اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه
کسی تم ایفون برای این گوشی داره؟؟؟
اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه
ببخشید ولی اونایی که گفتم همه از نظر خود بنده بودن....حالا شاید متن رو طوری نوشتم که انگار دارم میگم این گوشی باید واسه همه اینجوری باشه که این حرف از سوی هر کسی و از هر نظری و برای هر کالایی خنده داره!!!قربان هر کسی با توجه به نیازش و دیدگاه خودش تصمیم به خرید میگیره و گهگاه از خریدش میتونه پشیمون هم بشه.اینکه رو دست X10 گوشی هست یا نیست رو من و شما نمیتونیم بگیم چون X10 (چون بحث در اینمورد هست اینو مثال زدم)میتونه نیاز منو براورده کنه اما شاید نیاز شمارو نه.(یا برعکس) اینکه به نظر شما مولتی تاچ و صدا و شاید خیلی چیزهای دیگه مهم نباشه نمیتونه دلیلی باشه که برای من (من نوعی) هم مهم نباشه .اینک سخت افزار قوی باشه نمیتونه دلیل بر برتری مطلق باشه و این مورد به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره.(اون دوستانی که مدت های زیادیه با این نوع دستگاه ها کار میکنن متوجه عرایض بنده هستن) که یکی از این عوامل که نقش بسزایی داره همون سیستم عاملی هست که شما میفرمایید اگر به 2,1 ارتقاء پیدا کنه نکسوس پیشش لنگ میمونه حالا اگر ارتقاء پیدا نکرد چی؟(البته نمیگم نمیکنه ها و همینطور نمیگم میکنه به هر حل منم مثل خیلی از دوستان اینجا منتظرم این اتفاق بیفته.) اینکه شما سخت افزار اینو با آیفون 4 میسنجی اصلا" منطقی هست بنظر خودتون؟جایی که قراره رو این آندروید نصب بشه و رو اون مک؟ اصلا" این 2 تا سیستم عامل دخلی به هم دارن که سخت افزاراشون باهم مقایسه بشن؟
به هر حال جسارت بنده رو ببخشید اما همه بیایم یکم صبور تر باشیم و اگر واقعا" مشکلی هست(واسه اون دوست عزیزمون) که بصورت نرم افزاری بشه حل کرد , حل کنیم تا اون دوستمون هم که پول دادن و این گوشی رو خریدن بتونن با رضایت و راحتی از گوشیشون استفاده کنن و لذت ببرن
در کل من عاشق این گوشیم،با توجه به قیمت بالاش میخوام دست دومش رو بخرم(اگه سالم باشه....)
من عاشق ایفون بودم...هر گوشیی که میخریدم،یه چیزی از ایفون میدیدم و اون گوشی دیگه فرداش در حال تعویض شدن بود!!!اینترفیس گوشی حالم رو بهم می زنه
ولی فعلا این ایکس تن چشم رو گرفته و مطمئنم که اگه با یه سری برنامه های مورد نظر من مشکلی نداشته باشه،(سیستم عاملش!) من باهاش مشکلی ندارم....
اگه گوشیتو نرو می فروشین بهم خبر بدین تا درباره ی قیمت صحبت کنیم!!شاید بتونین واسه خودتون یه ایفون 4 یا 3جی اس 3 بگیرین و اپدیتش کنین به سیستم عامل جدید و خلاص!!!
این گوشی تم داره،ولی بهترین تم هاش دارک و اینا هستن ولی تم ایفون رو نمی دونم داره یا نه!!!
راستی یه چیزی:
من یادمه با کلی ذوق،k750 خریدم!!! ولی وقتی دیدم اون چیزی که من فک میکردم نیست،دیگه هیچوقت ازش خوشم نیومد....با وجود اینکه هکش کردم و منو و همه چیزش عوض شد با تمام دستکاری هایی که روش انجام دادم،ولی بازم ازش خوشم نیومد و هر لحظه تو فکر تعویضش بودم!!!چون دیگه دلم رو شیکسته بود!!!!!
همین ماجرا رو باk800 هم داشتم....
به نظرم وقتی یه گوشی ازش دلخور شدی! دیگه واست گوشی بشو نیست که نیست....تازه اندو هنوز تو ایران جا نیوفتاده!!!
Last edited by senaps; 13-09-2010 at 13:12.
قصد جسارتی ندارم ولی حضور بعضی ها که یا گوشی رو ندارن و نظر الکی میدن و کسانی که با X10 مخالف هستند در اینجا باعث بحث میشه این تاپیک بیشتر برای کمک هست نه بحث اگر ممکن هست این بحث ها رو جاهای دیگه کنید اینطوری ارزش تاپیک بالانر میره
یک سوال دارم
خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
مگه حتما بايد وقتي اچ دي داره روش درج بشه؟خب با آمدن اندروئید 2.1 برای X10 فیلمبرداری به HD تبدیل میشه...خب گوشیهایی که بعد از عرضه این ورژن میخوان عرضه بشن حتما ورژن 2.1 دارن سوالم اینه که آیا پشت باتری HD درج میشه؟!شکل درب باتری عوض میشه؟!یک جا هم دیدم یک باتری قوی تر براش اومده ولی شکل درب باتری عوض میشه!
مگه سامسونگه؟
چون ويواز بود دليل نميشه اينم باشه .
ه خبر بد براي دوستان ايكس ده دار
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
منظور از 2.2 فرويوي آفيشيال هست
رام دستي ممكنه داشته باشه
آخرين ساپورت رسمي براي ايكس 10 همين 2.1 هست
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه![]()
خب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن
کسی speed limit برای X10 داره؟
من هم احتمال میدم که 2.2 براش نیاد.
2.1 رو با این همه تاخیر داره بیرون میره واسه همین.شک نکنید.
شما همین تاخیر رو واسه 2.2 در نظر بگیرید زمانش میشه 2 سال بعد از ورود گوشی به بازار..
خوب معلومه دیگه ساپورتی نداره.
شما 50 50 حساب كنخب عزیز منبع رو بگو الکی توی دل ما رو خالی نکن
کسی speed limit برای X10 داره؟
منبعش خييلي خركيهفعلا دوست داريم خيلي چيزايي كه ميگه رو باور كنيم
زمان حقيقت رو مشخص ميكنه
اینکه خیلی بده....من همین فردا دارم میخرمش اینم ضد حالی که اصلا خوشم نمی اومد بشنومش.....(با این وجود می خرمش!!)ه خبر بد براي دوستان ايكس ده دار
ايكس 10 2.2 نخواهد داشت
منظور از 2.2 فرويوي آفيشيال هست
رام دستي ممكنه داشته باشه
آخرين ساپورت رسمي براي ايكس 10 همين 2.1 هست
البته ممكنه هم حقيقت نداشته باشه
راستی دوستی که میگن ماهایی که نداریمش اینجا حرف نزنیم....
ببین رفیق،من تقریب اکل این تاپیک رو خندم...تو 70 صفحه ی اول،فقط 3 نفر گوشی رو داشتن و بقیه فقط پرسیدن و دربارش حرف زدن...واسه هیچکدوم از اونها این جرم نبود،واسه ما جرم شد؟!!!
درضمن،گوشی شما وقتی اچ دی فیلم بگیره،اچ دی فیلم میگیره چه تفاوتی داره که روش بنویسن یا نه؟!
آقا سینپس پست بده آقا مشکلی نیست که. قرار نیست که فقط اونایی که دارن بیان پست بدن. پست بده جواب میدیم برادر من
2.2 هم میاد ولی آفیشال ولی میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)