سمند مالتی پلکس ef7 بنزینی تو شهر به ازای هر 100 کیلومتر 8.5 تا 8.9 , خارج شهر راحت 6.5 مصرف بنزینش هست - از نظر قدرت هم خوبه - و کاملا راضی کننده هست -
سمند مالتی پلکس ef7 بنزینی تو شهر به ازای هر 100 کیلومتر 8.5 تا 8.9 , خارج شهر راحت 6.5 مصرف بنزینش هست - از نظر قدرت هم خوبه - و کاملا راضی کننده هست -
ماشینی که تو 14 ماه 82،000 کیلومتر راه رفته زیاده به نظر شما ؟
اینو جواب بدید می خوام در مورد EF7 بگم
بله تقریبا میشه گفت کارکردش زیاده روال عادی کارکرد در اکثر خودروها به صورت تجربی و تخمینی بین 20 تا 25 هزار کیلومتر در سال هست
حالا بفرمایید . فقط مباحث فنی و مفید یادتون نره.
دوست عزیز منم به درد شما دچار شدم اما مال من واشرو سیلندرو هزار جور چیز دیگشم عوض شد اخه وقتی واشر سر سیلندرم خراب شد یه 50 کیلومتری باهاش رفتم روزا کارم این بود که میومدم به همه میگفتم نخرید این ماشینو هیچکس هم به حرفم گوش نداد که نداد همه میگفتن اشکال از من بوده منم 1 ماه تموم میدوییدم تا قطعاتمو واسم فرستادن کل موتور های ef7مشکل دارن اصلا اگر هم نداشته باشن قطعاتش نه بیرون پیدا میشه نه قیمتش مناسبه حالا الان ماشین گارانتی داره فردا روزی رو ببین که این گارانتی تموم بشه اونوقت میخوای چکارش کنی ؟
تازه تجربه ی سمند واسم همچینام خوب نبود هفته ی اول بود که تحویل گرفته بودم از همه جاش صدا میداد فامیلامون یه ریو داره الان 3 ساله میشینی توش جز صدای موتور که میاد تو اتاق من یکی هیچ صدای دیگه ای نشنیدم
تنها مزیت سمند مخصوصا این موتور و راحتیش و جاداریشه همین
یه سوال ماشین من وقتی با سرعت بالا ی 80 تا میرم به سمت چپ می کشه به نظرتون اشکال از کجاست؟
لاستیک ها رو ضربدی جابجا کن درست میشه .
2 سال پیش ماشینم یکی از چرخ هاش بالانس نبود همین مشکل که شما میگی برام پیش اومد و با 2 هزار تومن مشکلم حل شد البته این مشکل میتونه از جلوبندی هم باشه.
ممکنه مواردی که دوستان گفتند باشه اما منم تقریبا همین مشکلو با 405 داشتم ,این قابلیت تنظیم غربیلک فرمان همش چرته
وقتی فرمونو میکشیدم بالا میکشید سمت راست,وقتی هم میکشیدمش پایین میکشید سمت چپ
من خودم به این نتیجه رسیدم که باید سر جای خودش باشه تا اذیت نکنه شاید هم اینطور که من فکر میکنم نباشه
سلام دوستان .امروز دیدم که دارن سمند lxدوگانه سوز مالتی پلاکس هم xu7 هم ef7 ثبت نام میکنن,مگه نمیگفتن این مالتی پلاکس با دوگانه ها سازگار نیست؟
سمندlx هم میتونستید انتخاب کنید رینگ آلومینیومی باشه یا فولادی.
یه سوال استاندارد آلایندگی سمندEf7یورو چنده تو سایت ایران خودرو نزده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)