میشه منظورتون رو از 665 بگید . چه برندیه ؟؟
میشه منظورتون رو از 665 بگید . چه برندیه ؟؟
فرقشون در سایزشون هست . 373 بک لپ تاپ قدرتمند 15 اینچی هست ولی 665 یک لپ تاپ 17 اینچی با کانفیگ 373 هست .
سلام به همه دوستان.
اگه در مورد Capsule Time یکم توضیح بدین ممنون میشم. آیا یه هارد اکسترنال wireless به حساب میاد یا یه دستگاه بکاپ گیری؟
ممنون.موفق باشید.
ببخشید یه صحبتیم در مورد گیفت کارت اپل کنید که یکم در موردش بفهمم چیه ممنون میشم.
کاربرد این اکانت چیه؟ بدرد میخوره کلا یا خیر؟
ممنون بازم.
با سلام به شما دوست عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که ، تایم کپسول ، تر کیبی از یک روتر بیسیم (با چهار ورودی LAN و یک ورودی USB 2.0) و یک هارد اکسترنال است!
که محوریت کار این دستگاه بر روی روتر بودن ه و بعد هارد اکسترنال! که عمدتا برای بکاپ استفاده میشه!
اما قابل پارتیشن بندی ست!
اگر شما ، در منزل (و یا محل کارتون) ، ۳ و یا ۴ کامپیوتر مک دارید و دنبال یک هارد اکسترنال تحت شبکه میگردید ، که هم پرینتر و هم یک سری از فایل های اجرایی رو در شبکه به اشترک بزاره و بصورت بیسم از همشون بکاپ بگیره ، تایم کپسول ، گزینه ی خوبی می تونه ، برای شما باشه!
مثلا ،من مک بوک پرو ، آی پد ، آیفون و سیستم رومیزی آی مک ام رو با یک تایم کپسول 1TB ، شبکه کرده بودم!
اما ، وقتی آی مک ام رو فروختم ، تایم کپسول رو هم روش دادم!
چون ، استفاده ی این دستگاه ، با یک سیستم مک ، به هیچ دردی نمی خوره!
هر سؤالی درباره ی تایم کپسول بود بفرمایید!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،
شما که خودتتون جواب خودتتون رو تو پست زیر دادید!
پس مشکل کجاست ،
تفاوتشون در رزولوشن ، تعداد پیکسل ها ، براق (Glossy) و یا مات (Antiglare) بودن ، صفحه است!
تو ایران هم ، به سختی میشه گیر آورد! (ولی نشدنی نیست!)
خواستید ، بگید بهتون بگم کجا! و چه جوری!
موفق باشید ،
امید
گیفت کارت ، کارت هدیه ی فروشگاه iTunes شرکت اپل هست!
و برای خرید ، موسیقی ، نرم افزار های آیپاد ، آیفون و آی پد میشه ازش استفاده کرد ، به شرطی که اکانت آیتیونز شما و گیفت کارت شما هر دو برای فروشگاه یک کشور باشند!
مثلا، اگر اکانت شما مربوط به آمریکاست ، گیفت کارتتون هم باید آمریکایی باشه! و بر عکس!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 13-06-2010 at 17:23.
حق با شماست ولی من منظورم همون قسمت موجودی در ایران بود.
با این تفاسیر من فکر کنم همون glassy مناسب من باشه.
فقط می خواستم بدونم کجا به نظر شما برای خرید بهتر است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)