اره والا فقط سرعت شهر ما افتضاحه همشون خوبه!اه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینترنتم دیروز کلا قطع بود.....![]()
از بس اوضاع خیته رفتم سراغ یه چیزی که خیلی وقت بود شنیده بودم اما در موردش تحقیق نکرده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درست بشه عالی میشه، فکر نکنم شبیه اینترنت مون واره ای خطری باشه.فکر کنم این هم سایت اصلیش باشه
رمز adsl رو نمیشه عوض کرد ؟
چرا میشه، من خودم از تو سایت قدیمش عوضش کردم.
دومین یا سومین گزینه ست.
یه سری بچه ها بیچاره ها این همه هزینه میکنن سرعت یک مگ و دو مگ میگیرن بعد 1.5 گیگ دانلود دارن در حالی من با 256 همین قدر دانلود میکنم
قانون سرعت اینطوریه که:
128=30
256=60
512=120
1mg=240
2mg=480
منتها 256 خدا بخواد یه کم بهتر شده یعنی بجای میانگین سرعت 50_60 داره با 70_80 دانلود میکنه بعضی وقتا بیشتر هم میشه ولی خیلی دوامی نداره بلکه همون میانگین 70 _ 80 البته بگم که تو روز قطعی ها خیلی بیشتر شده قبلا اصلا قطعی نداشتم ولی الان زیاد دارم نزدیکای ظهر و دمه غروبم که تقریبا کلا قطعه اما به هر حال ماله هر کدومتون از این میزانی که گفتم کمتره زنگ بزنید مخابرات تا رسیدگی کنن(البته چقلیه 256 دارا و نکنید که ماله ما هم خراب شه)
ولی به هر حال همه با هم زنگ بزنید انقد بگید تا یه فکری کنن اینجوری نامردیه
البته من فکر میکنم بخاطر اینکه بیشتره مردم 256 استفاده میکنن مخابرات بیشتره پورتهاشو بهش اختصاص داده برای همین افراد کمتری روی هر پورت شیر میشن سرعتم بخاطر همین بالاتره
والا سرعت دانلود من170 هست . دیشب تقریبا 2.5 گیگ دانلود داشتم . البته از سرور های اشغال اپلود باز . یعنی شما میگی اگه زنگ بزنم سرعم رو درس میکنند . من که چشم اب نمیخوره
تعرفه ی من 1 مگ هست
نمیشه ...........
من قبلا که 128 داشتم سرعتم 50 تا 60 بود .
گفتم که یه نفری نمیشه اونا هم براشون مهم نیست باید همه بچه هایی که ناراضین زنگ بزنن اینجوری فشار بیشتری بشون میاد
خب حتما بخت باتون یار بوده چون من قبلا از گذرگاه که 128 میگرفتم با 15 دانلود میکردم از مخابرات که گرفتم با 30 الان و نمیدونم چنده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)