.از لطفتون ممنون![]()
جوابتون قبلا دادم بهتون
بفرمایین::::::::::::
سیستم ها خبره
نمیدونم بدردت میخوره یا نه ولی برای پایان نامه فکر نکنم بتونی چیز بدرد بخوری از تو اینترنت پیدا کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بنده دو مقاله که به روز بودنش از خودشان خیلی مهمتره.درباره ی 1-طب معلولین/2طب سالمندان احتیاج دارم درضمن از پیش تشکر میکنم
دوست عزیز شما همون بار اولی که مطرح کردین تا حالا من دنبالش هستم ولی هنوز چیز بدرد بخوری واست پیدا نکردم
هست این مقالات ولی بروز بودنش مشکل سازه
سلام
من یه مقاله انگلیسی درباره شبیه سازی ربات می خوام
سلام عزیزان شیمیدان
اطلاعاتی در مورد رنگهای آلی میخواستم و اینکه تو ایران گیر میاد و کلا در اصطلاح عامیانه بهش چی میگن و انواعش.
با تشکر پیشاپیش از عزیزان![]()
سلام فرشيد جان
من يك مقاله يا كارآموزي (فوري) در مورد زيرسازي قطارشهري ( حدالامكان فارسي) نياز دارم.......................ممنون
سلام
كسي اطلاعات فارسي و يا اگه انگليسيه اطلاعات جامع راجع به darwin streaming server داره؟ مي خوام بدونم چيه و چي كار مي كنه.
پيش پيش خيلي ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)