تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 1049 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پایونیر تو تبریز نمایندگی داره ؟؟؟

قیمت ها با تهران یا ... فرق میکنه ؟؟؟

من سینماهای پایونیر مثل 787 و rs30 و rs50 و rs70 رو فقط در فروشگاه تقی زاده دیدم. آدرسش آبرسان- روبروی دبستان خیابانی هستش.

شما جای دیگه دیدی ؟

فیلیپس رو هم صوتی و تصویری الیاس نرسیده به چهارراه شهناز، چند تا مدل آورده.
    با سلام دوست عزیز

آره تو تبریز نمایندگیش توی ولی عصره . نرسیده به خیابان اوحدی فروشگاه امیری . همونیه که نمایندگی توشیبا رو داره ولی قیمتهاش خیلی بیشتر از تهرانه . rs70 رو بهم گفت 1200000 تومن . منم با تهران صحبت کردم و از خودشون خریدم . ولی اگه تو خواستی بگیری بگو تهران برای امیری بفرسته و تو هم از اونجا بگیر به قیمت تهران. تا اگه بعدا مشکلی پیش اومد لازم نباشه با تهران تماس بگیری. در ضمن اون فروشگاه رو هم منم رفتم تو آبرسان . اون 100 هزار تومن گرون تر میگه ولی یه مشکلی که داشت بهم گفت که سیستم اون rs7 نه rs70 و دی وی دی پلیرش هم 410 ومن هم از بچه های اینجا پرسیدم و اونا گفتن که rs7 مدل پارساله و آمپش ضعیفتره ولی آمپش مالزی بود .اونی که من خریدم امپ چینیه . برای خود من هم سوال شده اگه تونستی یه سر به اون تقی زاده بزن و کاتالوگش رو ببین چون رو قوطی باندای rs70 نوشته rs7 . اگه فرقی نداشته باشه برات بهتره که از اون بگیری چون با لاخره آمپش هم مال مالزیه . من فکر میکنم آمپ من چون چینی بود این طوری شد. در مورد فیلیپس هم من اطلاع نداشتم . تو ازشون تست گرفتی؟ کیفیت صدا چه طوره؟ به نظرت از پایونیر سرتره ؟

پاینده باشید

2. 3 کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

من از بچه هایی که Pioneer 787 و یا سری های RS و یا هر مدل دیگه ای رو خریدند خواهش می کنم عیب ها و مزایا و نظر خودشون رو درباره ی سیستم ها و تجربیاتشون بگن تا بقیه که می خوان بخرن یه اطلاعاتی داشته باشن.
    مثل فرمایشات جناب Pemy
    اگر کسی حال فارسی نوشتن نداره متن Finglish به من بفرسته من خودم فارسیش می کنم چاکر بچه های P30World هم هستم.

4. 2 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام ؛

مهمترين مساله اي كه من در رابطه با pioneer 787 بهش برخورد كردم پخش فيلم و موزيك از روي ((هارد اكسترنال)) بود.

اول اينو بگم كه وقتي موزيك رو از روي فلش پخش مي كنه ، هيچ مشكلي پيش نمياد و هر تعداد Folder تو در تو هم داشته باشيد مي تونيد اونا رو باز كنيد تا به موزيك مورد نظرتون برسيد . اسم Folderها هم روي صفحه tv نمايش داده مي شه و كار كردن باهاش راحته....

ولي در زماني كه هارد اكسترنال 500 گيگ رو كه تعداد قبل توجهي Folder تو در تو داره رو به 787 وصل كردم ، (البته فرمت هارد بايد FAT باشه چون 787 هارد با فرمت NTFS رو نمي شناسه.) در زماني كه چند تا Folder رو باز مي كنيد تا به آهنگ مورد نظر برسيد ، سيستم كاملا هنگ مي كنه و بايد دستگاه رو خاموش روشن كنيد و هارد رو از اون جدا كنيد . البته يكي دوبار اول كه من به اين مشكل برخورد كردم ، ديگه اين كار رو تكرار نكردم و از اون به بعد هر آهنگي رو كه بخوام پخش كنم روي فلش مي ريزم و بعد فلش رو به 787 وصل مي كنم .

البته به نظر من ، اين ايراد 787 نيست چون ورودي usb جلوي دستگاه براي فلش مموري در نظر گرفته شده نه هارد اكسترنال . (سرعت خواندن اطلاعات در فلش مموري و هارد اكسترنال قابل مقايسه نيستند.)

از نظر كيفيت صدا ، با توجه به توقعي كه من از يه سينماي خانگي اونم با قيمت 470 تومن داشتم ، كاملا من رو ارضا مي كنه . يادتون باشه كه الان يه ست اسپيكر pcلاجيتك (فكر كنم مدل 5500) حدود 450 هزار تومن قيمت داره ...البته مقايسه كردن صداي Pioneer 787 با صداي اسپيكر pc يه كم خنده داره .

فن پشت 787 به ميزان بسيار ناچيزي صدا داره ولي در زمان پخش موزيك يا فيلم ايجاد noise نمي كنه . البته اين فن عملكرد بسيار خوبي داره به طوري كه حتي اگه ساعت ها دستگاه رو روشن بذاريد ، دستگاه خيلي كم گرم مي شه.

مساله بعدي ، صفحه LED جلوي دستگاهه كه به نظر من بهتر بود يه مقدار بزرگتر بود و اطلاعات بيشتري رو نمايش مي داد .

Remote Control دستگاه عملكرد بسيار خوبي داره و لازم نيست كه كنترل رو مستقيما جلوي دستگاه بگيريد . اينو بگم كه عملكرد اين كنترل در مقايسه با عملكرد كنترل تلويزيونم (SONY براويا) خيلي بهتره .

بلندگوها با اينكه از نئوپان ساخته شده ولي كيفيت ساخت مثال زدني داره.

در كل ، به نظر من دستگاه 787 با اين قيمت و كيفيت صدا و با برند حرفه اي Pioneer به صرفه هست .

6. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

جناب rayan عزیز سلام.من تازه عضو شدم.این تاپیک رو از اول تا اخر خوندم.واقعا از مطالب مفیدی که در اختیار همه میزارید که یه انتخاب خوب داشته باشن ممنونم.بعد از مطالعه کامل این تاپیک و استفاده از اطلاعات بسیار مفیدی که شما دادین من واقعا ذهنم نسبت به انواع سینما خانگی و انتخاب درست اونها باز شد و مدل rs70 از pioneer رو انتخاب کردم.و با توجه به این موضوع که مطالب مفید شما
    واقعا کامل وجامع بود منم توی تصمیمم مصمم هستم و حتما rs70 رو میگیرم.فقط داداش یه زحمتی واست درم.من میخوام از شهرستان
    بیام تهران و خرید کنم.از طرفی میخوام حدود 1میلیون هزینه کنم واسه سیست صوتی وتصویریم.اخه میخوام با rs70 یه دستگاه بلوری پلیر هم بخرم.واسه همین میخواستم ببینم میشه ازت خواهش کنم وقتی اومدم تهران با هم بریم سیستم رو بگیریم.اخه به همون دلایلی که گفتم واقعا واسم مهمه که موقع خرید یه حرفه ای مثل شما کنارم باشه.من احتمالا 1 ماه دیگه میام تهران.بازم ازت ممنونم داد

8. این کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

سلام ؛

مهمترين مساله اي كه من در رابطه با pioneer 787 بهش برخورد كردم پخش فيلم و موزيك از روي ((هارد اكسترنال)) بود.

اول اينو بگم كه وقتي موزيك رو از روي فلش پخش مي كنه ، هيچ مشكلي پيش نمياد و هر تعداد Folder تو در تو هم داشته باشيد مي تونيد اونا رو باز كنيد تا به موزيك مورد نظرتون برسيد . اسم Folderها هم روي صفحه tv نمايش داده مي شه و كار كردن باهاش راحته....

ولي در زماني كه هارد اكسترنال 500 گيگ رو كه تعداد قبل توجهي Folder تو در تو داره رو به 787 وصل كردم ، (البته فرمت هارد بايد FAT باشه چون 787 هارد با فرمت NTFS رو نمي شناسه.) در زماني كه چند تا Folder رو باز مي كنيد تا به آهنگ مورد نظر برسيد ، سيستم كاملا هنگ مي كنه و بايد دستگاه رو خاموش روشن كنيد و هارد رو از اون جدا كنيد . البته يكي دوبار اول كه من به اين مشكل برخورد كردم ، ديگه اين كار رو تكرار نكردم و از اون به بعد هر آهنگي رو كه بخوام پخش كنم روي فلش مي ريزم و بعد فلش رو به 787 وصل مي كنم .

البته به نظر من ، اين ايراد 787 نيست چون ورودي usb جلوي دستگاه براي فلش مموري در نظر گرفته شده نه هارد اكسترنال . (سرعت خواندن اطلاعات در فلش مموري و هارد اكسترنال قابل مقايسه نيستند.)

از نظر كيفيت صدا ، با توجه به توقعي كه من از يه سينماي خانگي اونم با قيمت 470 تومن داشتم ، كاملا من رو ارضا مي كنه . يادتون باشه كه الان يه ست اسپيكر pcلاجيتك (فكر كنم مدل 5500) حدود 450 هزار تومن قيمت داره ...البته مقايسه كردن صداي Pioneer 787 با صداي اسپيكر pc يه كم خنده داره .

فن پشت 787 به ميزان بسيار ناچيزي صدا داره ولي در زمان پخش موزيك يا فيلم ايجاد noise نمي كنه . البته اين فن عملكرد بسيار خوبي داره به طوري كه حتي اگه ساعت ها دستگاه رو روشن بذاريد ، دستگاه خيلي كم گرم مي شه.

مساله بعدي ، صفحه LED جلوي دستگاهه كه به نظر من بهتر بود يه مقدار بزرگتر بود و اطلاعات بيشتري رو نمايش مي داد .

Remote Control دستگاه عملكرد بسيار خوبي داره و لازم نيست كه كنترل رو مستقيما جلوي دستگاه بگيريد . اينو بگم كه عملكرد اين كنترل در مقايسه با عملكرد كنترل تلويزيونم (SONY براويا) خيلي بهتره .

بلندگوها با اينكه از نئوپان ساخته شده ولي كيفيت ساخت مثال زدني داره.

در كل ، به نظر من دستگاه 787 با اين قيمت و كيفيت صدا و با برند حرفه اي Pioneer به صرفه هست .

خیلی ممنون ازت علی رضا جان، کامل بود.
    ممنون که به حرفم توجه کردی.
    --
    بر خلاف اون دوستمون که می گفت صدای 787 اصلاً ارضاش نمیکنه شما کاملاً راضی هستی !
    امان از این گوش ها که زمین تا آسمون با هم دیگه فرق دارن

10. 2 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اگه مراراهنمایی کنید ممنون میشم
    1کدامیک خوبه؟سینمای خانگی سونیfz900یا فیلیپس 5378؟کدامیک صدای صاف داره؟در مورددیدن فیلم کدام بهتره؟usbکدام قادر به نمایش فرمتaviدوربین میباشد؟
    2مدلهای جدیدفیلیپس کی میاد؟
    لطفا تلفن فروشگاه فیلیپس را بدید جون تلفنی میخام سفارش بدم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب rayan عزیز سلام.من تازه عضو شدم.این تاپیک رو از اول تا اخر خوندم.واقعا از مطالب مفیدی که در اختیار همه میزارید که یه انتخاب خوب داشته باشن ممنونم.بعد از مطالعه کامل این تاپیک و استفاده از اطلاعات بسیار مفیدی که شما دادین من واقعا ذهنم نسبت به انواع سینما خانگی و انتخاب درست اونها باز شد و مدل rs70 از pioneer رو انتخاب کردم.و با توجه به این موضوع که مطالب مفید شما
    واقعا کامل وجامع بود منم توی تصمیمم مصمم هستم و حتما rs70 رو میگیرم.فقط داداش یه زحمتی واست درم.من میخوام از شهرستان
    بیام تهران و خرید کنم.از طرفی میخوام حدود 1میلیون هزینه کنم واسه سیست صوتی وتصویریم.اخه میخوام با rs70 یه دستگاه بلوری پلیر هم بخرم.واسه همین میخواستم ببینم میشه ازت خواهش کنم وقتی اومدم تهران با هم بریم سیستم رو بگیریم.اخه به همون دلایلی که گفتم واقعا واسم مهمه که موقع خرید یه حرفه ای مثل شما کنارم باشه.من احتمالا 1 ماه دیگه میام تهران.بازم ازت ممنونم داد
    سلام دوست عزیز.این نظر شماست.
    به تنهایی هم می تونی خرید کنی ولی اگه می خوای خیالت راحت تر باشه هروقت خواستی بیای چند روز قبلش حتما بهم خبر بده تا هماهنگ کنیم.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این نظر شماست.
    به تنهایی هم می تونی خرید کنی ولی اگه می خوای خیالت راحت تر باشه هروقت خواستی بیای چند روز قبلش حتما بهم خبر بده تا هماهنگ کنیم.

ok.مرسی داداش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ... من میخوام یه سینمای خانگی بخرم ...البته چون برند ال سی دی سونی هستش میخوام از همین برند سینمای خانگی هم بخرم ... خواهشن راهنماییم کنیین کدوم مدلا با توجه به قیمت خوبه و انتخاب درستیه .

ممنون .

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیز ... من میخوام یه سینمای خانگی بخرم ...البته چون برند ال سی دی سونی هستش میخوام از همین برند سینمای خانگی هم بخرم ... خواهشن راهنماییم کنیین کدوم مدلا با توجه به قیمت خوبه و انتخاب درستیه .

ممنون .
    کلا سونی قیمت سینماهاش با توجه به کاراییشون اکثرا بالاست.شما چقدر می خوای هزینه کنی واسه اینکار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •