تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 296 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ما یه دقیقه نبودیم چه قدر پشت سر ما حرف زدین

كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
    اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
    اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم

راستی حسین این قضیه که میگی 18 درصد گلها شوت خارج از محوطه جریمه هست درسته ولی فکر کنم کونامی قدرت شوت بازیکنان رو دقیق اندازه گیری کرده.اگه دقت کنی توی واقعیت شوتهای خیلی محکمی بعضی بازیکنان میزنن مثلا لمپارد یا جرارد شوتهای ویران کننده ای میزنن که اگه دقت کنی تو این فوتبال شبیه خوشون ساخته شده.من نمیدونم چه جوری اینارو تو اندازه گرفتی اگه دقت کنی دقت شوت بازیکنان توی واقعیت خیلی زیاد نیست.منظورم شوت از راه دور هست مثلا خود لمپارد هم شوتهای زیادی میزنه که بیرون میره .شاید اگر دقت شوت رو کم کرد بهتر بشه . یه سری انتقاد دیگه دارم اگه ناراحت نمیشی بگم.البته فکر کنم در جواب من دوباره می خوای از کلماتی مثل آرکید استفاده کنی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه برات امکان داره تیم هایی که رزرو شده.رو با نام کاربر رزرو کننده بذار تا ببینیم کدوما خالیه والا من هنوز نمی دونم تیمم چیه رئال رو انتخاب کرده بودم اما گویا بازم طلبه داره این تیم!!!

عادل جان دیر به تاپیک سر میزنی تیمهای خوبو بچه ها برداشتن فقط همین رئال مونده بود که اونم دیشب محمد برداشت . الان فقط میلان مونده و آرسنال و لیورپول همینطور منچستر سیتی .
    بقیه تیمها رو بچه ها انتخاب کردن .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان ما یه دقیقه نبودیم چه قدر پشت سر ما حرف زدین

اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم

راستی حسین این قضیه که میگی 18 درصد گلها شوت خارج از محوطه جریمه هست درسته ولی فکر کنم کونامی قدرت شوت بازیکنان رو دقیق اندازه گیری کرده.اگه دقت کنی توی واقعیت شوتهای خیلی محکمی بعضی بازیکنان میزنن مثلا لمپارد یا جرارد شوتهای ویران کننده ای میزنن که اگه دقت کنی تو این فوتبال شبیه خوشون ساخته شده.من نمیدونم چه جوری اینارو تو اندازه گرفتی اگه دقت کنی دقت شوت بازیکنان توی واقعیت خیلی زیاد نیست.منظورم شوت از راه دور هست مثلا خود لمپارد هم شوتهای زیادی میزنه که بیرون میره .شاید اگر دقت شوت رو کم کرد بهتر بشه . یه سری انتقاد دیگه دارم اگه ناراحت نمیشی بگم.البته فکر کنم در جواب من دوباره می خوای از کلماتی مثل آرکید استفاده کنی
    وحید دقت کردی در مجموع خیلی حقه بازی شیطون از یه طرف همش آه و ناله میکنی که تیمم ضعیفه بازیها سخته و از این حرفا از یه طرف بنظر میرسه بازیت از همه بهتره .

آفرین وحید خیلی لذت میبرم از اینکه میبینم دقت نظر زیادی توی گیم پلی داری . کونامی محاسبه دقیقی در شوتها و حتی در خیلی چیزای دیگه کرده ( البته نه همه تواناییها مثلا سرعت دریبل اصلا واقعی نیست ) اما ضعف بعضی از چیزها معادلات رو بهم ریخته مثلا اینجا دروازه بانها بیش از حد ضعیفن وگرنه همه چیز درست بود .

هر انتقادی داری بگو تازه من خیلی خوشحال میشم چون چیزای جدید یاد میگیرم و یا اینکه نظراتم پیش خودم تقویت میشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید نخندی اما من برای اینکه با این گیم پلی آشنا بشم فوتبال واقعیو ضبط کردم و سرعتها و چیزای مختلفو با گیم پلی این بازی مقایسه میکنم مثلا سرعت دقیق توپ از نقطه کرنر تا وسط محوطه جریمه یا سرعت دویدن ها و ...... حقیقتا این موارد رو کونامی خیلی دقیق محاسبه کرده روی همین حساب من اصلا این موارد رو دست نمیزنم اما بعضی از موارد زیاد دقیق نیست نمیدونم کونامی شاید برای اینکه بازیو پر گل کنه بعضی از چیزها رو عمدا دستکاری کرده به هر حال هر چیزی از گیم پلی و فوتبال واقعی به نظرت میرسه بگو چون برای نسخه های بعدی این بازی بدرمون میخوره و لازم نیست دیگه دوباره کاری کنیم . چون توی هر نسخه گیم پلی تغییر چندانی نمیکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جسین جان مهرتهای تخصصی هری کیول و باروش و جیووانی دوس سانتوس رو بهم بگو

حسین جان من الان پس آماده هست و پچ کوکا کولا روش نصبه حالا باید چیکار کنم آپشن فایلمو بفرستم کافیه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

وحيد يعني اينايي رو كه من نوشتم جدي گرفتي ؟ 
    بابا من كه گفتم بازيم خوب نيست بعد ميگي بيا با هم دو نفره بازي كنيم ببينيم كي بازيش بهتره ؟ 
    جنبه داشته باش بي جنبه 
    ديگه باهات شوخي نميكنم  
    راستي حسين نگفتي نقل و انتقالات چي شد ؟ 
    الان كه بچه ها بيشترشون هستن 
    شروع كنيم ديگه  

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید دقت کردی در مجموع خیلی حقه بازی شیطون از یه طرف همش آه و ناله میکنی که تیمم ضعیفه بازیها سخته و از این حرفا از یه طرف بنظر میرسه بازیت از همه بهتره .

آفرین وحید خیلی لذت میبرم از اینکه میبینم دقت نظر زیادی توی گیم پلی داری . کونامی محاسبه دقیقی در شوتها و حتی در خیلی چیزای دیگه کرده ( البته نه همه تواناییها مثلا سرعت دریبل اصلا واقعی نیست ) اما ضعف بعضی از چیزها معادلات رو بهم ریخته مثلا اینجا دروازه بانها بیش از حد ضعیفن وگرنه همه چیز درست بود .

هر انتقادی داری بگو تازه من خیلی خوشحال میشم چون چیزای جدید یاد میگیرم و یا اینکه نظراتم پیش خودم تقویت میشه .
    اول یه چیز بگم من اصلا دوست ندارم از خودم تعریف کنم. من هر سال برای این بازی وقت زیادی میذارم و فکر کنم طبیعی باشه بازیم خوب بشه فکر کنم تو هم همین شرایطی داری. همون طور که میدونی من کلا زیاد خونه هستم و بیرون زیاد نمیرم و به خاطر همین بیشتر وقتم با کامپیوتر و بازی هستش و این pes رو من دیگه بیش از اندازه بازی کردم.شاید هر این قدر بازی کنه بازیش قوی بشه پس این طبیعی هست. حالا بد برداشت نکنید
    برای من مسئله ای نیست حتی 100 واحد هم از تیمم کم کنی مهم نیست ولی من دوست دارم بازی یه ذره هیجان داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که سرعت بازیکن تیم حریف مثل اسب باشه و سرعت بازیکنان تیم من مثل لاک پشت حالا ناراحت نشی.میدونم با گیم پلی خیلی کار کردی ولی یکمی بازیها هیجانش پایین میاد. من نمیگم مثلا از بارسلونا اصلا کم نکنی چون اونجوری دیگه راحت میشه همه تیمها رو برد ولی میگم یکمی بهتر کم کنی. خلاصه سرتو در نمیارم اصلا من با تیمهای اینجوری سازگاری نیستم من حاظرم با یه تیم ضعیف برم ولی از خصویاتشون زیاد کم نشه.کلا من اینجوری راحتم. مثلا تیمهایی مثل لاتزیو-اودینزه-بوردو-استون ویلا-سویا-والنسیا-لیون-اتلتیکو مادرید-ناپولی-مارسی ازشون چه قدر کم می کنی؟ البته می دونم بعضی از این تیمها ضعیف نیستن

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان نمیشه به محمد بگی این رئال رو بی خیال شه با ما باید با یه تیم غیر از تیم مورد علاقمون بازی کنیم.بابا من که رئال رو قبلا گفته بودم می خوام یهو یه نفر اومد تیمو ورداشت هیمن جوری.......این جوری که نمیشه!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جسین جان مهرتهای تخصصی هری کیول و باروش و جیووانی دوس سانتوس رو بهم بگو

حسین جان من الان پس آماده هست و پچ کوکا کولا روش نصبه حالا باید چیکار کنم آپشن فایلمو بفرستم کافیه

حامد جان تا آخر شب همشو میگم الان چند تا کار همزمان سرم ریخته میبخشی .
    راستي حسين نگفتي نقل و انتقالات چي شد ؟
    الان كه بچه ها بيشترشون هستن
    شروع كنيم ديگه
    نقل و انتقالات رو که گفتم امشب تکلیفشو از طریق رای گیری مشخص میکنیم .

حسین جان نمیشه به محمد بگی این رئال رو بی خیال شه با ما باید با یه تیم غیر از تیم مورد علاقمون بازی کنیم.بابا من که رئال رو قبلا گفته بودم می خوام یهو یه نفر اومد تیمو ورداشت هیمن جوری.......این جوری که نمیشه!!
    آخه محمدم حاضر نیست یه تیم متوسط برداره . امشب موقع بازی اینتر - چلسی بیا به احتمال زیاد محمد هست باهاش صحبت کن احتمالا راضی بشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحيد يعني اينايي رو كه من نوشتم جدي گرفتي ؟ 
    بابا من كه گفتم بازيم خوب نيست بعد ميگي بيا با هم دو نفره بازي كنيم ببينيم كي بازيش بهتره ؟ 
    جنبه داشته باش بي جنبه 
    ديگه باهات شوخي نميكنم  

من مگه چی گفتم.راستی این شکلک آخریه خیلی باهال بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •