ببخشید منظورم یونیتی بود اشتباه کفتم
ببخشید منظورم یونیتی بود اشتباه کفتم
متاسفانه در بازی من نیاز هست که چند دشمن به طور همزمان باشند(حداقل 6-7 تا) که از قرار معلوم unity به کارم نمیاد!
حیف این موتور هست که با این همه خوبی این بدی رو داره!
یه درخواست دارم که به اینجا مربوط نیست ولی لطف کنید جواب بدید(نمی دونم کجا باید بپرسم!) :
میشه یه موتور خوب برای ساخت بازی سوم شخص معرفی کنید؟(که محدودیت های unity مثل کم بودن دشمنان و polyو... رو نداشته باشه و ترجیحا بشه توش تخریب پذیری هم پیاده کرد) UDK چطوره؟ (کسی با SDK کار کرده؟ خوبه؟)
Last edited by mr.rad; 09-10-2011 at 23:42.
عزیز من تو ورژن 3.5 فکر کنم سیستم pathfinding به یونیتی اضافه بشه.
ولی برای ورژن های کنونی پلاگین های زیادی وجود داره.از جمله pathfinding معروفی که یکی از کاربر ها ساخته.
من فعلا از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم و داخل یه روستا تونستم تعداد بسیار بالایی ادم قرار بدم.(بالای 60)
اما برای ساخت جمعیت پیشنهاد میکنم از simple path استفاده کنی.من خودم 300 تا کاراکتر که 4000 تا پلی داشت رو یه دفعه رندر گرفتم.یعنی 300 تا کاراکتر تو صحنه قرار داشت که حداقل تو دید دوربینم 100 تا کاراکتر داشتن حرکت میکردن.تو یوتیوب هم یه ویدئو اومده بود که با همین پلاگین 500 تا کاراکتر(کپسول استفاده کرده بود) یه دفعه داشتن رندر میشدن.در کل فکر نکنم اگه 10 تا دشمن هم تو یه صحنه داشته باشی مشکلی پیش بیاد.در ضمن شما باید در کدنویسی هم مهارت داشته باشین تا بعضی از توابعتون الکی رندر نشه یا اینکه سعی کن دشمنات رو تو بازی بسازی بجای اینکه از قبل جاهاشون رو تو ادیتور مشخص کرده باشی.و....
حسن جون قربون دست اگه میشه لینکشو بده من شدید نیاز دارم.
البته اینو oculing culling استفاده کنی خیلی تو افرایش سرعت موثره .
دوست عزیز من نگفتم بی خیال یونتی شو فقط گفتم یکم باید بهینه کاری کنی .
Last edited by parvizamd; 10-10-2011 at 14:41.
سلام
میشه لینک دانلود simple path رو به من بدی ؟
parvizamdجان منم نگفتم شما گفتی! شما لطف کردی و پاسخ دادی دستت رو هم می بوسم
راستش من یه ویژگی تو UDK دیدم که واقعا خیلی ازش خوشم اومده! اونم اینکه میشه یه کاراکتر با 8000پلوگین رو به 1000تا رسید بدون افت کیفیت! خوب این خیلی خوبه!
می خواستم بدونم که موتور دیگه ای هم هست که همچین قابلیتی داشته باشه یا نه. هیچ پلاگین یا...یی برای UNITY نیست که بشه باهاش همچین کاری کرد؟
سلام
این قابلیت رو بهش میگن LOD و تو ورژن 3.5 یونیتی هم اضافه میشه . و UDK هم دارتش ولی نه این که هیچ تغییری نکنه خیلی تغییر میکنه این چیزی که شما میگید رو هیچ موتوری نداره که 8000 تا پولی رو به 1000 تبدیل کنه و کاراکتر تغییر نکنه .
به عکس زیر نگاه کن از سمت چپ اولی 15217 پولی دومی 6200 و سومی 3193 پولی و چهارمی هم 1146 پولی هست حالا به نظر شما اون 15000 تاییه با 1000 تاییه یا 6000 تاییه با 1000 تاییه یکیه ؟!
این عکس رو از سایت خود UDK کذاشتم .
![]()
سلام.
من تو یه مجله خونده بودم!
حالا میشه توی unity تعداد زیادی پولی رو (کاراکترها و محیط) بارگذاری کرد؟
دوستان با بررسی نمونه کارهای Unreal فهمیدم که این موتور ( و به تبعیت از اون کیت توسعه اش) برای ساخت بازیهایی با GamePlay کند مناسبه! مثلا Geow3.
می خواستم بدونم Unity برای ساخت بازی سوم شخص با GamePlay خیلی سریع و تاحدی پلتفرمینگ مناسبه؟
بعد اینکه آیا میشه یه چیزی مثل Assassins Creed رو در Unity ساخت؟(منظورم Game Playش هست) مثلا کاراکتر از دیوار بره بالا یا وقتی نزدیک دیواره دستش رو بذاره روی دیوار و...
Last edited by mr.rad; 10-10-2011 at 21:26.
بله . شما درست می فرمایید . اونوقت بازی انریل تورنومنت هم حتما کنده![]()
نه منظورم کند از نظر فریم و... نیست!
منظورم GamePlay آرام هست. مثل Geow حتی اگه 60فریم هم باشه آرام هست.
آنریل تورنومنت رو بازی نکردم. ولی یه بازی سبک اول شخص با این موتور به نام BulltStorm (البته برای خود UE) بازی کردم که سرعتش خوب بود ولی نسبت به بقیه ی اول شخصا GamePlay آرومتری داشت و اصلا قابل قیاس با COD هم نبود!
برای اینکه از پستم ( که توش سوال پرسیدم) دور نشیم نقل و قولش می کنم:
سلام.
من تو یه مجله خونده بودم!
حالا میشه توی unity تعداد زیادی پولی رو (کاراکترها و محیط) بارگذاری کرد؟
دوستان با بررسی نمونه کارهای Unreal فهمیدم که این موتور ( و به تبعیت از اون کیت توسعه اش) برای ساخت بازیهایی با GamePlay کند مناسبه! مثلا Geow3.
می خواستم بدونم Unity برای ساخت بازی سوم شخص با GamePlay خیلی سریع و تاحدی پلتفرمینگ مناسبه؟
بعد اینکه آیا میشه یه چیزی مثل Assassins Creed رو در Unity ساخت؟(منظورم Game Playش هست) مثلا کاراکتر از دیوار بره بالا یا وقتی نزدیک دیواره دستش رو بذاره روی دیوار و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)