آخه بچه ها يه حالتي از اين آقاي مورفي و اطلاعاتش مي گفتن منم انتظار داشتم همين روزا دمو رو دان كنيم نه 11 روز ديگه...............
آخه بچه ها يه حالتي از اين آقاي مورفي و اطلاعاتش مي گفتن منم انتظار داشتم همين روزا دمو رو دان كنيم نه 11 روز ديگه...............
دوست عزیز چشم به هم بزاری دمو اومده،بچه ها دارن ازش تعریف میکنن،یکی راضیه یکی ناراضی
شما ببین این 11روز از عمرمون چطور میگذره،به بطالت نگذره انشاا...
فقط نمیدونم چرا تا الان خبری از حجم دمو ندادن،خیلی عجیبه
ولی خدا رو شکر امسال دمو دقیقا همون گیم پلی نسخه نهایی رو داره،مثل سال قبل نیست که اشکمون رو دربیاره
پدرام جان مطمئن باش از دمو سال قبل کم حجم تره یا نهایتا همون حجم که امکانش کمه چون امسال تیم های کمتری تو
دمو هستند نسبت به پارسال .
اخ اخ خوب شد گفتی منم همش ترس اینو داشتم که نکنه مثل پارسال که دمو عالی و در حد خیلی عالی تر بود باز تو بازی اصلی تر بزنند
که خوشبختانه گفتی که مثل اینکه دمو همون گیم پلی کد نهایی هستش که این خبر خوبی هستش چون اینطوری مرگ
یه بار شیون یه بار میشه![]()
امیدوارم کمتر باشه حجمش که بتونیم همون روز با این اینترنت نفتی مون دانلودش کنیم
محتوای مخفی:
وحید جان دلم واست بګه که امسال به شدت به بازی معتقدم
جان مورفی در جواب یکی از فن ها ګفته که دموی امسال دیر منتشر میشه نسبت به پارسال چون دقیقا کد نهایی بازی هستش و فقط تیمهاش و مودهای اون کمترن ولی تمام کدهای داور و دروازبانها نهایی خواهند بود
پس ما میتونیم با قاطیعت بګیم که بازی باب دلمون خواهد بود یا نه
فقط امیدوارم کونامی داور رو درست کنه![]()
Last edited by pedramgolchin; 05-09-2010 at 00:30.
سلام
نمیدونم این ویدئو رو دوستان گذاشتن یا نه ولی دیدنش خالی از لطف نیس خودم دارم دانلودش میکنم
با کیفیتای مختلف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
نمی دونم چه اصرار دارید حتما دمو رو دانلود کنین آخه شما که یک ساله صبر کردین حداقل 10 یا 12 روز که به جایی نمی خوره
دموی پارسال PES خیلی خوب بود و من که خیلی خوشم اومد ... میزان سختی بازی واقعا عالی بود اما متاسفانه نسخه کامل بازی که اومد همه چیزو خراب کردند و بازی روی درجه Top Player هم خیلی خیلی راحت بود. امیدوارم امسال PES 2011 هم نمره خوبی بگیره هم بازیش قشنگ باشه![]()
دیشب این Hands On از کد نهایی بازی منتشر شد مطالبی هر چند کوتاه در مورد جزئیات بازی توش گفته شده مثل :
حرکت افقی زیبای دوربین در حالت واید ,
حرکت 360واقعی درجه
, سیستم پاسکاری جدید
, کمی در مورد دفاع که به نظر نویسنده هنوز ایده آل نیست اما برش توپ توسط بازیکنان خیلی خوب شده
, انیمیشنهای بازی که به نظر نویسنده بهترین بخش این نسخست و اثری از انیمیشنهای بازسازی شده نسخه قبل توشون دیده نشده
, دروازه بان که به نظر نویسنده خیلی خوب شده ( من این قسمتو کامل ترجمشو مینویسم ) ایشون میگه الان اونا حاکمان منطقه خودشون هستن و اجازه نمیدن شوتهای نرم و آروم از کنار تیرک افقی دروازه وارد دروازشون بشه من فقط یک گل تونستم از راه دور بزنم یکجا به نظرم دروازه بان درست عمل نکرد که بعد از بازبینی اون صحنه در حالت Replay دیدم با پای غیر تخصصی شوت زده به همین خاطر شوت خوبی نداشت که توی دنیای واقعی فوتبال هم همینطوره علاوه بر اینها دروازه بانها اگه شرایط ایجاب کنه از خط دروازه ها جدا میشن ( برای گرفتن توپ و ... ) بخاطر بازخوردی که قبلا از نسخه بتا داشتم تعجب میکنم که اونها ممکنه خیلی خوب شده باشن به هر حال گذر زمان نشون میده که اونها چقدر تغییر کردن
, من منتقد سیستم جدید دفاعی در این نسخه بودم اما بیشتر وقتا میدیم این سیستم مفید واقع میشه
, تکنیکها و حرکات فریبنده
, کمی در مورد تاکتیکها و اینکه در نتیجه گیری بهش کمک کرده ایشون میگه من یک هیچ عقب بودم که 10 دقیقه آخر بازی سیستم بازی من عوض شد و بازیکنان تیم حرکت و تاکتیک رو به جلویی رو بکار بستن تا بازیو به تساوی بکشن البته این حرکتو خودشون انجام دادن و من تغییری در تاکتیک بازی ندادم بنابراین مطمئن نیستم که این تاکتیک بصورت پیش فرض برای اون تیم طراحی شده بوده یا نه . صرف نظر از اون چیزی که اتفاق افتاد من فکر میکنم این یک حرکت بسیار عالی از طرف بازیکنان تیم بود که موجب افزایش تلاش برای نتیجه گیری و به تساوی کشیدن بازی شد .
, گزارشگر بازی چون صدا کم بود خوب نمیشد فهمید چی میگن اما Jim Begling نسبت به Mark Lawresnson حقایق رو کمتر بیان میکنه یک صحنه از گزارش خیلی خنده دار بود من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل منظنون رو به پلیس نشون بده![]()
,من آنلاین هم بازی نکردم چون کسی نبود که باهاش بازی کنم
, چند باگ
, پنالتیها هم مثل نسخه قبله
و .... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 05-09-2010 at 12:53.
من نفهمیدم چی شد؟!!
مگه دمو اومده که داداشمون بازی کرده؟
قضیه چیه؟
, گزارشگر بازی چون صدا کم بود خوب نمیشد فهمید چی میگن اما Jim Begling نسبت به Mark Lawresnson حقایق رو کمتر بیان میکنه یک صحنه از گزارش خیلی خنده دار بود من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل منظنون رو به پلیس نشون بده![]()
من نمیدونم کی و چه زمانی قراره این John Champion عوض بشه
توی نسخه های قبلی هم بعضی جاها خیلی الکی داد و بیداد میکرد و کلا گزارشگر مزخرفیه.
جالبه که کونامی قبلا گفته بود توی نسخه 2011 گزارشگر عوض میشه ولی بجای گزارشگر مفسر رو عوض کردن !
من این تیکه رو درست متوجه نشدم!, دروازه بان که به نظر نویسنده خیلی خوب شده ( من این قسمتو کامل ترجمشو مینویسم ) ایشون میگه الان اونا حاکمان منطقه خودشون هستن و اجازه نمیدن شوتهای نرم و آروم از کنار تیرک افقی دروازه وارد دروازشون بشه من فقط یک گل تونستم از راه دور بزنم یکجا به نظرم دروازه بان درست عمل نکرد که بعد از بازبینی اون صحنه در حالت Replay دیدم با پای غیر تخصصی شوت زده به همین خاطر شوت خوبی نداشت که توی دنیای واقعی فوتبال هم همینطوره علاوه بر اینها دروازه بانها اگه شرایط ایجاب کنه از خط دروازه ها جدا میشن ( برای گرفتن توپ و ... ) بخاطر بازخوردی که قبلا از نسخه بتا داشتم تعجب میکنم که اونها ممکنه خیلی خوب شده باشن به هر حال گذر زمان نشون میده که اونها چقدر تغییر کردن
بالاخره عملکرد دروازه بان خوب بوده یا نه؟!...چونکه گفته شده با پای غیر تخصصی شوت کرده و ضربه ضعیف بوده ولی توپ گل شده
حالا یکی شفاف سازی کنه
من نفهمیدم منظورش چی بوده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)