یه عکس بگیر تا بفهمم کجای کاری
یه عکس بگیر تا بفهمم کجای کاری
قسمت اول سوالمو جواب گرفتم اینم یکی جواب بده خیلی خوب میشهدو اینکه من نسخه یک بازی رو بازی کردم تا وسطاش رفتم (فکر کنم سه تا شهر رو هم آزاد کردم)
بازی بسیار زیایی بود ولی چون خیلی مراحل تکراری بود دیگه حصلم نیومد بیخیال شدم حالا
اصلا ماجرای بازیو نمیدونم اصلا اون آقای آلتایر چرا میرفت به گذشته؟؟ این پسره چرا میره ؟؟
و اونایی رو که این پسره و دختره اول بازی میزنن و فرار میکنن کین؟؟![]()
من تو سکانس 3 وقتی در قلعه رو باز می کنم و افرادم میان داخل بعدش اون پسره که میره بالای در دروازه اون رو که می کشم از بازی میاد بیرون و داخل پنجره سرور این ارور رو میده
error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host
values من 200 کیلو بایته اخرین ورژنه تا حالا سه بار بازی رو عوض کردم کسی هست بتونه کمک کنه
حرف شما درست بود اواسط بازی مشکل پیدا کرد از server شما استفاده کردم حل شد ممنونم!
من assassinو نصب کردم به خوبی و خوشی اجرا میشه ولی وقتی میرم روی view point هاش و eagle vision رو می زنم عین شماره ی یک دوربین می چرخه و بعدش می نویسه Map Updated ولی Update،Map نمیشه و فقط اون اولیه ی که با داداشش رفتن روش نقشه رو باز می کنه!
بقیه شون بعد از syncoronize شدن حتی علامت view point هم از رو نقشه حذف نمیشه!
تازه وقتی به اون ماموریت که باباش بهش یه document میده که به lorenzo de medici بدم میرسم تو نقشه نشون نمیده که این یارو در کدام گوری جای دارد که نقشه رو بهش اسنادو بهش برسونم!
دوستان یاری کنید، من دارم از بی assassin ی می میرم!!!![]()
آقا من شنیده بودم 2 تا سیکوئنس نداره ، واسه من هم 12 رو کامپلیت نوشت هم 13 رو ، یعنی نسخه ی پی سی Sequence ها کامله ؟
شما باید فایل values رو عوض کنی. یه سری به پست اول همین تایپیک بزن اون جا می تونی value های جدید پیدا کنی.
دوستان اواخر بازی اونجا که باید 30 تا codax page رو جمع کنیم
میخوام بدونم که همه این 30 تا تو یه شهره یا پراکنده است
چون من 28 تا حالا پیدا کردم
در طول بازی
ولی نمیدونم اون 2 تا کجاست؟
باید حتما اول از eagle point ها فهمید؟
کمک
ممنون
سلام دوستان من اینجا گیر کردم که تو سکانس 3 هست همون اولش و میگه باید button1 رو بزنی.آخرین value رو هم دان کردم ولی درست نشد.
![]()
Last edited by alibararsani8; 11-04-2010 at 12:55.
توی همه شهر ها است باید بگردی توی نقشه جاشون مشخصه . البته من هم مثل شما این مشکل را داشتم 28 تاشو پیدا کرده بودم و ان 2 را هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تا اینکه یک از دوستان سیوش را برام گذاشت و من از سیو ان رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)